Anammmmmmmm gece ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi boshayallersmile
Canım çok teşekkürler cevap içinopuyorumnanaktan
Aynen çok benzer şeyler farklı şeyler yok aslında.Ben bile sıkıldım aynı şeyleri yedirmekten.1 yaşına gelselerde biran önce normal düzene geçsek yavaş yavaş.
Canım ben tarhanaya tavuk yada et denemedim annem sütlü yapıyor genelde.Tavuk ve eti diğer tüm çorbalarına koyuyorum.Tablet kesinlikle yasak bizim için bile hiç sağlıklı bişey değil.
Cevap için çok teşekkürler Hande'cim.opuyorumnanaktan
Ayşecim cevaplar için çok sağol benimkide elimle yedirirsem yiyor ama çorba vb içinde çokta hoşlanmıyor.Yavaş yavaş alışırlar diye düşünüyorum.
Meltem'cim cevap için teşekkürler.opuyorumnanaktan
Allah yardımcımız olsun hele bide sen çok hassas bir dönemdesin :teselli:
Hassas olduğun dönemde çok daha fazla üzülmen çok normal, aslında eşinin bu durumu göz önünde bulundurması gerekir ama eşlerimiz bu konuda biraz odun malesef.Bence karşılıklı konuşarak tüm sıkıntılarını anlat.Trip yapıp kendisinin anlamasını beklemek hiçte iyi sonuçlar vermiyor.olumunekankayizsmile
Ben genelde lekenin kurumasını beklemeden sıcak suya basıyorum üzerinede arielin sıvı leke çıkarıcısı var onu döküyorum sıkıp makineye alıyorum hiç kalıcı leke olmadı.
Cevap için teşekkürler Filiz'cim.opuyorumnanaktan
Canım merhaba hoşgeldin.Durumlar bizdede aynı hiç canını sıkma.Annem bütün gün elimden tutup dolaşmak istiyor diyor hep.En hareketli dönemleri biraz zor olacak bizim için.
Esen'cim çok teşekkürler cevaplar ve geçmiş olsun dileklerin için.O konuda biraz naz içindi kalbimiz hep bir bunu hiç unutmuyorum opuyorumnanaktan
Burcu'cum çok teşekkürler.opuyorumnanaktan
Birsom çok teşekkürler cevaplar için.opuyorumnanaktan
Oh felekten bir gün çalmışsınız süper valla.Spora başlıyor olmanda ayrıca süper olmuş senin içinde değişiklik olacak.
Tuba'cım çok teşekkürler cevaplar için kızların yazdığının hemen hemen aynısı ama bizimki gece 2 kere 130 ayrıca yatmadan önce hipp'in sıvı olan maması(organik sütten) 250 cc içiyor.
Günaydın kuzum ne güzel uykunuda almışsın.Gelinim daha iyidir umarım toparlamıştır kendini kıyamam ona.:1hug:
Günaydın canım, kaderdaş olmuşuz bu halde nolucaz bilmiyorum bende.Allah yardımcımız olsun noldu bu kuzulara diştenmi yapıyolar acaba?.
Günaydın canım hoşgeldin.Anne yemeğinden daha güzeli varmı keyfini çıkartın.Benimde annem sağolsun her gün yemeğimizi yapıyor elinin tadı bile bir başka.zemuszemus
1-hazır yoğurt veriyorum canım taze alıyorum pınarın dediği gibi küçüklerden veriyoruz. arada da babymix alıp yediriyorum.danone hiç vermedim daha.
2-çamaşırını omo baby kullanıyorum. ama yumuşatıcısını normal vernel koyuyuorum valla.
3-atv nin reklamlarına, yumurcaktaki caillou ya ve genel olarak tüm reklamlara bayılıyor.hatta annem caillou başlamış diyince mutfaktaysa bile örümcekle koşarak televizyonlu odaya gelip gözünü dikiyor sormayın.
4-evet canım suluğu var. bebedordan almıştım kulplu elimin altında o varsa ve genelde dışardayken onu götürdüğüm için sulukla içiyor. ama ben mutfakta bardaktan su içerken oda istiyor ağlıyor.onada bardakla içiriyorum. hatta geçen portakal suyu sıktım 1 çay bardağı hepsini bardaktan içti oğluşum..
ayy pınar çok geçmiş oolsun tatlım inş. birşeycik yoktur kuzumun görüyormusun...
tülay canım sizede geçmiş olsun dediğin gibi kayısılı danonede dokunmuş olabiilir canım..
Canım çok teşekkürler cevap içinopuyorumnanaktan
peki bende sorayım size
mesela hergün kahvaltısında süt,ekmek,cicibebe,yumurta sarısı,peynir,ceviz filan normal kahvaltısını yapıyor.gün içinde arada 6-12 ay sütlerinden,yoğurt ve çorba içiyor. genelde tarhana içiyor. meyve olarak portakal muz filan yiyor. yatarken muhallebi googly nin yiyor. ama hergün aynı şeyler yani...
hergünü aynı. arada yaptığımız yemeklerden tattırıyorum ama doyurmalık olmuyor tabi tadına baktırıyorum sadece.
sizinkilerde aynı şeylerimi yiyor.sanki hergün aynı şeyi yedirince sanki birtek ben böyle yediriyormuşum gibime geldi de....
Aynen çok benzer şeyler farklı şeyler yok aslında.Ben bile sıkıldım aynı şeyleri yedirmekten.1 yaşına gelselerde biran önce normal düzene geçsek yavaş yavaş.
tarhanayı kırmızı toz tarhana varya ondan yapıyorum.taneli çorba içmiyor. midesi bulanıyor. onuda hiç tavuk yada et suyuyla yapmadım. öyle pişermi kızlar o?
birde tavuk yada et suyu derken direk sumu yoksa tablet mi kullanıyorsunuz. yada hiç tablet kullandınızmı?
Canım ben tarhanaya tavuk yada et denemedim annem sütlü yapıyor genelde.Tavuk ve eti diğer tüm çorbalarına koyuyorum.Tablet kesinlikle yasak bizim için bile hiç sağlıklı bişey değil.
pınar geçmiş olsun canım geçen sabah Masal da düştü dizlerinin üstüne ödüm patladı biraz daha kaysa çekmeceye çarpıcakmış, atmış kendini, bişeycik yoktur merak etme canım
Sibelcim bende kendim mayalıyorum babymix veriyorum dışarı çıkınca
çamaşırları omobaby dalin ikisinide kullanıyorum yumşatıcı dalin vernelin bebek için olanı ikisinide
aynen reklam çok seyrediyo hatta biz 4-5 aylıkken tv açmıyoduk eşim noldu diyo kızıyo ama napim bütün gün canım sıkılıyo ençokta topkek ve eti crunch reklamlarını seviyo
Alıştırma bardağıyla içiyo ama heryeri su oluyo herseferinde üst değiştiriyoruz
cerenn tel süzgeçten geçirincede mi sebzeli çorba içmiyo, tavuğu yada kıymayı haşlasan tel süzgeçle ezsen tarhanaya katsan suyunuda katsan olur bence tel süzgeçten geçirince çok pütürlü olmuyo, bende duruma göre iştahı varsa sabahtan çatalla eziyorum çorbayı yoksa süzgeçten bizimki tatlı şeyleri sevmişyo zaten çorbayı bari yesin diye
Cevap için çok teşekkürler Hande'cim.opuyorumnanaktan
1. hazır yoğurt hiç vermiyorum. bizde yemiyoruz zaten. güvenilr birinden ev yoğurtu alıyorum,oğluma da ondan veriyorum.
2. geçen hafta bitti bebek deterjanımız.bende normal deterjan kullandım.
3. reklamlar da olmasa, hiç yemek yemeyecek sanırım benim sıpa!!klava:
4. bardaktan su içiyor bazen,ama çok döküyor. bebedorun suluğu var.onla veriyorum.
canım, benim kuzumda taneli şeyler yemez oldu( önce yiyordu. artık yediremiyorumakannehir
canım çok güzel dileklerde bulunmuşsun. amin inşallah.
eve daha bir mutlulukla dönüyorum kuzuma kavuşacam diye.opuyorumnanaktan
oyyy kuzum kıyamam. geçmiş olsun tatlım.
bende genelde değişik şeyler vermeye çalışıyorum. hoş tatlı olmayanları yemiyor pek ama,ben yine de elimden geldiğince tarhana, yoğurt, mercimek, sebze, şehriye sürekli değişik yapmaya çalışıyorum.
Ayşecim cevaplar için çok sağol benimkide elimle yedirirsem yiyor ama çorba vb içinde çokta hoşlanmıyor.Yavaş yavaş alışırlar diye düşünüyorum.
pınarcım çok geçmiş olsun ben pek bir şey olacağını sanmıyorum ama takip etmek lazım tabi. nazar değdi bugün kuzuma...
ben kendim mayalıyorum yoğurdu hala.
dalan roxy diye bir toz sabun ve dalin yumuşatıcı kullanıyodum hiçbir yerde bulamayınca bu hafta normal deterjanla yıkadım ama çift durulama yaptım. gayet de güzel oldu.
reklamlar başlayınca meme emmeyi bile bırakıyor. televizyonu görebileceği şekilde oturursak emiyor. bazen emmediğinde ya da çok huysuzluk yaptığında öyle kandırıyorum. ha bir de özellikle sevdiği reklamlar var. komili komili komili, pınarın bir tek annem olsun bana bi şey olmaz şarkısı, anne bize dimes al haydi şimdi al..... crunc reklamında da dans ediyo. anaaam düşününce baya bağımlıymış benimki be.. daha da var yani...
ona kalsa hep bardaktan içmek istiyor. aksıra tıksıra içiyor ama ben çoğu zaman biberonla veriyorum :)))
valla benimki de hep aynı şeyleri yiyor. sabahları 90gr mamaya bebek ekmeği ufalıyorum. bir yumurta sarısı, labne peyniri hepsini ayrı ayrı veriyorum.
11 gibi uyanık olursa meyveli yoğurt (muzlu elmalı).
öğlen bir kavanoz sebze püresi ya da yarım kavanoz sebze, bir köfte ya da tavuk, bazen yanında 1/3 kavanoz yoğurt.
akşamüstü meyveli yoğurt ya da bazen bir kocaman portakal (güzelce emzirebilmişsem) yanına belki bir iki bisküvi
akşam yine öğle yemeği gibi
ve akşam ara öğün olarak bir kavanoz muhallebi.
sabaha kadar emziriyorum.
benim öyle çok fazla sütüm yok ama yine de mama vermiyorum
siz nası yapıyosuznuz ki??
pınarcım bu arada dışarı çıkmamız yasak çünkü 6. hastalık mı kızamıkçık mı ne geçiriyoruz :) baya azaldı ama henüz tamamen geçmedi. başka insanların da günahına girmeyelim diyorum ben de :)
Meltem'cim cevap için teşekkürler.opuyorumnanaktan
cnm ya geçmiş olsun selinime
dişten olabilir cnm zeynepde bu aralar aynı durumda
yazık yavruma geçmiş olsn defnoşa
cnm ya işin zor Allah kolaylık versin sana
bende farklı durumda değilim dokunsalar ağlıycam
hoşgeldin kız meltem okuyp okuyp kaçıyodun hee
şimdi iyi mi cnm
naz yap tabi nazlı hatun seni
bu dişler çoıksada kurtulsak valla,zeynep de aynı zır zır iştahı da yok
cnm ya geçmiş olsun sanada
aferin kız kocana sen uydur yeriz dememiş annem yapar demiş maşallah
Allah yardımcımız olsun hele bide sen çok hassas bir dönemdesin :teselli:
kızlar biraz önce geldim okuldan sınava grdim yarın belli oalcak bakalım
verememiş olabilriim ama umrum da değil artık
sinirlerim yıprandı iyice eşim aramadı bugün hiç halbuki ben çok bekledim
başarılar dilemek için arardı yok müsait değildir dedim
sonraında da aramadı geçtim mi akldım mı sormadı bile
ne yapmaya çalışıyo anlamadım
canım acayip sıkkın
habire gözlerim dolup duruyo bende aramıycam ama
hamile olduğumu unutuyo sanırım
bu akşamda annemdeyim gitmiycem eve
Hassas olduğun dönemde çok daha fazla üzülmen çok normal, aslında eşinin bu durumu göz önünde bulundurması gerekir ama eşlerimiz bu konuda biraz odun malesef.Bence karşılıklı konuşarak tüm sıkıntılarını anlat.Trip yapıp kendisinin anlamasını beklemek hiçte iyi sonuçlar vermiyor.olumunekankayizsmile
kızlar bende bişey sorsam lekeleri nasıl çıkartıyosunuz
ben kosla venish aldım ama bişeye yaramıyo ayrı yıkadığım için birikmesini bekşliyorum ondan mı lekeler çıkmıyo acaba bide soğuk suda bekletmek lazımmış scak su daha çok sabitleştiriyomuş lekeyi, valla lekelerle başın dertte
Ben genelde lekenin kurumasını beklemeden sıcak suya basıyorum üzerinede arielin sıvı leke çıkarıcısı var onu döküyorum sıkıp makineye alıyorum hiç kalıcı leke olmadı.
Ciksada rahatlasa kuzum ya.:Saruboceq:
Ben hazir yogurt vermiyorum, genelde evde mayaliyorum canim. Gerci yogurt hic sevmiyor, birkac kasik zor bela yediriyorum. Hergünde vermiyorum savas cikmasin aramizda diye.
Televizyon izlemeyi, özellikle reklamlari Doruk'da cok seviyor. Gözünü alamiyor resmen. Birde Volkan Konak hastasi, o cikinca akan sular duruyor. Hamileyken cok dinlerdim, ondan heraldekaydirigubbakcemile3
Bardaktan su icebiliyor ama kizlarinda dedigi gibi döke saca. Sulukla, olmadi kasikla veriyorum ben. Suya karsi pek hevesli degil maalesef.
Yikama olayina gelince, ben basindan beridir bebeklere özel deterjanlardan, yumusaticalardan falan kullanmadim. Persil'in hassas ciltler icin olan detarjanlarindan kullaniyorduk zaten, Dorugun camasirlarinida hep onunla yikadim. Yumusatici kesinlikle kullanmadim, yogun kimyasallar barindiriyor yumsaticilar. Camasirlari yikandiktan sonra ekstra durulama yaptiriyorum o kadar.
Off, kesin göze geldi kuzum. :çok üzgünüm:
Bende genelde cesitlendirmeye calisiyorum canim. Balik mutlaka her hafta vermeye calisiyorum. Sebzelerin ve etlerin bir arada oldugu corbalar yapiyorum. Tarhana maalesef ev yapimi bulamiyorum, hazirlara da güvenmiyorum. Yogurdu sevmedigi icin, corbasinida pek sevmiyor. Arada ispanak ve pirincle birlikte corba yapiyorum, iyi günündeyse iciyor. Bakliyatlardan, mercimek ve kuru fasülye de corbalarina katiyorum. Yedigimiz yemeklerden tattiriyorum salcali ve baharatli degilse. Muhallebiyide aksam üzeri uykudan 1 saat önce falan veriyorum ama keyfi yerindeyse yiyiyor. Meyve sulari iciriyorum taze sIkIlmis. Bunlarin haricinde emziriyorum.
Umarim ki vermissindir canim. Esinide takma kafana, nasil olsa arayacaktir. Senin keyfin kacacagina onun kacsin degil mi? :umursamaz:
Cevap için teşekkürler Filiz'cim.opuyorumnanaktan
Kızlar merhaba iyi akşamlar toptan, artık çok sık giremiyorum, koca gün totomu nereye koysam 3 sn den fazla duramıyorum, Allah sağlık hoşluk versin, bizden durumlar böyle, geçmişe bakayım bi eğer içinden çıkabilirsem cevap yazmayıda düşünüyorum öpüldünüz
Canım merhaba hoşgeldin.Durumlar bizdede aynı hiç canını sıkma.Annem bütün gün elimden tutup dolaşmak istiyor diyor hep.En hareketli dönemleri biraz zor olacak bizim için.
anaaaaaaam geçmişi okuyayım dedim ama yok anam ben okumaya çalışsam kız müsade etmezz:))
ben dün okuldan öyle anneme geçtim akşam eve gelelim dedim amasonra sabah erkenden kızı anneme bırakmam gerek diye annemde kaldık bugün sabah 9 da çocukları sinemaya götürdük buzdevri3 e ayyy bi güldük bi güldük çok hoşuma gitti çocuklarımda çok eğlendi sonra kızı almak için anneme geçtim tufan geldi kızı aldığım gibi arkadaşıma gittim şimdi girdim daha eve o kadar yorgunum ki anlatamammm
e haliyle geçmişte birikti giremedim
ama anladığım kadarıyla sibelin birkaç sorusu var sibelcim Ahsen evde benim mayaladıklarımı yiyor dışarda babymix eğer o da yoksa hiç yememsinden iyidir diyerek bizimkilerden veriyorum
reklamlara gelince pek izlemiyor benim kızı annem ilahiye alıştırmış:))))tek onu diniyorr
suyu biberonla veriyorum ama bardaktan içmeye bayılıyor üstü başı batmasa veririm de batırıyor yavss
yağız oğlanda hastaymış kıyamam yaaaa iyileşir inşallah biran önce benim kızımda çok sık hastalanıyordu sanırım benim getirdiğim mikroba bağışıklık kazandı
aaaaa bu arada kimse düşünmemiş demişsin aşkolsun canımcım hep düşünüyoruz ama işlerinin yoğun olduğu düşüncesiyle giremediğini biliyoruz
pınarcım defdef düşmüş güzelim çocuk bu düşe kalka büyüyorlar çok şükür bişeyi yokkmuş
büyüklere anlatılamıyor malesef herşeyi yesin istiyorlar ama sağolsun annem sormadan biişe vermiyor Ahsene
filizcim baban geliyormuş ne mutlu inşallah sevmediğin birini ağırlamak zorunda kalmazsın
nurten kız kasma kendini enişte beye misafir umduğunu değil bulduğunu yer ay bize yaptığın gibi pastalardan yaparsan seve seve yerrrklava:
burcu hepsi yaramaz bunların Ahsende bakşimdi arkadaştaydım bir dk durmadııı cadı
ay sadece bu kadar okudum daha da yok
Esen'cim çok teşekkürler cevaplar ve geçmiş olsun dileklerin için.O konuda biraz naz içindi kalbimiz hep bir bunu hiç unutmuyorum opuyorumnanaktan
Cnm iyi olmuş sinema olayı, öğrenci bahanesi ile sende eğlenmiş olmuşsun bak, bende geçmiş çok uzundur şimdi kaldığım yerden takip edemem diye girişemedim geçmiş olayına, ama senin yazdıklarından anladığım kadarı ile bişiler yazayım bakalım :)
Sibelcim yağıza geçmiş olsun kuzucum yine hastamı ya... ben yoğurdu bi kaç zamandır babymix verdim, ama en sağlıklısı kendin mayalamak...
Pınarcım defdef düştümü geçmiş olsun, bugün kağanda sıralarken düştü, kafası aynen yumurta gibi şişti bide morardı, oturup ağladım, yavrumun dili içeri girmedi ağlamaktan((
Filizcim baban geliyomuş gözün aydın
Burcu'cum çok teşekkürler.opuyorumnanaktan
bir ben yoğurt çeşidi çok denedim evde mayalısını dışardan hepsininin bir kısmını çıkardı bu veletuslar...bende en son danino ve smart içim in bebe bisküvili yoğurtunu yediriyorum
çok güzel yiyolar...3 tane bazen 4 tane yiyolar cerrahpaşada sorduğumda danina verebilirsin 9 ayını bitirmiş dedi...açıkcası çok takılmıyorum artık ben ...
çamaşırları çokkk uzun zamandır bizim deterjanlardan yıkıyorum
tabi ayrı zaten sağolsunlar...dolduruyolar makinayı
televizyonda sadece reklamlarda özellikle şu küçük kız varya gencim güzelim
...çocuklu reklamlara bayılıyolar ömer gülüyor hatta ...ama bağımlılar
bardaktanda biberondan da içiyolar ne varsa elimin altında
artı benim bebeklerim en az 250 cc su içiyolar....
cnm çok geçmiş olsun yaa kuzumm benim ....
cnm benim kocan neden böyle uff sen bide hamişsin
erkekler iştee yaa
inş. kazanırsın sınavı cnm üzme kendini
Birsom çok teşekkürler cevaplar için.opuyorumnanaktan
ayyyy kızlar ben geldimm...dana gibi dolaştık ...her mağzayı heryeri 10 geldik eve yaaa....öldüm yorgunluktan ..indirimden kendime elbise aldım...sonra karnımz acıktı yemek yedik..yemer yerken kuzularım uyandı onlarada yedirdik ...sakin bi yer olduğundan çok rahattık
restorantta kimse yoktu bizden başka çocuklarla bi ilgililendiler...sonra kalktık her mağzayı dolaştık ...
sonra modaya gittik oradada alişle ömer yediklerimize katıldılar koca koca koltuklarda bi oynadılar
aman maskot oldular bugün zaten o haldelerdi...
sonra başka yerleri gezdik ...markete gittik....alışveriş yaptık sonra lcw girdik...orada eşofman aldım..çıktık taksimizin işi varmış başka taksici yardım etmez iye gittik kahve dünyasına kahve içtik bizimkiler kudurdu..durmadılar...derken kalktık nike girdim ayakkabı beğendim çok hoştu...ama numarası kalmamış yaa..... sonrada çıktık geldik arabada uyudular eve gelincede kalktılar....
ama çok yoruldular dilerim bu gece baygın uyurlar....
bu arada asıllll bomba süperrrrrrrrrrrr.....bugün anneme döküldüm....dedim sen benden hep şikayetcisin
milletin kızı kötüde olsada överr...sen ise halamlara beni şikayet ediyorsun dedim...ama onlar bire bin katıyor dedi...bak kendi ağzınla dedin...bugün bana anlatan başkalarınada anlatır dedim...ki eşimde çok kızıyor dedim...sonrada kilo muhabbeti açıldı ...olmuyo ne veriyorum ne alıyorum dedim...
valla herkesin bi koşanı var spora ,diyetisyene gidiyor dedi....annem dese beğenirsinizzzz....haftada ikigün değilmi ben gelirim dedi...sende git spora dedi..şaşkınım yanii eşim gelsin evime yakın bi yer var
yürüyerek gidebileceğim bi yer ...ama gündüz gidebiirim aksam için çok tenha bi yer buralarda birüsrü kra kaynıyor o yüzden dikkatli gitmen gerek....
çok mutlu oldum kızlar yaaa.....spora giderim ...evdede gitmediğim günlerde yapabilirsem yaparım...
benden bu kaderrrrrrrrrrrrrr
Oh felekten bir gün çalmışsınız süper valla.Spora başlıyor olmanda ayrıca süper olmuş senin içinde değişiklik olacak.
slm kizlar a.s.
pinarcim cok geçmiş olsun defnosada,sanada..serrosta düşmüştü annemdeyken yatakta..nasil korktugunu tahmin edebiliyorum..ozaman doktor bana 1mt'den fazla degilse panik yapma,kusmasini kolla dedi..pişikte olmus kuzum kiyamam yaainşaAllah gecer biran önce..
meltemcim hoşgeldin tatlim tekrardan :) gir tabi sıksık..özletme kendinikemalede cok gecmis olsun kuzum yaa inşaAllah biran önce hepten gecer..ay bu arada kemal diyince hep aklima su geliyor : eşimin bi akrabasinin cocugunun adi kemal türkoglu..3 yaşindami ne..k harfini söyleyemiyor..t diyor :) adin ne diyince temal türtoglu diyor :)))) tüm sülalede cocugun adi temal oldu :))
sibelcim sende hoşgeldin canim..yagiz oglan hastaymişkiyamam ya..cok geçmiş olsun..sorularina gelince..serros ev yapimi yogurdu sevmedi hiç..babymiksin sadesini azcik sekerle kariştirinca yiyor..birsenin dedigi smartlari serrosta cok seviyor..arada bir onlardan aliyorum..deterjana gelince sadece serrosun olan camasirlari dalin deterjanla yikiyorum..ama 1-2 giysisi varsa normal det. kullaniyorum..tv ye gelince..reklamlar olmasa herhalde serrosa tek kaşik yediremem :) reklam delisi tamamen..arkasi dönük bile olunca heykel gibi durup dinliyor :)) onun dişinda bişi izlemiyor..suya gelincede serros biberonla içiyor..bardakla içirmiyorum dökülüyor :)
esencim oh ne güzel sinema keyfi yapmişsiniz :) buzdevri 3 gercekten cok komikti ya :)) hele o 3 yumurtanin isimlerinde kopmustum :)))
özlemcim canim inşaAllah dersini vermişsindir..güzel haberlerini bekliyoruz :) eşinide takmamaya caliş..sen kuzucuklarini düşün sadece..eşinin elbet akli basina gelecektir
burcucum canim kagan epey costu sanirim he :) maşaAllah ona :) bu arada gecmis olsun düşmüşbi daha olmaz inşaAllah..
filizcim baban geliyormus..hoşgeliyormus :) canim yanliz suya kafam takildi ya..muhakkak su içir doruka..serrada bastan hiç agzina sürmezdi..rezeneli suyla aliştirdim..sonra normal verdim..şimdi de hep sicaga yakin veriyorum..gercekten cok iyi geliyor kabizliga..
birsnecim sende attalara gittin bugun he annenle :) oh ne güzel :) stres atmişindir
gülşahcim maydonoz suyunu sen iç bakayimhero babyden bende cok memnunum valla..ben aksam muhallebisini kullaniyorum..
tülaycim geçmiş olsun selin kusmus sabahserrosta bugun 2 kere kustu..cildircaktim az kalsin..zorlamamak lazim ya..cocuklarla inatlasmaya gelmiyor valla..
banucum demek kahvaltisini ayri ayri veriyorsunuz..niyeki? hepsini birleştirip vermek daha kolay degilmi?
nurtencim maşaAllah misafirin bitmiyor he :)
cerencim serrosta sevmiyor pütürlü şeyleri hemen kusuyor..aman artik dert etmiyorum..yeterki yesinde..elbet yicek nasilsa :)
aysecim (cerencim) sende epey yogunsun giremiyorsun sıksık :) özletme kendini
handecim leke cikarici sormussun..ben hiçbirini kullanmadim ama arielinkini biri cok övmüştü :) kim hatirlamiyorum ama hep aklimda bende alicam :)
ay kimseyi atlamiyayim dedim ama kesin unutmusumdur :) kusuruma bakmayin emi :)
ay bende bi soru sorayim bari :) herkes günlük menusunu ayrintili olarak yazabilirmi :) yav bu 500ml süt veya mama olayi kafami kariştirmaya basladi..serros içmiyor hiçaçmı benim kuzum yoksa
Tuba'cım çok teşekkürler cevaplar için kızların yazdığının hemen hemen aynısı ama bizimki gece 2 kere 130 ayrıca yatmadan önce hipp'in sıvı olan maması(organik sütten) 250 cc içiyor.
Günaydınlar bacılar a.s.
Gerçi gün bana biraz erken aydı bugün kaydirigubbakcemile3 Defdoş'u akşam uyusun diye kendi yatağına yatırmıştım. Gece alıp yanıma yatırmışım ama kaçta olduğunu, alıp geldiğimi falan hatırlamıyorum bile kaydirigubbakcemile3 Saat 5:30'da eşim giderken uyandım. Tabi arada kalktığımı hatırlamayınca o saate kadar kesintisiz uyumuşum gibi oldu. Fena dinçim :lepi:
6'da eşimi gönderdim bi uykum kaçtı. Defdef yine yataktan falan düşer diye korkumdan kalkamadım da. Bu saate kadar kitap okudum. Az önce uyandı kuzum acıkmış belli. Bu saatte mama yedirmem normalde ama kıyak geçtim yedirdim. Tekrar uyudu. Annem gelir yarım saate kadar. Kalkıp çayı koyayım dedim. O arada da size bakayım dedim a.s.
Çayı koyup geçmişe bakıyorum a.s.
Günaydın kuzum ne güzel uykunuda almışsın.Gelinim daha iyidir umarım toparlamıştır kendini kıyamam ona.:1hug:
günaydın kızlar nasılsınız? pınarcım defne iyi olmuş sevindim canım.birsen aldıklarını gle güle giy caım.annenlede konuşman iyi olmuş canım. ceren ben sadece eti iyice pişirip dolaba koyuyorum.çorba yada yemeklerine öyle katıyorum.tavuğuda genelde taze alıp 2 güne bir annem çorbasında küçk arçalar halinde yediriyor.nohutu ise önce ıslatıp kabuklarını soyuyorum sonra haşlatıp yemek şeklinde ezerek yediriyorum bende:)
kızlar bugün yine uyumadı selin 2 gündür hiç uykum yok deli gibiyim şuan(
Günaydın canım, kaderdaş olmuşuz bu halde nolucaz bilmiyorum bende.Allah yardımcımız olsun noldu bu kuzulara diştenmi yapıyolar acaba?.
günaydın kızlar.
annem geldiğinden beri fırsat bulup giremiyorum. gezmelere gidiyoruz evde olunca da sohbet muhabbet, yemek, iş derken günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bile.
şimdi kahvaltımızı yaptık kızımı yatağına koydum uyur birazdan, annem mutfağı toparlıyor ben de biraz evi süpürüp silicem.
bir de sağolsun annem beni yemek yapma derdinden kurtardı. o nefis yemeklerinden yapıyor biz de afiyetle yiyoruz. eşim acayip memnun bu durumdan. tabi benim yapamadığım içli köfteleri, su böreklerini, mantıları ve yöresel yemekleri löpür löpür götürüyor kaydirigubbakcemile3
sizler nasılsınız, bebeleriniz de iyidir inşallah. fırsat buldukça girerim inşallah hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan
Günaydın canım hoşgeldin.Anne yemeğinden daha güzeli varmı keyfini çıkartın.Benimde annem sağolsun her gün yemeğimizi yapıyor elinin tadı bile bir başka.zemuszemus