tünaydın kızlar .....geçmişe bakabildim ama alıntı yapamadım.....
gülhan cnm çok geçmiş inş. temiz çıkar güzel haberleri alırsınız
demek sen geziyorsun ortalarda yoksun heee ohh gez sefan olsun cnm ...
banada yazmış olduğunuz iyi dilekler için teşekkür ederimm..
cereennnn kız bende danino yediriyorum korkma bişeycik olmazzz
bana doktor dedi. ne olacakki yaaa...bir yaşa ne kaldı
ben nohutuda diğer yemekleride kendime yaptığımız gibi veriyorum valla
ayrı pişiremem yetişemem herşeye tek koşuyorum özel çorbalarını yapıyorum
bizim yediklerimizden onlara verdiğim ekstraya girio...nohutada çatalla ezerek pilavla veriyorum..
başkkaaaa ne diyecektim
hee tülay cnm bence selin dişten öle bak göreceksin üzme kendini
banu,bigudi,nurten,sımal06,sibo,pınar ismini atladığım varsa merhaba hatunlarrr
heee bu arada kızlar dün ben muzun faydalarına baktım...baya bi faydası vitamini varmış
veeeeeee kabız yapmıyormuş yaaaaaaaaaaaa nasıl yanlış biliyoruzzzzzzz
benimkiler 2 tane yiyolar çünki ...
pöf kizlar serros hiç devam sütü felan içmiyor yaaahemen hemen herkes veriyor..vermeyen emziriyor..bizde ne emme var ne süt içme..anca ek gidalarini yiyor..ee bu cocugun kilosu boyuda gayet iyi gidiyor maşaAllah..ay ben aralara süt sıkıştırayim en iyisi yaaa..biberondan su haricinde bişi içmiyor gerci..ama geceleri içer uyurken herhalde..
kızlar şimdi internette bakıyordumda beylik düzümigros arkasında kule çarşı diye bir yerde hipin ürünleri indirimli750+kdv 4 al 3 öde falan diyor 3 nolu sütlere:)
sonunda okulum bitti kızlar çok sevinçliyim diplomamı almaya kızımla gidicemmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey:
Defne'de çok seviyo tatlım. Hergün bir bazen iki muzu elma ile ezip veriyorum. Yapsa Defdef'e kabız yapardı a.s.
Yok canım doğru meraklanma a.s.
Amaann hep aynı şeyi zırvalayacaklar tatlım a.s.
Evet canım konuştuk zaten bende aynı fikre vardım. Elimde 8 kutu mama var. Onlar bitsin bende sıvı mamaya başlayacağım. Sonrada zaten yaşına geliyor bitti gitti a.s.
Hipp'in canım. Bak bu a.s.
Afiyet olsun canım a.s.
Hoşgeldin tatlım a.s. Öncelikle gözün aydın. Bitirdin okulu çok sevindim a.s. Eşin de ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim ama sen sıkma canını. Kuzularını düşün bak bitiridiğin okulunu düşün sevincin yarım kalmasın a.s.
a.s.
bide titiz anne olsan ne yapacaktin merak ettim vallaa.s.
hadi ya..hala alişamadimi?
a.s.
hmmm ben hiç ayri vermedim..bigün deniyeyim bende :))
tamamliyorsunuzdur bencede :) a.s.
canim kiyma yaptirsana alacagin eti..cok daha kolay olur..yemegine corbasina katarsin olur biter..he suyu için et diyorsan tabi o daha mantikli :)
oh bizim içinde gez toz keyip yap
günaydin canim hoşgeldin a.s.
a.s.
a.s.
hoşgeldin canim :) resimleri gördüm canim ve catir catir catladim
kolay gelsin canim a.s.
evet canim yapmiyor..serros hep kabiz biliyorsun..ama ne zaman muz versem yumusuyor :)
eşin bi dayak istiyor ya :)
pasta al pastaa :)
heyt be :) ben daha ayilamadim bile :)))
gülşah nurten evriyordu heralde biberona falan takılıyor direk diye.
ama gülşah ya artan sütü kullanmayın diyor ama düşünsene az bişey içtiğini o zaman boşa gitmezmiya(
maşallah cnm işeleri haleltmişsinm sende
evet cnm bende anlam veremiyorum eşime
ama bugün o bile eli edemiyo beni içimde pır pır uçuşan kelebekler var sanki
yüzüm kara çıkmadı kimseye karşı ailem çok destek olmuştu annem ağladı bile kadın duyunca ya
çok mutluyum pınarrr
pöf kizlar serros hiç devam sütü felan içmiyor yaaahemen hemen herkes veriyor..vermeyen emziriyor..bizde ne emme var ne süt içme..anca ek gidalarini yiyor..ee bu cocugun kilosu boyuda gayet iyi gidiyor maşaAllah..ay ben aralara süt sıkıştırayim en iyisi yaaa..biberondan su haricinde bişi içmiyor gerci..ama geceleri içer uyurken herhalde..
kızlar şimdi internette bakıyordumda beylik düzümigros arkasında kule çarşı diye bir yerde hipin ürünleri indirimli750+kdv 4 al 3 öde falan diyor 3 nolu sütlere:)
CANIM ÇOKKKKKKKK SEVİNDİM GÖZÜNAYDINNN :teytey:
HIMM TAMAM PINARCIM TŞK. BU ISITLIP SÜT GİBİ DİREKMİ VERİLİYOR? kafamçokkarıştı
KIYMA NORMALDE TOPAK TOPAK YA YUTMUYOR MİDESİ BULANIYOR BİZİMKİNİN. AMA ONUDA RONDODAN ÇEKİP KATSAM OLUR HERHALDE..?
KIYMAYI RONDODAN ÇEKENİNİZ VARMI KIZLAR?
YADA BLENDERDAN ?
HiPP 3 Organik Sıvı Devam Sütü 4x250ml (4 AL 3 ÖDE)
Kampanya
Piyasa Fiyatı 10.00 TL (KDV Dahil)
EKOOrganik Fiyatı 7.50 TL (KDV Dahil)
Kazancınız 2.50 TL
İndirim Oranı %25.00
Havale ile ödemede 7.28 TL (KDV Dahil)
Stok Durumu Stoktan Hızlı Gönderi
Adet
HiPP 3 Organik Sıvı Devam Sütü 4x250ml (4 AL 3 ÖDE)
BCS Organik Sertifikalı
10. aydan itibaren
Ürün paket içeriği: 4 adet 250ml Sıvı Devam Sütü
Türkiye'de İlk ve Tek
Organik Sıvı Devam Sütü
• Organik kalitededir
• İçime hazırdır
• Sindirimi kolaydır
• Lezzetlidir
• Glutensizdir
Çocuklar büyüme evresinde besleyici bileşenlere ve enerjiye ihtiyaç duyarlar. Günlük kalsiyum kaynağı olarak inek sütü önemli bir yer tutmaktadır ancak yüksek protein içeriği, demir, çinko, iyot ve esansiyel vitaminler açısından fakir olması nedeni ile özellikle 1 yaş öncesi dönemde kullanılmamalıdır. HiPP 3 Organik Sıvı Devam Sütü büyüme için gerekli olan bu besin öğelerini gerekli miktarlarda içermesinin yanı sıra yüksek Omega-3 yağ asidi içeriği ile çocuğunuzun sağlıklı gelişimine katkıda bulunur.
10. aydan itibaren
İlk 6 ay sadece emzirmek bebeğiniz için mükemmeldir. HiPP 3 Organik Sıvı Devam Sütü 10. aydan itibaren bebek ve küçük çocukların özel beslenmesi amacıyla ve diyetin bir parçası olarak kullanıma uygundur. Altı aydan farklı bir ayda tamamlayıcı beslenmeye başlama kararı sadece anne ve çocuk beslenmesi üzerinde uzmanlaşmış tarafsız bir sağlık çalışanı tarafından bebeğin büyüme ve gelişim ihtiyaçlarına dayanarak yapılabilir.
İçerik: Kısmen yağı alınmış süt*, su, laktoz*, bitkisel yağlar* (kanola yağı*, ayçiçek yağı*), kısmen demineralize peyniraltı suyu tozu*, vitamin karışımı (vitamin C, vitamin A, vitamin D, vitamin E, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B12, folik asit, pantotenik asit, vitamin K, biyotin, niasin), mineral karışımı (potasyum hidroksit, sodyum sitrat, demir sülfat, magnezyum sülfat, çinko sülfat, potasyum iyodür, sodyum selenit, bakır sülfat, manganez sülfat, emülgatör lesitin.
*Organik üretimden
Hazırlanışı:
• Kullanmadan önce şişeyi iyice çalkalayınız.
• Kapağı açın ve ortadaki parçayı çıkarın.
• Biberon emziğini ortadaki delikten geçirin.
• İçteki koruyucu folyoyu çıkarın.
• Emzikli kapağı kapatın.
• Ürün kullanıma hazırdır.
• Dilerseniz ürünü sıcak su dolu bir kabın içerisinde ısıtabilirsiniz.
• Ürünü ısıtmak için mikrodalga fırın kullanmayın
• Bebeğinize vermeden önce mutlaka sıcaklığı kontrol edin
• Artan miktarı tekrar kullanmayın
HiPP 3 Organik Sıvı Devam Sütünü Bu Kadar Özel Kılan Ne?
• Organik kalitededir; yani hormon, GDO, kimyasal ilaç kalıntısı içermez.
• Çocuğunuzun gelişim sürecinde ihtiyaç duyduğu tüm besin maddelerini ve eser elementleri içerir.
• İnek sütüne oranla 20 kat daha fazla DEMİR içerir.
• Sağlıklı diş ve kemik gelişimi için yüksek KALSİYUM içeriğine sahiptir.
• İnek sütüne göre belirgin oranda düşük protein içeriği ile çocuklar tarafından daha kolay hazmedilir.
• Tadı çok güzeldir.
• Sükroz (sofra şekeri) içermez.
• Değerli doymamış yağ asitleri açısından zengindir.
• İçime hazırdır. Soğuk veya sıcak tüketilebilir.
• Glutensizdir.
Organik Hayvancılık
• Organik HiPP 3 Sıvı Devam Sütünde, organik hayvancılık şartlarını yerine getirerek üretim yapan çiftliklerden elde edilen süt kullanılır.
• Organik hayvancılık yapılan çiftlikler, yerleşim yerlerinden ve fabrika bölgelerinden uzakta, kimyasal olarak temiz otluklara sahip bölgelere kurulur.
• Hayvanlar doğal ortamlarına uygun yerlerde yetiştirilir, kapalı alanda tutulmaz, aksine yılın büyük bir bölümünü açık arazide geçirirler.
• Hormon veya suni / GDO'lu yem kullanılmaz. Hayvanlar sadece organik yemle beslenirler.
• Mecbur kalınmadıkça antibiyotik kullanılmaz, ancak kullanıldığı durumlarda antibiyotik vücuttan atılana kadar hayvanın ne eti ne de sütü kullanılır.
• Organik olarak yetiştirilmeye başlanan hayvanların ancak 5. ve sonraki nesillerden elde edilen ürünler organik kabul edilir.
kızlar sızınde bılgınız olsun a.s.
bişi diyeceğim benim ali sütü içmio yaa
annem içine şeker at dedi yaşına gelincede ya içmezsee
çok sağol tatlımçok sevındım senın adına hayırlı olsun canım kocanıda hıc takma mukafat olarakta cıkın ana kıs alısverısee tebrıkler tekrardan:lepi:
evet cnm süper fikir dönüşte alalıma.s.
pasta al pastaa :)
çok sağol tülaycım,yapıcam yapıcam plan kuruyorumÖzlemcİmm canım hayırlı olsun Çok sevİndİm.bencede kutlama yap canım kızınla :)
içmiyorsa bence geceleri ver cnm arada olmazsa normal süt verpöf kizlar serros hiç devam sütü felan içmiyor yaaahemen hemen herkes veriyor..vermeyen emziriyor..bizde ne emme var ne süt içme..anca ek gidalarini yiyor..ee bu cocugun kilosu boyuda gayet iyi gidiyor maşaAllah..ay ben aralara süt sıkıştırayim en iyisi yaaa..biberondan su haricinde bişi içmiyor gerci..ama geceleri içer uyurken herhalde..
cnm ben ılıtmıyorum hiç,sulandırıyorum,suyu ılık koyuyorum içine öyle veriyorumbu sütü nasıl verıyosunuz nurten verıyodu ama baska kım içiriyoduu CADIARZU
dırek bıberona koyupmu yoksa ısıtılıyomu ?
tuba sende bunlardan al en kotu bundan ıcsın serroş.devam sütü olmadan olmaz canım
CANIM ÇOKKKKKKKK SEVİNDİM GÖZÜNAYDINNN :teytey:
KIYMAYI RONDODAN ÇEKENİNİZ VARMI KIZLAR?
YADA BLENDERDAN ?[/B]
pınar benim mikrodalga da tam olarak ne oldu nasıl anladın bozulduğunu?
çamaşırlarımı astım geldi çorbamı da yapayım
sonra kzuu uynasın baya uyudu yavrum diş yüzünden uyumadı gece hiç
sonra gzmeye ohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?