bırak pınar kendi yapsınyaa sen kuzucunla ilgilen.
pınar geçmiş olsun canım geçen sabah Masal da düştü dizlerinin üstüne ödüm patladı biraz daha kaysa çekmeceye çarpıcakmış, atmış kendini, bişeycik yoktur merak etme canım
nohut fasülye öğün olarak yiyorsa maşallah valla canım . ben akşamları öyle yemeklerden veiryorum ama tadımlık oluyor hiç karın doyurucu şekilde yemedi valla...
tarhana kırmızı toz olandanmı yapıyorsunuz?ben ondan yapıyorumda..
tavuğu didikleyip diyorsunya parça parçamı poşetliyorsun?
oyyy kuzum kıyamam. geçmiş olsun tatlım.
kızlar bi de sebze çorblarını çok karışık yapıyorum bi zararı olur mu bebeişlere.pırasa,Ispanak,havuç,patates,brokoli,brüksel lahana,kırmızı biber,maydonoz,kereviz,kabak,Et.Bayağı fazla yani.Yİyo kız aslında.
canım kıyamam ya.Ama herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.Doktora da sormuşsun merak etme.
pınarcım çok geçmiş olsun ben pek bir şey olacağını sanmıyorum ama takip etmek lazım tabi. nazar değdi bugün kuzuma...
pınarcım bu arada dışarı çıkmamız yasak çünkü 6. hastalık mı kızamıkçık mı ne geçiriyoruz :) baya azaldı ama henüz tamamen geçmedi. başka insanların da günahına girmeyelim diyorum ben de :)
yazık yavruma geçmiş olsn defnoşa
bu dişler çoıksada kurtulsak valla,zeynep de aynı zır zır iştahı da yok
aferin kız kocana sen uydur yeriz dememiş annem yapar demiş maşallah
kızlar bende bişey sorsam lekeleri nasıl çıkartıyosunuz
ben kosla venish aldım ama bişeye yaramıyo ayrı yıkadığım için birikmesini bekşliyorum ondan mı lekeler çıkmıyo acaba bide soğuk suda bekletmek lazımmış scak su daha çok sabitleştiriyomuş lekeyi, valla lekelerle başın dertte
arkadaşlar bebeklerin dişine ne sürüyorsunuz iyi geliyor mu? nolur bi fikir verin valla gidip bu saatte nöbetçi eczaneden alıcam delirmek üzereyim yaa
Off, kesin göze geldi kuzum. :çok üzgünüm:
anaaaaaaam geçmişi okuyayım dedim ama yok anam ben okumaya çalışsam kız müsade etmezz:))
ben dün okuldan öyle anneme geçtim akşam eve gelelim dedim amasonra sabah erkenden kızı anneme bırakmam gerek diye annemde kaldık bugün sabah 9 da çocukları sinemaya götürdük buzdevri3 e ayyy bi güldük bi güldük çok hoşuma gitti çocuklarımda çok eğlendi sonra kızı almak için anneme geçtim tufan geldi kızı aldığım gibi arkadaşıma gittim şimdi girdim daha eve o kadar yorgunum ki anlatamammm
e haliyle geçmişte birikti giremedim
pınarcım defdef düşmüş güzelim çocuk bu düşe kalka büyüyorlar çok şükür bişeyi yokkmuş
büyüklere anlatılamıyor malesef herşeyi yesin istiyorlar ama sağolsun annem sormadan biişe vermiyor Ahsene
Pınarcım defdef düştümü geçmiş olsun, bugün kağanda sıralarken düştü, kafası aynen yumurta gibi şişti bide morardı, oturup ağladım, yavrumun dili içeri girmedi ağlamaktan((
Kızlarrr bende bi toz alayım gece gece olacak ama napim böyle artık bizde, sıkılırsam gelirim yine öpüldünüz
cnm çok geçmiş olsun yaa kuzumm benim ....
ayyyy kızlar ben geldimm...dana gibi dolaştık ...her mağzayı heryeri 10 geldik eve yaaa....öldüm yorgunluktan ..indirimden kendime elbise aldım...sonra karnımz acıktı yemek yedik..yemer yerken kuzularım uyandı onlarada yedirdik ...sakin bi yer olduğundan çok rahattık
restorantta kimse yoktu bizden başka çocuklarla bi ilgililendiler...sonra kalktık her mağzayı dolaştık ...
sonra modaya gittik oradada alişle ömer yediklerimize katıldılar koca koca koltuklarda bi oynadılar
aman maskot oldular bugün zaten o haldelerdi...
sonra başka yerleri gezdik ...markete gittik....alışveriş yaptık sonra lcw girdik...orada eşofman aldım..çıktık taksimizin işi varmış başka taksici yardım etmez iye gittik kahve dünyasına kahve içtik bizimkiler kudurdu..durmadılar...derken kalktık nike girdim ayakkabı beğendim çok hoştu...ama numarası kalmamış yaa..... sonrada çıktık geldik arabada uyudular eve gelincede kalktılar....
ama çok yoruldular dilerim bu gece baygın uyurlar....
bu arada asıllll bomba süperrrrrrrrrrrr.....bugün anneme döküldüm....dedim sen benden hep şikayetcisin
milletin kızı kötüde olsada överr...sen ise halamlara beni şikayet ediyorsun dedim...ama onlar bire bin katıyor dedi...bak kendi ağzınla dedin...bugün bana anlatan başkalarınada anlatır dedim...ki eşimde çok kızıyor dedim...sonrada kilo muhabbeti açıldı ...olmuyo ne veriyorum ne alıyorum dedim...
valla herkesin bi koşanı var spora ,diyetisyene gidiyor dedi....annem dese beğenirsinizzzz....haftada ikigün değilmi ben gelirim dedi...sende git spora dedi..şaşkınım yanii eşim gelsin evime yakın bi yer var
yürüyerek gidebileceğim bi yer ...ama gündüz gidebiirim aksam için çok tenha bi yer buralarda birüsrü kra kaynıyor o yüzden dikkatli gitmen gerek....
çok mutlu oldum kızlar yaaa.....spora giderim ...evdede gitmediğim günlerde yapabilirsem yaparım...
benden bu kaderrrrrrrrrrrrrr
slm kizlar a.s.
pinarcim cok geçmiş olsun defnosada,sanada..serrosta düşmüştü annemdeyken yatakta..nasil korktugunu tahmin edebiliyorum..ozaman doktor bana 1mt'den fazla degilse panik yapma,kusmasini kolla dedi..pişikte olmus kuzum kiyamam yaainşaAllah gecer biran önce..
ay bende bi soru sorayim bari :) herkes günlük menusunu ayrintili olarak yazabilirmi :) yav bu 500ml süt veya mama olayi kafami kariştirmaya basladi..serros içmiyor hiçaçmı benim kuzum yoksa
esen sütle pekmez bir verilmez diye biliyorum cnm yaa
çok sağolun kızlar
esen eve dönünce konuşmayacaktım inan hatat tavır yapacaktım bi kaç gün
akşam 7 gibi eşim aradı bizim ev telefonundan
çok soğuk davrandım hatta söyleyecek bişey bulmadım niye aradın gibi oldu biraz
telefonunu kesmişler faturayaı yatırmamışım galiba dedi
sınavımı falan sordu anlattım bende böyle böyle oldu diye
yarın dayınlkara gidicem sende ordan al bizi dedim gitme eve gel ben yarın izinliyim dedi
ne olmuşsa
sanki yazdıklarımı okumuş gibi geldi evdekinden çıkış yapmamışmıydım acaba gidince bi bakıcam
akşam tekrar aradı yarın sabah eniitesinin bizim oralarda işi varmış bizide alıp eve götürecekmiş
tamam dedim gerçi amcam bırakırdı sağolsun
yarın nasıl davranırım bilemiyorum ama biraz soğuk olacağım kesin
slmlar.
döktürülmüş bugun geçmiş oku oku bitmedi bölük bölük okudum..
bugn annemdeydim bizde birsen gibi anakız çarşı pazar gezdik akşamda abimle eşi geldi balık istiyolarmış annem yaptı balıkta yiyesileri gelmese anneme gelmeyecekler...
kızlar ben bayılmıyorum eniştesine emirvaki oldu bu olayneyse kutlayada belli etmiyorum gücüne gidr.
önden çorba kıymalı börek falan biiler veririm diyorum bana DENENMİŞve sonucundan memnun kalınan kıymalı börek tarifi lütfeeennnn
aslında çig börek gibi yapsam bayılırlar ama çok yapmam gerekir ve kızartma yapmak istemiyorum artı bide yorgunlugu var tek seferde fırında yapım diyorum tarif bekliyorum..
herkese günaydın kızlar dünkü sorularıma cvp veren herkese tşk ediyorummmmm
demekki hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yediriyormuşuz. içim rahatladı. ben sadece çorbalarına tavuk katmıyordum.ama haşlayıp rondodan geçirip katcam bundan sonra.
mesela tüm tavuğu haşladınız yada yarım tavuğu veya göğsü. haşlanmış olarak parça parça buzluğa koyuyorsunuz dimi? buzdolabı poşetiylemi?
oooooooo bugün erkencisin şekerim...
günaydınnnn
pınar annen sana hergün geliyor sen evde olduğun halde niye hergün geliyor. yani gelmesin diye demedimde merak ettim sadece. evde annen yalnızmı normalde?
birde canım sen defneye nohutu nasıl yediriyorsun ezip mi veriyorsun?bizim hayatta yiyemez daha. dişlerimizde yokya.
ben en fazla suyuna ekmek bandırıp veriyorum ağzına arada.
günaydın herkese nasılsınız kızlar cerencim tubacım pınarcım buradalar güzel bir gün olsun hepimiz için kızlar:))
pınarcım defne nasıl oldu
tubacım kahvaltıyı sormuşsun ayrı ayrı vermemin sebebi pütürlü gıdalara alışması için canım peyniri yumurtayı reçeli falan ayrı veriyorum ben sadece süt bisküvi ve cevizi birlikte veriyorum
cerencim sen nasılsın bebiş nasıl
günaydın kızlar nasılsınız? pınarcım defne iyi olmuş sevindim canım.birsen aldıklarını gle güle giy caım.annenlede konuşman iyi olmuş canım. ceren ben sadece eti iyice pişirip dolaba koyuyorum.çorba yada yemeklerine öyle katıyorum.tavuğuda genelde taze alıp 2 güne bir annem çorbasında küçk arçalar halinde yediriyor.nohutu ise önce ıslatıp kabuklarını soyuyorum sonra haşlatıp yemek şeklinde ezerek yediriyorum bende:)
kızlar bugün yine uyumadı selin 2 gündür hiç uykum yok deli gibiyim şuan(
günaydın kızlar nasılsınız? pınarcım defne iyi olmuş sevindim canım.birsen aldıklarını gle güle giy caım.annenlede konuşman iyi olmuş canım. ceren ben sadece eti iyice pişirip dolaba koyuyorum.çorba yada yemeklerine öyle katıyorum.tavuğuda genelde taze alıp 2 güne bir annem çorbasında küçk arçalar halinde yediriyor.nohutu ise önce ıslatıp kabuklarını soyuyorum sonra haşlatıp yemek şeklinde ezerek yediriyorum bende:)
kızlar bugün yine uyumadı selin 2 gündür hiç uykum yok deli gibiyim şuan(
pınarcım, banucum sağolun kızlar yaa bende öyle dediğiniz gibi yapıyım artık...
iyi varsınız yaaa olumunekankayizsmile
arada da kuşbaşı et alıyım onu haşlayım rondodan geçiriyim arada onu katıyım. buda olur dimi?
tülay canım kuşbaşımı alıyorsun eti? kuşbaşı olarakmı haşlıyorsun?
nohutu haşladıktan sonra normal bizlere yaptığımız gibi yemeğini yapıp mı yediriyosun?
sizleri çok sıktım çok soru sordum kusura bakmayın kızlar ya????
Sağolasın canım iyi çok şükür a.s.
Ay niye bu kuuzların uykuları bozuldu böyle ya akannehir
Sende sağol canım benim a.s. Yiyemiyorsa dediğin gibi eti kendi suyuyla pişir sonrada çorbasına kat blenderdan geçir tatlım. Öyle de olur a.s.
Salça falan kullanmadığım için normal haşlıyorum ben canım. Sonra pişince içine bikaç damla zeytinyağı damlatıyorum. Pilav ve yoğurtla yediriyorum a.s.
Estağfurullah kuuzm biz burda birbirimize destek için varız a.s.
Annem geldi kahvaltımızı edelim gelirim kızlar a.s.
günaydın kızlar.
annem geldiğinden beri fırsat bulup giremiyorum. gezmelere gidiyoruz evde olunca da sohbet muhabbet, yemek, iş derken günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bile.
şimdi kahvaltımızı yaptık kızımı yatağına koydum uyur birazdan, annem mutfağı toparlıyor ben de biraz evi süpürüp silicem.
bir de sağolsun annem beni yemek yapma derdinden kurtardı. o nefis yemeklerinden yapıyor biz de afiyetle yiyoruz. eşim acayip memnun bu durumdan. tabi benim yapamadığım içli köfteleri, su böreklerini, mantıları ve yöresel yemekleri löpür löpür götürüyor kaydirigubbakcemile3
sizler nasılsınız, bebeleriniz de iyidir inşallah. fırsat buldukça girerim inşallah hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan
ceren canımya katılıyorum sana annemde aynı. ama ben yinede anne şunu verme şu an kaldıramayabilir diyorum.zaten ben haftalık etini tavuğunu balığını sebzesini kuru bakliyatını yumurtasını herşeyini götürüyorum.oda sağolsun yapıyor.sende en azından uygun bir şekilde söyliyebilirsin canım anne sonuçta kırılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?