burcum geçmiş olsun tatlım benimde boğazım kötü reglım ve çok yoğunum kağancım nasıl
geçmiş olsun canım. kaan uyumuşken sen de yat dinlen bari.Selam kızlar geçmişe bakamadım, hastayım, burnum gözüm akıp duruyo, bğazım şiş, kağanıda yeni uyuttum aslında ama hiç iş yapabilecek dermanım yok, nasılsınıza.s.
geçmiş olsun canım. kaan uyumuşken sen de yat dinlen bari.
Ayse'cigim, Dorugun'da biberona karsi feci allerjisi var, tükeniyorum bazen ona birsey icirecegim diye. Gecen "Mam" diye bir markanin sulugunu almistim, bugün ondan icireyim dedim pek umutlu olmayarak. Cünkü dört delikli ve rahatsiz olur dedim. Ama lakir lakir icti resmen. Bir dikiste 90 ml. su. Sanirim agzi normal biberon basligi gibi olmadigindan, disinide kasimasina yardim ettigi icin. Insallah böyle gider.
filiz bir araştırayım netten inşallah türkiyede vardır dediğin marka. bir de onu deneyeyim. sağol canım.
Sağol cnm, sanada çok geçmiş olsun, kağan kudurmaya aynen devam ediyo cnm, demin onu uyuttumda rahatım şu anda, prensesler nasıl
iyiym canım ceylin'de iyi, uyuyor. biz de annemle çay içiyoruz.
hem onunla hem sizinle sohbet ediyorum kaydirigubbakcemile3
canım benim iyi prenseslerde burcu faceden resimlerine baktımda çok güzelsin tatlım maşallah sana:)))))))))a.s.
geçmiş olsun canım. kaan uyumuşken sen de yat dinlen bari.
Ayse'cigim, Dorugun'da biberona karsi feci allerjisi var, tükeniyorum bazen ona birsey icirecegim diye. Gecen "Mam" diye bir markanin sulugunu almistim, bugün ondan icireyim dedim pek umutlu olmayarak. Cünkü dört delikli ve rahatsiz olur dedim. Ama lakir lakir icti resmen. Bir dikiste 90 ml. su. Sanirim agzi normal biberon basligi gibi olmadigindan, disinide kasimasina yardim ettigi icin. Insallah böyle gider.
filiz bir araştırayım netten inşallah türkiyede vardır dediğin marka. bir de onu deneyeyim. sağol canım.
canım benim iyi prenseslerde burcu faceden resimlerine baktımda çok güzelsin tatlım maşallah sana:)))))))))a.s.
selam kızlar
Masal hiçbişey yemiyo ya ağzını açmıyo dişten mi acaba altlar çıktı ama üstler çıkcak galiba dün sırf yemek yedirebilmek için alışverişmerkezine gittim ya yarım kavonoz anca yedi bugün yeni uyudu kalkınca çorbasını vercem bakalım sinirlerim çok bozuluyo o yemeyince resmen harp yaşıyoruz,
Burcucum geçmiş olsun canım son günlerde Masal da bi kuduruk sorma dün akşam eşim ne bu kızım kızlar biraz sakin olur erkek olucaktın da son anda mı kız oldun diyo zaptedemiyoruz napcaz bakalım,
burcu geçmiş olsun canım.
filizcim hayır valla gayet lezzetliydi.
banuu ayırmadım sana taza taze yaparım canımm...
selam kızlar
Masal hiçbişey yemiyo ya ağzını açmıyo dişten mi acaba altlar çıktı ama üstler çıkcak galiba dün sırf yemek yedirebilmek için alışverişmerkezine gittim ya yarım kavonoz anca yedi bugün yeni uyudu kalkınca çorbasını vercem bakalım sinirlerim çok bozuluyo o yemeyince resmen harp yaşıyoruz,
Burcucum geçmiş olsun canım son günlerde Masal da bi kuduruk sorma dün akşam eşim ne bu kızım kızlar biraz sakin olur erkek olucaktın da son anda mı kız oldun diyo zaptedemiyoruz napcaz bakalım,
BURCU canım hoşgeldin yoksun ortalarda..özlettin valla...
ay birden işim yoğunlaştı benimde giremedim offf
tülaycım sağol bitanemsin:))))
cerencim bende senin gibiyim biranda işler yoğunlaşıyor başımı kaşıyamıyorum bazende hiç iş olmuyor
burcucum sağol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?