sorma cnm iyi oldu gezdik valla
inşallah cnm bidahaki sefere
hoşbulduk cnm,yaa ne biliyim bana böcek diyolardı hep gözlerimden dolayımı acaba.bende öyle yazdım ...kaydirigubbakcemile3
sağol cnm ,Allah korudu
çok sağol cnm yaa,amin gider gelir inşallah sağlıkla..
inşallah çıkmaz cnm inşallah..dua ederim ...sorma cnm keyfimiz iyi,Dağhanımı Allah korudu.
sağol cnm..
ayyyy kızlar ben geldimm...dana gibi dolaştık ...her mağzayı heryeri 10 geldik eve yaaa....öldüm yorgunluktan ..indirimden kendime elbise aldım...sonra karnımz acıktı yemek yedik..yemer yerken kuzularım uyandı onlarada yedirdik ...sakin bi yer olduğundan çok rahattık
restorantta kimse yoktu bizden başka çocuklarla bi ilgililendiler...sonra kalktık her mağzayı dolaştık ...
sonra modaya gittik oradada alişle ömer yediklerimize katıldılar koca koca koltuklarda bi oynadılar
aman maskot oldular bugün zaten o haldelerdi...
sonra başka yerleri gezdik ...markete gittik....alışveriş yaptık sonra lcw girdik...orada eşofman aldım..çıktık taksimizin işi varmış başka taksici yardım etmez iye gittik kahve dünyasına kahve içtik bizimkiler kudurdu..durmadılar...derken kalktık nike girdim ayakkabı beğendim çok hoştu...ama numarası kalmamış yaa..... sonrada çıktık geldik arabada uyudular eve gelincede kalktılar....
ama çok yoruldular dilerim bu gece baygın uyurlar....
bu arada asıllll bomba süperrrrrrrrrrrr.....bugün anneme döküldüm....dedim sen benden hep şikayetcisin
milletin kızı kötüde olsada överr...sen ise halamlara beni şikayet ediyorsun dedim...ama onlar bire bin katıyor dedi...bak kendi ağzınla dedin...bugün bana anlatan başkalarınada anlatır dedim...ki eşimde çok kızıyor dedim...sonrada kilo muhabbeti açıldı ...olmuyo ne veriyorum ne alıyorum dedim...
valla herkesin bi koşanı var spora ,diyetisyene gidiyor dedi....annem dese beğenirsinizzzz....haftada ikigün değilmi ben gelirim dedi...sende git spora dedi..şaşkınım yanii eşim gelsin evime yakın bi yer var
yürüyerek gidebileceğim bi yer ...ama gündüz gidebiirim aksam için çok tenha bi yer buralarda birüsrü kra kaynıyor o yüzden dikkatli gitmen gerek....
çok mutlu oldum kızlar yaaa.....spora giderim ...evdede gitmediğim günlerde yapabilirsem yaparım...
benden bu kaderrrrrrrrrrrrrr
slm kizlar a.s.
pinarcim cok geçmiş olsun defnosada,sanada..serrosta düşmüştü annemdeyken yatakta..nasil korktugunu tahmin edebiliyorum..ozaman doktor bana 1mt'den fazla degilse panik yapma,kusmasini kolla dedi..pişikte olmus kuzum kiyamam yaainşaAllah gecer biran önce..
meltemcim hoşgeldin tatlim tekrardan :) gir tabi sıksık..özletme kendinikemalede cok gecmis olsun kuzum yaa inşaAllah biran önce hepten gecer..ay bu arada kemal diyince hep aklima su geliyor : eşimin bi akrabasinin cocugunun adi kemal türkoglu..3 yaşindami ne..k harfini söyleyemiyor..t diyor :) adin ne diyince temal türtoglu diyor :)))) tüm sülalede cocugun adi temal oldu :))
sibelcim sende hoşgeldin canim..yagiz oglan hastaymişkiyamam ya..cok geçmiş olsun..sorularina gelince..serros ev yapimi yogurdu sevmedi hiç..babymiksin sadesini azcik sekerle kariştirinca yiyor..birsenin dedigi smartlari serrosta cok seviyor..arada bir onlardan aliyorum..deterjana gelince sadece serrosun olan camasirlari dalin deterjanla yikiyorum..ama 1-2 giysisi varsa normal det. kullaniyorum..tv ye gelince..reklamlar olmasa herhalde serrosa tek kaşik yediremem :) reklam delisi tamamen..arkasi dönük bile olunca heykel gibi durup dinliyor :)) onun dişinda bişi izlemiyor..suya gelincede serros biberonla içiyor..bardakla içirmiyorum dökülüyor :)
esencim oh ne güzel sinema keyfi yapmişsiniz :) buzdevri 3 gercekten cok komikti ya :)) hele o 3 yumurtanin isimlerinde kopmustum :)))
özlemcim canim inşaAllah dersini vermişsindir..güzel haberlerini bekliyoruz :) eşinide takmamaya caliş..sen kuzucuklarini düşün sadece..eşinin elbet akli basina gelecektir
burcucum canim kagan epey costu sanirim he :) maşaAllah ona :) bu arada gecmis olsun düşmüşbi daha olmaz inşaAllah..
filizcim baban geliyormus..hoşgeliyormus :) canim yanliz suya kafam takildi ya..muhakkak su içir doruka..serrada bastan hiç agzina sürmezdi..rezeneli suyla aliştirdim..sonra normal verdim..şimdi de hep sicaga yakin veriyorum..gercekten cok iyi geliyor kabizliga..
birsnecim sende attalara gittin bugun he annenle :) oh ne güzel :) stres atmişindir
gülşahcim maydonoz suyunu sen iç bakayimhero babyden bende cok memnunum valla..ben aksam muhallebisini kullaniyorum..
tülaycim geçmiş olsun selin kusmus sabahserrosta bugun 2 kere kustu..cildircaktim az kalsin..zorlamamak lazim ya..cocuklarla inatlasmaya gelmiyor valla..
banucum demek kahvaltisini ayri ayri veriyorsunuz..niyeki? hepsini birleştirip vermek daha kolay degilmi?
nurtencim maşaAllah misafirin bitmiyor he :)
cerencim serrosta sevmiyor pütürlü şeyleri hemen kusuyor..aman artik dert etmiyorum..yeterki yesinde..elbet yicek nasilsa :)
aysecim (cerencim) sende epey yogunsun giremiyorsun sıksık :) özletme kendini
handecim leke cikarici sormussun..ben hiçbirini kullanmadim ama arielinkini biri cok övmüştü :) kim hatirlamiyorum ama hep aklimda bende alicam :)
ay kimseyi atlamiyayim dedim ama kesin unutmusumdur :) kusuruma bakmayin emi :)
ay bende bi soru sorayim bari :) herkes günlük menusunu ayrintili olarak yazabilirmi :) yav bu 500ml süt veya mama olayi kafami kariştirmaya basladi..serros içmiyor hiçaçmı benim kuzum yoksa
gunaydın kızlarrrr
gecmısı bı okudumda alıntı yapamadım aklımda kalanları yazayım
tubacım ben devam sutune agırlık verıyorum sabah işe giderken 120cc devam sutu ıcıyo 10gıbı hero babaynın kahvaltılıgından ıcıyor 120cc öğlen 1kase corba ıcıyor 3-4 gıbı meyva ve benım sutumu ıcıyor 100cc aksam ustu yogurt 1kase 7gıbı 120cc devam sutu yıne bızımle sofrada atıstırıyo 11gıbı 150cc devam sutu gecede benı emıyo bazen doymayınca sabah 5de yıne 120cc devam sutu bıraz karısık oldu ama:)
bırsencım elbısenı gule gule gıy annelede konusmana sevındım ne varsa analarımızda var yıne spor olayıda emınım cok ıyı gelıcek kafan dagılır enzından
pınarcım erkncısın bugun ohh annende gelmıss bol muhabbetler sızee
fılızcım kullandıgın jelden memnun degılsın galıba bonjela dıye jel var o cok ıyı gelıyor ama turkıyede satılmıyor sen bulabılırısn ben ıngıltereden getırtmıstım bı arkadasıma acayıp ıyı geldı baya alıyo agrıyı sızıyı duru cok rahat ettı bı arastır canım ıstersen
ceren bende verıyorum danoneyı artık 9aylarını bıtırdıler yesınler herseyı dıye verıyorum ben sadece ınek sutunu vermıyorum ama mayaladıgım yogurdu yedırıyorum bence senden sonra en ıyı bakacak ınsan annendır berkeyı sıkma canını
tulaycım banucum ceylınım gunaydın kızlarropuyorumnanaktan
bıze gelınce durunun burnu tıkalı gecmıyoda gecelerı daha bır artıyo gunduz bıseyı yok okyonus suyu sıkıyorum ama fayda etmıyo bugun serum fızyolojı alıp sıkıcam oda gecırmezse doktora artık bıldıgım kadar burun damlasını zararlı dıye vermıyolarmıs ama neyapsamkı gece baya zorlanıyo kuzum ya
Günaydın Kısssslaaarrrr,
Ya gecmışle başlıyayım dedım.Baktım cok uzun okuyamadım.Döktürmüşsünüz valla.Dayanamadım sonra okuycam.
Ayy cok özledım sızı.İyimi herkes yaa.Ben cok yoğunum bacılar.İstanbuldan arkadasım geldı.3 gun cocukları bırakıp delı gıbı gezdık sokaklarda.Face attım bı kısmını.Sonra 2 gece üstüste anneme gıttım.Kızlar bugun annem gögüsünden bıopsı oluyo.Bı kıtle bulundu.İnsallah sorunsuz cıkar.Aklım onda hep.Ama bı taraftanda ne bıleyım rahat içim.Sankı yok bışey gıbı.
Sonra ayy acıl yazıyorum yamuk yumuk oldu.Bora fırtına gıbı emeklıyo,döküyo,sacıyo,kalkıyo.Mılli felaket yanı.Hee bu arada 9.diş geliyo.Anam benden cok dışleri oldu cocuğun.
Uyandı meyva vereyım gelıyorum.Arkası bırazdan.
slm kızlar
geçmişişöyle üstünkörü okudum çok vaktim yok
eve geldik sonunda
eşim hoşgeldiniz dedi ama bi sarılıp öpmedi bile bende tabi
güler yüzde göstermedim
hiç nasılsın falan yok bende sormadım
hadi hayırlı olsun sınavı vermişssin dedi sadece kuru kuru sağol dedim ağildi öpecek sandım zeynebi al diyo oyun oynayacakmış
bende gittim uyuttum sonra evi toparladım biraz
eniştesi geldi hastanede ufak işleri varmış aldı gitti
niye böyle yapıyo bu adam anlamıyorum
ben en çok o sevinecek sanmıştım sabahda duyar duymaz aradım geçmişim diye hayırlı olsun dedi sesinde sevinç mevinç bişey yoktu bakalım nereye kadar gidecek sonunda patlayacak ve ne yumurtlayacak
potmantoda bi hediye paketi vardı geldiğimizde poşetli
kim almış kime almış kim getirmiş haberim yok bişey demedi bende sormadım
tuttum poşeti astım bende halbuki bilir çok meraklı olduğumu
o söyleyene kadar sormıycam dursun orda belki kardeşine falan almıştır benim neyime ama dimi
yazdıkça sinirleniyorum yemek koydum ocağa
bulaşıkları hallettim bi posta çamaşır artıım çıkar birazdan
zeynebin üstten 2 dişi hafifi patlamış huysuzluğu bu yüzdenmiş yavrumun şiştiler ama neyse tam çıksınlarda rahatlasın kuzum tüm kuzular
çok vaktim yok şimdi gelirler
kaçarım birazdan
selam kızlar...
Nasılsınız görüşmeyeli?Geçmişe bakamadım ama umarım bi yaramazlık yoktur..
Bi süt konusu var ama anlamadan yorum yapmıyım şimdi.En son doktor 1 yaşına kadar süt yok dedi başka bişay demedi ama devam sütlerini bilmiyorum emmeyenler için.Dağhan hala emiyor o yüzden de süt beğenmiyor zaten.
Gülhancım annenemi bişey oldu alamadım ama çok geçmiş olsun güzelim..
Pınar sizede geçmiş olsun bişeyi ytoktur umarım Defnenin...
Bize gelince iki gündür yine gezmelerdeyiz..pazartesi küçükyalıya annemin teyzesine gittik,dünde Pendik'e amcamın kızına gittik ama başımıza kötü bişey geldi Dağhan'ım düştü ağzını sehpaya çarptı o kadar çok kanadıki..damağı kesilmiş galiba ..kanı kesildi zannettim uyuttum Allahtan yan yatırmıştım yanıma,baktım yine kan akmış..dün gece yarısına kadar bişey değdikçe kanadı,ödümüz koptu,bugünde olsaydı doktora götürecektim ama neyseki iyi kanamadı hiç.İlk kez biyerinin kanadığını gördümde çok korktum kızlar ya..Dağhan iki üç gündür acayip enerjik,tutabilene aşkolsun...parmağının ucundan tut resmen koşuyoo çocuk,galiba bir aya yürücek ..Gidişat öyle gösteriyoo...
Annem anneannem hala bendeler,yarında kız kardeşim geliyor Boludan şenlikliyiz yanii,,A.annem umreye gidiyor onun hazırlıkları var..Allahım bizede nasip etse keşke..
Dağhan evde yok şu anda o yüzden rahat girebiliyorum,Kayınvalidem götürdü yine çorbasını yiyip uyumuş,sonrada sitenin oyun alanına indirecekmiş bende kendime vakit ayırdım biraz.annem yemekleri yaptı sen bak işine dedi.,soluğu burda aldım.
Şimdilik hepinizi öpüyorum...
ürünü aldık,denedik,begendik,burdada paylaştık :)) kız bende yeni yeni veriyorum 3şişe içti yani 3gün oldu.. sen sor hadi haber bekliyoruz.. ya bide gülhancım rice etsem benim içinde halaya bişi sorarmısın??
defne elleriyle çok oynuyor,elleriyle kavga ediyor bazen 1 saat sıklılmadan ellerine bakıp oynadıgı oluyor kızıyor gülüyor agular yapıyor vs.vs. aynı şekilde bizim ellerimizlede çok bakıyor yani bu durum nası bidurum anlamadım??? çokta araştırmadım ama annem kafamı yiyor bi bu nedemek diye.......
cnm ufffffff çok geçmiş olsun kanlı düşmele en korktuklarım neyseki çok ciddi bi durum olmamış allah korusun kuzularımızı ya.. çok dikkat etemk lazım cnm..
annanende umreye gidiyormuş saglıkla gidip gelemk nasip olsun ellerinden öp bizim için..
normal süt cnm ben bikere denedim içmedi eşşekkkk
devam sütünü içiyorr
Kıslar cok saolun.Hastaneden bana geldı,annem şimdi gönderdım.İnşalah bışey cıkmıycak.
Bide bu sut konusu ne ya.Sanırım aptamılınde öyle birşeyı var.Acaba birimiz doktora telefon acıp sorsakmı?Benımde aklıma yattı ama fıkrını alayım doktorunda.
çokkk konuşuyorsunuz çokkkkklava: klava:
akşamdan beri okuyorum alıntı yapıyorum ama malesefff benim yaramaz kızım bi türlü fırsat verimiyorrr cevap yazmama :çok üzgünüm:
pc nin ya şarj kablosunu çekiyor ya ağlamaya başlıyor almak için yada koltukların arkasına giriyor....:çok üzgünüm:
aklımda kalan önemli olayları sölemeden geçemicem...:kedi:
PINARCIM defdef düşmüş çokk gecmiş olsun cnm şükür ki önemli bişeyi olmamış...
GüLHANIM annene cok geçmiş olsun inş ciddi bi sorun yokktur :Saruboceq:
ÖZLEMCİM senide tebrik ediyorum cnm ...eşinede gelince salla gitsin sen bu mutluluğun tadını çıkar erkekler malesef bazen boyle ruhsuzlaşıyolar kötükedihüso
kızlar valla kusura bakmayın dvm etmek isterdim ama yine benimki kurudukluğa başladı :çok üzgünüm:
hepiniziiii çokkk öpüyoruzzz uyutursam gelirim yine a.s.a.s.
Ceren Hulya saolun canlarım.
Aaaa Defne düşmüş mü?Çok gecmış olsun Pınar ayy nasıl korkmuşsunuzdur.Kıyamam ama gecmış şükür.
Ya bıde kızlar danone fılan neden verıyosunuz kı?Yanı konuyuda tam anlamadım ama hıç gerek yok dıye düşünüyorum.Ondan alacağı vıtamını başka yerden alsın.
özlem canm tebrik ederim seni kutla valla eşinide takma kafana.. kendi halinde takıl sen:))
gülhan güzzel haberler alırsınınz umarım
hülya h.g.cnm cadı gazele baksen:))
kızlar bide şu sıvı dvm sürtü hakkında sormuşsunuz benimde kafama takılan bişi artan kısmı vermeyin diyor defne en fazla 180cc içiyor gerisini atıyorum fazla kalmıyor şişede ama yinede ziyan oluyor..
bide ben cezvede ılıtıpta verdim yatarken veriyorum şişeden direk vermedim üstelik tadıda çokgüzel gerçekten defne ayır etmeden yiyor maş. hippe mail. attım artan ürünü neden vermeyecz falan die ama geri dönmediler uyuz oldum zatenn resmi inti.sitelerinde güncellememişler bile budvm sütünün reklamı yok gogleden arama yaptım benim sayfa 580de yazdııgım yazı bile çıkıyo ama başka bilgi yok...
gülhan aptamilinde var ama bunda 5.nesil organik inek sütü kullanıyolar sen eniyisi prof halaya bi sor cicim hadi a.s.
selam kızlar...
Bi süt konusu var ama anlamadan yorum yapmıyım şimdi.En son doktor 1 yaşına kadar süt yok dedi başka bişay demedi ama devam sütlerini bilmiyorum emmeyenler için.Dağhan hala emiyor o yüzden de süt beğenmiyor zaten.
Bize gelince iki gündür yine gezmelerdeyiz..pazartesi küçükyalıya annemin teyzesine gittik,dünde Pendik'e amcamın kızına gittik ama başımıza kötü bişey geldi Dağhan'ım düştü ağzını sehpaya çarptı o kadar çok kanadıki..damağı kesilmiş galiba ..kanı kesildi zannettim uyuttum Allahtan yan yatırmıştım yanıma,baktım yine kan akmış..dün gece yarısına kadar bişey değdikçe kanadı,ödümüz koptu,bugünde olsaydı doktora götürecektim ama neyseki iyi kanamadı hiç.İlk kez biyerinin kanadığını gördümde çok korktum kızlar ya..Dağhan iki üç gündür acayip enerjik,tutabilene aşkolsun...parmağının ucundan tut resmen koşuyoo çocuk,galiba bir aya yürücek ..Gidişat öyle gösteriyoo...
Annem anneannem hala bendeler,yarında kız kardeşim geliyor Boludan şenlikliyiz yanii,,A.annem umreye gidiyor onun hazırlıkları var..Allahım bizede nasip etse keşke..
Dağhan evde yok şu anda o yüzden rahat girebiliyorum,Kayınvalidem götürdü yine çorbasını yiyip uyumuş,sonrada sitenin oyun alanına indirecekmiş bende kendime vakit ayırdım biraz.annem yemekleri yaptı sen bak işine dedi.,soluğu burda aldım.
cnm sagolasın..
ben takılmadım okadar ama annemin ve görenlerin çok garibine gidiyor:) çokta komik oluyo çatlak kızım:))
bide facedeki resimleri bayıldım ne güzel eglenmişsiniz öyle sanada diyecek lafım yok çok fitsin maş.demek yalovada tartı koycan he kapıya??:roflol::roflol: şişkolar bişi yemicek kızlar haberiniz ola:roflol:
sorma cnm iyi oldu gezdik valla
inşallah cnm bidahaki sefere
hoşbulduk cnm,yaa ne biliyim bana böcek diyolardı hep gözlerimden dolayımı acaba.bende öyle yazdım ...kaydirigubbakcemile3
sağol cnm ,Allah korudu
çok sağol cnm yaa,amin gider gelir inşallah sağlıkla..
inşallah çıkmaz cnm inşallah..dua ederim ...sorma cnm keyfimiz iyi,Dağhanımı Allah korudu.
sağol cnm..
gÜlhannnnnnnnnnnn
senİn teyzen ne profu canım bİlgİmİz olsunda bİzde sorarız belkİ arada?
Saoğ canım.Kıs sus süprız olur o gun sıskolara ben onlar için bı paket uno kepek ekmeği bıde mıs gıbı domates hazırlıycam.:))))
Ay saol arkadasım.Bende hep edıyorum.Yarında kandıl.Allah kabul eder dualarımızı.
Ceren esımın halası hacettepede cocuk profu canım.Sorun olursa yardımcı olur seve seve.
kız teyze degil, halası halasıkaydirigubbakcemile3İTİRAF EDIYORUM BU SÜT MEVZUSUNU BEN KURCALADIM KIZLAR KAFAMIZDAKILERI SORCAZ TABI BIRBIRIMIZI APTAMILLE HIPP DEVAM SUTUNDEN KONU BURALARA KADAR GELDIII
GULHAN SEN SOR MAGDEMKI TEYZEN DOKTORMUS BIZIDE AYDINLAT opuyorumnanaktan
ya aslında bende öyle diye düşünüyorum ama çok kızıyo ellerine sanki konuşur gibi buda herkesin dikkatini çekiyo aslında bi videosu var 1ay öncesine ait eklemeye çalışayım faceye.Oh ne güzel, annen anlayisli davranmis, sende icini döküp rahatlamissin canim. opuyorumnanaktan
Suyu zorla iciriyorum bazen Tuba'cigim, sevmedi gitti. Rezene cayida veriyorum sudan haric zaten. Toplami bazen 250 ml'yi buluyor, bazen 80'den fazlasini iciremiyorum. Neden sürekli kabiz anlam veremiyorum ben, bagirsaklariyla ilgili bir sorun var diye korktugum icin, tahlile götürecegim hastaneye.
Biz, peynir, yumurta, tereyagi, ekmek ici ya da kaynayarak püre haline gelmis kayisi ve irmik, bazende ceviz seklinde bir kahvalti yapiyoruz genelde. (Arada degisiklikler oluyor, kayisi yerine baska alternatifler gibi.)
Öglen icine tavuk ya da kirmizi et katilmis sebze corbasi(genellikle ispanak ve brokoli agirlikli)
Ögleden sonra meyve püresi, aksam yatmadan önce muhallebi(genelde pek yemiyor ama ne kadar yerse o kadar kar hesabi.) Bazende muhallebi yerine sebze püresi
Aralarda sayisiz kere emziriyorum. Ve taze sIkIlmis meyve suyu iciriyorum haftada birkac gün.
Yarin bir sorayim eczaneye canim, sagol bilgi icin.opuyorumnanaktan
Hosgeldin Gülhan'cigim. Umarim ciddi birseyi yoktur anneciginin. Teyzemde'de cikmisti öyle bir kitle, hemde iki gögsünde. Biyopsi sonuclari temiz cikti. Olabiliyor yas ilerledikce.
Naza cekiyor olmali kendini. Bence tavrini sürdür, hatasini anlasin canim.:umursamaz:
Ay icim nasil cIz etti canim, cok gecmis olsun. Allah acisini göstermesin bir daha.
Doruk'da da var canim o el sevdasi. Gerci bir saati pek bulmuyor ama genelde cok ilgili, epey oyalaniyor elleriyle. Benim kendi yorumum, ellerinin hareket kabiliyetini gördükce, sevindirik oluyor ve degisik acilardan ellerini ve hareketleri kesfediyor. Bir cesit oyun yani ve bence korkacak birsey yok. Bende onunla birlikte ellerimle oynuyorum hatta evdeyse babasida ve cok egleniyor bu oyunlardan.
Saoğ canım.Kıs sus süprız olur o gun sıskolara ben onlar için bı paket uno kepek ekmeği bıde mıs gıbı domates hazırlıycam.:))))
Ay saol arkadasım.Bende hep edıyorum.Yarında kandıl.Allah kabul eder dualarımızı.
Ceren esımın halası hacettepede cocuk profu canım.Sorun olursa yardımcı olur seve seve.
kızlar yrn büyük ihtimalle teyzesi eniştes geliyolar kutlaya dedimki ben onlara ne yedirecegim, onların yemek konusunda ne kadar titizlendiklerii biliyor eşim oyuzden banada hak verdi onlar hep yöresel yemekelri falan yapıyorlar urfalı enişteşi ve urfa nire adapazarı nire????
valla kafama göre takılcam banane yiyen yer yemeyene allah selamet versin zaten ne yaparsam yapım adam asla memnun kalmayacakpuff
kıymalı börek tariifi istemiştim ama kimse bişi yazmamış kafama göre yapcam artık zaten sabah gelir gece giiderler kaç kere sofra kurarız artık bilemiyorumkafamçokkarıştı
hakılısın cnmda onlar öyle düşünmüyorlar..canım misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş sen kafana göre yap bencede
hem çocuklusun yani senden farklı birşey beklemeleri ayıptır..
zaten senin gözünden kaçtıysa herkesin atlamsı normal:)) şaka bi yana sogol cnm bide kaç yufkadan yapıyorsun ve yufkalrı böüptemi tepsiye koyuyorsun??nurtencimya ben atlamışımdır ben kıymayı iyice kavurup içine soğan maydonoz pul bibe rve karabiber atıyorum sonrada yufkaya döküyorum.sosunuda soda yumurta ve sıvıyağla hazırlıyorum.
Duşumu aldım, Defdoş'umun çamaşırları yıkanmış onları astım geldim. Davlumbazımın filtrelerini sıcak deterjanlı suya basmıştım. Gidip onları yıkayayım Defdoş uyurken. Bi dilimde tiramisu yiyip geleyim kaydirigubbakcemile3
Nurten'cim aynen dediğin gibi yap. Sen elinden geleni yapıyorsun beğenen yesin beğenmeyen yemesin boşver. Ben yazdım sana hiç tepsi böreği yapmışlığım yok o yüzden bilmem diy :çok üzgünüm: Ama bilen arkadaşlar vardır illa yardımcı olun kızlar Nurten'ime a.s.
bende bilmiyorum canım öyle börek filan pişiremem ki ben :bbo:
özlem canm tebrik ederim seni kutla valla eşinide takma kafana.. kendi halinde takıl sen:))
gülhan güzzel haberler alırsınınz umarım
hülya h.g.cnm cadı gazele baksen:))
kızlar bide şu sıvı dvm sürtü hakkında sormuşsunuz benimde kafama takılan bişi artan kısmı vermeyin diyor defne en fazla 180cc içiyor gerisini atıyorum fazla kalmıyor şişede ama yinede ziyan oluyor..
bide ben cezvede ılıtıpta verdim yatarken veriyorum şişeden direk vermedim üstelik tadıda çokgüzel gerçekten defne ayır etmeden yiyor maş. hippe mail. attım artan ürünü neden vermeyecz falan die ama geri dönmediler uyuz oldum zatenn resmi inti.sitelerinde güncellememişler bile budvm sütünün reklamı yok gogleden arama yaptım benim sayfa 580de yazdııgım yazı bile çıkıyo ama başka bilgi yok...
gülhan aptamilinde var ama bunda 5.nesil organik inek sütü kullanıyolar sen eniyisi prof halaya bi sor cicim hadi a.s.
selam kızlar...
ürünü aldık,denedik,begendik,burdada paylaştık :)) kız bende yeni yeni veriyorum 3şişe içti yani 3gün oldu.. sen sor hadi haber bekliyoruz.. ya bide gülhancım rice etsem benim içinde halaya bişi sorarmısın??
defne elleriyle çok oynuyor,elleriyle kavga ediyor bazen 1 saat sıklılmadan ellerine bakıp oynadıgı oluyor kızıyor gülüyor agular yapıyor vs.vs. aynı şekilde bizim ellerimizlede çok bakıyor yani bu durum nası bidurum anlamadım??? çokta araştırmadım ama annem kafamı yiyor bi bu nedemek diye.......
cnm ufffffff çok geçmiş olsun kanlı düşmele en korktuklarım neyseki çok ciddi bi durum olmamış allah korusun kuzularımızı ya.. çok dikkat etemk lazım cnm..
annanende umreye gidiyormuş saglıkla gidip gelemk nasip olsun ellerinden öp bizim için..
kızlar yrn büyük ihtimalle teyzesi eniştes geliyolar kutlaya dedimki ben onlara ne yedirecegim, onların yemek konusunda ne kadar titizlendiklerii biliyor eşim oyuzden banada hak verdi onlar hep yöresel yemekelri falan yapıyorlar urfalı enişteşi ve urfa nire adapazarı nire????
valla kafama göre takılcam banane yiyen yer yemeyene allah selamet versin zaten ne yaparsam yapım adam asla memnun kalmayacakpuff
kıymalı börek tariifi istemiştim ama kimse bişi yazmamış kafama göre yapcam artık zaten sabah gelir gece giiderler kaç kere sofra kurarız artık bilemiyorumkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?