2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

saol bacımm acele etmese daha başarılı olacakta cokk heycan yapıyorr darısı sizin kuzulara inş a.s.a.s.[/QUOTE]

gaz vermeee cnmmm versem verirdim...veremiyorum bennn napimmmmmmmmmmm:umursamaz:

ben yatıyorum kızlar sabah misafirim var iyi gecelerrr

iyigecelerrr

ya arkadaşlar başım felaket agırıyor 3 saat önce minoset içtim bir tane daha içsem birşey olur mu 2010 mayıs annesiyim
iç canım

cnm ya üzüldüm bak şimdi dişler mahvetti kuzuları sende bayagı yorulmuş ve aç kalmışsın yat cnm yat baban gelince arar seni..
sar bacım bir kişilik daha sar bunlar sınıra 60 dediler ben 61 immafoldumben

iyi gecelera.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sar kız sar bende yirimm

iyi uykular cnm çok öptk

170 gülüm kilomda 61 bi inemedim 58 e yaaaamafoldumben[/QUOTE]
eee sen ideal ölçülerdesin kızzzzemuszemus

saol bacımm acele etmese daha başarılı olacakta cokk heycan yapıyorr darısı sizin kuzulara inş a.s.a.s.[/QUOTE]
ooo bizimkine çok var sankii daha yeni yeni dönüyor zilli:))
ben yatıyorum kızlar sabah misafirim var iyi gecelerrr
iyi geceler..
ya arkadaşlar başım felaket agırıyor 3 saat önce minoset içtim bir tane daha içsem birşey olur mu 2010 mayıs annesiyim
cnm geçmiş olsun bende çok baş agrısı çektim ve hayatımda içmedim kadar ilacı haöileyken içtim okadar başım agrıyordu dr mr çekicekti nerdeyse(
ben porol içtim kutu kutu aynı zamanda drum günde 4tane minoset içebilirisn demişti.. iç cnm agrı ççekme boşuna...

kızım emekliyooooorrrrrrrrrrr
maş. kızına zemuszemus
hayirli olSun asli bayilirim emekleyen bebege ama benimki emeklemedi zillimafoldumben

kız sen yatsana
bayılırmış fallan yaaakaydirigubbakcemile3

bütün gün bakamadım buraya,kayınvalidemdeydik.Kızım bugün emeklemeyi öğrendi:)
geçmişe şöyle bir göz attım.
Özlemcim çok tebrik edirim.
bu arada mama konusu açılmış.Ben de çok kararsızım ya bebelac 3 kullancaz artık.Hipp almak istedim ama buralarda yok reale de gidemedim.Mecbur yine bebelac 3 aldım.Ama içim o kadar rahat değil.Bilemiyorum ne yapçaz ya.Ama milupa,Bebelac,hipp yurtdışında avrupa birliği ülkelerinde üretilen firmalarmış.Gdo falan bulunmazmış.
Amannn ne bileyim ya kafam karışık ama mecburen veriyorum.

cnm ya üzüldüm bak şimdi dişler mahvetti kuzuları sende bayagı yorulmuş ve aç kalmışsın yat cnm yat baban gelince arar seni..

170 gülüm kilomda 61 bi inemedim 58 e yaaaamafoldumben
eee sen ideal ölçülerdesin kızzzzemuszemus

ooo bizimkine çok var sankii daha yeni yeni dönüyor zilli:))

iyi geceler..

cnm geçmiş olsun bende çok baş agrısı çektim ve hayatımda içmedim kadar ilacı haöileyken içtim okadar başım agrıyordu dr mr çekicekti nerdeyse(
ben porol içtim kutu kutu aynı zamanda drum günde 4tane minoset içebilirisn demişti.. iç cnm agrı ççekme boşuna...

maş. kızına zemuszemus

kız sen yatsana
bayılırmış fallan yaaakaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]
tamam ya sen der demez yatmışım ben zatiiii:kedi::kedi:
ay bu arada iltifatın için sağol cicim evet evet bence de ideal fazlasına gerek yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler kızlar,
knk cım sanada teşekkürler,Bu arada esen de fırçayı yemiş.:)
efet evet yedimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydııııııııın
biz şimdi kalktık Ahsen yatakta durmak istemedi kahvaltısını yediricem şimdi size bakayım dedim arkadaşlarım gelir az sonraa

kandiliniz mübarek olsun adualarınızda bizleri ve bebişleri unutmayına.s.

64-65 KİLOYUM CANIM. BOYUMDA 160 . KENDİMİ HİÇ BEĞENMİYORUM.
SİNİR OLUYORUM

canım benim söyleme öylee çokaz bi fazlalığın var onda enkısa zamanda atarsın merak etme.aynı ölçülerde sayılırız benimde boyum 1.65 kilom 64 aynı durum bendede söz konusu ama canım bebişlerimiz harektlendikçe bizde peşlerinden öyle çok koşturuyoruzki ben diorum kesin veririrm bu tempoya veremesekte canımız sağolsun sağlıklı olalımda gerisi boş mümkün olduğunca ekmek yememeye çalış yemek ye ama ekmeği azalt.hamur işlerinden uzak dur canım ben öyle yapmaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile5

günaysın esencim.afiyet olsun ahsenime:ecrin_bebek: seninde kandilin mübarek olsun canım.bizim içinde dua edin canım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…