sırnaşık şeysırnaşık şeyYeni tempona alistiktan sonra zaman bulacagina eminim canim. Dert etme. Ayrica ben merak ediyorum ama cok giremedigim, sadece okuyabildigim icin dile getiremiyorum. Ama biliyorum ki, aktif olamayan annelerin yogunlugu var ve mutlaka yollari birgün buradan gececek yine.kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeyhadi nen kim demiş merak edilmiyor, özlenmiyorsunuz die...bal gibi de farkındasınız sevildiğinizin deeee naz yapıyosunuz di mi. çok seviyom ben kuzum sizi çok özlemişim valla. faceden takip ediyorum ama buranın havası ayrı. oh bak bi girdim mutluluk sarhoşu oldum...
hahaha duşumu aldımmmm kuaföre gidecem işleri bıraktık...annemel alışveriş merkezine gidecz
hahaha duşumu aldımmmm kuaföre gidecem işleri bıraktık...annemel alışveriş merkezine gidecz
Hiç bilmiyorum Tülaycım öğrenirsen banada yazsana merak ettim yapmak istiyodum bende nezamandır.
Bunun için yapabileceğimiz malesef bişey yok Filizcim.İş yoğunluğuda hiç düşecek gibi değil.
Küsmedim bacım yaaa azcık nazalanayım dedim.
sibelcim bende senin yazını görünce şımardım ya sırnaşık şey
bugün erken geldim eve. öğleden sonra ders boştu. hemen mutfağa tabikiakannehir tavuk haşlanırken size de bakam dedim.
tülaycım hoşbuldum canım.
sibel, kuzuma geçmiş olsun.
meltem tekrar'dan hoşgeldin. face'de beraberiz zaten ama,buraya hoşgeldinkaydirigubbakcemile3
filiz doruk kuzum nasıl??
bide defnoş popişi pişmiş,geçmiş olsun:teselli:
daha öncelere gidemedim, affedinn:çok üzgünüm:
tamam sibelcim akşama denicem yarın anlatırım):)
filizcim saol canım. dereotu koyarım normalde pişirdiğimde de ayrı bir tat çünkü bazı yemeklerde dereotu.
filiz canım seni yazmamışım sende hoşgeldin canımmmmmmm
sağol ojelipıstığımm kızzz ceren ojelifıstık daha havalı bir nicti yawww
ayyy kızlar havada bi kapalı
kocam görse valla kızar ama taksi ile gidecez kapısında ineceğiz
içerde dolaşacağız..çocuklara 1 yaş kitabları bakacağım
kendime elbise bakacağım.... ayy stres atımm dimii
sağol canım,hoşbulduka.s. aysun da işe başladı,o da ben gibi adapte olamadı daha normal hayata sanırımkaydirigubbakcemile3sibelcim, meltemcim sağolun kızlar yaaa
ayşecim sende hoşgeldin canım.senide özledik.
bu arada aysunda yok ortalarda dimi ? bir ara ne kadar çok giriyordu..
valla, face'de de bazen şımarık gülüş, a. s. şeniz filan yazasım geliyorkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3 yerimseniben Şeniz :roflol::uhm: klava:
anaam bu arkadaşları bile özlemişim bee. facebook da nası arıyodum yokluklarını...
hehe buldumcuk oldum valla....
ohh gez valla kız,sefan olsun:)) bizim de hava güzeldi,oğlum uyanınca çıkarayım dedim,birden bozduakannehirhahaha duşumu aldımmmm kuaföre gidecem işleri bıraktık...annemel alışveriş merkezine gidecz
sırnaşık şeysırnaşık şeysizi şimarıkkk karılar siziiiii
oyy kıyamam kuzumaBen kendi tarifimi vereyim, Tülay'da yazdiginda fikir olur belki canim.
Doruk dis cikartiyor, biraz huzursuz teyzesi.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?