2009 mayıs anneleri buluşuyor

buyumus kuzucuklar...
kuzucuklarr supperrrr annelerii daha bi superr ay....bayıldım falla hepınıze maşallahhhhhh

Kızlaaaaaar süpersiniz yaaa,keşke bende yanınızda olabilseydim ama mesafeler maalesef...

[k] {n} [k];7382671 .!.:

soldan basliyim :) sari bluzlu olan pinar..yanindaki birsen..masa basindaki teyzemiz birsenin annesi..

sag taraf..kucaginda sari battaniyeli bebişi olan sibel..ortadaki ben :kedi: ..pembe elbiseli bebişi tutanda knk nurten :)

resmi cekende annem kaydirigubbakcemile3

bigudicik kayip burda :) diger resimlerde var :)

resimler güzel çıkmış kızlar eğlenceli görünüyor.Hadi bakalım şimdi sıra resimler hakkında yorum yapmaya geldiiii ..

pınoştan başliyim;Pınar şeker gibisin kıız çok içten gülümseyişin var.:icecream:
birsoş;sanada süslü kokoş diyorum başkada bişi demiyorum kaydirigubbakcemile2
bigudi;sende çartma jannifer lopez gibisin kıızz.biran onu gördüm sandım kafamçokkarıştı
mutahharacım;artist gibisin zemuszemus
knk;seni biyeren gözüm ısırıyor sankim ama çıkaramadım :uhm:
sibel:Ne öle köşelere gizlenmişsin accuk önlere gelde yüzünü görek gozümüz gonlümüz açılsın yaw bak son anda buldum senii kaydirigubbakcemile5

bebişlere diyecek bişi yok hepside çok tatlıı opuyorumnanaktan

Buarada kızlar pınar ve birseni yolda görsek annem bile tanır o derece aşina olduk yanii.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
esen bacımmm getirmedin gelinimi bende gelinimin kırkı diye hediye aldım ona ama gelmeyince evde bıraktım gelirseniz verecem ......

esen bacımmm getirmedin gelinimi bende gelinimin kırkı diye hediye aldım ona ama gelmeyince evde bıraktım gelirseniz verecem ......

ay ciddimisin teşekkür ederiz canım benim gelicem inşallah sen ne zaman müsaitsen haber ver ben gelicem hülya gelirse onu da alırım ama sen haber et yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…