resimler güzel çıkmış kızlar eğlenceli görünüyor.Hadi bakalım şimdi sıra resimler hakkında yorum yapmaya geldiiii ..
pınoştan başliyim;Pınar şeker gibisin kıız çok içten gülümseyişin var.:icecream:
birsoş;sanada süslü kokoş diyorum başkada bişi demiyorum kaydirigubbakcemile2
bigudi;sende çartma jannifer lopez gibisin kıızz.biran onu gördüm sandım kafamçokkarıştı
mutahharacım;artist gibisin zemuszemus
knk;seni biyeren gözüm ısırıyor sankim ama çıkaramadım :uhm:
bebişlere diyecek bişi yok hepside çok tatlıı opuyorumnanaktan
Buarada kızlar pınar ve birseni yolda görsek annem bile tanır o derece aşina olduk yanii.kaydirigubbakcemile3
Bitek beni görmezden gelmişsin aşkolsun :sinifsinif:
resimler güzel çıkmış kızlar eğlenceli görünüyor.Hadi bakalım şimdi sıra resimler hakkında yorum yapmaya geldiiii ..
pınoştan başliyim;Pınar şeker gibisin kıız çok içten gülümseyişin var.:icecream:
bigudi;sende çartma jannifer lopez gibisin kıızz.biran onu gördüm sandım kafamçokkarıştı
sibel:Ne öle köşelere gizlenmişsin accuk önlere gelde yüzünü görek gozümüz gonlümüz açılsın yaw bak son anda buldum senii kaydirigubbakcemile5
Buarada kızlar pınar ve birseni yolda görsek annem bile tanır o derece aşina olduk yanii.kaydirigubbakcemile3
sibikocuum yok kız hiç görmezden gelirmiyim.benim suçum değil tanıtanların suçu.lmaz: nikini yazmamışlar tanıtırken bende çözemedim kim olduğunu :kedi:
Bu durumda sibel sen oluyosuun şimcik anladıımm düzelttim şimdi senide eklediiim hihoyyyt
[k] {n} [k];7382671 .!.:
süperiz beeeeeeeeeeeee:icecream:
resimlerdeki garsonu gördünüzmü kızlarrr nası bakiyoo cadı defneyee
sibel:Ne öle köşelere gizlenmişsin accuk önlere gelde yüzünü görek gozümüz gonlümüz açılsın yaw bak son anda buldum senii kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisalkisalkisalkis gerçekten bravo cesaretinizi tebrik ediyorum. Hele ikizlerin annesine 2 kez bravo
e haftaya buluşma olduğuna göre bu topik yine canlanır bu aralar. ama malesef istanbul dışında olanlar da böyle ben gibi uzaktan bakar:gitme:
canım ben pek kızımı sütle bsleemedim ama Humana ve Hip in çaylerı var onlar baya artırıyor.Bide bulgur tahin helvası işe yarıyor Mayıs annelerine girip yazarsan sana daha çok yardımcı olurlarkızlar mrb çalışan anneyim bende mayısta doğum yaptım sütüm bu zamana kadar yetiyordu bebeğime fakat 3-4 gündür azalmaya başladı çalışmaya başlamadan önce stok yapmıştım şimdi stoktan çıkarmaya başladım.şimdiye kadar sadece anne sütüyle besledim hiç değilse 4 aylık olsaydı ek gıdaya geçerdik.yardım lütfen ne yapmam lazım??????????????????????
canım ben pek kızımı sütle bsleemedim ama Humana ve Hip in çaylerı var onlar baya artırıyor.Bide bulgur tahin helvası işe yarıyor Mayıs annelerine girip yazarsan sana daha çok yardımcı olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?