2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhab kızlar naıslsınz?
herkesin kandili kutlu olsun,rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inş.
zeynep bugün pek durmadı ara ara girdim ama pek bişi yapamadım forumda
azcık dışarı çıkardım gezmeye bu saat oldu uyuttum şimdi zorla oldu ama ne yapayım zırzır bağırıyo sürekli benimde başım çatlıyo bugün
mutfağıma yolluk gibi bişey bulmam lazım yada örmem lazım
şu kirpi iplerden falan onlara bakıyordum nette
halı alamadım alabileceğimde yok
eşimin kullandığı halıymış nu yaktım bide ben bikaç yerini istemiyorum bunu kullanmak
şu ince kaymaz yolluk tarzı şeylerden sordum metresi 22- den başlıyomuş
4 m almam laızm çok para
nasıl ucuza mal edbilirim diye düşünüyorum
bide odama kirpi iplerden fon yapıcam değişiklik olsun istiyoeum ya çok sıkıldım ama parada yok nasıl bişi yapsam diye düşünüp duruyorum
dün geldiğim gibi odalardaki halıların yerleirini değiştim çok bişi fark etmedi
koltukların yerini değişmem mümkün değil
bişiler bulmam lazım

yeni bebeişlerden konuşulmuş
rabbim isteyene veriri inş
clariesin olduğu gibi olmasın
gelemdi sanırım bi daha çok merak etitim valla bi ara girip aldırmadığını söyleyecek sandım ama yok

selam kızlar nasılsınız ,
ben okuldan geldim annemin arkadaşına gidecektik iptal oldu neyse evde bişeyler okurum artık
şimdi kızımla ilgileniyorum

sağol Filizcim, Burcucum sağol
Sibel, tuba, pınar sorumu yanıtlayan herkese teşekkürler okumadığım varsa, bende ariel alayım bari

merhaba kızlar nasılsınız herkesin kandili mübarek olsunhihoyyyt

bende işten geldim off birsürü işim var bu hafta sonu diş buğdayını yapıcam kısmetse resimleri eklerim,,ay birde aklıma gelmişken kızlar bostancı tarafında çevre kolejinde haftaya cumartesi çocuk eğitimiyle falan ilgili uzman psikolog tarafından seminer olucak hemide ücretsizalkisalkisalkis bir aksilik olmazsa eğer gidicem eğer imkanınız varsa s tabi istanbul civarında oturan için, bir bakın derim sitesini girince çıkıyor aklınızda olsun ben kız uyurken bir geçmişe bakayım

250ml mi :))))) yok artik kiz abartmişsin :) ama yiyorki yapiyorsun dimi :) maşaAllah kuzumaaa :)

canim serra gece süt içiyor..ama enfazla 150cc..sabah zorla 100cc içirdim..mamayi hiç sevmiyor..ki serra dogdugundan beri günde 1 kere mama yerdi..4.aydan sonra 2-3 kere cikti..ama ek gidalardan sonra sogudu biberondan..

onun dişinda kahvaltisini sütle yapiyorum..bazi muhallebileri sütle yapiyorum..eger tarhana vericeksem sütle yapiyorum..bazen meyvesine katiyorum..vs vs..ama direk sütü sadece uyurken içiyor kuzum..

valla ben pek anlamiyorum bu işi..günde 500ml süt daha versem bu kiz epey coscak demekki..enson 9.ayin bitiminde yani 1 ay önce tartildik..10.500kg 76 cm boyu vardi maşaAllah..ee bakiyorum hemen hemen herkes bu kilolarda bu boylarda..ee doktorda cok iyi diyor..kaç farkli doktora sordum gece bu cocuk bişi istemiyor uyandirip yedireyimmi diye..yok hayir..o acikirsa uyanir zaten dediler..bide serrosun kusma huyu var..bak bugun mesela..

6.30da 100ml süt içirdim..9.30da kahvaltisini yapti uyudu..12de kalkti..2 yerli muz+5bebe biskuvisi+ bir kahve fincani sütü kariştirip verdim..güzelce yedi kuzum..sonra 14.30da corba yedireyim dedim..ilk kaşikta tüm meyvesini kustu :S galiba ben bu kizi araliklarla cok yedirmeye aliştirdim..emzirirkende hep saatle emzirirdim..mamasinida hep saatle verirdim..3 saatten kisa sürede yedirince kusuyor hemen püf valla bu konuda bana bir dokun bin ah işit..bide bizim kabizlik sorunumuz var..oyuzden bolbolda su içiriyorum..o da şişiriyor biraz..valla napiyim artik..düzeni böyle..aciksa zaten aglar..ee kilosu boyuda iyi..daha napiyimki artik..kendimi üzmekten ve cocugumu yormaktan baska bi işe yaramiyor :S

tubiş sen kaç kilosunki canım ben 58 dim önceden bu bana çokkkkk geliyor o yüzden...mafoldumben

Tülaycım hoşgeldin canımmmm a.s.

kizimmmmm bayanlara kilomu sorulur be şöyle düşün canim 7li rakamlarin 8li rakamlarina yakin bi kilodayim :)))))))))))

canim guatrin belirtisi en büyük belirtisi el titremesi diye biliyorum..inşaAllah önemli bişey degildir..sen genede bi git doktora..

oyy kiyamam kuzum yaaa neyseki bişeyi yok demiş doktor..diş herhalde..

bukadar yemek derken neyi kast ediyorsun anlamadim :)

Sen 65 ile kapida kalirsan, biz Yalova sinirlarina bile giremeyiz Tuba'cigimopuyorumnanaktan

anacim dur daha 7li rakamlarin sonlarindayim hele bi 65e kadar ineyim sonra ben sizi arka kapidan alirim içeri

al benden bı tane daha bende gerıldım fazlasıyla hala regl olamadım korkuyorum aksını düşünmekten bılee hafta sonuna kadar beklıcem eger olmazsa test yaparım artıkmafoldumben

oyyy ne sabirli şeysin yaaaa..ben olsam coktan test yapmiştim

üşüttün belkide..bakalim cikar elbet ne oldugu..fazlada takilma

diyetisyene gitcegine cok sevindim :) hadi bakalim bizimlede paylaşirsin bilgilerini

kizim şişko şişko diyip nazar etme cocugu :))

valla ben yok biberona alişir yok memeden sogur laflarina hiç inanmadim..serros hep mama yedi enaz günde 1 kere..memeye cok düşkündü..sonra sütüm azaldi..sogudu cocuk memeden..şimdi ise biberonda sevmiyor :)) hepten alakasiz bişi oldu bu kiz :)))

Selam kızlar geçmişe bakamadım, hastayım, burnum gözüm akıp duruyo, bğazım şiş, kağanıda yeni uyuttum aslında ama hiç iş yapabilecek dermanım yok, nasılsınıza.s.

geçmiş olsun canim a.s.

canim ara ara hepsinde oluyor bu ya..neyi seviyorsa her ögün onu ver..

kızlar kandiliniz mübarek olsun!! dün gelemedim de yine bırakıp kaçtım sanmayın diye bi uğrıyım dedim. biraz sıkışığım da yine pek giremiyorum.. bi yaramazlık yok di mi??

hayirli kandiller canim :) hoşgeldin bizde yok canim bi yaramazlik

4mt kendinmi örceksin kiz? ben serraya bi battaniye öreyim dedim hamileyken hayatim kaydi resmen..tiksindim örgüden ya :)) 2-3 kilim alabilirsin yolluk yerine..hem uyguna gelir hem yorulmassin

selam kızlar nasılsınız ,
ben okuldan geldim annemin arkadaşına gidecektik iptal oldu neyse evde bişeyler okurum artık
şimdi kızımla ilgileniyorum

hoşgeldin canim..Allah kabul etsinnn

evet cnm zaten emzirdikçe süt artıyor ..

ama anlamadığım şey yaa gazel çokkk fazla su tüketmediği için mi az çiş yapıyor fisfisfis

Selam kızlar geçmişe bakamadım, hastayım, burnum gözüm akıp duruyo, bğazım şiş, kağanıda yeni uyuttum aslında ama hiç iş yapabilecek dermanım yok, nasılsınıza.s.

Ay bu arada sağ gögsümü parçaladı kağan, kanamıyo ama derin bi yara oluşmuş acıyo

cnm ya çokkk çok geçmişş olsunnn
kaan ısırdımı da yara etti yaw bilmiyorumkismile

cnm diştendir muhtemelennn diştendir bizimkilerde dönem dönem aynı durumu yaşıyorlar yerimseniben

h.g cnm seninde kandilin mubarek olsunnn kaydirigubbakcemile5

anam ben yazana kadar eşimin gelme vakti gelmiş bişeyler hazirliyim :) öptüm hepiniziiii :)

anladın sen onu :jeyyar::jeyyar:çok yerkennnnnnn delikafaduldendelikafadulden

Cnm sağol, seminer güzelmiş keşke oralarda olsaydım beraber giderdik, diş bugdayı bisküvisini benim tarifle yapıcaktın diye hatırlıyorum merakla bekliyorum cnm kolay gelsin

a.s.

Cnm kağan ısırdı, tam altında dişlerin geldiği yer delinmiş (( feci acıyo, ilaclarım vardı meme ucu yaralarına iyi gelen onlardan sürücemde bi bulabilsem...

hulya ahsende cok az cis yapiyor niye ki:uhm:

ay bu arada sen gun icinde emziriyormusun ben emziremiyorum okul var gelincede tok oldugu icin emmiyor gece emiyor bi de sabah 10a kadarr yetrer mi ki

ayy cnm yaa acısını en iyi ben bilirimmm cok üzüldüm yaa ama Allahtan cabuk iyileşiyor inş seninde cabuk iyileşir :Saruboceq:

hulya ahsende cok az cis yapiyor niye ki:uhm:

ay bu arada sen gun icinde emziriyormusun ben emziremiyorum okul var gelincede tok oldugu icin emmiyor gece emiyor bi de sabah 10a kadarr yetrer mi ki

[COLOR="DarkRed"bu ay dr gidince sorcam cnm sanada bilgi veririm...

canım ben gündüz hiç emzirmiyorum yani çokk nadir ara öğünleri kaçırdıysak yada yemediyse emziriyorum...ama normal şartta sadace gece uyayacagı zaman ve 3-4 defa uyandığında yani sabah en gec 8 de meme faslı kapanıyor cokacimcoook
Ahsenede yetiyodur cnm mutlaka eger yetmese gece uyanırdı zaten emmek içinn a.s.a.s. ][/COLOR]

Cnm sağol ya, öyle beter bişiki dokununca bile acıyo, bugün iyice pekişti, bende artık eskisi kadar sık emzirmiyorum cnm bu nedenle düzelir inş diye umuyorum...

inşallah yetiyordur canım gece hiç kalkmıyor ama insan tedirgin oluyor işte

sordum burcucum akşam emmesi yeterliymiş bundan sonrası için anne sütü bebek için gereksinim değil karmış bir yudum bile içse yeter dedi mama takviyesi yapayı mı dedim gerek yok dedi

Günaydın kızlarhihoyyytCanım geçmiş olsun göğüs ağrısını çok iyi bilirim benim pompadan hep yara oldu kanadı iltihap aktı hiç emziremedim zaten ondan sonrada hepten bıraktı beni mutlaka krem falan sür ihmal etme sakın, buıarada becerebilirsem eğer senin kurabiyeni aypıcam resmini göndericem sana tabi bendede ne yetenek varya kaydirigubbakcemile3ama bakalım neye benziycek ben kaçtım kızlar işteyim öpüyorumhihoyyyt

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

burcu canım çok geçmiş olsun ya nasıl ısırmış kuzu ne yapcan ne güzelki yinede emziriyorsun.keşke bende emzirseydimde berkede benide ısırsaydı...

esen canım sanada maşallah ne güzel kuzucun emiyor...

hülyacım sanada maşallah diyelim de canım sütünüz eksilmesin ne güzel yaaaaa

çalışınca sağmayla süt kesildi işte. benimde sütüm çoktu yoksa kızlar. 5 ay emzirdim sadece anne sütüyle. ama sonra sağ sağ azaldı. ne yapalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…