hakılısın cnmda onlar öyle düşünmüyorlar..
zaten senin gözünden kaçtıysa herkesin atlamsı normal:)) şaka bi yana sogol cnm bide kaç yufkadan yapıyorsun ve yufkalrı böüptemi tepsiye koyuyorsun??
ohh sıhhatler olsunopuyorumnanaktan..
evt cnm bende öyle yapacagım hem alıştırmayayım öyle dimi? sonuçta sürekli görüşüyoruz hergeldiginde aynı şeyleri beklemesin ve bnm için ne düşünecegi umrumda degil..
oyy anammm yaa bi kuafore gidim dedim benim cadının uykusu tuttu acele acele işlerimi hallettim geldim meyvede yemedi emerken uyudu ...
kız birso yalovada şişkolara pirinç lapası yaparız sen mrk etme şekerim aç bırakmayız sizi :))
ilahi tülay sende beni güldürdün...
bende de öyle bi koca varki önüne bir kap yemek koy yiyip kalkar. ne abur cubur ne börek,pasta istemez. bende arada kek kayaprım yılda 1-2 kez (misafire yaptığımdan hariç) onu bile 1 dilim ancak zorla yer...
ona sulu yemek olsun, et olsun, tavuk,pilav, olsun yeter...
günler uzadı saat 6ya geliyor hava kararmadı bende diyorumki niye bukadar acıktım:)
gidimde akşam yemegimi yiyim kızlar çok öptm sizleri
kızlar ben kaçtım.hazırlanayım yavaş yavaş.kuzucumuda ösledimm..öptüm hepinizi...
yemem ülennn lapa mabaaa bennnnnnnnnnnn
sizin yiyinnnn
tülaycım iyi akşamlar..
bende kaçayım toparlanayım artıkın...
iyi akşamlar herkese...
Sorcam canım haber verırım sıze.
Saol canım.İnşallah önemsız bırseydır.
Oyy kıyamam bununla gecmış olsun canım.Sende sor bakalım doktora sut işini.
Saol canım.Ayy bı yerde resmınızı gördum bi ara.Bayıldım bayıldım.
Selam ben geldİm nasılsınız bİz İyİyİz kardeŞİm bursa hoŞ daha 2 kere gÖrdÜm ama Çok mutlıuyum Şu fuarlarda olmasa İstanbula hİÇ gelmİycek.herkes nasıl cerenn İncİhan tlyon ve zehra selam bu kızda nezaman pc ye otursam huysuzlanıyo ya İmdaaaaaaaaaaaat
Kİmse bİŞey yazmamıŞ ben bu arada yemek bİle yedİm Şİmdİ kızı uyutucam bursa ya gelcekler kızlar herkes tatlı yapıyor kİmsenİn kİlo problemİ yok sanırım gerÇİ kalabalıktada yenmeden olmaz bİ gÜn yİyİverelİm ne olcak dİmİ
selam kızlar hayırlı akşamlar
okuldan geldim annemi yolcu ettim Ahsen anneannesinin arkasından ağlayınca balkona çıkıp el salladık:)
dün reklam izlemiyor demiştim ya cadı koca kafaları izliyor deli gibi önüne geçmiş gülüyorrr:))kaydirigubbakcemile3
muzun kabız yapmamasına sevindim yaaa Ahsen sevmiyordu bugün çok güzel yemiş sağol birsencim
özlem tebrikler meslektaşımalkisalkisalkis
eşini de takma demiycem olmuyor çünkü ama kendi kendini yiyeceğine ve kendisinin gelip konuşmasını bekleyeceğine bence sor ve konuşmaya çalış hamilesin ve kötü geçmesine sebep oluyor
ayrıca mutlaka kutlaaaa bugünü
yarın biliyorsunuz kandil sabah arkadaşlarım bana gelecekler bişeyler okuycaz sonra okula gidicez niyetli olacağımız için hazırlık yok
akşamda iftarı annemin arkadaşında yapıcaz kandil için güzel bir program hazırlamış sağolsun annem Ahseni alıp geçicek bende okuldan çıkıp gelicem inşallah bizden böylee
aaa seninkide tavukçuymuş:))bizimkide iki günde bir tavuk ister tavuk yaparız. tavuk yemezse krize giriyor valla.
yakında gıdak gıdak diye slm verirsem şaşırmayın yani..
dogru vala cnmnurtencim sağol valla.bende çıldırıyorum zaten...ama yapcak bişey yok(( ya bu diyardan gitcen ya bu deveyi gütcen:))))a.s.
cnm benm koca geç giditor geç geliyor şuan çalışmadıgından kafasına göre eve geliyo onu beklemiyorum oyuzden..afiyet olsun canımda siz kocanla birlikte yemiyormusunuz?
hee hee bende yimem hülya yesinkaydirigubbakcemile3yemem ülennn lapa mabaaa bennnnnnnnnnnn
sizin yiyinnnn
hoşgeldin hadi gözun aydın kardeşinde gelniş kardeşin kızmı erkekmi cnm??Selam ben geldım nasılsınız bız ıyıyız kardeŞım bursa hoŞ daha 2 kere gÖrdÜm ama Çok mutlıuyum Şu fuarlarda olmasa ıstanbula hıÇ gelmıycek.herkes nasıl cerenn ıncıhan tlyon ve zehra selam bu kızda nezaman pc ye otursam huysuzlanıyo ya ımdaaaaaaaaaaaat
evt ya burdaki hatunlar tatlıcılar cnm sen şöyle güzel bi börek yapta yiiyelim bacım:)) aman ben koyverdim valla tutkunum resimdede gördün:umursamaz:Kımse bıŞey yazmamıŞ ben bu arada yemek bıle yedım Şımdı kızı uyutucam bursa ya gelcekler kızlar herkes tatlı yapıyor kımsenın kılo problemı yok sanırım gerÇı kalabalıktada yenmeden olmaz bı gÜn yıyıverelım ne olcak dımı
selam kızlar hayırlı akşamlar
okuldan geldim annemi yolcu ettim Ahsen anneannesinin arkasından ağlayınca balkona çıkıp el salladık:)
dün reklam izlemiyor demiştim ya cadı koca kafaları izliyor deli gibi önüne geçmiş gülüyorrr:))kaydirigubbakcemile3
muzun kabız yapmamasına sevindim yaaa Ahsen sevmiyordu bugün çok güzel yemiş sağol birsencim
özlem tebrikler meslektaşımalkisalkisalkis
eşini de takma demiycem olmuyor çünkü ama kendi kendini yiyeceğine ve kendisinin gelip konuşmasını bekleyeceğine bence sor ve konuşmaya çalış hamilesin ve kötü geçmesine sebep oluyor
ayrıca mutlaka kutlaaaa bugünü
yarın biliyorsunuz kandil sabah arkadaşlarım bana gelecekler bişeyler okuycaz sonra okula gidicez niyetli olacağımız için hazırlık yok
akşamda iftarı annemin arkadaşında yapıcaz kandil için güzel bir program hazırlamış sağolsun annem Ahseni alıp geçicek bende okuldan çıkıp gelicem inşallah bizden böylee
esracım h.g bacım :))
esencimAllah kabul etsin duanızda orucunuza da inş..
kıs pınar az yeeee bak partide pirinç lapasına yada domatesle kepekli ekmeğe talim olacakksınız heee :)))
kızlar GAZEL de baya adım atmaya başladı yaramaz şey azcık acele ediyor ama yinde fena değil..face ye videosunu koydum :))
hülya kızım biz pınarla ekmek arası yapacağız güzelll güzel yerizz olmadı yaprak sararımm ohhhh sefamızz olsunnnnnnn haha :))
afiyet olsun cnm yarasınnn bende çok sverim yediklerini:)))İyi akşamlar kızlar a.s.
Eşimle kayınbiraderim geldi. Eşimin karnı pek aç değilmiş. Biz yedik Apo'yla. Defdoş'la babasıyla oynaştı. Mutfağımı topladım. Şimdi Defdoş amcasıyla oynuyor. Birazdan gider.
Benden böyle. Söylemesi ayıp çok güzel karnıyarık ve bulgur pilavı yapmışım çok yedim yaaaa şiştim kafamçokkarıştı
Canımda çay istedi ama eşim içmez. Bi sallama yapayım bari kendime a.s.
maş. gazelime ya bayagı bayagı gidiyo işte:))esracım h.g bacım :))
esencimAllah kabul etsin duanızda orucunuza da inş..
kıs pınar az yeeee bak partide pirinç lapasına yada domatesle kepekli ekmeğe talim olacakksınız heee :)))
kızlar GAZEL de baya adım atmaya başladı yaramaz şey azcık acele ediyor ama yinde fena değil..face ye videosunu koydum :))
senin boyun kaç kız?? boya göre kilo hesabıda yaparız belki kıl payı kurtulursun lapa yemektenkaydirigubbakcemile3kız hülya bana da mı lapa vereceksinizz :))
Defdoş'umu uyuttum 20:30'da. 1 saat uyudu. Azcık oynaştım uyuttum yine. Sebze çorbasını pişirdim şimdi. Yarın sabahtan kayınvalideme gidicem günü var. Akşama görüşürüz ancak.
Şimdi çanta hazırlayayım da yatayım. Öptüm sizi kızlar a.s.
sar bacım bir kişilik daha sar bunlar sınıra 60 dediler ben 61 immafoldumbenhülya kızım biz pınarla ekmek arası yapacağız güzelll güzel yerizz olmadı yaprak sararımm ohhhh sefamızz olsunnnnnnn haha :))
iyi gecelera.s.Defdoş'umu uyuttum 20:30'da. 1 saat uyudu. Azcık oynaştım uyuttum yine. Sebze çorbasını pişirdim şimdi. Yarın sabahtan kayınvalideme gidicem günü var. Akşama görüşürüz ancak.
Şimdi çanta hazırlayayım da yatayım. Öptüm sizi kızlar a.s.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sar kız sar bende yirimmafiyet olsun cnm yarasınnn bende çok sverim yediklerini:)))
maş. gazelime ya bayagı bayagı gidiyo işte:))
senin boyun kaç kız?? boya göre kilo hesabıda yaparız belki kıl payı kurtulursun lapa yemektenkaydirigubbakcemile3
[QUOTE=dırımkızı;11778414]hülya kızım biz pınarla ekmek arası yapacağız güzelll güzel yerizz olmadı yaprak sararımm ohhhh sefamızz olsunnnnnnn haha :))
kız hülya bana da mı lapa vereceksinizz :))
Aldın mı cevabını Hülya garusuuuuuukaydirigubbakcemile3
hülya kızım biz pınarla ekmek arası yapacağız güzelll güzel yerizz olmadı yaprak sararımm ohhhh sefamızz olsunnnnnnn haha :))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sar kız sar bende yirimmafiyet olsun cnm yarasınnn bende çok sverim yediklerini:)))
maş. gazelime ya bayagı bayagı gidiyo işte:))
senin boyun kaç kız?? boya göre kilo hesabıda yaparız belki kıl payı kurtulursun lapa yemektenkaydirigubbakcemile3
[QUOTE=dırımkızı;11778414]hülya kızım biz pınarla ekmek arası yapacağız güzelll güzel yerizz olmadı yaprak sararımm ohhhh sefamızz olsunnnnnnn haha :))
ya arkadaşlar başım felaket agırıyor 3 saat önce minoset içtim bir tane daha içsem birşey olur mu 2010 mayıs annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?