2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlar son zamanlarda bişey fark ettim ...ben çok çabuk terliyorum ve terleyince çok keskin kötü bir koku oluşuyor ..bu benim sinirimi bozuyor ...önceden böyle bişey yoktu yemek yeme şeklimde hep aynı ......annemde bi hastalık belirtisi olabilir diyo ..sinirimi bozuyor uff

tülaycım nasılsın canım selin nasıl oldu

cerencim sağol merakın için bitanem deli gibi koşturuyorum patronun toplantısı var regl oldum çok ama çok halsizim pat diye düşüp bayılmazsam iyidir valla tatlım

cerencim ya sorma bugünde aynıydı sabah geç geldim dr götürdük ama herşey normal
dişler muhtemelen dedi ama genel olarak iyi.valla o kadar uykusuzum ki sabah mide bulantısı başağrısı çok kötyüdümya

banucum ya gündüz iyi geceleri aynıı hele dün uyudu ağlıyarak uyandı ama yatakta yatmıyor neyse odaya geçtik yerlere ytıyor ya kafasını koltuğa koyup ayakları yerde öyle yatıyor.sonra kucama aldım anlamaıdğım bişey oldu öyle şiddetli kustuki elim ayağıma dolandıya( ama sonra uykuya daldı.

BıRSOM doktora gidip sor bence canım...hormonlarla alakalı birşeymi acaba?

TÜLAY canım aman iyi bari birşey çıkmasında..

BANU canım kolay gelsin...

kızlar teşekkür ederimde ne doktoruna gideceğimmm
bilmiyorum
bu annemde felaket tellalı gibii hee

birsen endokronolojiye git canım.komşumun kızı böyle bir sorundan gidiyordu ordan hatırlıyorum.

tülay'cım geçmiş olsun selin'e. kıyamam dişlerini çabucak çıkarır da düzelir inşallah.

birsen'cim çok terleme guatr belirtisi olabilir. tsh hormonuna bakabilirler canım. inşallah bişey çıkmaz sıkma canını.

ayşe canım saol ya inşallah.allahtan ateşimiz falan yok.ama kızlar ya bu çocuk gündüz iyi gece bişey oluyor offfffffff.hatta yatıncaya kadar iyi:))

yaa kızlar doğru diyorsunuz ben hamişken tsh larımdan biri
biraz düşüktü
sonra endokronolojye git dediler bende yanlışlıkla nükeleer tıpa gittim hamişken orası dedi biz bakarız
ve tst yapıldı ...orada prof düşük biraz ama gebeliğini etkileyecek bişi değil dedi...
gebelik sonrası takip dedi...hımmm
ben bi bu konuyıu araştırayımm

tülaycığım diştenmiş dimi aman başka bişey olmasın

bu arada her hastalık gibi dişde gece vuruyor cnm
benimkiler uykusundan çığlık atarak kalkıyor
o kadar yanii...ucları çıkana kadar idra edeceksin cnm

ayşecimm idrar yolu değil çünkü idrarında herhangi bir renk değişikliği yok.ama eğer bugün olursa yarın yine gelin bu sefer tahlil yaparız dedi doktor.

birsen canımya dişten olma ihtimali yüksek dedi.çünkü aynı anda 2-3 diş etten yarmak üzre.elime çıt çıt ses geliyor ama hala et,in içindeler bir çıksa yoksa hem iş hem uykusuzluk fenayımm valla(

merhaba hamınlarr..
GÜLHANCIM geçmiş olsun umarın önemli bişi değildir iyi haberini bekliyoruz ...

TUBıŞıMM seninle dalga geçmekkk ne haddime aşkolsun hee :))
hem sen bu kadar yemege nasıl hala açımm diye bagrınıyorsunn pesss :))

TULAYCIM sanada geçmiş olsun bacım sanırım stresten kaynaklanıyor ağrıların...
seline gelince kuzu yediğini hazmedememiştir dişlerde zorluyor yavrumu inş bi an önce atlatırda rahatlar kuzum ...

BıRSEN bacım sende bi dr a görün idrar tahlili yaptır vücutta iltihap olabilir ...

HERKEZıNN KANDıLı MUBAREK OLSUN HAYIRLARA VESıLE OLSUN ıNŞALLAH..ALLAH BU MUBAREK GUNDE DUALARINIZI KABUL ETSıNN ...

GELELıMM BıZE
bende gazeli uyuttum az önce saçlarımı düzleştirim dedimm parmagımı yaktım yaw (
Gazel uyanıncada pazara cıkalım azcık hava alsın kuzum kapıyı açtığı gördüğü anda cıyak cıyak ağlıyor dışarı çıkmak için havada güzel ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…