2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ya üzüldüm bak şimdi dişler mahvetti kuzuları sende bayagı yorulmuş ve aç kalmışsın yat cnm yat baban gelince arar seni..

170 gülüm kilomda 61 bi inemedim 58 e yaaaamafoldumben
eee sen ideal ölçülerdesin kızzzzemuszemus

saol bacımm acele etmese daha başarılı olacakta cokk heycan yapıyorr darısı sizin kuzulara inş a.s.a.s.[/QUOTE]
ooo bizimkine çok var sankii daha yeni yeni dönüyor zilli:))

iyi geceler..

cnm geçmiş olsun bende çok baş agrısı çektim ve hayatımda içmedim kadar ilacı haöileyken içtim okadar başım agrıyordu dr mr çekicekti nerdeyse(
ben porol içtim kutu kutu aynı zamanda drum günde 4tane minoset içebilirisn demişti.. iç cnm agrı ççekme boşuna...

maş. kızına zemuszemus

kız sen yatsana
bayılırmış fallan yaaakaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

Sagol Nurten'cigim, sIzIp kalmisim internetten ciktiktan sonra zaten.

Bende de vardi eger ayni seyse canim. Bartolin kisti o rahatsizligin adi yanilmiyorsam. Lokal anesteziyle ya da etkili bir antibiyotikle tedavisi var ama bazi durumlarda arsiz olup, tekrar edebiliyormus. Benimki patlamisti antibiyotikten sonra, tekrar etmedi allahtan.

Dorugun sabaha kadar uyanmadigi günleride görür müyüm ben acaba? En az iki kez kalkiyor mutlaka.

Sen 65 ile kapida kalirsan, biz Yalova sinirlarina bile giremeyiz Tuba'cigimopuyorumnanaktan

Anne'nin sözlerini dinleyip panikleme ama ihmalde etme Birsen'cigim. Hos söyleyene de bak diyebilirsin, adet görmedigim icin haftalardir doktora gidecegim, sürekli erteleyip duruyorum. Korkuyor muyum ne?bilmiyorumkismile

ayşe canım saol ya inşallah.allahtan ateşimiz falan yok.ama kızlar ya bu çocuk gündüz iyi gece bişey oluyor offfffffff.hatta yatıncaya kadar iyi:))

Insallah distendirde, ciktiginda rahatlarsiniz Tülay'cigim.opuyorumnanaktan

Anne'nin sözlerini dinleyip panikleme ama ihmalde etme Birsen'cigim. Hos söyleyene de bak diyebilirsin, adet görmedigim icin haftalardir doktora gidecegim, sürekli erteleyip duruyorum. Korkuyor muyum ne?bilmiyorumkismile

al benden bı tane daha bende gerıldım fazlasıyla hala regl olamadım korkuyorum aksını düşünmekten bılee hafta sonuna kadar beklıcem eger olmazsa test yaparım artıkmafoldumben

valla kızlar siz şu süt olayını konuştukça anne sütününün önemini birkez daha iyi anlıyorummm ve sütüm oldugu içinde Allah'a binlerce kez şükrediyorumm..
ne sıkıntılı durummuş yaw günde şu kadar içecek içermi içmez mi belli değil zaten ek gıdayı zor yiyiyorlar birde araya süt sıkıştırr pöfff (

evet ben şimdi spordan vazgeçtim diyetisyene gideceğim...muhtemelen diyetisyen bana test yapacak..tsh lar ve şekerime bakılacak...
o zaman bu iş açığa kavuşur ...orada sorun çıkarsa hemen bir dahiliyeye gideceğim...
gerekli yerlere yolcu ederler beni....

yani koltuk altı temizliğimi hep yaparım ...ter kokusundan nefret ederim ben ...
her duştan sonra koltuk altı deodarantımı sıkarım...
uzun yıllardır bu iş böyle koku olmazdı ama şimdi oluyor püff bi ara adettime yakın olurdu ....o zaman adetten hormonlardan derdim ama bu ara dışarı çıkayım geleyim oluyor
eskiden kalın cotton kilotlu çorapsız kot giyemezdim şimdi yarım çoraplayım
eskiden kazak giyerdim şimdi gömlek tarzı penye tarzı giyiyorum çünki çok sıcaklıyorum terliyorum...bişiii varr bakalım ne olacak ..

al benden bı tane daha bende gerıldım fazlasıyla hala regl olamadım korkuyorum aksını düşünmekten bılee hafta sonuna kadar beklıcem eger olmazsa test yaparım artıkmafoldumben

Canim benim hamile kalma olasiligim yok kadar az, dogum kontrol hapi kullaniyorum dogumdan beri. Ama 6 ay sonra kontrole gitmem gerekiyordu, randevumu iptal ettirdim, yeni randevuda almadim bir türlü.

Bende ayni seyi düsünmüstüm okurken su süt mevzusunu. Gerci bizde de sütüm azaldi, emdigi yetti mi yetmedi mi gibi stresler var. En azindan bende cok oldu, ara ara olmaya devam ediyor.:çok üzgünüm:

kıvılcım bende başladım hapa reglım beş gün geçikmişti bu ay çok korktum dün başladım hemen

birsencim umarım birşey yoktur

kızlar kilolalrdan konu açılmış ben şuan 60 kiloyum boyumda 1.74 bir iki kilo fazlam kaldı tatlıyı bir kessem veririmde çok yiyorum

bende raporların içinde boğuşuyorum acentalar falan offf mesai bitsede gitsem artık

Filizcim ona bakarsan benimde eskisi gibi değil zaten ilk 6 ay şaır şakırdı ama sonra sadace geceleri vermeye başladığım için azaltı ama gece en az 4 defa uanıyor sbahta 1 kere emdirince sanırım yine 500 cc yi buluyodur bulmasa bile yakındır..
üstelik azda alsa anne sütündeki vitamin onun ihtiyacını karşılıyordur cnm mrk etme sen ...

Aman hele sen cok dikkat et Banu'cugum, 3 cocuk, is ve ev. Kabusa döner hayatin.

Benim gecen haftalarda epey azalmisti ama bu aralar gündüzleride yogun bir bicimde emzirdigim ve bol sivi tükkettigim icin daha iyi canim. 500 ml'yi buluyordur sanirim, bezleri hep dolu dolu oluyor cünkü. Anne sütünün iceriginde demir haric tüm vitaminler varmis ve 6. aydan sonra da bebegin vitamin ihtiyacini %50 -%70 arasi karsiliyormus diye biliyorum.

Fılızcım saĞol canım.bu arada prtakallı kerevızı yaptım tarıf ıÇın saol Çok gÜzel oldu.ama ben extradan dalgınlıkla soĞanda koymuŞum.portakalıda 2 tane sıkmıŞım:)) yınede Çok lezzetlıydı.

ah kızlar emzirmek en büyük nimet valla kıyetini bilin.
hoş benimki de 6 ay sadece beni emdi. ek gıdaya geçince bıraktı memeyi cadı.
o zaman annemler sakın biberon verme emmeyi bırakır dediler. sütümde yetiyordu ben de vermedim.
ama sonradan ne yaptıysam biberona alıştıramadım. gerçi suyu içiyor ama süt içmiyor biberonla.
aventin alıştırma bardağını aldım onunla da içmiyor. napıcam bilmiyorum.
kızım çok şişko herşeyi yiyor ama süt çok önemli offf yine dertlendim mafoldumben

kısss ceylinim napıyorsun:)))
valla anne sütü gibi var mı canım geçen duruya verdim göğsümü ilk önce aldı süt geldi biraz neyse hoşuna gitti ama tamamını alınca böhh demezmi cimcime çok güldük ben elimden geldiğince sağıp veriyorum elimlede olsa alıyor ama artık hapa geçince onuda veremeyeceğim

Selam kızlar geçmişe bakamadım, hastayım, burnum gözüm akıp duruyo, bğazım şiş, kağanıda yeni uyuttum aslında ama hiç iş yapabilecek dermanım yok, nasılsınıza.s.

Ay bu arada sağ gögsümü parçaladı kağan, kanamıyo ama derin bi yara oluşmuş acıyo

burcum geçmiş olsun tatlım benimde boğazım kötü reglım ve çok yoğunum kağancım nasıl

canım ben de emmeyi bıraktığı zaman sağıyordum. ama o zamanda biberonla içmiyordu kaşıkla da çok zor oluyordu.
öyle böyle derken sütüm de gitti zaten. benim kız bi acayip ne diyim.
ama seninki biberon alıyor nasılsa sağıp ver elinden geldiğince.
6. aydan sonra doğum kontrol hapını emzirenlere de veriyorlar zaten.

Rica ederim canim. Tadinda bir sorun yoksa, dalginligin kusur sayilmaz ayrica.kaydirigubbakcemile5

Ayse'cigim, Dorugun'da biberona karsi feci allerjisi var, tükeniyorum bazen ona birsey icirecegim diye. Gecen "Mam" diye bir markanin sulugunu almistim, bugün ondan icireyim dedim pek umutlu olmayarak. Cünkü dört delikli ve rahatsiz olur dedim. Ama lakir lakir icti resmen. Bir dikiste 90 ml. su. Sanirim agzi normal biberon basligi gibi olmadigindan, disinide kasimasina yardim ettigi icin. Insallah böyle gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…