oo süpersinhihoyyythihoyyythihoyyytGÜnaydın kızlar naıslsınız? Sİbelcİmm ohh rahatlamıŞssındır valla.benİmde son 4 kİlom kaldı bu haftaya sÜper baŞladım:):)İnŞallah ay sonuna kadar 4 kİlomda gİderse artık eskİ kıyafetlerİme gİrebİlcem ama ya alırken ne kadar kolay alınıyormuŞ verİrken xormuŞ valla(
aslında haklısın cnm,ama bi heiyede verelim be,geçen doğum gününde yaptıracaktım öyle bişey birhaftada olur dedi yine öyle der yetişmez,anahtarlık yaptıracaktım ama neyse son şekli bu şimdilik hediyemizinoo daha ne hedıye verıceksın zeynep yanınızda dıger kuzunuz karnındaa sen hedıyenın en guzelı vermıssın esıne ama düşündüğün resım olayı guzel olur veya ıkısının resmını kupaya falan bastır eger esın ofıs ısınde calısıyosa guzel olur elınde olur hepa.s.
sağol cnma.s.özlemcim hediyen güzel olur bence.bizimde babamızın d.günü martta bende farklı bişeyler istiyorumya bakalım artık.
cnm ya çok zor durumun anlıyorum seni,eşim ailesi gelince aylarca kalıyorlar bende az çok anlıyorum yani,Allah sabır versinbuara bende fenalardayım sıkıntılıyım eşimle problemlıyım benım begendıgım herseye bı bahane buluyo kocam kafasının dikine gıdıyo böle soyleyıncede benı haksız duruma düşürüyo anlamadım gıttı konusup anlatmaya bıle mecalım yok cunku ne yapıp edıp benı suclu cıkarıyo görümcemde bızde ya 3kişi yasamak gercekten cok zormus hiç özelımız kalmadı herseyımızı bılıyo heryaptıgımıza bı yorumu var cok ıyı ınsan sevıyorum gorumcemı ama bukadar ozelımızı bılmesı rahatsız etmıyo degıl kafam cok karısık işi bırakmayı bıle dusunuyorum bu ay zam zamanı ya adam gıbı zam vermezlerse bakacam duruma.kızımın gelecegı ıcın calısıyorum ama kocamlada bıseyler erıyor aramızda
kafam cok karısık dokunsan aglayacak gıbı gezıyorum etraftasenağlama
neyse hepınıze ıyı haftalarrrrr allah hayırlısını nasıp etsın hakkımızdaaaa
çok düşünme cnm ya dert etsende etmesen de aynı baksanakısaca ödenmemiş faturalar faiziyle birlikte yüklü bir miktar başımıza kaldı hersene aynı şey eşiminde çok canı sıkılıyor ona da bişe diyemıyorum kendimi yiyiyorum
hayırlı işler cnmneyse ben okula gidicem anca giyinirim görüşürüz
sağol cnma.s.selamlar herkese.
sibel'cim yağızın daha iyi olmasına sevindim. güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz. inşallah hastalanmaz bi daha.
esen ve bigudi moraliniz bozuk anlaşılan. dertler hiç bitmiyor. herkeste var aynı sorunlar. boşverin kuzularınıza sarılın, sağlıklı olduklarını düşünüp şükredin. hepsi geçer yeterki onlara bişey olmasın. en azından ben öyle yapıyorum.
tülay'cım kiloların çoğu gitmiş. gözün aydın az kalmış onları da verirsin. maşallah
özlem'cim eşinin doğum günü kutlu olsun. güzel bir hediye düşünmüşsün.
ha bir de ayşe ve sibel doğum kontrol hapından bahsetmişsiniz. evet yan etkilerinden biri sürekli moral bozukluğu ve ağlama hali. depresyonu tetikliyor. ama bende göğüslerimi biraz dolgunlaştırmak dışında hiçbir yan etki yapmıyor. bünye meselesi. ceylin'e hamile kalmadan önce 2 yıl kullandım. şimdi yine kullanıyorum..
bize gelince bir sürü işim var. kızım uyudu. hemen başlamam lazım.
arada uğrarım yine opuyorumnanaktan
kolay gelsin cnmŞeniz