2009 mayıs anneleri buluşuyor

Bitek beni görmezden gelmişsin aşkolsun :sinifsinif:

Bitek beni görmezden gelmişsin aşkolsun :sinifsinif:

sibikocuum yok kız hiç görmezden gelirmiyim.benim suçum değil tanıtanların suçu. lmaz: nikini yazmamışlar tanıtırken bende çözemedim kim olduğunu :kedi:
Bu durumda sibel sen oluyosuun şimcik anladıımm düzelttim şimdi senide eklediiim hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şakaydı canım benim opuyorumnanaktan yinede dediklerin doğru çok kenar köşede kalmışım çektirmedim yakından bi poz kaydirigubbakcemile3

[k] {n} [k];7382671 .!.:

Burda ben Defnoşu emziriyorum heee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

süperiz beeeeeeeeeeeee:icecream:

Bencede bacummmm a.s.

resimlerdeki garsonu gördünüzmü kızlarrr nası bakiyoo cadı defneyee

Anam benimkinin sesi her yerden duyulduğu için garson bile şok olmuş kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım benim o senin güzelliğin a.s.

Aaa meşhurmu olduk kız valla ne güzel. İyi işte yolda görürseniz durdurun hemen beni heee a.s.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis gerçekten bravo cesaretinizi tebrik ediyorum. Hele ikizlerin annesine 2 kez bravo

Bencede valla Birso harika hihoyyyt

vay vay sizi sizi demek buluştunuz kaçaklar ayyy ya ne güsel bende istanbulda olsaydım bende buluşurdum valla çok şanslısınız çok tatlı çıkmışsınız..

evet kızlar biz tekrar buluşuyoruz
pazartesi günü metroportta saat 1.30 da kimler geliyordu
birsen
esen
hülya
böcek
ayşegül
nurten
başka kimdi

e haftaya buluşma olduğuna göre bu topik yine canlanır bu aralar. ama malesef istanbul dışında olanlar da böyle ben gibi uzaktan bakar:gitme:

aaaaa yinemi buluşulacak
nerde nezaman çağanın durumuna göre gelebilirimm anadolu yakasında toplanılırsa
ayyy çok isterimm

nerde oluyo bu metroport kıslar ben pek bilmiyorum istanbulu bostancıdan gelcem ya kolay bulabilirmiyim acabaaa???

aaa niye metroport yazıyo ozaman :) bak gelsem bulamıcakmışımm:))))
size ii eğlenceler ozaman şehir dışından gelmek gibi oluyo benim eminönüne gitmem çooook zorrr
bizim yerimizede eğlenin kıslar

kızlar mrb çalışan anneyim bende mayısta doğum yaptım sütüm bu zamana kadar yetiyordu bebeğime fakat 3-4 gündür azalmaya başladı çalışmaya başlamadan önce stok yapmıştım şimdi stoktan çıkarmaya başladım.şimdiye kadar sadece anne sütüyle besledim hiç değilse 4 aylık olsaydı ek gıdaya geçerdik.yardım lütfen ne yapmam lazım??????????????????????

canım ben pek kızımı sütle bsleemedim ama Humana ve Hip in çaylerı var onlar baya artırıyor.Bide bulgur tahin helvası işe yarıyor Mayıs annelerine girip yazarsan sana daha çok yardımcı olurlar

canım ben pek kızımı sütle bsleemedim ama Humana ve Hip in çaylerı var onlar baya artırıyor.Bide bulgur tahin helvası işe yarıyor Mayıs annelerine girip yazarsan sana daha çok yardımcı olurlar

canım çok teşekkür ederim ilgi ve alakan için sütün mü gelmedi pek sütle beslemedim demişsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…