eee sen ideal ölçülerdesin kızzzzemuszemuscnm ya üzüldüm bak şimdidişler mahvetti kuzuları sende bayagı yorulmuş ve aç kalmışsın yat cnm yat baban gelince arar seni..
170 gülüm kilomda 61 bi inemedim 58 e yaaaamafoldumben
saol bacımm acele etmese daha başarılı olacakta cokk heycan yapıyorr darısı sizin kuzulara inş a.s.a.s.[/QUOTE]
ooo bizimkine çok var sankii daha yeni yeni dönüyor zilli:))
iyi geceler..
cnm geçmiş olsun bende çok baş agrısı çektim ve hayatımda içmedim kadar ilacı haöileyken içtim okadar başım agrıyordu dr mr çekicekti nerdeyse
ben porol içtim kutu kutu aynı zamanda drum günde 4tane minoset içebilirisn demişti.. iç cnm agrı ççekme boşuna...
maş. kızına zemuszemus
kız sen yatsana
bayılırmış fallan yaaakaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
Sagol Nurten'cigim, sIzIp kalmisim internetten ciktiktan sonra zaten.
Gunaydın Hayırlı Kandıller Kıslar,
Bizde 6 da kalktık şimdi sekerleme yapıyor Bora.Ya kızlar benım vajınamda cevız gıbı bı sertlık oluştu bırazda kasıklarımda ağrım var.Akşam doktoru aradım tıp terımıyle bışey olmuşsun gelmen gereklı dedı.Bakalım cumartesıye randevu verdı.Bu nerden cıktı sımdı basıma yaa.
Süt konusuna gelınce.Aşkam halamla konuştum.Ama öyle bı ürünün varlığından haberı yok.Ürün bılgılerini maıl attım bugun inceleyıp gerı dönucek bana.Ama mamayı kesme dıyor.Bakıcak uygunsa mama+süt dıyerız dedı.Haberdar edıcem sızleri
Nurten kız yok bışey dedı guldu senın kıza.Her cocuk farklı bı ugras bulur ve farklı geliştirirmiş kendini.Sanırım el becerısı cok olucak senın fıstığın.Hıc dert etme yanı.Bıde senın kde sınırleniyordu galıba Bora gıbı oda tepkı vermek olarak guzel bıle dedı.Erken konuşurmuş öyle bebekler.Şimdi bağırır sonra kelımeye gecer dedı.
İşte bızden böyle sekerler.Akşam kayınpederim gelıcek yemeğe.Yıne ufaktan hazırlık yaparım.
Bende de vardi eger ayni seyse canim. Bartolin kisti o rahatsizligin adi yanilmiyorsam. Lokal anesteziyle ya da etkili bir antibiyotikle tedavisi var ama bazi durumlarda arsiz olup, tekrar edebiliyormus. Benimki patlamisti antibiyotikten sonra, tekrar etmedi allahtan.
tuba'cım ayşe serra süt içmiyor demişsin.
ceylin'de aynı inan suyu biberonla cork cork içiyor ama süt asla.
bütün markaları denedim, inek sütü, keçi sütü hiçbirini içmiyor.
ben de kahvaltısını ve gece muhallebisini 250 'şer ml sütle hazırlıyorum.
bari öyle alsın diye.
ama son kontrolümüzde 11.5 kg geldi kuzum. ve doktor uyumadan önce muhallebi
verme artık dedi. çok kilolu %97 persentil çıktı. ayrıca çorbalarına ekmek koyma. et, balık,
tavuk, sebze, meyve bol bol ver
fakat karbonhidrat hiç verme dedi.
ben de zaten sabaha kadar hiç uyanmıyor uykuda bile süt içmiyor
ne zaman alacak sütü bu kız dedim. o da akşam da sütlü çorbalar ver dedi.
ben yine de arada bir muhallebi veriyorum diğer günler sütlü çorba.
öff ne çok yazmışım ama inan çok doluyum bu süt konusunda sen de ben gibiymişsin.
nasıl alıştırıcaz canım?
Dorugun sabaha kadar uyanmadigi günleride görür müyüm ben acaba? En az iki kez kalkiyor mutlaka.
günaydin kizlar a.s.
kandiliniz mubarek olsunnn a.s. bebişlerinizle,ailelerinizle ve tüm sevdiklerinizle nice mutlu huzurlu saglikli kandillereee a.s. Rabbim bu gecenin hürmetine dualarimizi makbul,günahlarimizi af eder inşaAllah a.s.
gerci 6 da kalktik öglen oldu ama neyse işte :))
süt konusunda serrosa sabah verdim..uyku sersemi 100cc süt içti kuzum :) bakalim bi daha ne zaman vakit bulucam..serra cok yedirmeyede gelmiyor..kusuyor :S
ay bu 60 muhabbetine cok güldümama lütfen sınırı 65e cekin okadar ac kaldiktan sonra bide kapida kalmak istemiyorum :)))))
hülyacim cicim sen benle dalga gectin heeee :) intikamim aci olcakdüşünüyorum suanda
gülhancim anneciginin güzel haberlerini bekliyoruz canim..sende c.tesi gidicekmişsin doktora..sende güzel haberlerle gel inşaAllah a.s.
birsencim seyrettim videoyu :) cok tatliar totikler:)
cerencim 64-65 kiloya fazla diyorsan bende sana pes diyorumah ben insem o kilolara biran önceeee açım açççç
ay baska ne diyecegimi unuttum yaf :) açliğim aklima gelinceD gidip bi türk kahvesi yapayim kendime..hem şeker ihtiyacimi karşilasin hem canlandirsin hem metebolizmami hizlandirsin
gelirim gene mucksssss
Sen 65 ile kapida kalirsan, biz Yalova sinirlarina bile giremeyiz Tuba'cigimopuyorumnanaktan
yaa kızlar son zamanlarda bişey fark ettim ...ben çok çabuk terliyorum ve terleyince çok keskin kötü bir koku oluşuyor ..bu benim sinirimi bozuyor ...önceden böyle bişey yoktu yemek yeme şeklimde hep aynı ......annemde bi hastalık belirtisi olabilir diyo ..sinirimi bozuyor uff
Anne'nin sözlerini dinleyip panikleme ama ihmalde etme Birsen'cigim. Hos söyleyene de bak diyebilirsin, adet görmedigim icin haftalardir doktora gidecegim, sürekli erteleyip duruyorum. Korkuyor muyum ne?bilmiyorumkismile
ayşe canım saol ya inşallah.allahtan ateşimiz falan yok.ama kızlar ya bu çocuk gündüz iyi gece bişey oluyor offfffffff.hatta yatıncaya kadar iyi:))
Insallah distendirde, ciktiginda rahatlarsiniz Tülay'cigim.opuyorumnanaktan