2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Anammmmmmmm gece ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi boshayallersmile

Canım çok teşekkürler cevap içinopuyorumnanaktan

Aynen çok benzer şeyler farklı şeyler yok aslında.Ben bile sıkıldım aynı şeyleri yedirmekten.1 yaşına gelselerde biran önce normal düzene geçsek yavaş yavaş.

Canım ben tarhanaya tavuk yada et denemedim annem sütlü yapıyor genelde.Tavuk ve eti diğer tüm çorbalarına koyuyorum.Tablet kesinlikle yasak bizim için bile hiç sağlıklı bişey değil.

Cevap için çok teşekkürler Hande'cim.opuyorumnanaktan

Ayşecim cevaplar için çok sağol benimkide elimle yedirirsem yiyor ama çorba vb içinde çokta hoşlanmıyor.Yavaş yavaş alışırlar diye düşünüyorum.

Meltem'cim cevap için teşekkürler.opuyorumnanaktan

Allah yardımcımız olsun hele bide sen çok hassas bir dönemdesin :teselli:

Hassas olduğun dönemde çok daha fazla üzülmen çok normal, aslında eşinin bu durumu göz önünde bulundurması gerekir ama eşlerimiz bu konuda biraz odun malesef.Bence karşılıklı konuşarak tüm sıkıntılarını anlat.Trip yapıp kendisinin anlamasını beklemek hiçte iyi sonuçlar vermiyor.olumunekankayizsmile

Ben genelde lekenin kurumasını beklemeden sıcak suya basıyorum üzerinede arielin sıvı leke çıkarıcısı var onu döküyorum sıkıp makineye alıyorum hiç kalıcı leke olmadı.

Cevap için teşekkürler Filiz'cim.opuyorumnanaktan

Canım merhaba hoşgeldin.Durumlar bizdede aynı hiç canını sıkma.Annem bütün gün elimden tutup dolaşmak istiyor diyor hep.En hareketli dönemleri biraz zor olacak bizim için.

Esen'cim çok teşekkürler cevaplar ve geçmiş olsun dileklerin için.O konuda biraz naz içindi kalbimiz hep bir bunu hiç unutmuyorum opuyorumnanaktan

Burcu'cum çok teşekkürler.opuyorumnanaktan

Birsom çok teşekkürler cevaplar için.opuyorumnanaktan

Oh felekten bir gün çalmışsınız süper valla.Spora başlıyor olmanda ayrıca süper olmuş senin içinde değişiklik olacak.

ay bende bi soru sorayim bari :) herkes günlük menusunu ayrintili olarak yazabilirmi :) yav bu 500ml süt veya mama olayi kafami kariştirmaya basladi..serros içmiyor hiç açmı benim kuzum yoksa

Tuba'cım çok teşekkürler cevaplar için kızların yazdığının hemen hemen aynısı ama bizimki gece 2 kere 130 ayrıca yatmadan önce hipp'in sıvı olan maması(organik sütten) 250 cc içiyor.

Günaydın kuzum ne güzel uykunuda almışsın.Gelinim daha iyidir umarım toparlamıştır kendini kıyamam ona.:1hug:

Günaydın canım, kaderdaş olmuşuz bu halde nolucaz bilmiyorum bende.Allah yardımcımız olsun noldu bu kuzulara diştenmi yapıyolar acaba?.

Günaydın canım hoşgeldin.Anne yemeğinden daha güzeli varmı keyfini çıkartın.Benimde annem sağolsun her gün yemeğimizi yapıyor elinin tadı bile bir başka.zemuszemus

şimalcim günaydın canım nasılsın:)

tülaycım cerencim öyle valla kızlar bende anneme vereceklerini söylüyorum ama yine kendi bildiğini yapıyor bu durumda söylenecek birşey kalmıyor malesef

gunaydın kızlarrrr
gecmısı bı okudumda alıntı yapamadım aklımda kalanları yazayım

tubacım ben devam sutune agırlık verıyorum sabah işe giderken 120cc devam sutu ıcıyo 10gıbı hero babaynın kahvaltılıgından ıcıyor 120cc öğlen 1kase corba ıcıyor 3-4 gıbı meyva ve benım sutumu ıcıyor 100cc aksam ustu yogurt 1kase 7gıbı 120cc devam sutu yıne bızımle sofrada atıstırıyo 11gıbı 150cc devam sutu gecede benı emıyo bazen doymayınca sabah 5de yıne 120cc devam sutu bıraz karısık oldu ama:)

bırsencım elbısenı gule gule gıy annelede konusmana sevındım ne varsa analarımızda var yıne spor olayıda emınım cok ıyı gelıcek kafan dagılır enzından

pınarcım erkncısın bugun ohh annende gelmıss bol muhabbetler sızee

fılızcım kullandıgın jelden memnun degılsın galıba bonjela dıye jel var o cok ıyı gelıyor ama turkıyede satılmıyor sen bulabılırısn ben ıngıltereden getırtmıstım bı arkadasıma acayıp ıyı geldı baya alıyo agrıyı sızıyı duru cok rahat ettı bı arastır canım ıstersen

ceren bende verıyorum danoneyı artık 9aylarını bıtırdıler yesınler herseyı dıye verıyorum ben sadece ınek sutunu vermıyorum ama mayaladıgım yogurdu yedırıyorum bence senden sonra en ıyı bakacak ınsan annendır berkeyı sıkma canını

tulaycım banucum ceylınım gunaydın kızlarropuyorumnanaktan

bıze gelınce durunun burnu tıkalı gecmıyoda gecelerı daha bır artıyo gunduz bıseyı yok okyonus suyu sıkıyorum ama fayda etmıyo bugun serum fızyolojı alıp sıkıcam oda gecırmezse doktora artık bıldıgım kadar burun damlasını zararlı dıye vermıyolarmıs ama neyapsamkı gece baya zorlanıyo kuzum ya

şimalcim günaydın canım nasılsın:)

tülaycım cerencim öyle valla kızlar bende anneme vereceklerini söylüyorum ama yine kendi bildiğini yapıyor bu durumda söylenecek birşey kalmıyor malesef

banucum iyiyim canım çamaşırlarım vardı kurumuş onları toparlayıp katlıyorum yenilerini asıcam:) gece yıkatmıştım makinada.oğlanda uyuyo gece 2 de uyudu paşam.şimdide hala uyuyor uykucum:) sen nasılsın prenseslerin nasıllar? canım sana bişey sormak istiyorum sen antalyalıydın dimi.haziranın ilkhaftası biz antalyada tatil yapmayı düşünüyorum tabi oğluşda olacak sence haziran uygun mu tatil için.ben uşakta oturduğum için haziranda çok sıcak olmuyor oüzden soruyorum.kaydirigubbakcemile5

tatlım sanada günaydın geçmiş olsun duruma bitanem canım kaynamış suyun içine vicks at rahatlatır belki ben duruya öyle yapıyorum akşamlarıda buhar makinası çalıştırıyorum

tatlım benim kızlarımda iyi teyzesi cumartesi diş buğdayı yapacağız kızıma tatlım haziran uygun bence tatil için mayısta sıcaklar başlıyor burada antalyaya gelince mutlaka beklerim tatlım gezdiririz sizi :)))

Canım çok yapacak bişey yok anneler arada bildiklerini yapıyorlar.Bencede konuş.Annemle genelde ortak noktada buluşuyoruz.Annelerimizden daha iyi kim bakabilirki bizden sonra.

günaydın arkadaşlara.s.

Günaydın Canım.

Günaydın Gülşah'cım Yagızdada aynı sorun var çocuğun burnu hep tıkanıyor.Doktoru bir sprey verdi ismini hatırlamıyorum sadece 5 gün kullanılıyor.Çok işe yaradı ama sürekli kullanılmadığı için bıraktıktan bir süre sonra yine tıkanıyor.Evde sürekli serum fizyolojik var artık su içmek gibi normal bir durum haline geldi.Sürekli damlatıyoruz..:1no2:

Kızlar sayfaya bir uğrayın çekiliş için isim topluyorum.Organizasyona katılamasanız bile çekilişe katılmak isteyebilirsiniz.

Sonra vay efendim ben duymadım ben bilmiyodum olmasın.
laelaelaelaelae

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...-bebeklerinin-dogumgunu-organizasyonu-13.html

Son düzenleme:

tamam canım çok teşekür ederim.bende uşağa yolunuz düşerse mutlaka ama mutlaka beklerim.opuyorumnanaktan

Gülhannnnnnnnnnnn hoşgeldin nerelerdesin sabah aklımdan geçtin arayacaktım bugünde görmeseydim.

Günaydın Kısssslaaarrrr,

Ya gecmışle başlıyayım dedım.Baktım cok uzun okuyamadım.Döktürmüşsünüz valla.Dayanamadım sonra okuycam.
Ayy cok özledım sızı.ıyimi herkes yaa.Ben cok yoğunum bacılar.ıstanbuldan arkadasım geldı.3 gun cocukları bırakıp delı gıbı gezdık sokaklarda.Face attım bı kısmını.Sonra 2 gece üstüste anneme gıttım.Kızlar bugun annem gögüsünden bıopsı oluyo.Bı kıtle bulundu.ınsallah sorunsuz cıkar.Aklım onda hep.Ama bı taraftanda ne bıleyım rahat içim.Sankı yok bışey gıbı.
Sonra ayy acıl yazıyorum yamuk yumuk oldu.Bora fırtına gıbı emeklıyo,döküyo,sacıyo,kalkıyo.Mılli felaket yanı.Hee bu arada 9.diş geliyo.Anam benden cok dışleri oldu cocuğun.

Uyandı meyva vereyım gelıyorum.Arkası bırazdan.

SıBELCıM, BANUCUM, GÜLŞAHCIM sağolun kızlar...
evet en iyi bakacak birisi benden sonra annem dediğiniz gibi. yine çok şükür tabiki...

BANUCUM diş buğdayı yapacakmşın hayırlı olsun cnm...

ŞıMALCıM hoşgeldin canım

Aaaaa ne çekilişi varkı ay cok sey kacırdım.Bugun burdayım.

Sibelcım geldım canın geldım.

incihan günaydın canım annene geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz maşallah bebişine

Son düzenleme:

canım hoşgeldin. çok çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey çıkmayacaktır canım sen içini ferah tut..allahım iyiliğini versin bir an önce..
sonucu yaz bize tamam mı canım...

sağol tatlım inşallah bir aksilik olmazsa resimleri eklerim eşim çok kıskanç benim yağmurunkileri bile ekleyememiştim artık duruyu eklerim :)))

Canım bişey yoktur inşallah temiz çıkar. İyi düşünmek herzaman iyi sonuçları getirir.Sende gezmelerde aldın soluğu demek eve tıkılan bi benmi kaldım acaba acil plan yapmalıyım kaydirigubbakcemile3.9 diş demek bizim oğlanda alttaki 2 dışında faliyet yok maşallah kuzuma.

Aaaaa ne çekilişi varkı ay cok sey kacırdım.Bugun burdayım.

Sibelcım geldım canın geldım.

Doğumgünü organizasyonu için sayfada yazışıyorduk ya birde çekiliş olsun dedik doğumgününe özel gelemeyenler en azından çekilişe katılabilsin diye.Bak bakalım sayfaya.

ben bi yılbaşı çekilişine katıldım.
katıldığımla kaldım...
hiçbirşey anlamadım...

Sibelcim günaydın valla nolcak bişmiyorum böyle uykusuz uykusuz işe bile veremiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…