2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler canım cevaplar için listeyede ekledim.

evet sibelcim aksilik beni bulmuştu...
zaten bunu katılmamak için demedim canım. sadece hüsrana uğradığımı belirtmek istemiştim...
yoksa gerçekten çok istiyorum.

Anladım canım eklerim listeye senide.

Pınarla konuştuk az önce bende 3 toz yok diye e bebekteki kızdan öğrenmiştim.Bundan sonrasında toz mama almıycam.Elimde 10 kutu var ve yağız sadece geceleri içiyor.Bana 1 ay yeter.Sonrasında 1 ayda bu sıvı mamadan alıcam.Süte çok yakın tadına alışsın istiyorum.Ki çokta sevdi.Sonrasında 1 yaşına gireceği için yarı normal süt yarı hipp süt veririm tamamen alışıncada süte devam ederim.Mama devrini kademeli olarak kapatıyorum artık.Kocaman adam oldular.

Öğrenmiş olduk sayende tatlım.opuyorumnanaktan

At bakalım ne diyecekler ben artık milupa muhallebileri dışında kullanmıyorum yavaş yavaş mamadan uzaklaşsın istiyorum.1 yaş sonrasında artık bizim yediklerimizden yemeye başlayacak.Ve şimdiden ufaktan alıştırmazsak adapte sorunu çekerler gibi geliyor.

ayyy cnm ne diyecek tabikide yok öle bişey diyecekkk...soyalesitili vardır yazdığı halde
yoktur diye mail attılar kızzzzzzsempatiksalakcinni

cnm ya bence dişten böyle selin
başka bişey yok görünürde diyosun normal çok endişelenme ama uyku problemini ne yapacaksınız bilmmem
arada diş jeli ve ağrı kesici ver derim ben

iyi gezmişssin gülhan maşallah
anenen de çok geçmiş olsun cnm

slm kızlar
geçmişişöyle üstünkörü okudum çok vaktim yok
eve geldik sonunda
eşim hoşgeldiniz dedi ama bi sarılıp öpmedi bile bende tabi
güler yüzde göstermedim
hiç nasılsın falan yok bende sormadım
hadi hayırlı olsun sınavı vermişssin dedi sadece kuru kuru sağol dedim ağildi öpecek sandım zeynebi al diyo oyun oynayacakmış
bende gittim uyuttum sonra evi toparladım biraz
eniştesi geldi hastanede ufak işleri varmış aldı gitti
niye böyle yapıyo bu adam anlamıyorum
ben en çok o sevinecek sanmıştım sabahda duyar duymaz aradım geçmişim diye hayırlı olsun dedi sesinde sevinç mevinç bişey yoktu bakalım nereye kadar gidecek sonunda patlayacak ve ne yumurtlayacak
potmantoda bi hediye paketi vardı geldiğimizde poşetli
kim almış kime almış kim getirmiş haberim yok bişey demedi bende sormadım
tuttum poşeti astım bende halbuki bilir çok meraklı olduğumu
o söyleyene kadar sormıycam dursun orda belki kardeşine falan almıştır benim neyime ama dimi
yazdıkça sinirleniyorum yemek koydum ocağa
bulaşıkları hallettim bi posta çamaşır artıım çıkar birazdan
zeynebin üstten 2 dişi hafifi patlamış huysuzluğu bu yüzdenmiş yavrumun şiştiler ama neyse tam çıksınlarda rahatlasın kuzum tüm kuzular
çok vaktim yok şimdi gelirler
kaçarım birazdan

sonunda okulum bitti kızlar çok sevinçliyim diplomamı almaya kızımla gidicemmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey:

sonunda okulum bitti kızlar çok sevinçliyim diplomamı almaya kızımla gidicemmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey:

canımmm çokk çokk çokkkk tebrik ederimmm
:teytey::sm_cool::teytey:
sen şimdi öğretmenmi oldun? ben çok takip edemedim cnm
ama diplomanı kızınla alman çok ayrıcalık veee unutma iki kızınla alacasın

kocana gelince anlamsız buluyorum
ama bölede kendini tüketme ya
sen hamilesin ve hiç bir nazın sözün yok
al karşına sor yaa ne bu diye ...ne oluyor diye yaa

slm kizlar a.s.

ay sondan basliyayim özlemcim coook sevindim canim yaaa :) eşinede takilma :) bende tezimi verdigim gün eşimle tartişmiştik bende gittim kuzenimle kutladim :)))) sende bence bişi yap bugun :) ister eşinle ister sadece kizinla..ama muhakkak yap diplomani alinca tekrar yaparsin

çok sağol cnm evet birsencim öğretmen olma hakkım oldu şimdi
eşimle konuşmak inan istemiyorum o benim kaprisimi çekeceğine ben onunkini çekiyorum valla
inan dert dinleyecek havamda değilim
onu bile sorun etmiyorum bugün çok mutluyum o bile beni üzemez
oyalanacak bişeyler bulurum evde kızımla dışarı çıkarız hava güzel

çok sağol cnm
evet ne yapsam diyordum bende
zeynebi alıp gezicem biraz buralarda
hava güzel gibi de yağmur bastırabilir uzağa gidemeyiz
hem az alışveriş yapayım hemde kızçemi pardon kızçelerimi dolşatırayım

heee bu arada kızlar dün ben muzun faydalarına baktım...baya bi faydası vitamini varmış
veeeeeee kabız yapmıyormuş yaaaaaaaaaaaa nasıl yanlış biliyoruzzzzzzz
benimkiler 2 tane yiyolar çünki ...

Defne'de çok seviyo tatlım. Hergün bir bazen iki muzu elma ile ezip veriyorum. Yapsa Defdef'e kabız yapardı a.s.

hımm iyi bari pınarcım bende doğru yapıyormuşum. üzerinde kaynar suya yapın sonra soğutun diye yazıyorya ılık suyla yapınca vitamini filan kaçıyor diye şüphede kalıyordum..
sağolasın..a.s.

Yok canım doğru meraklanma a.s.

Amaann hep aynı şeyi zırvalayacaklar tatlım a.s.

Evet canım konuştuk zaten bende aynı fikre vardım. Elimde 8 kutu mama var. Onlar bitsin bende sıvı mamaya başlayacağım. Sonrada zaten yaşına geliyor bitti gitti a.s.

sıvı mama hangisi kızlar ya bende alıyım ondan?

Hipp'in canım. Bak bu a.s.

ben yemeğe gidiyorum afiyet olsunnnnnnnnnnnn

Afiyet olsun canım a.s.

Hoşgeldin tatlım a.s. Öncelikle gözün aydın. Bitirdin okulu çok sevindim a.s. Eşin de ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim ama sen sıkma canını. Kuzularını düşün bak bitiridiğin okulunu düşün sevincin yarım kalmasın a.s.

Bende Defdoş'u yıkadım , uyuttum. Mikrodalgam bozuldu geçen gün durup dururken. Servis çağırmıştım o geldi şimdi bakıyor adam. Annemde sağolsun kalan ütülerimi yaptı. Akşam için karnıyarık ve bulgur pilavı yapacağım. Patlıcanlarımı kızarttım, içini hazırladım. Bitek suyunu koyup pişirmek kalıyor akşama. Servis gitsinde annem gitmeden duşumu alayım. Yarın kayınvalidemin günü var oraya gideceğim. Tamamım bugün a.s.

maşallah cnm işeleri haleltmişsinm sende
evet cnm bende anlam veremiyorum eşime
ama bugün o bile eli edemiyo beni içimde pır pır uçuşan kelebekler var sanki
yüzüm kara çıkmadı kimseye karşı ailem çok destek olmuştu annem ağladı bile kadın duyunca ya
çok mutluyum pınarrr

ben kçayım işlerimi haleledeyimde kuuzyla gezmeye vaktim kalsın
görürüşüz sonra kızlar

a.s.

bide titiz anne olsan ne yapacaktin merak ettim valla a.s.

cnm zeynep içiyo sanırım ölçmedim ama ben 120 cc lik hazırlıyorum hep günde 4-5 defa yiyiyo,ama ek gıdayı pek yemiyo benim sıpa

hadi ya..hala alişamadimi?

a.s.

hmmm ben hiç ayri vermedim..bigün deniyeyim bende :))

tamamliyorsunuzdur bencede :) a.s.

canim kiyma yaptirsana alacagin eti..cok daha kolay olur..yemegine corbasina katarsin olur biter..he suyu için et diyorsan tabi o daha mantikli :)

oh bizim içinde gez toz keyip yap

günaydın arkadaşlara.s.

günaydin canim hoşgeldin a.s.

a.s.

a.s.

hoşgeldin canim :) resimleri gördüm canim ve catir catir catladim

kolay gelsin canim a.s.

evet canim yapmiyor..serros hep kabiz biliyorsun..ama ne zaman muz versem yumusuyor :)

eşin bi dayak istiyor ya :)

pasta al pastaa :)

heyt be :) ben daha ayilamadim bile :)))

isbel canım haklısın ben şu an aptamil veriyorum selin hipi beyenmedi. ama günde 2 kere benimde amacım 1 yaşına kadar yavaş yavaş mamayı bıraktırmak.ama şu hipin sütünü bugün gidip alayım realden.belki sever.

pöf kizlar serros hiç devam sütü felan içmiyor yaaa hemen hemen herkes veriyor..vermeyen emziriyor..bizde ne emme var ne süt içme..anca ek gidalarini yiyor..ee bu cocugun kilosu boyuda gayet iyi gidiyor maşaAllah..ay ben aralara süt sıkıştırayim en iyisi yaaa..biberondan su haricinde bişi içmiyor gerci..ama geceleri içer uyurken herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…