2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oo süpersinhihoyyythihoyyythihoyyyt
aslında haklısın cnm,ama bi heiyede verelim be,geçen doğum gününde yaptıracaktım öyle bişey birhaftada olur dedi yine öyle der yetişmez,anahtarlık yaptıracaktım ama neyse son şekli bu şimdilik hediyemizin
özlemcim hediyen güzel olur bence.bizimde babamızın d.günü martta bende farklı bişeyler istiyorumya bakalım artık.
sağol cnma.s.
cnm ya çok zor durumun anlıyorum seni,eşim ailesi gelince aylarca kalıyorlar bende az çok anlıyorum yani,Allah sabır versin
kısaca ödenmemiş faturalar faiziyle birlikte yüklü bir miktar başımıza kaldı hersene aynı şey eşiminde çok canı sıkılıyor ona da bişe diyemıyorum kendimi yiyiyorum
çok düşünme cnm ya dert etsende etmesen de aynı baksana
neyse ben okula gidicem anca giyinirim görüşürüz
hayırlı işler cnm
sağol cnma.s.
bize gelince bir sürü işim var. kızım uyudu. hemen başlamam lazım.
arada uğrarım yine opuyorumnanaktan

kolay gelsin cnmŞeniz

kızlar ben yemeklerimi yapayım,daha fotoya gidicem ,uğramam gereken bi kaç yer daha var,eşim 3 te gelecek off nasıl biter bilmem işler,sonra uğraraımö belki yine görürüşüz.

Gunaydın Cıcı Anneler,

Anam coşmuş herkes hayırdır ya noluyor böyle.Bana sorarsanız sızden fazlam vardır eksiğim yoktur.Zaten bu gun regl oldum onunda heyheyleri var.Darallardayım anlıycanız.Alp te bı okar sakın ya ben adamla kavga bıle demıyorum kı rahtlıyayım bıraz.

Neysem bu ruh halıyle kendımı cok cırkın hıssedıyorum.Dun bıraz alışveriş yaptım.Bugunde gıdıp saclarımı bozatıp bakıma alıcam kendımı.Belki ıyı gelir.Zaten yarında doğum gunum.Morallı gıreyım yenı yasıma.

Esen sıkma canını tatlım.Her ailede oluyor maddı sorunlar.

Gulsah ahhhh sende bunalmışsın.Canım sık bıraz daha dışını dıycem ama eğer ilişkinizi etkılıyorsa bu durum o zor.Zordur ya evde bı baskası.Su cocuklar azıcık buyusede krese,okula göndersek kımseye muhtac kalmasak.

Pınarcım senın kayınvalıde sizden ayrılmak istemıyor hıç heralde.Birlikte otursanız ne mutlu olur kadın.

Sibelim ohh sen dun mıs olmuşsun bugunde ben olayım.

gunaydın kızlar opuyorumnanaktan
burayada gıremnedım ne zamandır dogru duzgun olumunekankayizsmile
oglen oldu esıme yemek hazırlayayım gondereyım onu evden gelecem ınsallah

sibelcim çok teşekkür ederim cnm,foto ya dinede kadar halledeyim dedim ama olmazsa orda yaptırırım,yağız da gece çok kalıyormuydu cnm ya,bu hafta ayırıcam odasını kısmetse

ne güzel pamuk gibi olmuşssundur,keşke hiç çıkmasalar di mi:kedi:

CAnım kalkıyordu ama çok ilginçtir yatağına geçtikten sonrasında sadece 2 kez mama için kalkar oldu,hasta olduğu zamanlar hariç tabi zemuszemus Valla parladım derler ya aynen öle oldu kuş gibi hafifliyor insan kaydirigubbakcemile3

kısaca ödenmemiş faturalar faiziyle birlikte yüklü bir miktar başımıza kaldı hersene aynı şey eşiminde çok canı sıkılıyor ona da bişe diyemıyorum kendimi yiyiyorum

vallaadam bize omur boyu maddi yuk ben bes kurusun hesabini yapiyorum kizim icin onun bize yaptigina bak

Canım allah yardımcınız olsun hepimiz ailelerimize az çok veriyoruz muhakkak bizdede oluyor sırtlamak hep bize düşüyor malesef

İnşallah tatlım ya onlar hasta olmasında ne olursa olsun perişan oluyoruz. :sinifsinif:

kızlar ben yemeklerimi yapayım,daha fotoya gidicem ,uğramam gereken bi kaç yer daha var,eşim 3 te gelecek off nasıl biter bilmem işler,sonra uğraraımö belki yine görürüşüz.

Kolay gelsin Özlemcim

Ay arada boş kalmış alıntılarım :kedi:

Tülaycım süpersin valla 4 kilo dediğin nedir uçar gider.

Gülşahcım acaba iyi bri bakıcı bulamazmısın en azından akşamları birbirinize vakit ayırabilirsiniz diyorum.Eğer işe devam etme kararı alırsan bence bi bakıcı araştır.Sizde nefes almış olursunuz ne kadar iyide olsa sizin bir düzeniniz var o olduğu sürece bu düzen hiçbir zaman rayında ilerlemeyecek.

sibelcim saol canım.inşallah ya aylardır valla ekimden beri gitsin diye uğraşıyorum:)

bılmıyorum valla sıbel nasıl cıkcam bu işin altından şu yılbası zamları bı acıklansında bakıcaz duruma artıkakannehir

inşallah canım ıyı dıleklerın olur bıran oncee bayadır goremıyorum senı nerelere kayboldun şu facede resımlerınız düşman catlatır gıbı valla

Tulay super ya 4 kılo nekı hemen gıder onlarda.Ben 55 kıloya duştum 71 kılodan.Sanada kocaman bravo.

Gulsah Bora hastaydı 2 hafta o surdu canım.Gecen haftada her Allahın gunu mısafır geldi.O yuzden sureklı takıp edemedım.Sağol canım Valla Bursalı hatunlar hamarat buluşma sıksık yapıyoruz.

Aklımdayken sorayım kızlar.Mayısta doğumgunu yapıcakmıyız bebışlere.Erken organıze edelim herkes ona göre planlasın kendını.

Günaydın canım rüyaların hayırlara çıksın inşallah dr dan iyi haberler bekliyoruz inşallaha.s.

gunaydin
aksam kotu gecti kizlar ahsen uyandi durdu
ayrica cok sinirliyim kayinbabamaklava:

Günaydın canım boşver dicem yine takıcaksın sakin olmaya çalışa.s.

Eşinin doğum günü kutlu olsun canım hediyeni de güzel düşünmüşsünhihoyyyt

Günaydın canım haftasonun güzel geçmiş sevindim adına haftaya iyi başladın iyi bitsin inşallaha.s.

Tülaycım gözün aydın 4 kilocuğuda verirsin ya tatlım kaydirigubbakcemile5

Bacım bunların hepsi böle galiba herşeyin suçlusu bizler oluruz kendileri erkekler sütten çıkma akkaşık yaklava:

merhaba herkese nasılsınız kızlar

Banucum merhaba ben ve kızım iyiyiz şükür sen nasılsın kızlar nasıl?a.s.

bize gelince bir sürü işim var. kızım uyudu. hemen başlamam lazım.
arada uğrarım yine opuyorumnanaktan

Kolay gelsin tatlıma.s.

Kolay gelsin canım kendini fazla yorma hamiş anneeeea.s.

Günaydın canım saçlarını boyat süslen paklan bakalım bizim morallerimiz böyle yerine geliyo kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım afiyet olsuna.s.

Tünaydın hanımlar herkesler iyidir inşalaha.s.

Kuzum gece sık sık uyandı yani anlıcanız uykusuz gece geçirdim.Şimdi uyuyo kızım bende ders çalışıyodum ama niyetlide olunca başım ağrıdı walla size bakayım dedima.s

boayt cnm saçlarını bi bakalım yeni hline
hoşgeldin

merhaba cnm,oo ders mi bende çalışıcam daha off sınavım var çarşamaba ama benim çok işim varr

Gülhan yarın doğum günün mü ne güzel,yeni yaş,yeni güzellikler getiri umarım sana,eşiminde doğum günü bende doğum günü için hazırlıklar yapıyorum çaktırmadan

Ayy bilgisayara bakarken resmen kafam düştü uyumuşum ya kızım uyanmadan gidip yatayımkafamçokkarıştı grşrz

yapıcaz tabı gülhancım ben bakıyorum ınternetten pasta modellerıne falan kızıma yogunluktan dış bugdayı yapamadım guzel bı dogum gunu kutlaması düşünüyorum
buara ıstanbuldakı anneler şubatta fuar varmıs yıne anne bebek fuarı cnrda sanırım haberınız olsun

evet gülhancım bende güzel bir d.günü yapıcam. dişbuğdayı gönlümdeki gibi oldu inş.doğumgünüde olur:)) bu arada yarın doğumgünümüş yeni yaşın şimdiden şans uğur mutluluk getirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…