2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oyy anammm yaa bi kuafore gidim dedim benim cadının uykusu tuttu acele acele işlerimi hallettim geldim meyvede yemedi emerken uyudu ...

kız birso yalovada şişkolara pirinç lapası yaparız sen mrk etme şekerim aç bırakmayız sizi :))

aynı tariften yapıyoruz cnm senle hemen hemen :hulya::hulya:

bu arada iyisin dimi kuzucuk nasıl???

alacak,alacakta yiyecekleri pirinç lapası olacakmışş:roflol::roflol:

cnm aslında ellerine olan ilgisi hoşuma gidiyor ama bunun bi anlamı varmı,nden diye merakta ediyorum?? bakalım ne diyecek prof.halamız..
tarif içinde sogol tülayın tarifi gibi anladıgım kadarıyla dolamalı bi börek olmayacak su böregi gibi çok sagol cnm böle yapıcam hemde pratikŞenizŞeniz

ilahi tülay sende beni güldürdün...
bende de öyle bi koca varki önüne bir kap yemek koy yiyip kalkar. ne abur cubur ne börek,pasta istemez. bende arada kek kayaprım yılda 1-2 kez (misafire yaptığımdan hariç) onu bile 1 dilim ancak zorla yer...
ona sulu yemek olsun, et olsun, tavuk,pilav, olsun yeter...

oo sanada sıhhatler olsun cnm...
aynı tariften yapıyoruz cnm senle hemen hemen :hulya::hulya:

bu arada iyisin dimi kuzucuk nasıl???

evt tarif aynı gibizemuszemus

iyiyim hülyacım kuzucum da uykusuzluk sorunu dışında iyi canım.evet aynı tarif canım.valla güzel oluy

ceren eşim kek pasta istemez yemezde.ama börek kıymalı bide t yemeğide olsunda ne olursa olsun.valla 1 kap yemekde yemez en 3 çeşit olcak ve tatlı mutlaka olcak.valla yemek derdi olmasa melek gibi koca ama yemek sorunu olunca gözüme hiçde melek gibi gelmiyor:))))))) bide ben çok pasta börek yaparım malum misafir çok gelince.. bu arada gelde sana birgün arabaşı çorbası yapayım valla süper yapıyorumm iyice usta oldum o knuda:))

ayyy çok sagol cnm denicem muhakkak.Şenizevet ya senin koca olayı hakkaten insanı çıldırtır.. ama helal olsun bıkmadan usanmadan hergün degişik bişiler yapıyosun eşin çok şansı...

kız bnm eşimde öyle börek falan hiç sevmez tatlı olarakta çıkolatalı şeylere bayılır ama varsa yoksa etli sulu yemek ve pilav aşıgıklava:

kızlar ben birazdan patlayacam pek işte yapmadım sizinle konuşmaktan ama daral geldi
artık gitmek istiyorum diye ağlayacam..
allahtan siz varsınız burda yoksa iş hiç çekilmiyor yaaa

bizimkide iki günde bir tavuk ister tavuk yaparız. tavuk yemezse krize giriyor valla.
yakında gıdak gıdak diye slm verirsem şaşırmayın yani..

nurtencim sağol valla.bende çıldırıyorum zaten...ama yapcak bişey yok(( ya bu diyardan gitcen ya bu deveyi gütcen:))))a.s.

günler uzadı saat 6ya geliyor hava kararmadı bende diyorumki niye bukadar acıktım:)
gidimde akşam yemegimi yiyim kızlar çok öptm sizleri

ayy bugünlerdede ofistekiler geç çıkıyor onları bekliyorum 5 ten beri fenalık geldi banada ceren.çıkıp gidemiyorum vasıta yok mahrumiyet bölgesi resmen.

tülaycım iyi akşamlar..

bende kaçayım toparlanayım artıkın...

iyi akşamlar herkese...

İTİRAF EDIYORUM BU SÜT MEVZUSUNU BEN KURCALADIM KIZLAR KAFAMIZDAKILERI SORCAZ TABI BIRBIRIMIZI APTAMILLE HIPP DEVAM SUTUNDEN KONU BURALARA KADAR GELDIII
GULHAN SEN SOR MAGDEMKI TEYZEN DOKTORMUS BIZIDE AYDINLAT opuyorumnanaktan

Sorcam canım haber verırım sıze.

Saol canım.İnşallah önemsız bırseydır.

Oyy kıyamam bununla gecmış olsun canım.Sende sor bakalım doktora sut işini.

Saol canım.Ayy bı yerde resmınızı gördum bi ara.Bayıldım bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…