Birkaç sorum olacak size kızlar...
Hazır yogurt yani bizim yediklerimizden veriyormusunuz?
Halen çamaşırlarını dalin vb bebek deterjanıyla yıkıyormusunuz?
Televizyona benim oğlum kadar bağlılarmı reklamlar çıkınca gözünü alamıyor mafoldumben
Birde son olarak kuzularınız bardaktan su vb içebiliyorlarmı?
Sağolasınız geçmiş olsun dilekleriniz için kızlar a.s. Defdoş'um uyandı, emdi şimdi iyi çok şükür. Düşme ile ilgili bi kötü belirti yok a.s.
Meraklı kaynanam duymuş geliyormuş eşimle birlikte. Yemek falan yok dedim eşime. Bırak yapma annem gelince bişeyler uydurur dedi. Yapsın yesinler valla.
Ceren'cim ben sabah kahvaltısını hep aynı veriyorum. Meyveyi hergün karıştırıp kafama göre veriyorum. Çorba olarakda tavuk suyunu şehriye, tavuk suyuna tarhana, sebze çorbası, yoğurt çorbası falan veriyorum. Yemek olarakda nohut, fasülye, ıspanak, dolma, makarna yada pilav veriyorum. Tabi bunlardan birini bir öğün olarak yiyor. Aralarda devam sütü içiyor. Akşamda yoğurt ve bizim yediğimiz yemeklerden 1-2 kaşık yediriyorum. Baharatsız yapıyorum zaten. Tuzunu falan sonradan kendimiz ekliyoruz a.s.
Tavuğu haşlayıp , didikleyip suyu ile buzluğa atıyorum. Çorbalarına ekliyorum. Yada kıyma veya kuşbaşı et ekliyorum.Bulyon hiç koymadım. Zararlıdır zaten gerek yok a.s.
kızlar biraz önce geldim okuldan sınava grdim yarın belli oalcak bakalım
verememiş olabilriim ama umrum da değil artık
sinirlerim yıprandı iyice eşim aramadı bugün hiç halbuki ben çok bekledim
başarılar dilemek için arardı yok müsait değildir dedim
sonraında da aramadı geçtim mi akldım mı sormadı bile
ne yapmaya çalışıyo anlamadım
canım acayip sıkkın
habire gözlerim dolup duruyo bende aramıycam ama
hamile olduğumu unutuyo sanırım
bu akşamda annemdeyim gitmiycem eve
çok sağol cnma.s.saol özlemcim hoşbuldum. bu arada gfeç oldu ama seni de çok tebrik ediyorum...
dentinox jel sürüyorum cnm ama pek bi işe yaramıyo bizde,ağrı kesici içiriyorum bazenarkadaşlar bebeklerin dişine ne sürüyorsunuz iyi geliyor mu? nolur bi fikir verin valla gidip bu saatte nöbetçi eczaneden alıcam delirmek üzereyim yaa
inş cnm ya,bakalım bi yarın olsun da,Umarim ki vermissindir canim. Esinide takma kafana, nasil olsa arayacaktir. Senin keyfin kacacagina onun kacsin degil mi? :umursamaz:
kolay gelsin cnmKızlarrr bende bi toz alayım gece gece olacak ama napim böyle artık bizde, sıkılırsam gelirim yine öpüldünüz
ohh maşallah iyi gezmişssin birsenayyyy kızlar ben geldimm...dana gibi dolaştık ...her mağzayı heryeri 10 geldik eve yaaa....öldüm yorgunluktan ..indirimden kendime elbise aldım...sonra karnımz acıktı yemek yedik..yemer yerken kuzularım uyandı onlarada yedirdik ...sakin bi yer olduğundan çok rahattık
restorantta kimse yoktu bizden başka çocuklarla bi ilgililendiler...sonra kalktık her mağzayı dolaştık ...
sonra modaya gittik oradada alişle ömer yediklerimize katıldılar koca koca koltuklarda bi oynadılar
aman maskot oldular bugün zaten o haldelerdi...
sonra başka yerleri gezdik ...markete gittik....alışveriş yaptık sonra lcw girdik...orada eşofman aldım..çıktık taksimizin işi varmış başka taksici yardım etmez iye gittik kahve dünyasına kahve içtik bizimkiler kudurdu..durmadılar...derken kalktık nike girdim ayakkabı beğendim çok hoştu...ama numarası kalmamış yaa..... sonrada çıktık geldik arabada uyudular eve gelincede kalktılar....
ama çok yoruldular dilerim bu gece baygın uyurlar....
bu arada asıllll bomba süperrrrrrrrrrrr.....bugün anneme döküldüm....dedim sen benden hep şikayetcisin
milletin kızı kötüde olsada överr...sen ise halamlara beni şikayet ediyorsun dedim...ama onlar bire bin katıyor dedi...bak kendi ağzınla dedin...bugün bana anlatan başkalarınada anlatır dedim...ki eşimde çok kızıyor dedim...sonrada kilo muhabbeti açıldı ...olmuyo ne veriyorum ne alıyorum dedim...
valla herkesin bi koşanı var spora ,diyetisyene gidiyor dedi....annem dese beğenirsinizzzz....haftada ikigün değilmi ben gelirim dedi...sende git spora dedi..şaşkınım yanii eşim gelsin evime yakın bi yer var
yürüyerek gidebileceğim bi yer ...ama gündüz gidebiirim aksam için çok tenha bi yer buralarda birüsrü kra kaynıyor o yüzden dikkatli gitmen gerek....
çok mutlu oldum kızlar yaaa.....spora giderim ...evdede gitmediğim günlerde yapabilirsem yaparım...
benden bu kaderrrrrrrrrrrrrr
cnm benim kocan neden böyle uff sen bide hamişsin
erkekler iştee yaa
inş. kazanırsın sınavı cnm üzme kendini
özlem sana da tavsiye ediyorum konuşmanı eşinle böyle karşılıklı bekleşerek çok zor olurra.s.
çok sağolun kızlarslm kizlar a.s.
özlemcim canim inşaAllah dersini vermişsindir..güzel haberlerini bekliyoruz :) eşinide takmamaya caliş..sen kuzucuklarini düşün sadece..eşinin elbet akli basina gelecektir
:)
ay bende bi soru sorayim bari :) herkes günlük menusunu ayrintili olarak yazabilirmi :) yav bu 500ml süt veya mama olayi kafami kariştirmaya basladi..serros içmiyor hiçaçmı benim kuzum yoksa
iyi geceler cnmiyi geceler kızlar ben yatıyorumm
esen sütle pekmez bir verilmez diye biliyorum cnm yaa
gece kuşu nurtennnnnnnnnnnnn iyi geceler uyuttum çocukları dilerim uyurlar ve bende uyurumm..........
Günaydınlar bacılar a.s.
Gerçi gün bana biraz erken aydı bugün kaydirigubbakcemile3 Defdoş'u akşam uyusun diye kendi yatağına yatırmıştım. Gece alıp yanıma yatırmışım ama kaçta olduğunu, alıp geldiğimi falan hatırlamıyorum bile kaydirigubbakcemile3 Saat 5:30'da eşim giderken uyandım. Tabi arada kalktığımı hatırlamayınca o saate kadar kesintisiz uyumuşum gibi oldu. Fena dinçim :lepi:
6'da eşimi gönderdim bi uykum kaçtı. Defdef yine yataktan falan düşer diye korkumdan kalkamadım da. Bu saate kadar kitap okudum. Az önce uyandı kuzum acıkmış belli. Bu saatte mama yedirmem normalde ama kıyak geçtim yedirdim. Tekrar uyudu. Annem gelir yarım saate kadar. Kalkıp çayı koyayım dedim. O arada da size bakayım dedim a.s.
Çayı koyup geçmişe bakıyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?