2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bir ben yoğurt çeşidi çok denedim evde mayalısını dışardan hepsininin bir kısmını çıkardı bu veletuslar...bende en son danino ve smart içim in bebe bisküvili yoğurtunu yediriyorum
çok güzel yiyolar...3 tane bazen 4 tane yiyolar cerrahpaşada sorduğumda danina verebilirsin 9 ayını bitirmiş dedi...açıkcası çok takılmıyorum artık ben ...
çamaşırları çokkk uzun zamandır bizim deterjanlardan yıkıyorum
tabi ayrı zaten sağolsunlar...dolduruyolar makinayı
televizyonda sadece reklamlarda özellikle şu küçük kız varya gencim güzelim
...çocuklu reklamlara bayılıyolar ömer gülüyor hatta ...ama bağımlılar
bardaktanda biberondan da içiyolar ne varsa elimin altında

artı benim bebeklerim en az 250 cc su içiyolar....

cnm çok geçmiş olsun yaa kuzumm benim ....

cnm benim kocan neden böyle uff sen bide hamişsin
erkekler iştee yaa
inş. kazanırsın sınavı cnm üzme kendini

ayyyy kızlar ben geldimm...dana gibi dolaştık ...her mağzayı heryeri 10 geldik eve yaaa....öldüm yorgunluktan ..indirimden kendime elbise aldım...sonra karnımz acıktı yemek yedik..yemer yerken kuzularım uyandı onlarada yedirdik ...sakin bi yer olduğundan çok rahattık
restorantta kimse yoktu bizden başka çocuklarla bi ilgililendiler...sonra kalktık her mağzayı dolaştık ...
sonra modaya gittik oradada alişle ömer yediklerimize katıldılar koca koca koltuklarda bi oynadılar
aman maskot oldular bugün zaten o haldelerdi...
sonra başka yerleri gezdik ...markete gittik....alışveriş yaptık sonra lcw girdik...orada eşofman aldım..çıktık taksimizin işi varmış başka taksici yardım etmez iye gittik kahve dünyasına kahve içtik bizimkiler kudurdu..durmadılar...derken kalktık nike girdim ayakkabı beğendim çok hoştu...ama numarası kalmamış yaa..... sonrada çıktık geldik arabada uyudular eve gelincede kalktılar....
ama çok yoruldular dilerim bu gece baygın uyurlar....

bu arada asıllll bomba süperrrrrrrrrrrr.....bugün anneme döküldüm....dedim sen benden hep şikayetcisin
milletin kızı kötüde olsada överr...sen ise halamlara beni şikayet ediyorsun dedim...ama onlar bire bin katıyor dedi...bak kendi ağzınla dedin...bugün bana anlatan başkalarınada anlatır dedim...ki eşimde çok kızıyor dedim...sonrada kilo muhabbeti açıldı ...olmuyo ne veriyorum ne alıyorum dedim...
valla herkesin bi koşanı var spora ,diyetisyene gidiyor dedi....annem dese beğenirsinizzzz....haftada ikigün değilmi ben gelirim dedi...sende git spora dedi..şaşkınım yanii eşim gelsin evime yakın bi yer var
yürüyerek gidebileceğim bi yer ...ama gündüz gidebiirim aksam için çok tenha bi yer buralarda birüsrü kra kaynıyor o yüzden dikkatli gitmen gerek....
çok mutlu oldum kızlar yaaa.....spora giderim ...evdede gitmediğim günlerde yapabilirsem yaparım...
benden bu kaderrrrrrrrrrrrrr

oh iyi gezmişsiniz birsencim annene açılmanda iyi olmuş için içini yiyeceğine konuşarak halletmişsiniz insan konuşmayınca içinde daha da büyütüyor olaylarıı

özlem sana da tavsiye ediyorum konuşmanı eşinle böyle karşılıklı bekleşerek çok zor olurra.s.

slm kizlar a.s.

pinarcim cok geçmiş olsun defnosada,sanada..serrosta düşmüştü annemdeyken yatakta..nasil korktugunu tahmin edebiliyorum..ozaman doktor bana 1mt'den fazla degilse panik yapma,kusmasini kolla dedi..pişikte olmus kuzum kiyamam yaa inşaAllah gecer biran önce..

meltemcim hoşgeldin tatlim tekrardan :) gir tabi sıksık..özletme kendini kemalede cok gecmis olsun kuzum yaa inşaAllah biran önce hepten gecer..ay bu arada kemal diyince hep aklima su geliyor : eşimin bi akrabasinin cocugunun adi kemal türkoglu..3 yaşindami ne..k harfini söyleyemiyor..t diyor :) adin ne diyince temal türtoglu diyor :)))) tüm sülalede cocugun adi temal oldu :))

sibelcim sende hoşgeldin canim..yagiz oglan hastaymiş kiyamam ya..cok geçmiş olsun..sorularina gelince..serros ev yapimi yogurdu sevmedi hiç..babymiksin sadesini azcik sekerle kariştirinca yiyor..birsenin dedigi smartlari serrosta cok seviyor..arada bir onlardan aliyorum..deterjana gelince sadece serrosun olan camasirlari dalin deterjanla yikiyorum..ama 1-2 giysisi varsa normal det. kullaniyorum..tv ye gelince..reklamlar olmasa herhalde serrosa tek kaşik yediremem :) reklam delisi tamamen..arkasi dönük bile olunca heykel gibi durup dinliyor :)) onun dişinda bişi izlemiyor..suya gelincede serros biberonla içiyor..bardakla içirmiyorum dökülüyor :)

esencim oh ne güzel sinema keyfi yapmişsiniz :) buzdevri 3 gercekten cok komikti ya :)) hele o 3 yumurtanin isimlerinde kopmustum :)))

özlemcim canim inşaAllah dersini vermişsindir..güzel haberlerini bekliyoruz :) eşinide takmamaya caliş..sen kuzucuklarini düşün sadece..eşinin elbet akli basina gelecektir

burcucum canim kagan epey costu sanirim he :) maşaAllah ona :) bu arada gecmis olsun düşmüş bi daha olmaz inşaAllah..

filizcim baban geliyormus..hoşgeliyormus :) canim yanliz suya kafam takildi ya..muhakkak su içir doruka..serrada bastan hiç agzina sürmezdi..rezeneli suyla aliştirdim..sonra normal verdim..şimdi de hep sicaga yakin veriyorum..gercekten cok iyi geliyor kabizliga..

birsnecim sende attalara gittin bugun he annenle :) oh ne güzel :) stres atmişindir

gülşahcim maydonoz suyunu sen iç bakayim hero babyden bende cok memnunum valla..ben aksam muhallebisini kullaniyorum..

tülaycim geçmiş olsun selin kusmus sabah serrosta bugun 2 kere kustu..cildircaktim az kalsin..zorlamamak lazim ya..cocuklarla inatlasmaya gelmiyor valla..

banucum demek kahvaltisini ayri ayri veriyorsunuz..niyeki? hepsini birleştirip vermek daha kolay degilmi?

nurtencim maşaAllah misafirin bitmiyor he :)

cerencim serrosta sevmiyor pütürlü şeyleri hemen kusuyor..aman artik dert etmiyorum..yeterki yesinde..elbet yicek nasilsa :)

aysecim (cerencim) sende epey yogunsun giremiyorsun sıksık :) özletme kendini

handecim leke cikarici sormussun..ben hiçbirini kullanmadim ama arielinkini biri cok övmüştü :) kim hatirlamiyorum ama hep aklimda bende alicam :)

ay kimseyi atlamiyayim dedim ama kesin unutmusumdur :) kusuruma bakmayin emi :)

ay bende bi soru sorayim bari :) herkes günlük menusunu ayrintili olarak yazabilirmi :) yav bu 500ml süt veya mama olayi kafami kariştirmaya basladi..serros içmiyor hiç açmı benim kuzum yoksa

ben heme söyleyim
sabah 9 10 arası kahvaltı( biraz süt,3 bebebisküvisi,yumurta ,ceviz ,tahin,pekmezpeynir)
öğlen 12 gibi meyve(kivi,portakal,erik,kayısı aklıma ne gelirse)
saat 3-4 gibi sebze çorbası bir kase
saat6-7 arası yoğurt
akşam 9-10 muhallebi
ve sürekli emiyor ne kadar emiyor bilmiyorum,

tubiş....bizim kahvaltıdan başlayım
ama şunu diyeyim ben xxl bi anneyimçok titiz değilim yani

kahvaltı

bebelac ballı irmikli muhallebi varsa içine labne yumurta sarısı pekmez atıyorum..
bazende süt bebebisküvisi yumurta ,peynir koyuyorum

not.eğer 8 de kalkarlarsa devam sütü veriyorum saat 10.30 da kahvaltı veriyorum.

arada 2 tane yerli muz yiyolar (muz dayanmıyo bayılıyolar )

öğlen
sonra sebze çorbası etli oluyor.içine ekmek koyuyorum...

arada ...3 danino yiyolar

akşamda

bazen muhallebi
yada devam sütü ...
ama bizim akşamımız 9 oluyor

5 ten sonra biz aksam yemeğinde ne yiyorsak onu yiyolar...

9 da başlıyorum devam sütüne gecede birkere versem 500 cc olmuyor 360 cc bazende 400 cc oluyo
kırpık kırpıkta içitikleri oluyor işte

saol özlemcim hoşbuldum. bu arada gfeç oldu ama seni de çok tebrik ediyorum...
çok sağol cnma.s.
arkadaşlar bebeklerin dişine ne sürüyorsunuz iyi geliyor mu? nolur bi fikir verin valla gidip bu saatte nöbetçi eczaneden alıcam delirmek üzereyim yaa
dentinox jel sürüyorum cnm ama pek bi işe yaramıyo bizde,ağrı kesici içiriyorum bazen
Umarim ki vermissindir canim. Esinide takma kafana, nasil olsa arayacaktir. Senin keyfin kacacagina onun kacsin degil mi? :umursamaz:
inş cnm ya,bakalım bi yarın olsun da,
Kızlarrr bende bi toz alayım gece gece olacak ama napim böyle artık bizde, sıkılırsam gelirim yine öpüldünüz
kolay gelsin cnm
ohh maşallah iyi gezmişssin birsen
aldığın cicilerini güle güle kullan cnm
oğlanlarda üzmemiş seni ne güzel
çok eğlenmişsin bi o kadarda yorulmuşsun valla
ama iyi olmuş değmiş
annenle de konuşmuşssun anlaşmışssınız süper valla
cnm benim kocan neden böyle uff sen bide hamişsin
erkekler iştee yaa
inş. kazanırsın sınavı cnm üzme kendini

özlem sana da tavsiye ediyorum konuşmanı eşinle böyle karşılıklı bekleşerek çok zor olurra.s.

slm kizlar a.s.

özlemcim canim inşaAllah dersini vermişsindir..güzel haberlerini bekliyoruz :) eşinide takmamaya caliş..sen kuzucuklarini düşün sadece..eşinin elbet akli basina gelecektir

:)
çok sağolun kızlar
esen eve dönünce konuşmayacaktım inan hatat tavır yapacaktım bi kaç gün
akşam 7 gibi eşim aradı bizim ev telefonundan
çok soğuk davrandım hatta söyleyecek bişey bulmadım niye aradın gibi oldu biraz
telefonunu kesmişler faturayaı yatırmamışım galiba dedi
sınavımı falan sordu anlattım bende böyle böyle oldu diye
yarın dayınlkara gidicem sende ordan al bizi dedim gitme eve gel ben yarın izinliyim dedi
ne olmuşsa
sanki yazdıklarımı okumuş gibi geldi evdekinden çıkış yapmamışmıydım acaba gidince bi bakıcam
akşam tekrar aradı yarın sabah eniitesinin bizim oralarda işi varmış bizide alıp eve götürecekmiş
tamam dedim gerçi amcam bırakırdı sağolsun
yarın nasıl davranırım bilemiyorum ama biraz soğuk olacağım kesin
ay bende bi soru sorayim bari :) herkes günlük menusunu ayrintili olarak yazabilirmi :) yav bu 500ml süt veya mama olayi kafami kariştirmaya basladi..serros içmiyor hiç açmı benim kuzum yoksa

cnm zeynep içiyo sanırım ölçmedim ama ben 120 cc lik hazırlıyorum hep günde 4-5 defa yiyiyo,ama ek gıdayı pek yemiyo benim sıpa

gece kuşu nurtennnnnnnnnnnnn iyi geceler uyuttum çocukları dilerim uyurlar ve bende uyurumm..........

slmlar.

döktürülmüş bugun geçmiş oku oku bitmedi bölük bölük okudum..

bugn annemdeydim bizde birsen gibi anakız çarşı pazar gezdik akşamda abimle eşi geldi balık istiyolarmış annem yaptı balıkta yiyesileri gelmese anneme gelmeyecekler...

kızlar ben bayılmıyorum eniştesine emirvaki oldu bu olay neyse kutlayada belli etmiyorum gücüne gidr.
önden çorba kıymalı börek falan biiler veririm diyorum bana DENENMıŞve sonucundan memnun kalınan kıymalı börek tarifi lütfeeennnn
aslında çig börek gibi yapsam bayılırlar ama çok yapmam gerekir ve kızartma yapmak istemiyorum artı bide yorgunlugu var tek seferde fırında yapım diyorum tarif bekliyorum..

tubacım ben çok takılmıyorum miktarlara.. nekadar yedigindense ne yedigi daha önemli diyor benm dr ve katılıyorum..
defnede 500bulmuyor günde 2defa aptamil içiyor.. şimdide hippinkini veriyorumm sıvı olandan aptamil 1e düştü 150cc
kızlar yrn görüşürüüz çok öptm

Günaydınlar bacılar a.s.

Gerçi gün bana biraz erken aydı bugün kaydirigubbakcemile3 Defdoş'u akşam uyusun diye kendi yatağına yatırmıştım. Gece alıp yanıma yatırmışım ama kaçta olduğunu, alıp geldiğimi falan hatırlamıyorum bile kaydirigubbakcemile3 Saat 5:30'da eşim giderken uyandım. Tabi arada kalktığımı hatırlamayınca o saate kadar kesintisiz uyumuşum gibi oldu. Fena dinçim :lepi:

6'da eşimi gönderdim bi uykum kaçtı. Defdef yine yataktan falan düşer diye korkumdan kalkamadım da. Bu saate kadar kitap okudum. Az önce uyandı kuzum acıkmış belli. Bu saatte mama yedirmem normalde ama kıyak geçtim yedirdim. Tekrar uyudu. Annem gelir yarım saate kadar. Kalkıp çayı koyayım dedim. O arada da size bakayım dedim a.s.

Çayı koyup geçmişe bakıyorum a.s.

herkese günaydın kızlar dünkü sorularıma cvp veren herkese tşk ediyorummmmm

demekki hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yediriyormuşuz. içim rahatladı. ben sadece çorbalarına tavuk katmıyordum.ama haşlayıp rondodan geçirip katcam bundan sonra.

mesela tüm tavuğu haşladınız yada yarım tavuğu veya göğsü. haşlanmış olarak parça parça buzluğa koyuyorsunuz dimi? buzdolabı poşetiylemi?

oooooooo bugün erkencisin şekerim...
günaydınnnn

pınar annen sana hergün geliyor sen evde olduğun halde niye hergün geliyor. yani gelmesin diye demedimde merak ettim sadece. evde annen yalnızmı normalde?

birde canım sen defneye nohutu nasıl yediriyorsun ezip mi veriyorsun?bizim hayatta yiyemez daha. dişlerimizde yokya.
ben en fazla suyuna ekmek bandırıp veriyorum ağzına arada.

günaydın herkese nasılsınız kızlar cerencim tubacım pınarcım buradalar güzel bir gün olsun hepimiz için kızlar:))
pınarcım defne nasıl oldu
tubacım kahvaltıyı sormuşsun ayrı ayrı vermemin sebebi pütürlü gıdalara alışması için canım peyniri yumurtayı reçeli falan ayrı veriyorum ben sadece süt bisküvi ve cevizi birlikte veriyorum
cerencim sen nasılsın bebiş nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…