2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam ben geldım nasılsınız bız ıyıyız kardeŞım bursa hoŞ daha 2 kere gÖrdÜm ama Çok mutlıuyum Şu fuarlarda olmasa ıstanbula hıÇ gelmıycek.herkes nasıl cerenn ıncıhan tlyon ve zehra selam bu kızda nezaman pc ye otursam huysuzlanıyo ya ımdaaaaaaaaaaaat

Kımse bıŞey yazmamıŞ ben bu arada yemek bıle yedım Şımdı kızı uyutucam bursa ya gelcekler kızlar herkes tatlı yapıyor kımsenın kılo problemı yok sanırım gerÇı kalabalıktada yenmeden olmaz bı gÜn yıyıverelım ne olcak dımı

selam kızlar hayırlı akşamlar
okuldan geldim annemi yolcu ettim Ahsen anneannesinin arkasından ağlayınca balkona çıkıp el salladık:)
dün reklam izlemiyor demiştim ya cadı koca kafaları izliyor deli gibi önüne geçmiş gülüyorrr:))kaydirigubbakcemile3

muzun kabız yapmamasına sevindim yaaa Ahsen sevmiyordu bugün çok güzel yemiş sağol birsencim

özlem tebrikler meslektaşımalkisalkisalkis
eşini de takma demiycem olmuyor çünkü ama kendi kendini yiyeceğine ve kendisinin gelip konuşmasını bekleyeceğine bence sor ve konuşmaya çalış hamilesin ve kötü geçmesine sebep oluyor
ayrıca mutlaka kutlaaaa bugünü

yarın biliyorsunuz kandil sabah arkadaşlarım bana gelecekler bişeyler okuycaz sonra okula gidicez niyetli olacağımız için hazırlık yok
akşamda iftarı annemin arkadaşında yapıcaz kandil için güzel bir program hazırlamış sağolsun annem Ahseni alıp geçicek bende okuldan çıkıp gelicem inşallah bizden böylee

gulhan saol canım bende senın fittt resımlerını gorunce facede bayılıyorumopuyorumnanaktan

tutkun hosgeldın canım turkızın kınalıgı cok guzel olmusss allah kınasınıda gostermeyı nasıp etsın ınsallah

ben anca eve gırdım ebebekten stokladım hıpplerı ama duru cok huysuzlandı acıkmıs sıpa ınadı tutunca emmıyoda zor attım eve kendımızııııı

Aynen canım boşver ya yaptığına şükretsinler a.s.

Ohhh sıhhatler olsun canım a.s.

Benimkide hayatta kek börek istemez. Derdi zoru sulu yemek. Ama tavuk yemez. Sadece mangalda yer. Bende çok severim aksine kafamçokkarıştı

günler uzadı saat 6ya geliyor hava kararmadı bende diyorumki niye bukadar acıktım:)
gidimde akşam yemegimi yiyim kızlar çok öptm sizleri

Afiyet olsun tatlım a.s.

kızlar ben kaçtım.hazırlanayım yavaş yavaş.kuzucumuda ösledimm..öptüm hepinizi...

İyi akşamlar canım a.s.

yemem ülennn lapa mabaaa bennnnnnnnnnnn

sizin yiyinnnn

Bende yaaaa yemem. Biz kendimize erzak götürelim Birso kaydirigubbakcemile3

tülaycım iyi akşamlar..

bende kaçayım toparlanayım artıkın...

iyi akşamlar herkese...

İyi akşamlar canım a.s.

Sağolasın canım düşe kalka büyüyecekler ama insan dayanamıyor işte :bbo: Sorucam canım mutlaka a.s.

Hoşgledin canım a.s. Ohhh ne güzel kardeşini de görmüşsün a.s.

Eeee bigün yenir boşver kaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar canım hoşgeldin a.s. Şimdiden Allah kabul etsin orucunuzu a.s.

bizimkide iki günde bir tavuk ister tavuk yaparız. tavuk yemezse krize giriyor valla.
yakında gıdak gıdak diye slm verirsem şaşırmayın yani..
aaa seninkide tavukçuymuş:))
nurtencim sağol valla.bende çıldırıyorum zaten...ama yapcak bişey yok(( ya bu diyardan gitcen ya bu deveyi gütcen:))))a.s.
dogru vala cnm
afiyet olsun canımda siz kocanla birlikte yemiyormusunuz?
cnm benm koca geç giditor geç geliyor şuan çalışmadıgından kafasına göre eve geliyo onu beklemiyorum oyuzden..
yemem ülennn lapa mabaaa bennnnnnnnnnnn

sizin yiyinnnn
hee hee bende yimem hülya yesinkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin hadi gözun aydın kardeşinde gelniş kardeşin kızmı erkekmi cnm??
evt ya burdaki hatunlar tatlıcılar cnm sen şöyle güzel bi börek yapta yiiyelim bacım:)) aman ben koyverdim valla tutkunum resimdede gördün:umursamaz:

ayy esen sende demesen kandili unutuyordum... ayy bende niyetlencem ya du bakalım şunlar kandil diye belki iptal ederler am sanmam. neyse bende sevaba girerim onlara hizmet ederk inş..:)) bu arada programda çok güzelmiş bende bu akşamdan araştırayım bişiler teyzesi çok okur onunlada bişiler yaparız cnm sagol.

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar a.s.

Eşimle kayınbiraderim geldi. Eşimin karnı pek aç değilmiş. Biz yedik Apo'yla. Defdoş'la babasıyla oynaştı. Mutfağımı topladım. Şimdi Defdoş amcasıyla oynuyor. Birazdan gider.

Benden böyle. Söylemesi ayıp çok güzel karnıyarık ve bulgur pilavı yapmışım çok yedim yaaaa şiştim kafamçokkarıştı

Canımda çay istedi ama eşim içmez. Bi sallama yapayım bari kendime a.s.

esracım h.g bacım :))
esencimAllah kabul etsin duanızda orucunuza da inş..
kıs pınar az yeeee bak partide pirinç lapasına yada domatesle kepekli ekmeğe talim olacakksınız heee :)))

kızlar GAZEL de baya adım atmaya başladı yaramaz şey azcık acele ediyor ama yinde fena değil..face ye videosunu koydum :))

hülya kızım biz pınarla ekmek arası yapacağız güzelll güzel yerizz olmadı yaprak sararımm ohhhh sefamızz olsunnnnnnn haha :))

hülya kızım biz pınarla ekmek arası yapacağız güzelll güzel yerizz olmadı yaprak sararımm ohhhh sefamızz olsunnnnnnn haha :))

Aldın mı cevabını Hülya garusuuuuuukaydirigubbakcemile3

Defdoş'umu uyuttum 20:30'da. 1 saat uyudu. Azcık oynaştım uyuttum yine. Sebze çorbasını pişirdim şimdi. Yarın sabahtan kayınvalideme gidicem günü var. Akşama görüşürüz ancak.

Şimdi çanta hazırlayayım da yatayım. Öptüm sizi kızlar a.s.

afiyet olsun cnm yarasınnn bende çok sverim yediklerini:)))
maş. gazelime ya bayagı bayagı gidiyo işte:))
kız hülya bana da mı lapa vereceksinizz :))
senin boyun kaç kız?? boya göre kilo hesabıda yaparız belki kıl payı kurtulursun lapa yemektenkaydirigubbakcemile3
[QUOTE=dırımkızı;11778414]hülya kızım biz pınarla ekmek arası yapacağız güzelll güzel yerizz olmadı yaprak sararımm ohhhh sefamızz olsunnnnnnn haha :))[/QUOTE]
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sar kız sar bende yirimm

iyi uykular cnm çok öptk

Iyi Aksamlar Kizlar,

Babam hala gelmedi, gece yolculugu yapiyor. Sanirim bugün bana uyku yok. Gün icinde de cok yoruldum, Doruk bir mizmiz, her seye agliyor, surati bes karis. Oynadigimiz ve onun sevdigi tüm oyunlardan kisa bir süre sonra sIkIliyor ve eli sürekli agzinda. Yavrumun disi bir ciksaydida, rahatlasaydik. Bugün kahvalti bile yapamadim onun mizmizligi yüzünden, yemegimi az önce pisirdim ve yedim. Hic böyle ac bir günüm olmamisti. Tüm gün iki dilim bisküvi ve Doruga yapipta zor bela yarisini yedirdigim corba ve meyve püresiyle duruyorummafoldumben

Biraz kitap okuyup yatayim. Öptüm sizi kizlar.a.s.

sar bacım bir kişilik daha sar bunlar sınıra 60 dediler ben 61 immafoldumben

iyi gecelera.s.

iyi uykular cnm çok öptk[/QUOTE]

170 gülüm kilomda 61 bi inemedim 58 e yaaaamafoldumben

kız hülya bana da mı lapa vereceksinizz :))

60 kg dan fazlaysan evet şekerimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aldın mı cevabını Hülya garusuuuuuukaydirigubbakcemile3

dışardan yiyecek içecek getirilmesi yasak delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

siz bana laf yetiştireceğinize azcukkk zayıflayınn be ozamana kadarrrr klava:klava:klava:

bakın tuba ya cıtır oldu :roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi uykular cnm çok öptk[/QUOTE]

saol bacımm acele etmese daha başarılı olacakta cokk heycan yapıyorr darısı sizin kuzulara inş a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…