2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aynurcum günaydın.haziran aslında en iyi zaman havalar çok sıcak olmaz mutlaka bende beklerim canım.

günaydın kızlar Ahsenle yazamıyorum cadı elimi itiyor
gülhancım annenin bişeyi yoktur inşallah iyi sonuçlar çıkar boraya da maşallah hem emeklemesine hem dişlerine
kızlar sizin en azından ikişer dişiniz var bizde hiç yokkkaydirigubbakcemile3
kızın kahvaltısını verdim şimdi sıra bende sonrada okula giderim öpüldünüz şekerler

hoşbulduk canım benim sende hoşgeldin:). nasılsın bakalım?a.s.

aynurcum günaydın.haziran aslında en iyi zaman havalar çok sıcak olmaz mutlaka bende beklerim canım.

tülay canım beni yaa çok mutlu ettiniz beni çok teşekkürler.ewt bizde öyle düşündük inş. güzel bi tatil geçiririz canım buna çok ihtiyacımız var.banuyada sanada uğramayı sizlerle yüzyüzede konşmayı çok isterim.bende sizleri uşağa beklerim mutlaka.kızlar benim çarşıda biraz işim var onları halledip geliem.size doyum olmaz.iyi sohbetler arkadaşlar.bebişlerinizi ve sizleri kocamn öpüyorumopuyorumnanaktan

Aynurcum lafı bıle olmaz.ınŞallah o tarafalara yolumuz dÜŞerse bende ısterım canım tanıŞmayı.

pınarcım defneye hıpp ın kacı numaralı devam sutunu verıyosun
ben normalde aptamıl kullanıyorum gecen hafta hıpp denıyeyım dedım 3 numarasını aldım fuardan bugunde e-bebekte hıpp te %46 ındırım varmıs celıskıde kaldım hıpp mı devam etsem aptamılemı donsem akıl verın kızlar ya ne yapsam ama hıpp ın 2 numarası ındırımde neden 3 yok onuda anlamadım ama

nünaydıınnn opuyorumnanaktan zemuszemus

kızım kahvaltısını etti şimdi sıra bizde ondan önce bakım dedimama çok kalamıyacagım:)))

işlerimi halledip geliyorummm
bigudi54+, dırımkızı+, sibiko+, tlyonl2009 nasılsınız kızlar??

sibelim öptm seni dün soruna cvp yazmayı unutmuşum defende acayip tv hastası hele reklam çıktımı hipnoz gibi bakıyor,nutellanın ve papyanın reklamına neler yapıyo çıldırıyo onları görünce çocukları çok seviyor aslında iyi bi durum degil ma mecbur hep tv odasında bulunuyoruz oda alışmış oluyor..
bide gecen gün nukun alıştırma bardagı aldım ama hiç begenemedi ucu tuhaf geldi ona agzınu bile sürmüyor zaten su içmeyi sevmiyor benm kızım zorla veriyorum işte kaşıkla bardaktan beceremiyo:))
başka ne sordun hatırlamadım ayrıca çekilişe benide ekle ok a.s.

gülhan cnm annenin sonuçları iyi çıkar iyi düşün iyi olsun çok özledik hatun seni???

gülşah ben bi ara hipp verdim defne çok kabız oldu cnm ya çok sancı çekti bence kullanmadaan önce iyi düşün aptamile alışmış düzenleri bizimkilerin(

kızlar kaçtımmm bizim bey yatıyor hala kaldırayım işlerim var beni özleyin anacımm byee

ben bi yılbaşı çekilişine katıldım.
katıldığımla kaldım...
hiçbirşey anlamadım...

O zaman bir aksilik oldu şimdiki çekilişede sürekli aktif olanlar katılacak bence sorun olmaz.Yinede sen bilirsin.

Sibelcim günaydın valla nolcak bişmiyorum böyle uykusuz uykusuz işe bile veremiyorum kendimi

Bende bilmiyorum tatlım allah bize güç kuvvet versin valla işimiz zor.

Canım hipp toz mamada 3 yok.3 sıvı halde olan organik süt çeşidinde var.Ben hippe geç derim en azından organik ben gönlüm daha rahat veriyorum.Ayrıca sıvı olan sütünün tadı çok güzel yağız toz mamayı sadece uyku arasında gece içerdi.Şimdi sütü her zaman severek içiyor.

evet sibelcim aksilik beni bulmuştu...
zaten bunu katılmamak için demedim canım. sadece hüsrana uğradığımı belirtmek istemiştim...
yoksa gerçekten çok istiyorum.

Selam canım a.s. Ohhh afiyet olsun anneciğinin de ellerine sağlık a.s.

çok sağol pınarcım gerçekten desteğiniz büyük....öpüyorum..

afiyet olsun canım....

hoşgeldin günaydın canımmmm
iyiyiz canım bizde seni öpüyoruz.

a.s.

Dene canım inşallah sever a.s.

Diştendir canım ya inşallah biran önce çıkar a.s.

Boşver tatlım arada yedirsin. Unutmaki kimse annenden iyi bakamaz a.s.

günaydın arkadaşlara.s.

Günaydın canım a.s.

Günaydın kuzum ne güzel uykunuda almışsın.Gelinim daha iyidir umarım toparlamıştır kendini kıyamam ona.:1hug:

Sağolasın canım iyi çok şükürde biraz huzursuzluğu var :uhm:

Sağolasın canım a.s.

Hoşgeldin tatlım a.s. Ohhh gezilmiş maşallah ne güzel resimlere bakayım birazdan a.s.

Bora paşamada maşallah. Geriden geldi Defdef'i bile geçti diş konusunda maşallah kuzuma a.s.

Anneciğinin de sonucu inşallah temiz çıkar tatlım a.s.

Selam canım a.s.

Canım 3 numarayı kullanıyorum. 10.aydan itibaren o kullanılıyormuş. Ben %46 indirimden aldığım gün vardı 3 numarası kalmamış mı acaba :uhm:

Günaydın canım kolay gelsin a.s.

BAcım toz var Hipp'te 3 numara organik. BEn Defne'ye onu kulanıyorum a.s.

Son düzenleme:
Gülşah'cım e-bebek'te Hipp 3 var. 9,91'e inmiş fiyatı a.s.

Gülşah'cım e-bebek'te Hipp 3 var. 9,91'e inmiş fiyatı a.s.

devam sütünü günde ortalama kaç öğün veriyorsunuz?
birde bende aptamil kullanıyordum. kaynar suyla hazırlanıp soğutuluyorya ben hazır suyu ısıtıp veriyordum. çünkü mirza berke beklemiyordu onun kaynaıp yeniden soğumasını..
siz nasıl veriyorsunuz?

Canım Defne 3 kere falan içiyor devam sütünü günde. Bazen çok oburluğu tutarsa 4 bile içiyor. Ben ilk kullanmaya başladığımda sabahtan 1 lt kadar kaynatıp gün içinde ılıtarak veriyordum. Sonra doktorum gerek yok damacana suyuna güveniyorsan kaynatma dedi. O yüzden uzun bi süredir direk ılıtarak veriyorum. Kaynatmıyorum a.s.

tünaydın kızlar .....geçmişe bakabildim ama alıntı yapamadım.....

gülhan cnm çok geçmiş inş. temiz çıkar güzel haberleri alırsınız
demek sen geziyorsun ortalarda yoksun heee ohh gez sefan olsun cnm ...

banada yazmış olduğunuz iyi dilekler için teşekkür ederimm..

cereennnn kız bende danino yediriyorum korkma bişeycik olmazzz
bana doktor dedi. ne olacakki yaaa...bir yaşa ne kaldı
ben nohutuda diğer yemekleride kendime yaptığımız gibi veriyorum valla
ayrı pişiremem yetişemem herşeye tek koşuyorum özel çorbalarını yapıyorum
bizim yediklerimizden onlara verdiğim ekstraya girio...nohutada çatalla ezerek pilavla veriyorum..

başkkaaaa ne diyecektim
hee tülay cnm bence selin dişten öle bak göreceksin üzme kendini

banu,bigudi,nurten,sımal06,sibo,pınar ismini atladığım varsa merhaba hatunlarrr

heee bu arada kızlar dün ben muzun faydalarına baktım...baya bi faydası vitamini varmış
veeeeeee kabız yapmıyormuş yaaaaaaaaaaaa nasıl yanlış biliyoruzzzzzzz
benimkiler 2 tane yiyolar çünki ...

hımm iyi bari pınarcım bende doğru yapıyormuşum. üzerinde kaynar suya yapın sonra soğutun diye yazıyorya ılık suyla yapınca vitamini filan kaçıyor diye şüphede kalıyordum..
sağolasın..a.s.

evet canım berkede yiyor günlük yarım muz cicibebeyle karıştıyoruz bizde ezip.
evet ne yapalım yesinler artık ben yedirmesemde zaten annem veriyor nasılsa kaydirigubbakcemile3

aman ıyıce kafam karıstı ben aptamılı şu ımınofortıs ozellıgı ıcın alıyodum sıkayetvar.comda okudum sımdı dümenmiş o saglık bakanlıgı yasaklamıs artık yenı kutularda yazmıyacakmıs ımınofortıs dıye
ıyısımı mılupaya maıl atayım bakalım donerler nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…