Bulgur pilavı ile karnıyarık pişireyim diyorum ama halim de yok valla. Reglim fena bu ay. Giden gidiyo bende de hal kalmadı :çok üzgünüm:
Valla benİm kabus az bİle.sİnİr kÜpÜ oluyorum resmen ya(
canım benim sıkma canını eskilere laf anlatmaya çalışmak çok zor kendi bildiklerinden şaşmıyorlar malesef :sinifsinif:
geçmiş olsun pınarcım çok berbat valla karın ağrısı( istersen pratik bişiler yap canım.
canım benimde eli kulağında çok gerginim bugünlerde regl olsamda sinirimgeçse diyorum valla karın ağrısı çok kötü oluyor benim ilk günüm kabus gibi geçiyor dinlen tatlım
Pınarım senin kaynana gelsinde görsün şimdi durumu telde konuşunca söleseydin bir daha yapmaz belki ders olur.Yemek içinde uğraşma gerekirse dışardan söleyin nolcak bi günde dinlen bende de acayip oluyor yüzüm bembeyaz kesiliyor resmen.
Tülaycım ben hiç danone vermedim yağıza o gaz yapmış olabilir yüksek ihtimalle.
Birkaç sorum olacak size kızlar...
Hazır yogurt yani bizim yediklerimizden veriyormusunuz?
Halen çamaşırlarını dalin vb bebek deterjanıyla yıkıyormusunuz?
Televizyona benim oğlum kadar bağlılarmı reklamlar çıkınca gözünü alamıyor mafoldumben
Birde son olarak kuzularınız bardaktan su vb içebiliyorlarmı?
Televizyona benim oğlum kadar bağlılarmı reklamlar çıkınca gözünü alamıyor mafoldumben
Ya herşey üstüste geliyo bugün. Defne benim yataktan düştü ya Allah'tan şişlik falan yok. Doktor kusmuyorsa sorun yok dedi. Çok korktu ama yavrum. Omzumda uyuyor şimdi. Yatırsam basıyor çığlığı. Offf offf ne kötü bi gün ya çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?