canım kıyamam geçmiş olsun
Pınarcımm geÇmİŞ olsun canımya..arada kontrol et bİr mÜddet uyutmasaydın keŞke Çok sert dÜŞmelerde uyutmayın dİyorya doktorlar.ayy kıyamam kuzucumya
Tamam pınarcım.
canım ben hazır yoğurt vermedim şimdiye kadar birkere büyümix aldım duru sevmedi hep kendim mayalıyorum
çamaşırlarını ben normal deterjanla yıkıyorum artık dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum ve ayrı yıkıyorum
canım duruda reklamlara bayılıyor pür dikkat izliyor hemde
canım benimki suyu bardakla içiyor zaten suluk kullanıyoruz su içerken
sibel1.soru:))
ben arada veriyorum kendi yediğimizden.
2. hayır ben omobaby kullanıyorum.dalin yumuşatıcı kullanıyorum ama bitmek üzere yumoşa geçicem .
3..selin sadece turkcell reklamlarına pür dikkat bakıyor
4.evet hep bardaktan içiyor biberonla içmiyor.suluk tarzı biberonuda almıyor mecbur döke saça bardakla içiriyoruz:))
Tatlım Defdoş artık Babymix'i de yemediği için doktor sizin yediğiniz oğurttan verebilirsin dedi. Bende artık en küçük boyunu alıyorum yoğurdun. Taze taze yiyor kuzum a.s.
Aynı şekilde halen Dalin'in deterjanını ve yumuşatıcısını kullanıyorum. Arada leke çözücü kullandığım zaman iki kere durulama yaptırıyorum. Hala çorabına kadar ütülüyorum ayrıca kafamçokkarıştı
Defdef'te reklam hastasıydı kısa süre öncesine kadar. Bu aralarda takip ediyor ama eskisi kadar sürekli gözü reklamlarda değil. Daha çok bebek reklamlarına bayılıyor a.s.
Artık biberondan su içmek istemiyor Defne. Suluğunda da 3 delik olduğundan çok geliyor tıkanıyor birden çekince. Bu aralar bardaktan içiriyorum ben. Seviyor öyle içmeyi a.s.
ben vermiyorum daha kendim mayalıyorum.Eğer tutmadıysa babymix veriyorum.
hala çamaşırlarını sabun tozuyla yıkıyorum.Vernel bebekler için olan yumuşuşatıcıyı kullanıyorum.Ama bitsin dalin alcam harika kokuyor.
reklamı geçtim büyük insan gibi baby tv ye takılıyo,Onlara gülüyo bile:)
bardakla içmeye bayılıyo.Dün ben bardakla su içerken hı hı diye bağrınıyodu.Ama tabi ki beceremiyo.Fazla su kaçıyo falan.Alıştırma suluklarıyla da içemiyo.Fazla geliyor.Hala biboranlaiçiyoruz.
geçen köfte verdim bizim kinin hala boğazına takılıyo yaa.nasıl alıştırcam korkuyom da boğulmasın diye.
kuzuma şimdi güzel bir meyve karışımı yaptım
şu pişirilen lezzetlerden armutlu pirinçli vardı.Biraz sulu olarak ondan yaptım.İçine elme ve muz püresi kattım.Tadı çok güzel oldu valla.kuzum yedi.Salladım sonra çok uykusu vardı hemen uyudu yavrum.
iyi ki var ya.Annelik duygusunu gitgide daha iyi hissediyorum.Onun sevgisi içimde gitgide büyüyor.İçime sokasım geliyo.İnsan öpmeye bile doyamıyo.Yavrum benim.
Allah herkesin yavrusunu sakınsın,Kaderlerini iyi yazsın inşallah,bizimkileri de içinden ayırmasın inşallah.
Ya herşey üstüste geliyo bugün. Defne benim yataktan düştü ya Allah'tan şişlik falan yok. Doktor kusmuyorsa sorun yok dedi. Çok korktu ama yavrum. Omzumda uyuyor şimdi. Yatırsam basıyor çığlığı. Offf offf ne kötü bi gün ya çok korktum
Birkaç sorum olacak size kızlar...
Hazır yogurt yani bizim yediklerimizden veriyormusunuz?
Halen çamaşırlarını dalin vb bebek deterjanıyla yıkıyormusunuz?
Televizyona benim oğlum kadar bağlılarmı reklamlar çıkınca gözünü alamıyor mafoldumben
Birde son olarak kuzularınız bardaktan su vb içebiliyorlarmı?
Ya herşey üstüste geliyo bugün. Defne benim yataktan düştü ya Allah'tan şişlik falan yok. Doktor kusmuyorsa sorun yok dedi. Çok korktu ama yavrum. Omzumda uyuyor şimdi. Yatırsam basıyor çığlığı. Offf offf ne kötü bi gün ya çok korktum
Pınarcımm bİŞey olmz canımya sen yİnede kontrol et.
ceren canım ben genelde her öğünde farklı şeyler vermeye çalışıyorum.kahvaltısını genelde aynı.ama yemek meyve tarzı şeyler muhallebi falan değişik tatlar deniyorum.tarhanayı tavuğu haşlatıp onun suyuyla pişiriyorum.hatta içine tavuk parçalarıda atıyroum.diğer çorbalarda öyle et tavukhepisnden koyupyrum ve her öğündeki yemeğinde et tavuk mutlaka var.tavuk bulyon kesinlikle yok dedi doktorumuz.bu arada akşamalrı kendi yemeklerimizde yediririm.baharat koymuyorum ve tuz yok .bide selin en çok tel şehriye çorbasına bayılıyor onuda etsuyuyla yapıyorum:)
ha bide ceren arabaş çorbası varya onun öorbasını bayılarak içiyor:)
Sağolasınız geçmiş olsun dilekleriniz için kızlar a.s. Defdoş'um uyandı, emdi şimdi iyi çok şükür. Düşme ile ilgili bi kötü belirti yok a.s.
Meraklı kaynanam duymuş geliyormuş eşimle birlikte. Yemek falan yok dedim eşime. Bırak yapma annem gelince bişeyler uydurur dedi. Yapsın yesinler valla.
Ceren'cim ben sabah kahvaltısını hep aynı veriyorum. Meyveyi hergün karıştırıp kafama göre veriyorum. Çorba olarakda tavuk suyunu şehriye, tavuk suyuna tarhana, sebze çorbası, yoğurt çorbası falan veriyorum. Yemek olarakda nohut, fasülye, ıspanak, dolma, makarna yada pilav veriyorum. Tabi bunlardan birini bir öğün olarak yiyor. Aralarda devam sütü içiyor. Akşamda yoğurt ve bizim yediğimiz yemeklerden 1-2 kaşık yediriyorum. Baharatsız yapıyorum zaten. Tuzunu falan sonradan kendimiz ekliyoruz a.s.
Tavuğu haşlayıp , didikleyip suyu ile buzluğa atıyorum. Çorbalarına ekliyorum. Yada kıyma veya kuşbaşı et ekliyorum.Bulyon hiç koymadım. Zararlıdır zaten gerek yok a.s.
1. hazır yoğurt hiç vermiyorum. bizde yemiyoruz zaten. güvenilr birinden ev yoğurtu alıyorum,oğluma da ondan veriyorum.Birkaç sorum olacak size kızlar...
Hazır yogurt yani bizim yediklerimizden veriyormusunuz?
Halen çamaşırlarını dalin vb bebek deterjanıyla yıkıyormusunuz?
Televizyona benim oğlum kadar bağlılarmı reklamlar çıkınca gözünü alamıyor mafoldumben
Birde son olarak kuzularınız bardaktan su vb içebiliyorlarmı?
canım, benim kuzumda taneli şeyler yemez oldugeçen köfte verdim bizim kinin hala boğazına takılıyo yaa.nasıl alıştırcam korkuyom da boğulmasın diye.
iyi ki var ya.Annelik duygusunu gitgide daha iyi hissediyorum.Onun sevgisi içimde gitgide büyüyor.İçime sokasım geliyo.İnsan öpmeye bile doyamıyo.Yavrum benim.
Allah herkesin yavrusunu sakınsın,Kaderlerini iyi yazsın inşallah,bizimkileri de içinden ayırmasın inşallah.
oyyy kuzum kıyamam. geçmiş olsun tatlım.Ya herşey üstüste geliyo bugün. Defne benim yataktan düştü ya Allah'tan şişlik falan yok. Doktor kusmuyorsa sorun yok dedi. Çok korktu ama yavrum. Omzumda uyuyor şimdi. Yatırsam basıyor çığlığı. Offf offf ne kötü bi gün ya çok korktum
bende genelde değişik şeyler vermeye çalışıyorum. hoş tatlı olmayanları yemiyor pek ama,ben yine de elimden geldiğince tarhana, yoğurt, mercimek, sebze, şehriye sürekli değişik yapmaya çalışıyorum.peki bende sorayım size
mesela hergün kahvaltısında süt,ekmek,cicibebe,yumurta sarısı,peynir,ceviz filan normal kahvaltısını yapıyor.gün içinde arada 6-12 ay sütlerinden,yoğurt ve çorba içiyor. genelde tarhana içiyor. meyve olarak portakal muz filan yiyor. yatarken muhallebi googly nin yiyor. ama hergün aynı şeyler yani...
hergünü aynı. arada yaptığımız yemeklerden tattırıyorum ama doyurmalık olmuyor tabi tadına baktırıyorum sadece.
sizinkilerde aynı şeylerimi yiyor.sanki hergün aynı şeyi yedirince sanki birtek ben böyle yediriyormuşum gibime geldi de....
zaten kımasını 3 kez falan çektiriyorum ben onu tarhana pişerken içine koyuyorum.Bazen de tavuğu haşlıyorum önce sonra ya blendıra çekip ve tiftik yapıp tarhana pişiriyorum.tarhanayı kırmızı toz tarhana varya ondan yapıyorum.taneli çorba içmiyor. midesi bulanıyor. onuda hiç tavuk yada et suyuyla yapmadım. öyle pişermi kızlar o?
birde tavuk yada et suyu derken direk sumu yoksa tablet mi kullanıyorsunuz. yada hiç tablet kullandınızmı?
ben süt vermiyorum daha,kahvaltı genel de aynı ama bazen ekmek doğraşıp devam sütüne bazen hazır kahvaltılık,ben genelde labne koyuyorum kahvaltısına ama beyaz peynir alcam değişik onu koycam,Bi de arada ceviz yerine kuru kayısı haşlayıp çatalla eziyorum suyunu da kendini de veriyorum.Acaba kayısı ve cevizi bir arada koysam ne olur?peki bende sorayım size
mesela hergün kahvaltısında süt,ekmek,cicibebe,yumurta sarısı,peynir,ceviz filan normal kahvaltısını yapıyor.gün içinde arada 6-12 ay sütlerinden,yoğurt ve çorba içiyor. genelde tarhana içiyor. meyve olarak portakal muz filan yiyor. yatarken muhallebi googly nin yiyor. ama hergün aynı şeyler yani...
hergünü aynı. arada yaptığımız yemeklerden tattırıyorum ama doyurmalık olmuyor tabi tadına baktırıyorum sadece.
sizinkilerde aynı şeylerimi yiyor.sanki hergün aynı şeyi yedirince sanki birtek ben böyle yediriyormuşum gibime geldi de....
canım kıyamam ya.Ama herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.Doktora da sormuşsun merak etme.Ya herşey üstüste geliyo bugün. Defne benim yataktan düştü ya Allah'tan şişlik falan yok. Doktor kusmuyorsa sorun yok dedi. Çok korktu ama yavrum. Omzumda uyuyor şimdi. Yatırsam basıyor çığlığı. Offf offf ne kötü bi gün ya çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?