pınarcım çok geçmiş olsun ben pek bir şey olacağını sanmıyorum ama takip etmek lazım tabi. nazar değdi bugün kuzuma...Ya herşey üstüste geliyo bugün. Defne benim yataktan düştü ya Allah'tan şişlik falan yok. Doktor kusmuyorsa sorun yok dedi. Çok korktu ama yavrum. Omzumda uyuyor şimdi. Yatırsam basıyor çığlığı. Offf offf ne kötü bi gün ya çok korktum
ben kendim mayalıyorum yoğurdu hala.Birkaç sorum olacak size kızlar...
Hazır yogurt yani bizim yediklerimizden veriyormusunuz?
Halen çamaşırlarını dalin vb bebek deterjanıyla yıkıyormusunuz?
Televizyona benim oğlum kadar bağlılarmı reklamlar çıkınca gözünü alamıyor mafoldumben
Birde son olarak kuzularınız bardaktan su vb içebiliyorlarmı?
valla benimki de hep aynı şeyleri yiyor. sabahları 90gr mamaya bebek ekmeği ufalıyorum. bir yumurta sarısı, labne peyniri hepsini ayrı ayrı veriyorum.peki bende sorayım size
mesela hergün kahvaltısında süt,ekmek,cicibebe,yumurta sarısı,peynir,ceviz filan normal kahvaltısını yapıyor.gün içinde arada 6-12 ay sütlerinden,yoğurt ve çorba içiyor. genelde tarhana içiyor. meyve olarak portakal muz filan yiyor. yatarken muhallebi googly nin yiyor. ama hergün aynı şeyler yani...
hergünü aynı. arada yaptığımız yemeklerden tattırıyorum ama doyurmalık olmuyor tabi tadına baktırıyorum sadece.
sizinkilerde aynı şeylerimi yiyor.sanki hergün aynı şeyi yedirince sanki birtek ben böyle yediriyormuşum gibime geldi de....
cnm ya geçmiş olsun selinimegünaydın kızlar nasılsınız? ayy selin bugün hiç uyumadı sürekli uykusunda ağlıyarak uayandı durdu sabaha kadar hasta da değil anlamadınya.bu kafayla nasıl çalışcaksam(( pınar ben uzun süredir kivi evriyorum çilekte bişey olmadı.çileği çok az ölçülerde verdim şimdiye kadar ama alerjik reaksiyon göstermedi.
yazık yavruma geçmiş olsn defnoşaGünaydınlar kızlar a.s.
Dün akşam eşim maça giderken kayınvalidemlere gittim bende. E-bebek'ten ıslak mendiller, kahvaltılık almam gerekiyordu mecbur gittim. Ben Defne'yi bırakır bırakmaz ıspanak yedirmiş kayınvalidem. Tabi salçalı baharatlı falan. Çocuğun bu sabah poposunu bi görseniz. Gıcık oldum ya. Ben salçalı bile versem baharat asla koymuyorum. Yazık kuzuma ya. Nasıl pişmiş, kıpkırmızı. Canı acıyor şimdi annemin kucağında uyumaya çalışıyor yavrum offf offfff Kocaman çocuk oldu zannediyorlar ya anlatamıyorum yasakları olduğunuklava:
cnm ya işin zor Allah kolaylık versin sanaMerhabalar Kızlar,
Nolcak benim bu halim bilemiyorum çok bunaldım.İlk defa iş stresi yüzünden ağladım.Yeni bir projeye başladım o kadar yoğunki tuvalete bile gidemiyorumAcınacak haldeyim...Aslında iş stresinin altında ezilmezdim.mafoldumben
Sanırım ruh halim sebebiyle böyle oluyor.Yağızda yaklaşık 1 haftadr hasta.Her zamanki gibi üst solunum yolları enfeksiyonu.Geceleri burnu ve genzi tıkandığı için uyuyamıyor.E tabi bende uykusuz işe geliyorum.Doktoruna neden böyle sürekli hasta oluyor çok fazlaca dışarı çıkmaz,oda sıcaklığına dikkat ederiz anlamıyorum dedim.Sen çok kalabalık bir ortamda insanlarla iç içesin muhtemelen senden alıyor.Senin bünyeni etkilemez hafif enfeksiyonlar ama oğlunda etkisini gösteriyor dedi.Malesef bunu engelle şansım yok aynı işyerinde çalıştığım sürece.Neticede çağrı merkezi burası ve 100 kişinin aynı havayı açık ofiste soluduğu bir ortam.
Böyle kızlar geçmişe bakamadım sadece son bir kaç sayfa.Ordada Pınar alıntı yapmış Aslıcım beni merak etmiş sağolsun.Senden başka yokluğum farkında olanda pek olmamış tatlım. :sinifsinif: Bana özelden cebini atabilirmisin.
Herkes iyidir umarım.
hoşgeldin kız meltem okuyp okuyp kaçıyodun heehehe ilahi sibel bak ne zamndır girmiyodum bi girdim senin yazına denk geldim ben de. beni bi tek sen merak etmişsin cebini at bana özelden demişin ya çok kıskandım. ben de merak ediyom seni ben de atıyım mı cebimi özelden
şimdi iyi mi cnmsibelcim geçmiş olsun çokkk canım berkede sürekli hasta sürekli hasta inanki bu seferde orta kulak iltihabı oldu dorma yani 6 tane iğne yedik ve bir şişe antibiyotik...
naz yap tabi nazlı hatun senikızlar merhaba. ben işe başladım, sosyal hayat sona erdi. buraya bile arada girip azcık okuyup çıkıyorum. siboş küsmüş kimse merak etmedi diye. bende küstüm işte:dilcikar: beni de kimse merak etmemişklava:
bu dişler çoıksada kurtulsak valla,zeynep de aynı zır zır iştahı da yokDefdoş çok huzursuz kızlar. Kucağımdan inmiyor. Hiçbirşeyle memnun edemedim bugün. Sabah kahvaltısından beri bişeycik yemedi. Tarhana çorbası yaptım yemedi, tavuk suyuna şehriye yaptım -ki çok sever onu da yemedi. Meyvesini bile istemedi. Mama yaptım biberonu görünce çığlık atıyor. Sanırım hem kukusu acıyor hemde dişle ilgili sıkıntımız var. Jel sürdüm şimdi emerken uyudu kuzum. Eğer bu huysuzluğu dişinden ise kötü ya. 7 diş bu kadar zorlamadı valla. Bide dün akşam yediğinden sanırım karnı gurul gurul sürekli oyyy oyyy yazık kuzuma ya :çok üzgünüm:
cnm ya geçmiş olsun sanadaBulgur pilavı ile karnıyarık pişireyim diyorum ama halim de yok valla. Reglim fena bu ay. Giden gidiyo bende de hal kalmadı :çok üzgünüm:
Sağolasınız geçmiş olsun dilekleriniz için kızlar a.s. Defdoş'um uyandı, emdi şimdi iyi çok şükür. Düşme ile ilgili bi kötü belirti yok a.s.
Meraklı kaynanam duymuş geliyormuş eşimle birlikte. Yemek falan yok dedim eşime. Bırak yapma annem gelince bişeyler uydurur dedi. Yapsın yesinler valla.
Ceren'cim ben sabah kahvaltısını hep aynı veriyorum. Meyveyi hergün karıştırıp kafama göre veriyorum. Çorba olarakda tavuk suyunu şehriye, tavuk suyuna tarhana, sebze çorbası, yoğurt çorbası falan veriyorum. Yemek olarakda nohut, fasülye, ıspanak, dolma, makarna yada pilav veriyorum. Tabi bunlardan birini bir öğün olarak yiyor. Aralarda devam sütü içiyor. Akşamda yoğurt ve bizim yediğimiz yemeklerden 1-2 kaşık yediriyorum. Baharatsız yapıyorum zaten. Tuzunu falan sonradan kendimiz ekliyoruz a.s.
Tavuğu haşlayıp , didikleyip suyu ile buzluğa atıyorum. Çorbalarına ekliyorum. Yada kıyma veya kuşbaşı et ekliyorum.Bulyon hiç koymadım. Zararlıdır zaten gerek yok a.s.
Defdoş çok huzursuz kızlar. Kucağımdan inmiyor. Hiçbirşeyle memnun edemedim bugün. Sabah kahvaltısından beri bişeycik yemedi. Tarhana çorbası yaptım yemedi, tavuk suyuna şehriye yaptım -ki çok sever onu da yemedi. Meyvesini bile istemedi. Mama yaptım biberonu görünce çığlık atıyor. Sanırım hem kukusu acıyor hemde dişle ilgili sıkıntımız var. Jel sürdüm şimdi emerken uyudu kuzum. Eğer bu huysuzluğu dişinden ise kötü ya. 7 diş bu kadar zorlamadı valla. Bide dün akşam yediğinden sanırım karnı gurul gurul sürekli oyyy oyyy yazık kuzuma ya :çok üzgünüm:
Birkaç sorum olacak size kızlar...
Hazır yogurt yani bizim yediklerimizden veriyormusunuz?
Halen çamaşırlarını dalin vb bebek deterjanıyla yıkıyormusunuz?
Televizyona benim oğlum kadar bağlılarmı reklamlar çıkınca gözünü alamıyor mafoldumben
Birde son olarak kuzularınız bardaktan su vb içebiliyorlarmı?
Ya herşey üstüste geliyo bugün. Defne benim yataktan düştü ya Allah'tan şişlik falan yok. Doktor kusmuyorsa sorun yok dedi. Çok korktu ama yavrum. Omzumda uyuyor şimdi. Yatırsam basıyor çığlığı. Offf offf ne kötü bi gün ya çok korktum
peki bende sorayım size
mesela hergün kahvaltısında süt,ekmek,cicibebe,yumurta sarısı,peynir,ceviz filan normal kahvaltısını yapıyor.gün içinde arada 6-12 ay sütlerinden,yoğurt ve çorba içiyor. genelde tarhana içiyor. meyve olarak portakal muz filan yiyor. yatarken muhallebi googly nin yiyor. ama hergün aynı şeyler yani...
hergünü aynı. arada yaptığımız yemeklerden tattırıyorum ama doyurmalık olmuyor tabi tadına baktırıyorum sadece.
sizinkilerde aynı şeylerimi yiyor.sanki hergün aynı şeyi yedirince sanki birtek ben böyle yediriyormuşum gibime geldi de....
kızlar biraz önce geldim okuldan sınava grdim yarın belli oalcak bakalım
verememiş olabilriim ama umrum da değil artık
sinirlerim yıprandı iyice eşim aramadı bugün hiç halbuki ben çok bekledim
başarılar dilemek için arardı yok müsait değildir dedim
sonraında da aramadı geçtim mi akldım mı sormadı bile
ne yapmaya çalışıyo anlamadım
canım acayip sıkkın
habire gözlerim dolup duruyo bende aramıycam ama
hamile olduğumu unutuyo sanırım
bu akşamda annemdeyim gitmiycem eve
arkadaşlar bebeklerin dişine ne sürüyorsunuz iyi geliyor mu? nolur bi fikir verin valla gidip bu saatte nöbetçi eczaneden alıcam delirmek üzereyim yaa
Kızlar merhaba iyi akşamlar toptan, artık çok sık giremiyorum, koca gün totomu nereye koysam 3 sn den fazla duramıyorum, Allah sağlık hoşluk versin, bizden durumlar böyle, geçmişe bakayım bi eğer içinden çıkabilirsem cevap yazmayıda düşünüyorum öpüldünüz
Poposunu isiricam o Miniman'in ben. Rahat vermiyor annesine.
anaaaaaaam geçmişi okuyayım dedim ama yok anam ben okumaya çalışsam kız müsade etmezz:))
ben dün okuldan öyle anneme geçtim akşam eve gelelim dedim amasonra sabah erkenden kızı anneme bırakmam gerek diye annemde kaldık bugün sabah 9 da çocukları sinemaya götürdük buzdevri3 e ayyy bi güldük bi güldük çok hoşuma gitti çocuklarımda çok eğlendi sonra kızı almak için anneme geçtim tufan geldi kızı aldığım gibi arkadaşıma gittim şimdi girdim daha eve o kadar yorgunum ki anlatamammm
e haliyle geçmişte birikti giremedim
ama anladığım kadarıyla sibelin birkaç sorusu var sibelcim Ahsen evde benim mayaladıklarımı yiyor dışarda babymix eğer o da yoksa hiç yememsinden iyidir diyerek bizimkilerden veriyorum
reklamlara gelince pek izlemiyor benim kızı annem ilahiye alıştırmış:))))tek onu diniyorr
suyu biberonla veriyorum ama bardaktan içmeye bayılıyor üstü başı batmasa veririm de batırıyor yavss
yağız oğlanda hastaymış kıyamam yaaaa iyileşir inşallah biran önce benim kızımda çok sık hastalanıyordu sanırım benim getirdiğim mikroba bağışıklık kazandı
aaaaa bu arada kimse düşünmemiş demişsin aşkolsun canımcım hep düşünüyoruz ama işlerinin yoğun olduğu düşüncesiyle giremediğini biliyoruz
pınarcım defdef düşmüş güzelim çocuk bu düşe kalka büyüyorlar çok şükür bişeyi yokkmuş
büyüklere anlatılamıyor malesef herşeyi yesin istiyorlar ama sağolsun annem sormadan biişe vermiyor Ahsene
filizcim baban geliyormuş ne mutlu inşallah sevmediğin birini ağırlamak zorunda kalmazsın
nurten kız kasma kendini enişte beye misafir umduğunu değil bulduğunu yer ay bize yaptığın gibi pastalardan yaparsan seve seve yerrrklava:
burcu hepsi yaramaz bunların Ahsende bakşimdi arkadaştaydım bir dk durmadııı cadı
ay sadece bu kadar okudum daha da yok
Cnm hemen ısırabiliirsin, hatta ben ısırayım :) bu ara tam hareketli zamanı anladığım kadarıyla bunun daha ötesine ulaşabilirmi bilmem... oğluşun nasıl cnm kabızlık geçtimi
anaaaaaaam geçmişi okuyayım dedim ama yok anam ben okumaya çalışsam kız müsade etmezz:))
ben dün okuldan öyle anneme geçtim akşam eve gelelim dedim amasonra sabah erkenden kızı anneme bırakmam gerek diye annemde kaldık bugün sabah 9 da çocukları sinemaya götürdük buzdevri3 e ayyy bi güldük bi güldük çok hoşuma gitti çocuklarımda çok eğlendi sonra kızı almak için anneme geçtim tufan geldi kızı aldığım gibi arkadaşıma gittim şimdi girdim daha eve o kadar yorgunum ki anlatamammm
e haliyle geçmişte birikti giremedim
ama anladığım kadarıyla sibelin birkaç sorusu var sibelcim Ahsen evde benim mayaladıklarımı yiyor dışarda babymix eğer o da yoksa hiç yememsinden iyidir diyerek bizimkilerden veriyorum
reklamlara gelince pek izlemiyor benim kızı annem ilahiye alıştırmış:))))tek onu diniyorr
suyu biberonla veriyorum ama bardaktan içmeye bayılıyor üstü başı batmasa veririm de batırıyor yavss
yağız oğlanda hastaymış kıyamam yaaaa iyileşir inşallah biran önce benim kızımda çok sık hastalanıyordu sanırım benim getirdiğim mikroba bağışıklık kazandı
aaaaa bu arada kimse düşünmemiş demişsin aşkolsun canımcım hep düşünüyoruz ama işlerinin yoğun olduğu düşüncesiyle giremediğini biliyoruz
pınarcım defdef düşmüş güzelim çocuk bu düşe kalka büyüyorlar çok şükür bişeyi yokkmuş
büyüklere anlatılamıyor malesef herşeyi yesin istiyorlar ama sağolsun annem sormadan biişe vermiyor Ahsene
filizcim baban geliyormuş ne mutlu inşallah sevmediğin birini ağırlamak zorunda kalmazsın
nurten kız kasma kendini enişte beye misafir umduğunu değil bulduğunu yer ay bize yaptığın gibi pastalardan yaparsan seve seve yerrrklava:
burcu hepsi yaramaz bunların Ahsende bakşimdi arkadaştaydım bir dk durmadııı cadı
ay sadece bu kadar okudum daha da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?