2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın Hayırlı Kandıller Kıslar,

Bizde 6 da kalktık şimdi sekerleme yapıyor Bora.Ya kızlar benım vajınamda cevız gıbı bı sertlık oluştu bırazda kasıklarımda ağrım var.Akşam doktoru aradım tıp terımıyle bışey olmuşsun gelmen gereklı dedı.Bakalım cumartesıye randevu verdı.Bu nerden cıktı sımdı basıma yaa.

Süt konusuna gelınce.Aşkam halamla konuştum.Ama öyle bı ürünün varlığından haberı yok.Ürün bılgılerini maıl attım bugun inceleyıp gerı dönucek bana.Ama mamayı kesme dıyor.Bakıcak uygunsa mama+süt dıyerız dedı.Haberdar edıcem sızleri

Nurten kız yok bışey dedı guldu senın kıza.Her cocuk farklı bı ugras bulur ve farklı geliştirirmiş kendini.Sanırım el becerısı cok olucak senın fıstığın.Hıc dert etme yanı.Bıde senın kde sınırleniyordu galıba Bora gıbı oda tepkı vermek olarak guzel bıle dedı.Erken konuşurmuş öyle bebekler.Şimdi bağırır sonra kelımeye gecer dedı.

ışte bızden böyle sekerler.Akşam kayınpederim gelıcek yemeğe.Yıne ufaktan hazırlık yaparım.

ay gülhancım geçmiş olsun canım ya
git bakalım cumartesi ne diyecek...

bu arada berkede çok bağırır...çok sinirli
hatta böyle dişlerini sıkıyor bazen...

ay gülhancım geçmiş olsun canım ya
git bakalım cumartesi ne diyecek...

bu arada berkede çok bağırır...çok sinirli
hatta böyle dişlerini sıkıyor bazen...

hayırlı kandıller kızlarrrrrr

Hayırlı kandıller kıslar.

Sağol cerencım.Bora dada cok var onlardan bende panık olmuştum ama.Normal tepkılermiş.

girsemde hemen bakınıp çıkıyorum. kimse çakmasın diye.o yüzden arkadaşlık filan kabul edemiyorum.
videolarıda açmıyor. programı yüklü değil. arada bir girersem resim bakıp hemencecik çıkıyorum çok gıcık...

kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun kızlar :Saruboceq:

özlem'cim tebrikler canım. hayırlı olsun mezuniyetin.

incihan annene ve sana çok geçmiş olsun. ikinizde doktordan güzel haberler alırsınız inşallah.

günaydin kizlar a.s.

kandiliniz mubarek olsunnn a.s. bebişlerinizle,ailelerinizle ve tüm sevdiklerinizle nice mutlu huzurlu saglikli kandillereee a.s. Rabbim bu gecenin hürmetine dualarimizi makbul,günahlarimizi af eder inşaAllah a.s.

gerci 6 da kalktik öglen oldu ama neyse işte :))

süt konusunda serrosa sabah verdim..uyku sersemi 100cc süt içti kuzum :) bakalim bi daha ne zaman vakit bulucam..serra cok yedirmeyede gelmiyor..kusuyor :S

ay bu 60 muhabbetine cok güldüm ama lütfen sınırı 65e cekin okadar ac kaldiktan sonra bide kapida kalmak istemiyorum :)))))

hülyacim cicim sen benle dalga gectin heeee :) intikamim aci olcak düşünüyorum suanda

gülhancim anneciginin güzel haberlerini bekliyoruz canim..sende c.tesi gidicekmişsin doktora..sende güzel haberlerle gel inşaAllah a.s.

birsencim seyrettim videoyu :) cok tatliar totikler:)

cerencim 64-65 kiloya fazla diyorsan bende sana pes diyorum ah ben insem o kilolara biran önceeee açım açççç

ay baska ne diyecegimi unuttum yaf :) açliğim aklima gelince D gidip bi türk kahvesi yapayim kendime..hem şeker ihtiyacimi karşilasin hem canlandirsin hem metebolizmami hizlandirsin

gelirim gene mucksssss

tuba'cım ayşe serra süt içmiyor demişsin.
ceylin'de aynı inan suyu biberonla cork cork içiyor ama süt asla.
bütün markaları denedim, inek sütü, keçi sütü hiçbirini içmiyor.
ben de kahvaltısını ve gece muhallebisini 250 'şer ml sütle hazırlıyorum.
bari öyle alsın diye.
ama son kontrolümüzde 11.5 kg geldi kuzum. ve doktor uyumadan önce muhallebi
verme artık dedi. çok kilolu %97 persentil çıktı. ayrıca çorbalarına ekmek koyma. et, balık,
tavuk, sebze, meyve bol bol ver
fakat karbonhidrat hiç verme dedi.
ben de zaten sabaha kadar hiç uyanmıyor uykuda bile süt içmiyor
ne zaman alacak sütü bu kız dedim. o da akşam da sütlü çorbalar ver dedi.
ben yine de arada bir muhallebi veriyorum diğer günler sütlü çorba.
öff ne çok yazmışım ama inan çok doluyum bu süt konusunda sen de ben gibiymişsin.
nasıl alıştırıcaz canım?

tubiş sen kaç kilosunki canım ben 58 dim önceden bu bana çokkkkk geliyor o yüzden...mafoldumben

Tülaycım hoşgeldin canımmmm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…