nurten güldürdün beni.canım ben 6 yufkadan yaparım. yufkaları hiç parçalamam yuvarlak tepsiye onları toplaya toplaya yerleştiririm.her 2 katta bir malzeme koyarım.bide üzerine terayağ parçaları koyarım.bide kesip koyarımki sonra kesmesi zor olmasın.canımya bende öyle bir koca varki kendimi yakında işi gücü bırakıp yemeklere vuracam valla(((((((((((((
alacak,alacakta yiyecekleri pirinç lapası olacakmışş:roflol::roflol:ayyy ben geldim bu veletuslaR UYUmuyor yaa ölüyo uykudan uyumuyooo
yimek yedik...bakimmm dedimm.....
yalavoya şişkoları almayacaklarmış hıhhh derim en şişkonuz olarakkk
şişşşşkoyummmmmmmmmmmmmmm ne yapimmmmmmmmmm
süt işide ben yaşında vereceğim mamaya can dayanmıyo yaaa
h.b cnm a.s.
oyy kıyamam kuzuma yaaa cok fena oldu bu veletler napcaz bilmem bole cok gecmiş olsun cnm :teselli:
nurtencim bence elleriyle oynamak hoşuna gidiyor senin zillinin eger bundan vazgecsin istiyorsan değişik oyuncaklarla falan ilgisini cekmeye çalış ki unutsun ellerini :1hug:
ya ben verem bacıma bi tarif :hulya::hulya:
benim yaptığım tepsi boregi tarifi cnm ama olcusuz yapıyorum göz kararı baya lezettli oluyor..
soğanı doğrayıp az yagda kızarana kadar kavuruyorum üstüne kıyma yı atıp yine kavuruyomm az salca tuz baharat istege göre biraz da maydanoz koyuyorum hepsi karnıyarık harcı gibi güzelce kavruluyor...
peynirli börek gibi yufkaların arasına yumurta süt ve yağla hazırladığın malzemden sur kıymayıda iki kat olacak şekilde istediğin katlara koy şekerim ...
kısa kısa anlatıyım dedim ama umarım anlamışsındır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nurten güldürdün beni.canım ben 6 yufkadan yaparım. yufkaları hiç parçalamam yuvarlak tepsiye onları toplaya toplaya yerleştiririm.her 2 katta bir malzeme koyarım.bide üzerine terayağ parçaları koyarım.bide kesip koyarımki sonra kesmesi zor olmasın.canımya bende öyle bir koca varki kendimi yakında işi gücü bırakıp yemeklere vuracam valla(((((((((((((
oo sanada sıhhatler olsun cnm...oyy anammm yaa bi kuafore gidim dedim benim cadının uykusu tuttu acele acele işlerimi hallettim geldim meyvede yemedi emerken uyudu ...
kız birso yalovada şişkolara pirinç lapası yaparız sen mrk etme şekerim aç bırakmayız sizi :))
aynı tariften yapıyoruz cnm senle hemen hemen :hulya::hulya:
bu arada iyisin dimi kuzucuk nasıl???
ayyy çok sagol cnm denicem muhakkak.Şenizevet ya senin koca olayı hakkaten insanı çıldırtır.. ama helal olsun bıkmadan usanmadan hergün degişik bişiler yapıyosun eşin çok şansı...nurten güldürdün beni.canım ben 6 yufkadan yaparım. yufkaları hiç parçalamam yuvarlak tepsiye onları toplaya toplaya yerleştiririm.her 2 katta bir malzeme koyarım.bide üzerine terayağ parçaları koyarım.bide kesip koyarımki sonra kesmesi zor olmasın.canımya bende öyle bir koca varki kendimi yakında işi gücü bırakıp yemeklere vuracam valla(((((((((((((
ilahi tülay sende beni güldürdün...
bende de öyle bi koca varki önüne bir kap yemek koy yiyip kalkar. ne abur cubur ne börek,pasta istemez. bende arada kek kayaprım yılda 1-2 kez (misafire yaptığımdan hariç) onu bile 1 dilim ancak zorla yer...
ona sulu yemek olsun, et olsun, tavuk,pilav, olsun yeter...
ceren eşim kek pasta istemez yemezde.ama börek kıymalı bide t yemeğide olsunda ne olursa olsun.valla 1 kap yemekde yemez en 3 çeşit olcak ve tatlı mutlaka olcak.valla yemek derdi olmasa melek gibi koca ama yemek sorunu olunca gözüme hiçde melek gibi gelmiyor:))))))) bide ben çok pasta börek yaparım malum misafir çok gelince.. bu arada gelde sana birgün arabaşı çorbası yapayım valla süper yapıyorumm iyice usta oldum o knuda:))
ayyy çok sagol cnm denicem muhakkak.Şenizevet ya senin koca olayı hakkaten insanı çıldırtır.. ama helal olsun bıkmadan usanmadan hergün degişik bişiler yapıyosun eşin çok şansı...
kız bnm eşimde öyle börek falan hiç sevmez tatlı olarakta çıkolatalı şeylere bayılır ama varsa yoksa etli sulu yemek ve pilav aşıgıklava:
ayyy çok sagol cnm denicem muhakkak.Şenizevet ya senin koca olayı hakkaten insanı çıldırtır.. ama helal olsun bıkmadan usanmadan hergün degişik bişiler yapıyosun eşin çok şansı...
kız bnm eşimde öyle börek falan hiç sevmez tatlı olarakta çıkolatalı şeylere bayılır ama varsa yoksa etli sulu yemek ve pilav aşıgıklava:
günler uzadı saat 6ya geliyor hava kararmadı bende diyorumki niye bukadar acıktım:)
gidimde akşam yemegimi yiyim kızlar çok öptm sizleri
ayy bugünlerdede ofistekiler geç çıkıyor onları bekliyorum 5 ten beri fenalık geldi banada ceren.çıkıp gidemiyorum vasıta yok mahrumiyet bölgesi resmen.
İTİRAF EDIYORUM BU SÜT MEVZUSUNU BEN KURCALADIM KIZLAR KAFAMIZDAKILERI SORCAZ TABI BIRBIRIMIZI APTAMILLE HIPP DEVAM SUTUNDEN KONU BURALARA KADAR GELDIII
GULHAN SEN SOR MAGDEMKI TEYZEN DOKTORMUS BIZIDE AYDINLAT opuyorumnanaktan
Oh ne güzel, annen anlayisli davranmis, sende icini döküp rahatlamissin canim. opuyorumnanaktan
Suyu zorla iciriyorum bazen Tuba'cigim, sevmedi gitti. Rezene cayida veriyorum sudan haric zaten. Toplami bazen 250 ml'yi buluyor, bazen 80'den fazlasini iciremiyorum. Neden sürekli kabiz anlam veremiyorum ben, bagirsaklariyla ilgili bir sorun var diye korktugum icin, tahlile götürecegim hastaneye.
Biz, peynir, yumurta, tereyagi, ekmek ici ya da kaynayarak püre haline gelmis kayisi ve irmik, bazende ceviz seklinde bir kahvalti yapiyoruz genelde. (Arada degisiklikler oluyor, kayisi yerine baska alternatifler gibi.)
Öglen icine tavuk ya da kirmizi et katilmis sebze corbasi(genellikle ispanak ve brokoli agirlikli)
Ögleden sonra meyve püresi, aksam yatmadan önce muhallebi(genelde pek yemiyor ama ne kadar yerse o kadar kar hesabi.) Bazende muhallebi yerine sebze püresi
Aralarda sayisiz kere emziriyorum. Ve taze sIkIlmis meyve suyu iciriyorum haftada birkac gün.
Yarin bir sorayim eczaneye canim, sagol bilgi icin.opuyorumnanaktan
Hosgeldin Gülhan'cigim. Umarim ciddi birseyi yoktur anneciginin. Teyzemde'de cikmisti öyle bir kitle, hemde iki gögsünde. Biyopsi sonuclari temiz cikti. Olabiliyor yas ilerledikce.
Naza cekiyor olmali kendini. Bence tavrini sürdür, hatasini anlasin canim.:umursamaz:
Ay icim nasil cIz etti canim, cok gecmis olsun. Allah acisini göstermesin bir daha.
Doruk'da da var canim o el sevdasi. Gerci bir saati pek bulmuyor ama genelde cok ilgili, epey oyalaniyor elleriyle. Benim kendi yorumum, ellerinin hareket kabiliyetini gördükce, sevindirik oluyor ve degisik acilardan ellerini ve hareketleri kesfediyor. Bir cesit oyun yani ve bence korkacak birsey yok. Bende onunla birlikte ellerimle oynuyorum hatta evdeyse babasida ve cok egleniyor bu oyunlardan.
Alışır devamlı içmeye başlayınca tatlım a.s. Ben daha hiç denemedim ama bana çektiyse çok sever :uhm:
Çıkmaz canım meraklanma sen a.s.
Benim önümüzdeki hafta kontrolüm var o zaman sorucam canım a.s.
Sağolasın canım valla yandık bu cadılarla ya elleri ayakları hiç durmuyor a.s.
Sağolasın canım yataktan düştü uyanmış bi baktım yerde offff çok şükür iyi ama a.s.
Ben hiç vermedim ya katılıyorum sana bence faydalı değil a.s.
Dur bakalım Gülhan'ın halası ne diyecek tatlım :uhm:
Sağolasın canım iyi Defdoş'um çok şükür a.s.
Ohhh sizde gezmelerdesin hadi bakalım ne güzel a.s.
Dağhan'ım da düşmüş çok geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm: Defne'de bazen ağzını oraya buraya vuruyor dudağı kanıyor ama o kadar çok olmadı hiç. Nasıl ağlamıştır kuzum :çok üzgünüm:
ferda gecmıs olsun bende cok korkarım kan gordummu allahım yasatmasın yaa elım ayagım koyverır artık
gulhan gecmıs olsun annene canım az once atlamısım okurken umarım kotu bısey degıldır ıcınızı ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?