nünaydıınnn opuyorumnanaktan zemuszemus
kızım kahvaltısını etti şimdi sıra bizde ondan önce bakım dedimama çok kalamıyacagım:)))
işlerimi halledip geliyorummm
bigudi54+, dırımkızı+, sibiko+, tlyonl2009 nasılsınız kızlar??
sibelim öptm seni dün soruna cvp yazmayı unutmuşum defende acayip tv hastası hele reklam çıktımı hipnoz gibi bakıyor,nutellanın ve papyanın reklamına neler yapıyo çıldırıyo onları görünce çocukları çok seviyor aslında iyi bi durum degil ma mecbur hep tv odasında bulunuyoruz oda alışmış oluyor..
bide gecen gün nukun alıştırma bardagı aldım ama hiç begenemedi ucu tuhaf geldi ona agzınu bile sürmüyor zaten su içmeyi sevmiyor benm kızım zorla veriyorum işte kaşıkla bardaktan beceremiyo:))
başka ne sordun hatırlamadım ayrıca çekilişe benide ekle ok a.s.
gülhan cnm annenin sonuçları iyi çıkar iyi düşün iyi olsun çok özledik hatun seni???
gülşah ben bi ara hipp verdim defne çok kabız oldu cnm ya çok sancı çekti bence kullanmadaan önce iyi düşün aptamile alışmış düzenleri bizimkilerin(
kızlar kaçtımmm bizim bey yatıyor hala kaldırayım işlerim var beni özleyin anacımm byee
evet sibelcim aksilik beni bulmuştu...
zaten bunu katılmamak için demedim canım. sadece hüsrana uğradığımı belirtmek istemiştim...
yoksa gerçekten çok istiyorum.
devam sütünü günde ortalama kaç öğün veriyorsunuz?
birde bende aptamil kullanıyordum. kaynar suyla hazırlanıp soğutuluyorya ben hazır suyu ısıtıp veriyordum. çünkü mirza berke beklemiyordu onun kaynaıp yeniden soğumasını..
siz nasıl veriyorsunuz?
tünaydın kızlar .....geçmişe bakabildim ama alıntı yapamadım.....
gülhan cnm çok geçmiş inş. temiz çıkar güzel haberleri alırsınız
demek sen geziyorsun ortalarda yoksun heee ohh gez sefan olsun cnm ...
banada yazmış olduğunuz iyi dilekler için teşekkür ederimm..
cereennnn kız bende danino yediriyorum korkma bişeycik olmazzz
bana doktor dedi. ne olacakki yaaa...bir yaşa ne kaldı
ben nohutuda diğer yemekleride kendime yaptığımız gibi veriyorum valla
ayrı pişiremem yetişemem herşeye tek koşuyorum özel çorbalarını yapıyorum
bizim yediklerimizden onlara verdiğim ekstraya girio...nohutada çatalla ezerek pilavla veriyorum..
başkkaaaa ne diyecektim
hee tülay cnm bence selin dişten öle bak göreceksin üzme kendini
banu,bigudi,nurten,sımal06,sibo,pınar ismini atladığım varsa merhaba hatunlarrr
heee bu arada kızlar dün ben muzun faydalarına baktım...baya bi faydası vitamini varmış
veeeeeee kabız yapmıyormuş yaaaaaaaaaaaa nasıl yanlış biliyoruzzzzzzz
benimkiler 2 tane yiyolar çünki ...
aman ıyıce kafam karıstı ben aptamılı şu ımınofortıs ozellıgı ıcın alıyodum sıkayetvar.comda okudum sımdı dümenmiş o saglık bakanlıgı yasaklamıs artık yenı kutularda yazmıyacakmıs ımınofortıs dıye
ıyısımı mılupaya maıl atayım bakalım donerler nasılsa
aman ıyıce kafam karıstı ben aptamılı şu ımınofortıs ozellıgı ıcın alıyodum sıkayetvar.comda okudum sımdı dümenmiş o saglık bakanlıgı yasaklamıs artık yenı kutularda yazmıyacakmıs ımınofortıs dıye
cnm ya bence dişten böyle selingünaydın kızlar nasılsınız? pınarcım defne iyi olmuş sevindim canım.birsen aldıklarını gle güle giy caım.annenlede konuşman iyi olmuş canım. ceren ben sadece eti iyice pişirip dolaba koyuyorum.çorba yada yemeklerine öyle katıyorum.tavuğuda genelde taze alıp 2 güne bir annem çorbasında küçk arçalar halinde yediriyor.nohutu ise önce ıslatıp kabuklarını soyuyorum sonra haşlatıp yemek şeklinde ezerek yediriyorum bende:)
kızlar bugün yine uyumadı selin 2 gündür hiç uykum yok deli gibiyim şuan(
Günaydın Kısssslaaarrrr,
Ya gecmışle başlıyayım dedım.Baktım cok uzun okuyamadım.Döktürmüşsünüz valla.Dayanamadım sonra okuycam.
Ayy cok özledım sızı.İyimi herkes yaa.Ben cok yoğunum bacılar.İstanbuldan arkadasım geldı.3 gun cocukları bırakıp delı gıbı gezdık sokaklarda.Face attım bı kısmını.Sonra 2 gece üstüste anneme gıttım.Kızlar bugun annem gögüsünden bıopsı oluyo.Bı kıtle bulundu.İnsallah sorunsuz cıkar.Aklım onda hep.Ama bı taraftanda ne bıleyım rahat içim.Sankı yok bışey gıbı.
Sonra ayy acıl yazıyorum yamuk yumuk oldu.Bora fırtına gıbı emeklıyo,döküyo,sacıyo,kalkıyo.Mılli felaket yanı.Hee bu arada 9.diş geliyo.Anam benden cok dışleri oldu cocuğun.
Uyandı meyva vereyım gelıyorum.Arkası bırazdan.
sonunda okulum bitti kızlar çok sevinçliyim diplomamı almaya kızımla gidicemmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey:
çok sağol cnm evet birsencim öğretmen olma hakkım oldu şimdicanımmm çokk çokk çokkkk tebrik ederimmm
:teytey::sm_cool::teytey:
sen şimdi öğretmenmi oldun? ben çok takip edemedim cnm
ama diplomanı kızınla alman çok ayrıcalık veee unutma iki kızınla alacasın
kocana gelince anlamsız buluyorum
ama bölede kendini tüketme ya
sen hamilesin ve hiç bir nazın sözün yok
al karşına sor yaa ne bu diye ...ne oluyor diye yaa
slm kizlar a.s.
ay sondan basliyayimözlemcim coook sevindim canim yaaa :) eşinede takilma :) bende tezimi verdigim gün eşimle tartişmiştik bende gittim kuzenimle kutladim :)))) sende bence bişi yap bugun :) ister eşinle ister sadece kizinla..ama muhakkak yap diplomani alinca tekrar yaparsin
heee bu arada kızlar dün ben muzun faydalarına baktım...baya bi faydası vitamini varmış
hımm iyi bari pınarcım bende doğru yapıyormuşum. üzerinde kaynar suya yapın sonra soğutun diye yazıyorya ılık suyla yapınca vitamini filan kaçıyor diye şüphede kalıyordum..
sağolasın..a.s.
Pınarla konuştuk az önce bende 3 toz yok diye e bebekteki kızdan öğrenmiştim.Bundan sonrasında toz mama almıycam.Elimde 10 kutu var ve yağız sadece geceleri içiyor.Bana 1 ay yeter.Sonrasında 1 ayda bu sıvı mamadan alıcam.Süte çok yakın tadına alışsın istiyorum.Ki çokta sevdi.Sonrasında 1 yaşına gireceği için yarı normal süt yarı hipp süt veririm tamamen alışıncada süte devam ederim.Mama devrini kademeli olarak kapatıyorum artık.Kocaman adam oldular.
sıvı mama hangisi kızlar ya bende alıyım ondan?
ben yemeğe gidiyorum afiyet olsunnnnnnnnnnnn
sonunda okulum bitti kızlar çok sevinçliyim diplomamı almaya kızımla gidicemmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey:
Bende Defdoş'u yıkadım , uyuttum. Mikrodalgam bozuldu geçen gün durup dururken. Servis çağırmıştım o geldi şimdi bakıyor adam. Annemde sağolsun kalan ütülerimi yaptı. Akşam için karnıyarık ve bulgur pilavı yapacağım. Patlıcanlarımı kızarttım, içini hazırladım. Bitek suyunu koyup pişirmek kalıyor akşama. Servis gitsinde annem gitmeden duşumu alayım. Yarın kayınvalidemin günü var oraya gideceğim. Tamamım bugün a.s.
ben heme söyleyim
sabah 9 10 arası kahvaltı( biraz süt,3 bebebisküvisi,yumurta ,ceviz ,tahin,pekmezpeynir)
öğlen 12 gibi meyve(kivi,portakal,erik,kayısı aklıma ne gelirse)
saat 3-4 gibi sebze çorbası bir kase
saat6-7 arası yoğurt
akşam 9-10 muhallebi
ve sürekli emiyor ne kadar emiyor bilmiyorum,
tubiş....bizim kahvaltıdan başlayım
ama şunu diyeyim ben xxl bi anneyimçok titiz değilim yani
kahvaltı
bebelac ballı irmikli muhallebi varsa içine labne yumurta sarısı pekmez atıyorum..
bazende süt bebebisküvisi yumurta ,peynir koyuyorum
not.eğer 8 de kalkarlarsa devam sütü veriyorum saat 10.30 da kahvaltı veriyorum.
arada 2 tane yerli muz yiyolar (muz dayanmıyo bayılıyolar )
öğlen
sonra sebze çorbası etli oluyor.içine ekmek koyuyorum...
arada ...3 danino yiyolar
akşamda
bazen muhallebi
yada devam sütü ...
ama bizim akşamımız 9 oluyor
5 ten sonra biz aksam yemeğinde ne yiyorsak onu yiyolar...
9 da başlıyorum devam sütüne gecede birkere versem 500 cc olmuyor 360 cc bazende 400 cc oluyo
kırpık kırpıkta içitikleri oluyor işte
cnm zeynep içiyo sanırım ölçmedim ama ben 120 cc lik hazırlıyorum hep günde 4-5 defa yiyiyo,ama ek gıdayı pek yemiyo benim sıpa
tubacım ben çok takılmıyorum miktarlara.. nekadar yedigindense ne yedigi daha önemli diyor benm dr ve katılıyorum..
defnede 500bulmuyor günde 2defa aptamil içiyor.. şimdide hippinkini veriyorumm sıvı olandan aptamil 1e düştü 150cc
kızlar yrn görüşürüüz çok öptm
günaydın herkese nasılsınız kızlar cerencim tubacım pınarcım buradalar güzel bir gün olsun hepimiz için kızlar:))
pınarcım defne nasıl oldu
tubacım kahvaltıyı sormuşsun ayrı ayrı vermemin sebebi pütürlü gıdalara alışması için canım peyniri yumurtayı reçeli falan ayrı veriyorum ben sadece süt bisküvi ve cevizi birlikte veriyorum
cerencim sen nasılsın bebiş nasıl
Sağolasın canım a.s. YA sorma anlarsın beni aklım çıktı resmen. Dediğin gibi doktor bu zamanlarda çok önemli değil o mesafeden düşmek dedi ama gelde bana sor işte akannehir
Pişiğide daha iyi. Dün akşam dedim kayınvalideme. Doktor kesinlikle salça, tuz, baharat yok dedi dedim. Anladı inşallah bu seferklava:
Canım Defdoş sabah 10 gibi 150 cc'ye hazır kahvaltılık, peynir, yumurta, ceviz, tereyağı karışımı kahvaltı yiyor. 2 saat sonra uyuyor zaten. Uyanınca bir kase çorba yada ona yaptığım yemek-pilav-makarna gibi bişey yiyor. 1 saat sonra meyvesini veriyorum. Öğle yemeğinden 2,5-3 saat sonra 160 cc mama yiyor. Sonra akşam yemeği sırasında bizimle bişeyler atıştırıyor. Yoğurdunu yiyor sofrada. Sonra yine 160 cc mama yiyor. uyku vakti geliyor zaten. Eğer 9 gibi erken uyursa ben 12 gibi yatarken tekrar mama yediriyorum. Yemezsede zaten gece boyu beni emdiği için 500 ml'e tamamlıyoruz gibi geliyor :uhm:
:
pınarcım, banucum sağolun kızlar yaa bende öyle dediğiniz gibi yapıyım artık...
iyi varsınız yaaa olumunekankayizsmile
arada da kuşbaşı et alıyım onu haşlayım rondodan geçiriyim arada onu katıyım. buda olur dimi?
günaydın kızlar.
annem geldiğinden beri fırsat bulup giremiyorum. gezmelere gidiyoruz evde olunca da sohbet muhabbet, yemek, iş derken günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bile.
şimdi kahvaltımızı yaptık kızımı yatağına koydum uyur birazdan, annem mutfağı toparlıyor ben de biraz evi süpürüp silicem.
bir de sağolsun annem beni yemek yapma derdinden kurtardı. o nefis yemeklerinden yapıyor biz de afiyetle yiyoruz. eşim acayip memnun bu durumdan. tabi benim yapamadığım içli köfteleri, su böreklerini, mantıları ve yöresel yemekleri löpür löpür götürüyor kaydirigubbakcemile3
sizler nasılsınız, bebeleriniz de iyidir inşallah. fırsat buldukça girerim inşallah hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlara.s.
Tuba'cım çok teşekkürler cevaplar için kızların yazdığının hemen hemen aynısı ama bizimki gece 2 kere 130 ayrıca yatmadan önce hipp'in sıvı olan maması(organik sütten) 250 cc içiyor.
gunaydın kızlarrrr
gecmısı bı okudumda alıntı yapamadım aklımda kalanları yazayım
tubacım ben devam sutune agırlık verıyorum sabah işe giderken 120cc devam sutu ıcıyo 10gıbı hero babaynın kahvaltılıgından ıcıyor 120cc öğlen 1kase corba ıcıyor 3-4 gıbı meyva ve benım sutumu ıcıyor 100cc aksam ustu yogurt 1kase 7gıbı 120cc devam sutu yıne bızımle sofrada atıstırıyo 11gıbı 150cc devam sutu gecede benı emıyo bazen doymayınca sabah 5de yıne 120cc devam sutu bıraz karısık oldu ama:)
Günaydın Kısssslaaarrrr,
Ya gecmışle başlıyayım dedım.Baktım cok uzun okuyamadım.Döktürmüşsünüz valla.Dayanamadım sonra okuycam.
Ayy cok özledım sızı.İyimi herkes yaa.Ben cok yoğunum bacılar.İstanbuldan arkadasım geldı.3 gun cocukları bırakıp delı gıbı gezdık sokaklarda.Face attım bı kısmını.Sonra 2 gece üstüste anneme gıttım.Kızlar bugun annem gögüsünden bıopsı oluyo.Bı kıtle bulundu.İnsallah sorunsuz cıkar.Aklım onda hep.Ama bı taraftanda ne bıleyım rahat içim.Sankı yok bışey gıbı.
Sonra ayy acıl yazıyorum yamuk yumuk oldu.Bora fırtına gıbı emeklıyo,döküyo,sacıyo,kalkıyo.Mılli felaket yanı.Hee bu arada 9.diş geliyo.Anam benden cok dışleri oldu cocuğun.
Uyandı meyva vereyım gelıyorum.Arkası bırazdan.
günaydın kızlar Ahsenle yazamıyorum cadı elimi itiyor
gülhancım annenin bişeyi yoktur inşallah iyi sonuçlar çıkar boraya da maşallah hem emeklemesine hem dişlerine
kızlar sizin en azından ikişer dişiniz var bizde hiç yokkkaydirigubbakcemile3
kızın kahvaltısını verdim şimdi sıra bende sonrada okula giderim öpüldünüz şekerler
tünaydın kızlar .....geçmişe bakabildim ama alıntı yapamadım.....
gülhan cnm çok geçmiş inş. temiz çıkar güzel haberleri alırsınız
demek sen geziyorsun ortalarda yoksun heee ohh gez sefan olsun cnm ...
banada yazmış olduğunuz iyi dilekler için teşekkür ederimm..
cereennnn kız bende danino yediriyorum korkma bişeycik olmazzz
bana doktor dedi. ne olacakki yaaa...bir yaşa ne kaldı
ben nohutuda diğer yemekleride kendime yaptığımız gibi veriyorum valla
ayrı pişiremem yetişemem herşeye tek koşuyorum özel çorbalarını yapıyorum
bizim yediklerimizden onlara verdiğim ekstraya girio...nohutada çatalla ezerek pilavla veriyorum..
başkkaaaa ne diyecektim
hee tülay cnm bence selin dişten öle bak göreceksin üzme kendini
banu,bigudi,nurten,sımal06,sibo,pınar ismini atladığım varsa merhaba hatunlarrr
slm kızlar
geçmişişöyle üstünkörü okudum çok vaktim yok
eve geldik sonunda
eşim hoşgeldiniz dedi ama bi sarılıp öpmedi bile bende tabi
güler yüzde göstermedim
hiç nasılsın falan yok bende sormadım
hadi hayırlı olsun sınavı vermişssin dedi sadece kuru kuru sağol dedim ağildi öpecek sandım zeynebi al diyo oyun oynayacakmış
bende gittim uyuttum sonra evi toparladım biraz
eniştesi geldi hastanede ufak işleri varmış aldı gitti
niye böyle yapıyo bu adam anlamıyorum
ben en çok o sevinecek sanmıştım sabahda duyar duymaz aradım geçmişim diye hayırlı olsun dedi sesinde sevinç mevinç bişey yoktu bakalım nereye kadar gidecek sonunda patlayacak ve ne yumurtlayacak
potmantoda bi hediye paketi vardı geldiğimizde poşetli
kim almış kime almış kim getirmiş haberim yok bişey demedi bende sormadım
tuttum poşeti astım bende halbuki bilir çok meraklı olduğumu
o söyleyene kadar sormıycam dursun orda belki kardeşine falan almıştır benim neyime ama dimi
yazdıkça sinirleniyorum yemek koydum ocağa
bulaşıkları hallettim bi posta çamaşır artıım çıkar birazdan
zeynebin üstten 2 dişi hafifi patlamış huysuzluğu bu yüzdenmiş yavrumun şiştiler ama neyse tam çıksınlarda rahatlasın kuzum tüm kuzular
çok vaktim yok şimdi gelirler
kaçarım birazdan
çok sağol cnm evet birsencim öğretmen olma hakkım oldu şimdi
eşimle konuşmak inan istemiyorum o benim kaprisimi çekeceğine ben onunkini çekiyorum valla
inan dert dinleyecek havamda değilim
onu bile sorun etmiyorum bugün çok mutluyum o bile beni üzemez
oyalanacak bişeyler bulurum evde kızımla dışarı çıkarız hava güzel
çok sağol cnm
evet ne yapsam diyordum bende
zeynebi alıp gezicem biraz buralarda
hava güzel gibi de yağmur bastırabilir uzağa gidemeyiz
hem az alışveriş yapayım hemde kızçemi pardon kızçelerimi dolşatırayım
Bende Defdoş'u yıkadım , uyuttum. Mikrodalgam bozuldu geçen gün durup dururken. Servis çağırmıştım o geldi şimdi bakıyor adam. Annemde sağolsun kalan ütülerimi yaptı. Akşam için karnıyarık ve bulgur pilavı yapacağım. Patlıcanlarımı kızarttım, içini hazırladım. Bitek suyunu koyup pişirmek kalıyor akşama. Servis gitsinde annem gitmeden duşumu alayım. Yarın kayınvalidemin günü var oraya gideceğim. Tamamım bugün a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?