2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

banucummm ben yapayımda kereviz sen sevme dermişim:)))))))))) canım valla allah kolaylık versin.banucum bu pttnin karşısında bebek giyim mağazaları var oralarada bak çok güzel şeyler var.ben seline valla bir sürü mevsimlik mont eşofman takımı aldım.keten momtlar falan seneye giymesi için.

Tülay'cigim, umarim güzel olur. Ben unu her zaman katmiyorum, arada. Ama güzel oluyor tadi.

Ayse'cigim, bizde de ates olmadi ama kabizlik yapti. Bazi bebeklerde olurmus disle birlikte kabizlik. Birde huysuzluk, sürekli emme, dibimden ayrilmama var ve cok yorucu oluyor.

Kizlar Doruk uyandi, corbasini icirip oynayayim biraz. Sonra gelirim belki yine. Öptüm hepinizi...

ceren cnaımya normalde uyurdu anlamadım dün ne oldu ama öyle bağırıyorki valla bütün apt.ayağa kalkmıştır eşim uzun süre dolaştırdı durdu evin içinde ama banamısın demedi

bi gece benim kız da akşam hiç uyumamıştı.Sonra aklıma geldi ki kıza ilk defa kayısılı danone yedirmiştim.o da gaz yaparmış.Bi daha da vermedim.belki yediği bi şey dokunmuştur.

ben de bugün kızıma milupanın 8 tahıllısını yaptım.Pınarın hazırladığı gibi hazırladım bende.İçine 1 yumurta sarısı,2 tatlı kaşığı pınarın labne peyniri,1 çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi,1 ceviz koydum.Benim zilli kendi kendine yemiyo ya Yani ağzını açarak.Baby tv yi açıyom ağzına tıkıyom .Ne yapayım öle yedirdim ona.Normalde de ekmek içiyl hazırlıyom
kızlar bu kahvaltının içine kuru kayısı da eklesem nasıl olur acaba.Ağır falan gelir mi ki?

ya bi de kahvaltı kızı bayağı tok tutuyo.^saat sonra meyve versem yemek sitemiyo.Bu sefer çorbasını 6-7 gibi içiyo.yoğurdunu 9 gibi veriyorum falan.Gece yatmadan da gece tahılları yapıyorum biboranla tok tutuyo onu gece.

Ben gidene kadar uyumus kuzum.

Ben kahvaltisina haslanmis kayisi katiyorum Asli. Bu aralar bolca gazi oluyor, kayisi mi yapiyor ki acaba? Aklim karisti simdi.

aslıııııııııı iyiki söyledinya dün kayısılı danone vermişler((((((((( ben almıştım yesin değişiklik olsun diye .çünkü sürekli karnının üstüne yatıyordu ben beline masaj yaptıkça ağlaması kesiliyordu.belkide dediğin gibi gaz sancısı çekti kuzucum(annemi aradım şimdi sakın verme dedim.bakalım bu gece rahat uyursa ondan olmuştur eğer değilse dişlerinden

Tatlım kıskanma sende at.olumunekankayizsmileHakikaten bende telin yok kaydedeyim tatlım.opuyorumnanaktan

Sorma kuzum ya yattı hemde ne yatma mafoldumben

Neyse tatlım sağlık olsun işlerini yoluna koyda belki önümüzdeki hafta yaparsın bi kaçamak a.s.

Sağolasın teyzesi ya pişti valla sorma :çok üzgünüm:

Valla öyle tatlım arada abuk sabuk yediriyor çocuğa. Bi kerede sarımsaklı yoğurt vermişti çocuk sancı çekmişti hep. Anlamıyorlar işte küt kafalar klava:

kızlar aranızda zeytinyağlı kerevizi portakal suyula pişiren oldumu hiç?? bir arkadaşım gelecek akşam için istedi ama ben normal yapar geçerim (

Ben hiç yapmadım canım kerevizi eşim sevmiyor. Sadece sebze çorbasına katıyorum o zaman farketmeden yiyor a.s.

heh portakal suyu demişken hemen söyliyim ben Kemalin sebze çorbasını yaparken mutlaka içine yarım portakal suyu sıkıyorum hem lezzetli oluyor hem vitaminli. bilmiyorum siz nası yapıyosunuz da söyliim dedim:kedi:

Ben direk portakalı yediriyorum kuzuma a.s.

Sağolasın canım bazen böyle düşüncesizlik yapıyorlar tatlım anlamıyorlar işte klava:

Hoşgeldin canım kolay gelsin sanada işin zor valla a.s.

Burcuu nerelerde acaba?????????

Kağan paşa rahat bırakmıyordur sanırım :uhm:

Sağolasın canım a.s.

sibelcim, meltemcim sağolun kızlar yaaa

ayşecim sende hoşgeldin canım.senide özledik.

bu arada aysunda yok ortalarda dimi ? bir ara ne kadar çok giriyordu..

Oda işe başlamıştı bildiğim kadarı ile vakit bulamıyordur a.s.

ben birazdan evrak işleri için çarşıya gitcem kızlar haber vereyim dedim...

gelince yazarımmm öpüyorum hepinizi muck muck muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Güle güle canım kolay gelsin a.s.

hahaha duşumu aldımmmm kuaföre gidecem işleri bıraktık...annemel alışveriş merkezine gidecz

Ohhh gez Birsom sefan olsun boşver a.s.

ohh gez bakalım bize yasak şincilik

Sana niye yasak kız :uhm:

Kolay gelsin canım a.s. Hadi inşallah bi çırpıda çok güzel atlatırsınız diş buğdayınızı tatlım a.s.

Ay severek yediyse ne mutlu tatlım. Defne bu kahvaltı karışımını çok seviyor neyseki. Dediğin gibi ben 150 cc mamaya yapıyorum çok tok tutuyor a.s.

Ben gidene kadar uyumus kuzum.

Ben kahvaltisina haslanmis kayisi katiyorum Asli. Bu aralar bolca gazi oluyor, kayisi mi yapiyor ki acaba? Aklim karisti simdi.

Ay kuzum uyumuş mu yine afferim ona a.s.

Aaaaa bak ondan oldu belki de yazık kuzuma ya :çok üzgünüm:

tatlım banada ayır bir deneyeyim dermişim:)) tatlım bende bakayım durucuğuma sağol teyzesi

sağol canım iyiyim. işe başlayınca,toparlanamadım daha:)) bugünde erken geldim. bebeğimi uyuttum. bana kıyak geçti bu sefer kuzum, 2 saattir uyuyorzemuszemus

maşallah kuzuma annesini üzmezmiş opuyorumnanaktan

pınarcım inşallah bitanem hayırlısıyla atlatırız
sen nasılsın tatlım kayınvalidene uyuz oldum valla defne nasıl şekerim benim :))

tülaycım kayısı dokunmuştur belki yiyenime gaz yapmıştır

Defdoş çok huzursuz kızlar. Kucağımdan inmiyor. Hiçbirşeyle memnun edemedim bugün. Sabah kahvaltısından beri bişeycik yemedi. Tarhana çorbası yaptım yemedi, tavuk suyuna şehriye yaptım -ki çok sever onu da yemedi. Meyvesini bile istemedi. Mama yaptım biberonu görünce çığlık atıyor. Sanırım hem kukusu acıyor hemde dişle ilgili sıkıntımız var. Jel sürdüm şimdi emerken uyudu kuzum. Eğer bu huysuzluğu dişinden ise kötü ya. 7 diş bu kadar zorlamadı valla. Bide dün akşam yediğinden sanırım karnı gurul gurul sürekli oyyy oyyy yazık kuzuma ya :çok üzgünüm:

canım benim ya midesi ne kadar ki bebeklerin doktorların bir bildiği varda salça tuz şeker falan yasak diyorlar popişide pişmiş yavrumun ne zor tatlım

bende verıyorum danone her turlusunden yanlısm ıyapıyorum acaba sakıncalımı bebişlereCADIARZU

Ben daha hiç vermedim valla :uhm:

Sorma canım ya bende nasıl uyuz oldum ki anlatamam klava:

Çok huzursuz Defdef'im bugün teyzesi. Memnun edemiyorum sıkıntısı var belli :uhm:

canım benim ya midesi ne kadar ki bebeklerin doktorların bir bildiği varda salça tuz şeker falan yasak diyorlar popişide pişmiş yavrumun ne zor tatlım

Yok hayatım doktorlar ne bilir çocuğun ne yiyeceğini klava: Eskiler en iyisini bilir tövbe tövbe klava:

Bulgur pilavı ile karnıyarık pişireyim diyorum ama halim de yok valla. Reglim fena bu ay. Giden gidiyo bende de hal kalmadı :çok üzgünüm:

Ben daha hiç vermedim valla :uhm:

Sorma canım ya bende nasıl uyuz oldum ki anlatamam klava:

Çok huzursuz Defdef'im bugün teyzesi. Memnun edemiyorum sıkıntısı var belli :uhm:

Yok hayatım doktorlar ne bilir çocuğun ne yiyeceğini klava: Eskiler en iyisini bilir tövbe tövbe klava:

canım benim sıkma canını eskilere laf anlatmaya çalışmak çok zor kendi bildiklerinden şaşmıyorlar malesef :sinifsinif:

geçmiş olsun pınarcım çok berbat valla karın ağrısı( istersen pratik bişiler yap canım.

danino bende vermedim hiç yoğurdunu hala kendim mayalıyorum kızların yağmura arada alıyorum değişiklik olsun diye ben

inşallah bugün huysuzlanmaz kuzucuk ya.Valla ben de ne yapacağımı şaşırmıştım.Kızım arada gaz falan çıkarıyodu.Zannediyorum danene de 1 yaşından önce ağır gelebiliyomuş.Ben yoğurdunu evde yapıyorum zaten .Ben de değişiklik olsun diye verdim ama bi daha yok yani.
Biz de en ufak bi yaramazlıklarında hemen dişlere yoruyoz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…