2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bulgur pilavı ile karnıyarık pişireyim diyorum ama halim de yok valla. Reglim fena bu ay. Giden gidiyo bende de hal kalmadı :çok üzgünüm:

canım benimde eli kulağında çok gerginim bugünlerde regl olsamda sinirimgeçse diyorum valla karın ağrısı çok kötü oluyor benim ilk günüm kabus gibi geçiyor dinlen tatlım

Aslıcım aynen bende baybmix alıy orum arada.diğer zaman evde yapıyorum.ilk kez denemiştim pişman oldum valla eğer ondan olduysa kuzum kıyamam ya

Pınarım senin kaynana gelsinde görsün şimdi durumu telde konuşunca söleseydin bir daha yapmaz belki ders olur.Yemek içinde uğraşma gerekirse dışardan söleyin nolcak bi günde dinlen bende de acayip oluyor yüzüm bembeyaz kesiliyor resmen.

Tülaycım ben hiç danone vermedim yağıza o gaz yapmış olabilir yüksek ihtimalle.

canım benim sıkma canını eskilere laf anlatmaya çalışmak çok zor kendi bildiklerinden şaşmıyorlar malesef :sinifsinif:

Aynen canım haklısın a.s.

geçmiş olsun pınarcım çok berbat valla karın ağrısı( istersen pratik bişiler yap canım.

canım benimde eli kulağında çok gerginim bugünlerde regl olsamda sinirimgeçse diyorum valla karın ağrısı çok kötü oluyor benim ilk günüm kabus gibi geçiyor dinlen tatlım

Evet Tülay'cım daha pratik yapayım yada dışarıdan söylerim a.s.

Karnım ağrımıyorda kızlar fena kan kaybı yaşıyorum kafamçokkarıştı

Ay sende olda bi rahatla BAnu'cum a.s.

Telde sabah aradığında söyledim de kabul eder mi hiç. Başka bişey yapmıştır dişi çıkıyordur dişi diyor klava: Bende "tabi kakasında çıkan ıspanaklar ve pul biberlerde diştendir" dedim aaaa pul biber koymadım ben biber salçasının taneleridir diyor. Özrü kabahatinden beter yani bacım klava:

Aynen bembeyazım valla. Annem vardı sağolsun oda vakti yettiiğince ütülerimin büyük kısmını halletti a.s.

Defdoş'um da ağlayarak uyandı yine. Emzirdim tekrar daldı kuzum. Azcık uyusada sancısını falan unutsa bari :çok üzgünüm:

Birkaç sorum olacak size kızlar...

Hazır yogurt yani bizim yediklerimizden veriyormusunuz?
Halen çamaşırlarını dalin vb bebek deterjanıyla yıkıyormusunuz?
Televizyona benim oğlum kadar bağlılarmı reklamlar çıkınca gözünü alamıyor mafoldumben
Birde son olarak kuzularınız bardaktan su vb içebiliyorlarmı?

canım ben hazır yoğurt vermedim şimdiye kadar birkere büyümix aldım duru sevmedi hep kendim mayalıyorum
çamaşırlarını ben normal deterjanla yıkıyorum artık dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum ve ayrı yıkıyorum
canım duruda reklamlara bayılıyor pür dikkat izliyor hemde
canım benimki suyu bardakla içiyor zaten suluk kullanıyoruz su içerken

sibel1.soru:))

ben arada veriyorum kendi yediğimizden.
2. hayır ben omobaby kullanıyorum.dalin yumuşatıcı kullanıyorum ama bitmek üzere yumoşa geçicem .
3..selin sadece turkcell reklamlarına pür dikkat bakıyor
4.evet hep bardaktan içiyor biberonla içmiyor.suluk tarzı biberonuda almıyor mecbur döke saça bardakla içiriyoruz:))

Tatlım Defdoş artık Babymix'i de yemediği için doktor sizin yediğiniz oğurttan verebilirsin dedi. Bende artık en küçük boyunu alıyorum yoğurdun. Taze taze yiyor kuzum a.s.

Aynı şekilde halen Dalin'in deterjanını ve yumuşatıcısını kullanıyorum. Arada leke çözücü kullandığım zaman iki kere durulama yaptırıyorum. Hala çorabına kadar ütülüyorum ayrıca kafamçokkarıştı

Defdef'te reklam hastasıydı kısa süre öncesine kadar. Bu aralarda takip ediyor ama eskisi kadar sürekli gözü reklamlarda değil. Daha çok bebek reklamlarına bayılıyor a.s.

Artık biberondan su içmek istemiyor Defne. Suluğunda da 3 delik olduğundan çok geliyor tıkanıyor birden çekince. Bu aralar bardaktan içiriyorum ben. Seviyor öyle içmeyi a.s.

ben vermiyorum daha kendim mayalıyorum.Eğer tutmadıysa babymix veriyorum.
hala çamaşırlarını sabun tozuyla yıkıyorum.Vernel bebekler için olan yumuşuşatıcıyı kullanıyorum.Ama bitsin dalin alcam harika kokuyor.
reklamı geçtim büyük insan gibi baby tv ye takılıyo,Onlara gülüyo bile:)
bardakla içmeye bayılıyo.Dün ben bardakla su içerken hı hı diye bağrınıyodu.Ama tabi ki beceremiyo.Fazla su kaçıyo falan.Alıştırma suluklarıyla da içemiyo.Fazla geliyor.Hala biboranlaiçiyoruz.
geçen köfte verdim bizim kinin hala boğazına takılıyo yaa.nasıl alıştırcam korkuyom da boğulmasın diye.

kuzuma şimdi güzel bir meyve karışımı yaptım
şu pişirilen lezzetlerden armutlu pirinçli vardı.Biraz sulu olarak ondan yaptım.İçine elme ve muz püresi kattım.Tadı çok güzel oldu valla.kuzum yedi.Salladım sonra çok uykusu vardı hemen uyudu yavrum.
iyi ki var ya.Annelik duygusunu gitgide daha iyi hissediyorum.Onun sevgisi içimde gitgide büyüyor.İçime sokasım geliyo.İnsan öpmeye bile doyamıyo.Yavrum benim.
Allah herkesin yavrusunu sakınsın,Kaderlerini iyi yazsın inşallah,bizimkileri de içinden ayırmasın inşallah.

of ya sabahtan beri hiç bir iş yapmadım içimden de gelmiyo valla.Ama kalkıp biraz toplamam lazım.Görüşürüz kızlar.

Ya herşey üstüste geliyo bugün. Defne benim yataktan düştü ya Allah'tan şişlik falan yok. Doktor kusmuyorsa sorun yok dedi. Çok korktu ama yavrum. Omzumda uyuyor şimdi. Yatırsam basıyor çığlığı. Offf offf ne kötü bi gün ya çok korktum

aslıcım tülaycım öyle valla işten gelince herşey bitiyor yeni bir hayat başlıyor yavrularımızla:) iyiki varlar onların varlığı en büyük mucize :) Allah acılarını göstermesin yavrularımızın

canım kıyamam geçmiş olsun

Pınarcımm geÇmıŞ olsun canımya..arada kontrol et bır mÜddet uyutmasaydın keŞke Çok sert dÜŞmelerde uyutmayın dıyorya doktorlar.ayy kıyamam kuzucumya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…