2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim bende senin yazını görünce şımardım ya sırnaşık şey
bugün erken geldim eve. öğleden sonra ders boştu. hemen mutfağa tabikiakannehir tavuk haşlanırken size de bakam dedim.
tülaycım hoşbuldum canım.
sibel, kuzuma geçmiş olsun.
meltem tekrar'dan hoşgeldin. face'de beraberiz zaten ama,buraya hoşgeldinkaydirigubbakcemile3
filiz doruk kuzum nasıl??
bide defnoş popişi pişmiş,geçmiş olsun:teselli:

daha öncelere gidemedim, affedinn:çok üzgünüm:

tamam sibelcim akşama denicem yarın anlatırım):)

filizcim saol canım. dereotu koyarım normalde pişirdiğimde de ayrı bir tat çünkü bazı yemeklerde dereotu.

sırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey
(şımarasım geldi de:roflol:)

sibelcim, meltemcim sağolun kızlar yaaa

ayşecim sende hoşgeldin canım.senide özledik.

bu arada aysunda yok ortalarda dimi ? bir ara ne kadar çok giriyordu..

olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3 yerimseniben Şeniz :roflol::uhm:klava:

anaam bu arkadaşları bile özlemişim bee. facebook da nası arıyodum yokluklarını...
hehe buldumcuk oldum valla....

ben birazdan evrak işleri için çarşıya gitcem kızlar haber vereyim dedim...

gelince yazarımmm öpüyorum hepinizi muck muck muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hahaha duşumu aldımmmm kuaföre gidecem işleri bıraktık...annemel alışveriş merkezine gidecz

sağol ojelipıstığımm kızzz ceren ojelifıstık daha havalı bir nicti yawww

ayyy kızlar havada bi kapalı
kocam görse valla kızar ama taksi ile gidecez kapısında ineceğiz
içerde dolaşacağız..çocuklara 1 yaş kitabları bakacağım
kendime elbise bakacağım.... ayy stres atımm dimii

Ben kendi tarifimi vereyim, Tülay'da yazdiginda fikir olur belki canim.
Ben kereviz'in kökünü kullandim. Orta boy bir kerevizin kabuklarini soyup, yikayip küp küp dogruyorum. Yine bir orta boy havucuda, ayni sekilde. Ikisini iyice harmanliyorum ve tencereye aliyorum. Icine bir kesme seker, bir dis sarimsak ve yarim cay bardagindan az sizma zeytinyagi koyup kisik ateste, tencerenin kapaginin altina yagli kagit koyarak 10 dk kadar buharinda tavlanmasini sagliyorum. Sonra bir portakalin, o yoksa 2-3 mandalinanin suyunu sIkiyorum. Icine bir cay kasigi un koyup cirpiyorum. Bunlari bir kenara aliyorum. Tencereyi aciyorum, birazcik pismis kerevizlerin üzerlerini asacak sicak su, portakal suyu, un karisimi ve tuzuda ekleyip, pismeye birakiyorum. Bitimde ince kiyilmis dere otu ve ve azicik cig zeytinyagi ekleyip, dinlenmeye birakiyorum.

Doruk dis cikartiyor, biraz huzursuz teyzesi.

tamam sibelcim akşama denicem yarın anlatırım):)

filizcim saol canım. dereotu koyarım normalde pişirdiğimde de ayrı bir tat çünkü bazı yemeklerde dereotu.

Evet, degisik güzel bir tadi var, ben cok seviyorum canim. Özellikle Barbunya ve kerevize güzel gidiyor.

filiz canım seni yazmamışım sende hoşgeldin canımmmmmmm

Hosbulduk canim.a.s.

filizcim sağol cnaım mutlaka denicem.benimkinin içinde un yoktu yağlı kağıtta kullanmıyordum şimdi bunu yaparım akşama)) yarın söylerim nasıl olduğunu.

sağol ojelipıstığımm kızzz ceren ojelifıstık daha havalı bir nicti yawww

ilahi birsen kız nerden geldi aklına ojeli ben unutmuşum haaaaa

gez tabi at stresini bizde işte stres küpüne dönelim öff öfffff
kuzumda evde göremiyorum zaten yawwwwwwww

sibelcim, meltemcim sağolun kızlar yaaa

ayşecim sende hoşgeldin canım.senide özledik.

bu arada aysunda yok ortalarda dimi ? bir ara ne kadar çok giriyordu..
sağol canım,hoşbulduka.s. aysun da işe başladı,o da ben gibi adapte olamadı daha normal hayata sanırımkaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3 yerimseniben Şeniz :roflol::uhm:klava:

anaam bu arkadaşları bile özlemişim bee. facebook da nası arıyodum yokluklarını...
hehe buldumcuk oldum valla....
valla, face'de de bazen şımarık gülüş, a. s. şeniz filan yazasım geliyorkaydirigubbakcemile3

hahaha duşumu aldımmmm kuaföre gidecem işleri bıraktık...annemel alışveriş merkezine gidecz
ohh gez valla kız,sefan olsun:)) bizim de hava güzeldi,oğlum uyanınca çıkarayım dedim,birden bozduakannehir

sizi şimarıkkk karılar siziiiii
sırnaşık şeysırnaşık şey

Ben kendi tarifimi vereyim, Tülay'da yazdiginda fikir olur belki canim.

Doruk dis cikartiyor, biraz huzursuz teyzesi.

.
oyy kıyamam kuzuma( bizim de 4 oldu dişimiz. çok şükür ateş filan geçirmedik daha. ama azı dişlerinden korkuyorumeyvahedigeldismile

OHHH bırsen sefan olsun sekerım bızım ıcınde gezzz

valla bırsen dogru dıyo ceren ojelı fıstık nıckını bende arıyorum hala alısamadım bu cereneekaydirigubbakcemile3

sibelcim nasılsın tatlım kolay gelsin sana yağızada geçmiş olsun

ankakuşu hoşgeldin tatlım nasılsın seni çok sık göremiyoruz aramızda

birsencim iyi gezmeler tatlım

kızlar benimde patron geldi ardından da kuyrukları hiç bitmiyor ki yoğunluk başladı yine akşamda kızımın diş buğdayı için malzeme alacağız eşimle birde dişini ilk ben gördüm bebeğime baştan aşağı kıyafet alacağım

tülaycım ben kerevizi sevmem eşimde sevmez portakal suyuyla yapıldığınıda ilk defa duydum umarım güzel olur afiyetle yersiniz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…