2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

burcum geçmiş olsun tatlım benimde boğazım kötü reglım ve çok yoğunum kağancım nasıl

Sağol cnm, sanada çok geçmiş olsun, kağan kudurmaya aynen devam ediyo cnm, demin onu uyuttumda rahatım şu anda, prensesler nasıl

Selam kızlar geçmişe bakamadım, hastayım, burnum gözüm akıp duruyo, bğazım şiş, kağanıda yeni uyuttum aslında ama hiç iş yapabilecek dermanım yok, nasılsınıza.s.
geçmiş olsun canım. kaan uyumuşken sen de yat dinlen bari.

Ayse'cigim, Dorugun'da biberona karsi feci allerjisi var, tükeniyorum bazen ona birsey icirecegim diye. Gecen "Mam" diye bir markanin sulugunu almistim, bugün ondan icireyim dedim pek umutlu olmayarak. Cünkü dört delikli ve rahatsiz olur dedim. Ama lakir lakir icti resmen. Bir dikiste 90 ml. su. Sanirim agzi normal biberon basligi gibi olmadigindan, disinide kasimasina yardim ettigi icin. Insallah böyle gider.

filiz bir araştırayım netten inşallah türkiyede vardır dediğin marka. bir de onu deneyeyim. sağol canım.

Sağol cnm, aslında uyusam uyucamda boş oturmak daha tatlı geldi :)))sen nasılsın cnm bebişin nasıl
opuyorumnanaktan

Sağol cnm, sanada çok geçmiş olsun, kağan kudurmaya aynen devam ediyo cnm, demin onu uyuttumda rahatım şu anda, prensesler nasıl

canım benim iyi prenseslerde burcu faceden resimlerine baktımda çok güzelsin tatlım maşallah sana:)))))))))a.s.

iyiym canım ceylin'de iyi, uyuyor. biz de annemle çay içiyoruz.
hem onunla hem sizinle sohbet ediyorum kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun cnm, iyi muhabbetler
opuyorumnanaktan
canım benim iyi prenseslerde burcu faceden resimlerine baktımda çok güzelsin tatlım maşallah sana:)))))))))a.s.

Sağol cnm o senin kendi güzelliğin
opuyorumnanaktan

Kızlar kağan uyandı... kucağımda şimdi beraber laptopun tuişlarına basıyoruz daha doğrusu o basıyor ben geri gelip düzeltiyorum

selam kızlar
Masal hiçbişey yemiyo ya ağzını açmıyo dişten mi acaba altlar çıktı ama üstler çıkcak galiba dün sırf yemek yedirebilmek için alışverişmerkezine gittim ya yarım kavonoz anca yedi bugün yeni uyudu kalkınca çorbasını vercem bakalım sinirlerim çok bozuluyo o yemeyince resmen harp yaşıyoruz,

Burcucum geçmiş olsun canım son günlerde Masal da bi kuduruk sorma dün akşam eşim ne bu kızım kızlar biraz sakin olur erkek olucaktın da son anda mı kız oldun diyo zaptedemiyoruz napcaz bakalım,

BURCU canım hoşgeldin yoksun ortalarda..özlettin valla...

ay birden işim yoğunlaştı benimde giremedim offf

burcu geçmiş olsun canım.

filizcim hayır valla gayet lezzetliydi.

banuu ayırmadım sana taza taze yaparım canımm...

Istersen resmini kopyalayabilirim canim. Belki faydasi olur.

Sen, facebook'da benim listemde yoksun sanirim Banu?

Anliyorum seni Hande'cigim, Doruk'da cok mizmiz. Distendir, gecer insallah bir an önce.

tülaycım sağol bitanemsin:))))

cerencim bende senin gibiyim biranda işler yoğunlaşıyor başımı kaşıyamıyorum bazende hiç iş olmuyor

burcucum sağol tatlım

burcu geçmiş olsun canım.

filizcim hayır valla gayet lezzetliydi.

banuu ayırmadım sana taza taze yaparım canımm...

Sağol cnm, nasılsın

oyy kuzum kıyamam ya, cnm inş çıkarrır bi an öncede rahatlarsınız kuzucukta sende, bu en hareketli dönemleri sanırım cnm bi keşfetme merakıdır sürüyor koltuklara tırmanıyoruz çekmece karıştırıyoruz

BURCU canım hoşgeldin yoksun ortalarda..özlettin valla...

ay birden işim yoğunlaştı benimde giremedim offf

Hoşbulduk cnm fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum sen nasılsn

kızlar kandiliniz mübarek olsun!! dün gelemedim de yine bırakıp kaçtım sanmayın diye bi uğrıyım dedim. biraz sıkışığım da yine pek giremiyorum.. bi yaramazlık yok di mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…