pnrhlt DEFNE'm Güzel Meleğim Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2008 7.149 210 363 1 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi WomenLove #121 nursist .!.: aaa niye metroport yazıyo ozaman :) bak gelsem bulamıcakmışımm:)))) size ii eğlenceler ozaman şehir dışından gelmek gibi oluyo benim eminönüne gitmem çooook zorrr bizim yerimizede eğlenin kıslar Genişletmek için tıkla... O bi önceki buluşmaydı tatlım a.s. Kız niye şehirdışı sayılsın millet kartaldan yada bakırköyden geliyor kafamçokkarıştı
nursist .!.: aaa niye metroport yazıyo ozaman :) bak gelsem bulamıcakmışımm:)))) size ii eğlenceler ozaman şehir dışından gelmek gibi oluyo benim eminönüne gitmem çooook zorrr bizim yerimizede eğlenin kıslar Genişletmek için tıkla... O bi önceki buluşmaydı tatlım a.s. Kız niye şehirdışı sayılsın millet kartaldan yada bakırköyden geliyor kafamçokkarıştı
Z zul Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2009 4 0 86 İstanbul 15 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi WomenLove #122 bence yeni bir bulusma olsun
S s.d.34 annesinin minnoşu:) Kayıtlı Üye 4 Eylül 2008 2.746 172 688 2 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi WomenLove #123 bi daha buluşma olursa uyarsa zevkle katılmak isterim kızım akranlarıyla oynar çünkü
papat_yam Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2010 35 0 36 Ankara 3 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi WomenLove #124 yaa kızlar ankara dada olsun bir buluşma ilk ben giderim galiba opuyorumnanaktan evde oturmaktan buruştuk artık toplanalım bir yerde hihoyyythihoyyyt
yaa kızlar ankara dada olsun bir buluşma ilk ben giderim galiba opuyorumnanaktan evde oturmaktan buruştuk artık toplanalım bir yerde hihoyyythihoyyyt