2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kıslar cok saolun.Hastaneden bana geldı,annem şimdi gönderdım.ınşalah bışey cıkmıycak.

Bide bu sut konusu ne ya.Sanırım aptamılınde öyle birşeyı var.Acaba birimiz doktora telefon acıp sorsakmı?Benımde aklıma yattı ama fıkrını alayım doktorunda.

Özlem cok sevındım canım gecmışsın valla brova.Bak emeklerinin karsılığını aldın işte.Çocukta yaparım,karıyerde bu olsa gerek.

tekrar geçmiş olsun bitanem...
çıkmaz inşallah gülhancımm

çokkk konuşuyorsunuz çokkkk klava: klava:

akşamdan beri okuyorum alıntı yapıyorum ama malesefff benim yaramaz kızım bi türlü fırsat verimiyorrr cevap yazmama :çok üzgünüm:
pc nin ya şarj kablosunu çekiyor ya ağlamaya başlıyor almak için yada koltukların arkasına giriyor....:çok üzgünüm:

aklımda kalan önemli olayları sölemeden geçemicem...:kedi:

PINARCIM defdef düşmüş çokk gecmiş olsun cnm şükür ki önemli bişeyi olmamış...

GüLHANIM annene cok geçmiş olsun inş ciddi bi sorun yokktur :Saruboceq:

ÖZLEMCİM senide tebrik ediyorum cnm ...eşinede gelince salla gitsin sen bu mutluluğun tadını çıkar erkekler malesef bazen boyle ruhsuzlaşıyolar kötükedihüso

kızlar valla kusura bakmayın dvm etmek isterdim ama yine benimki kurudukluğa başladı :çok üzgünüm:

hepiniziiii çokkk öpüyoruzzz uyutursam gelirim yine a.s.a.s.

Ceren Hulya saolun canlarım.

Aaaa Defne düşmüş mü?Çok gecmış olsun Pınar ayy nasıl korkmuşsunuzdur.Kıyamam ama gecmış şükür.

Ya bıde kızlar danone fılan neden verıyosunuz kı?Yanı konuyuda tam anlamadım ama hıç gerek yok dıye düşünüyorum.Ondan alacağı vıtamını başka yerden alsın.

canım ben hiç vermiyorum zaten. ama annem arada alıp veriyomuş benim haberim yok tabi. sabah gördüm elinde muzlu danoneyle geldi. ben arada veriyordum dedi.
ne diyim annem bakıcı olmayınca het hüt edemiyorsun. zaten nadiren her zaman değil.
ben hep karşıyım ama ne yaparsın işte...

özlem canm tebrik ederim seni kutla valla eşinide takma kafana.. kendi halinde takıl sen:))

gülhan güzzel haberler alırsınınz umarım

hülya h.g.cnm cadı gazele baksen:))

kızlar bide şu sıvı dvm sürtü hakkında sormuşsunuz benimde kafama takılan bişi artan kısmı vermeyin diyor defne en fazla 180cc içiyor gerisini atıyorum fazla kalmıyor şişede ama yinede ziyan oluyor..
bide ben cezvede ılıtıpta verdim yatarken veriyorum şişeden direk vermedim üstelik tadıda çokgüzel gerçekten defne ayır etmeden yiyor maş. hippe mail. attım artan ürünü neden vermeyecz falan die ama geri dönmediler uyuz oldum zatenn resmi inti.sitelerinde güncellememişler bile budvm sütünün reklamı yok gogleden arama yaptım benim sayfa 580de yazdııgım yazı bile çıkıyo ama başka bilgi yok...
gülhan aptamilinde var ama bunda 5.nesil organik inek sütü kullanıyolar sen eniyisi prof halaya bi sor cicim hadi a.s.

Son düzenleme:

bende katılıyorum cnm defnede henüz danino falan yemedi zaten ileride nasıl olsa kendi isetyerek yiyecek nekadr yemezse iyi diye düşünüyorum hepsinde katkı mad. var hepsinde..

Anladım Cerencım.Kusura bakma pat dıye daldım az önce konuya da.Düzenlı verılen bışey sandım.Sende cok haklısın ama yınede tatlı dılle uyar derım.Ne bıleyım bızden bahset,alerjı yapmış fılan de barı.

Nurten kız bu süt konusu senın basının altından mı çıktı.Sen ne zamandır verıyon kı.Dur ben akşam halayı arıyayım içimiz rahat etsın.

selam kızlar...

Nasılsınız görüşmeyeli?Geçmişe bakamadım ama umarım bi yaramazlık yoktur..

Bi süt konusu var ama anlamadan yorum yapmıyım şimdi.En son doktor 1 yaşına kadar süt yok dedi başka bişay demedi ama devam sütlerini bilmiyorum emmeyenler için.Dağhan hala emiyor o yüzden de süt beğenmiyor zaten.
Gülhancım annenemi bişey oldu alamadım ama çok geçmiş olsun güzelim..

Pınar sizede geçmiş olsun bişeyi ytoktur umarım Defnenin...

Bize gelince iki gündür yine gezmelerdeyiz..pazartesi küçükyalıya annemin teyzesine gittik,dünde Pendik'e amcamın kızına gittik ama başımıza kötü bişey geldi Dağhan'ım düştü ağzını sehpaya çarptı o kadar çok kanadıki..damağı kesilmiş galiba ..kanı kesildi zannettim uyuttum Allahtan yan yatırmıştım yanıma,baktım yine kan akmış..dün gece yarısına kadar bişey değdikçe kanadı,ödümüz koptu,bugünde olsaydı doktora götürecektim ama neyseki iyi kanamadı hiç.İlk kez biyerinin kanadığını gördümde çok korktum kızlar ya..Dağhan iki üç gündür acayip enerjik,tutabilene aşkolsun...parmağının ucundan tut resmen koşuyoo çocuk,galiba bir aya yürücek ..Gidişat öyle gösteriyoo...

Annem anneannem hala bendeler,yarında kız kardeşim geliyor Boludan şenlikliyiz yanii,,A.annem umreye gidiyor onun hazırlıkları var..Allahım bizede nasip etse keşke..

Dağhan evde yok şu anda o yüzden rahat girebiliyorum,Kayınvalidem götürdü yine çorbasını yiyip uyumuş,sonrada sitenin oyun alanına indirecekmiş bende kendime vakit ayırdım biraz.annem yemekleri yaptı sen bak işine dedi.,soluğu burda aldım.

Şimdilik hepinizi öpüyorum...

yok canım ne kusuru aşkolsun. ne diyim işte arada uyarıyorum ama büyükleri bilirsin sizi nasıl büyüttük diyorlar...
dedimya birde her zaman vermiyoruz. yada yine ben öyle sanıyorum.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin ferdacımmmm

kısss senin nickin niye bocek merak ettim valla??? :uhm:

AYYYYYY CANIM YA DAĞHANIN DÜŞTÜĞÜNÜ YAZDIĞINI GÖRMEMİŞİM YENİ FARK ETTİM ÇOKKK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN CANIMMM ALLAH KORUMUŞ VALLA

ürünü aldık,denedik,begendik,burdada paylaştık :)) kız bende yeni yeni veriyorum 3şişe içti yani 3gün oldu.. sen sor hadi haber bekliyoruz.. ya bide gülhancım rice etsem benim içinde halaya bişi sorarmısın??
defne elleriyle çok oynuyor,elleriyle kavga ediyor bazen 1 saat sıklılmadan ellerine bakıp oynadıgı oluyor kızıyor gülüyor agular yapıyor vs.vs. aynı şekilde bizim ellerimizlede çok bakıyor yani bu durum nası bidurum anlamadım??? çokta araştırmadım ama annem kafamı yiyor bi bu nedemek diye.......

cnm ufffffff çok geçmiş olsun kanlı düşmele en korktuklarım neyseki çok ciddi bi durum olmamış allah korusun kuzularımızı ya.. çok dikkat etemk lazım cnm..
annanende umreye gidiyormuş saglıkla gidip gelemk nasip olsun ellerinden öp bizim için..

Ferda saol canım yıllık meme kontrolunde bı kıtle cıktı bıopsı oldu bugun.ınşallah cıkmıycak bısey.
Ayy kıyamam Dağhanada cam mıydı ya cok kanamış.Böyle olucak mutlaka ama insanın içi gıdıyo yaa.
Valla senın keyıfler pek yerınde ohh sevan olsun.

Nurten sorarım tabı canım.Gunduz hastanede aramıyayım sımdı.Ama akşam arıycam mutlaka.Bence önemlı bışey değildir.Takılma sende.Ama haber verırım sana mutlaka üzme tatlı canını.

Nurten sorarım tabı canım.Gunduz hastanede aramıyayım sımdı.Ama akşam arıycam mutlaka.Bence önemlı bışey değildir.Takılma sende.Ama haber verırım sana mutlaka üzme tatlı canını.

cnm sagolasın..
ben takılmadım okadar ama annemin ve görenlerin çok garibine gidiyor:) çokta komik oluyo çatlak kızım:))
bide facedeki resimleri bayıldım ne güzel eglenmişsiniz öyle sanada diyecek lafım yok çok fitsin maş. demek yalovada tartı koycan he kapıya??:roflol::roflol: şişkolar bişi yemicek kızlar haberiniz ola:roflol:

sorma cnm iyi oldu gezdik valla
inşallah cnm bidahaki sefere
hoşgeldin ferdacımmmm

kısss senin nickin niye bocek merak ettim valla??? :uhm:
hoşbulduk cnm,yaa ne biliyim bana böcek diyolardı hep gözlerimden dolayımı acaba.bende öyle yazdım ...kaydirigubbakcemile3
AYYYYYY CANIM YA DAĞHANIN DÜŞTÜĞÜNÜ YAZDIĞINI GÖRMEMİŞİM YENİ FARK ETTİM ÇOKKK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN CANIMMM ALLAH KORUMUŞ VALLA
sağol cnm ,Allah korudu
çok sağol cnm yaa,amin gider gelir inşallah sağlıkla..
inşallah çıkmaz cnm inşallah..dua ederim ...sorma cnm keyfimiz iyi,Dağhanımı Allah korudu.
ferdacım çok geçmiş olsun canım.

sağol cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…