tuba'cım ayşe serra süt içmiyor demişsin.
ceylin'de aynı inan suyu biberonla cork cork içiyor ama süt asla.
bütün markaları denedim, inek sütü, keçi sütü hiçbirini içmiyor.
ben de kahvaltısını ve gece muhallebisini 250 'şer ml sütle hazırlıyorum.
bari öyle alsın diye.
ama son kontrolümüzde 11.5 kg geldi kuzum. ve doktor uyumadan önce muhallebi
verme artık dedi. çok kilolu %97 persentil çıktı. ayrıca çorbalarına ekmek koyma. et, balık,
tavuk, sebze, meyve bol bol ver
fakat karbonhidrat hiç verme dedi.
ben de zaten sabaha kadar hiç uyanmıyor uykuda bile süt içmiyor
ne zaman alacak sütü bu kız dedim. o da akşam da sütlü çorbalar ver dedi.
ben yine de arada bir muhallebi veriyorum diğer günler sütlü çorba.
öff ne çok yazmışım ama inan çok doluyum bu süt konusunda sen de ben gibiymişsin.
nasıl alıştırıcaz canım?
tubiş sen kaç kilosunki canım ben 58 dim önceden bu bana çokkkkk geliyor o yüzden...mafoldumben
Tülaycım hoşgeldin canımmmm a.s.
yaa kızlar son zamanlarda bişey fark ettim ...ben çok çabuk terliyorum ve terleyince çok keskin kötü bir koku oluşuyor ..bu benim sinirimi bozuyor ...önceden böyle bişey yoktu yemek yeme şeklimde hep aynı ......annemde bi hastalık belirtisi olabilir diyo ..sinirimi bozuyor uff
banucum ya gündüz iyi geceleri aynıı hele dün uyudu ağlıyarak uyandı ama yatakta yatmıyor neyse odaya geçtik yerlere ytıyor ya kafasını koltuğa koyup ayakları yerde öyle yatıyor.sonra kucama aldım anlamaıdğım bişey oldu öyle şiddetli kustuki elim ayağıma dolandıya( ama sonra uykuya daldı.
merhaba hamınlarr..
GÜLHANCIM geçmiş olsun umarın önemli bişi değildir iyi haberini bekliyoruz ...
TUBİŞİMM seninle dalga geçmekkk ne haddime aşkolsun hee :))
hem sen bu kadar yemege nasıl hala açımm diye bagrınıyorsunn pesss :))
TULAYCIM sanada geçmiş olsun bacım sanırım stresten kaynaklanıyor ağrıların...
seline gelince kuzu yediğini hazmedememiştir dişlerde zorluyor yavrumu inş bi an önce atlatırda rahatlar kuzum ...
BİRSEN bacım sende bi dr a görün idrar tahlili yaptır vücutta iltihap olabilir ...
HERKEZİNN KANDİLİ MUBAREK OLSUN HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH..ALLAH BU MUBAREK GUNDE DUALARINIZI KABUL ETSİNN ...
Sen 65 ile kapida kalirsan, biz Yalova sinirlarina bile giremeyiz Tuba'cigimopuyorumnanaktan
al benden bı tane daha bende gerıldım fazlasıyla hala regl olamadım korkuyorum aksını düşünmekten bılee hafta sonuna kadar beklıcem eger olmazsa test yaparım artıkmafoldumben
evet ben şimdi spordan vazgeçtim diyetisyene gideceğim...muhtemelen diyetisyen bana test yapacak..tsh lar ve şekerime bakılacak...
o zaman bu iş açığa kavuşur ...orada sorun çıkarsa hemen bir dahiliyeye gideceğim...
gerekli yerlere yolcu ederler beni....
yani koltuk altı temizliğimi hep yaparım ...ter kokusundan nefret ederim ben ...
her duştan sonra koltuk altı deodarantımı sıkarım...
uzun yıllardır bu iş böyle koku olmazdı ama şimdi oluyor püff bi ara adettime yakın olurdu ....o zaman adetten hormonlardan derdim ama bu ara dışarı çıkayım geleyim oluyor
eskiden kalın cotton kilotlu çorapsız kot giyemezdim şimdi yarım çoraplayım
eskiden kazak giyerdim şimdi gömlek tarzı penye tarzı giyiyorum çünki çok sıcaklıyorum terliyorum...bişiii varr bakalım ne olacak ..
ah kızlar emzirmek en büyük nimet valla kıyetini bilin.
hoş benimki de 6 ay sadece beni emdi. ek gıdaya geçince bıraktı memeyi cadı.
o zaman annemler sakın biberon verme emmeyi bırakır dediler. sütümde yetiyordu ben de vermedim.
ama sonradan ne yaptıysam biberona alıştıramadım. gerçi suyu içiyor ama süt içmiyor biberonla.
aventin alıştırma bardağını aldım onunla da içmiyor. napıcam bilmiyorum.
kızım çok şişko herşeyi yiyor ama süt çok önemli offf yine dertlendim mafoldumben
Selam kızlar geçmişe bakamadım, hastayım, burnum gözüm akıp duruyo, bğazım şiş, kağanıda yeni uyuttum aslında ama hiç iş yapabilecek dermanım yok, nasılsınıza.s.
selam kızlar
Masal hiçbişey yemiyo ya ağzını açmıyo dişten mi acaba altlar çıktı ama üstler çıkcak galiba dün sırf yemek yedirebilmek için alışverişmerkezine gittim ya yarım kavonoz anca yedi bugün yeni uyudu kalkınca çorbasını vercem bakalım sinirlerim çok bozuluyo o yemeyince resmen harp yaşıyoruz,
Burcucum geçmiş olsun canım son günlerde Masal da bi kuduruk sorma dün akşam eşim ne bu kızım kızlar biraz sakin olur erkek olucaktın da son anda mı kız oldun diyo zaptedemiyoruz napcaz bakalım,
kızlar kandiliniz mübarek olsun!! dün gelemedim de yine bırakıp kaçtım sanmayın diye bi uğrıyım dedim. biraz sıkışığım da yine pek giremiyorum.. bi yaramazlık yok di mi??
merhab kızlar naıslsınz?
herkesin kandili kutlu olsun,rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inş.
zeynep bugün pek durmadı ara ara girdim ama pek bişi yapamadım forumda
azcık dışarı çıkardım gezmeye bu saat oldu uyuttum şimdi zorla oldu ama ne yapayım zırzır bağırıyo sürekli benimde başım çatlıyo bugün
mutfağıma yolluk gibi bişey bulmam lazım yada örmem lazım
şu kirpi iplerden falan onlara bakıyordum nette
halı alamadım alabileceğimde yok
eşimin kullandığı halıymış nu yaktım bide ben bikaç yerini istemiyorum bunu kullanmak
şu ince kaymaz yolluk tarzı şeylerden sordum metresi 22- den başlıyomuş
4 m almam laızm çok para
nasıl ucuza mal edbilirim diye düşünüyorum
bide odama kirpi iplerden fon yapıcam değişiklik olsun istiyoeum ya çok sıkıldım ama parada yok nasıl bişi yapsam diye düşünüp duruyorum
dün geldiğim gibi odalardaki halıların yerleirini değiştim çok bişi fark etmedi
koltukların yerini değişmem mümkün değil
bişiler bulmam lazım
selam kızlar nasılsınız ,
ben okuldan geldim annemin arkadaşına gidecektik iptal oldu neyse evde bişeyler okurum artık
şimdi kızımla ilgileniyorum
Aman hele sen cok dikkat et Banu'cugum, 3 cocuk, is ve ev. Kabusa döner hayatin.
Benim gecen haftalarda epey azalmisti ama bu aralar gündüzleride yogun bir bicimde emzirdigim ve bol sivi tükkettigim icin daha iyi canim. 500 ml'yi buluyordur sanirim, bezleri hep dolu dolu oluyor cünkü. Anne sütünün iceriginde demir haric tüm vitaminler varmis ve 6. aydan sonra da bebegin vitamin ihtiyacini %50 -%70 arasi karsiliyormus diye biliyorum.
Selam kızlar geçmişe bakamadım, hastayım, burnum gözüm akıp duruyo, bğazım şiş, kağanıda yeni uyuttum aslında ama hiç iş yapabilecek dermanım yok, nasılsınıza.s.
Ay bu arada sağ gögsümü parçaladı kağan, kanamıyo ama derin bi yara oluşmuş acıyo
selam kızlar
Masal hiçbişey yemiyo ya ağzını açmıyo dişten mi acaba altlar çıktı ama üstler çıkcak galiba dün sırf yemek yedirebilmek için alışverişmerkezine gittim ya yarım kavonoz anca yedi bugün yeni uyudu kalkınca çorbasını vercem bakalım sinirlerim çok bozuluyo o yemeyince resmen harp yaşıyoruz,
Burcucum geçmiş olsun canım son günlerde Masal da bi kuduruk sorma dün akşam eşim ne bu kızım kızlar biraz sakin olur erkek olucaktın da son anda mı kız oldun diyo zaptedemiyoruz napcaz bakalım,
merhab kızlar naıslsınz?
herkesin kandili kutlu olsun,rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inş.
zeynep bugün pek durmadı ara ara girdim ama pek bişi yapamadım forumda
azcık dışarı çıkardım gezmeye bu saat oldu uyuttum şimdi zorla oldu ama ne yapayım zırzır bağırıyo sürekli benimde başım çatlıyo bugün
mutfağıma yolluk gibi bişey bulmam lazım yada örmem lazım
şu kirpi iplerden falan onlara bakıyordum nette
halı alamadım alabileceğimde yok
eşimin kullandığı halıymış nu yaktım bide ben bikaç yerini istemiyorum bunu kullanmak
şu ince kaymaz yolluk tarzı şeylerden sordum metresi 22- den başlıyomuş
4 m almam laızm çok para
nasıl ucuza mal edbilirim diye düşünüyorum
bide odama kirpi iplerden fon yapıcam değişiklik olsun istiyoeum ya çok sıkıldım ama parada yok nasıl bişi yapsam diye düşünüp duruyorum
dün geldiğim gibi odalardaki halıların yerleirini değiştim çok bişi fark etmedi
koltukların yerini değişmem mümkün değil
bişiler bulmam lazım
anam ben yazana kadar eşimin gelme vakti gelmişbişeyler hazirliyim :) öptüm hepiniziiii :)
merhaba kızlar nasılsınız herkesin kandili mübarek olsunhihoyyyt
bende işten geldim off birsürü işim var bu hafta sonu diş buğdayını yapıcam kısmetse resimleri eklerim,,ay birde aklıma gelmişken kızlar bostancı tarafında çevre kolejinde haftaya cumartesi çocuk eğitimiyle falan ilgili uzman psikolog tarafından seminer olucak hemide ücretsizalkisalkisalkis bir aksilik olmazsa eğer gidicem eğer imkanınız varsa s tabi istanbul civarında oturan için, bir bakın derim sitesini girince çıkıyor aklınızda olsun ben kız uyurken bir geçmişe bakayım
a.s.250ml mi :))))) yok artik kiz abartmişsin :) ama yiyorki yapiyorsun dimi :) maşaAllah kuzumaaa :)
canim serra gece süt içiyor..ama enfazla 150cc..sabah zorla 100cc içirdim..mamayi hiç sevmiyor..ki serra dogdugundan beri günde 1 kere mama yerdi..4.aydan sonra 2-3 kere cikti..ama ek gidalardan sonra sogudu biberondan..
onun dişinda kahvaltisini sütle yapiyorum..bazi muhallebileri sütle yapiyorum..eger tarhana vericeksem sütle yapiyorum..bazen meyvesine katiyorum..vs vs..ama direk sütü sadece uyurken içiyor kuzum..
valla ben pek anlamiyorum bu işi..günde 500ml süt daha versem bu kiz epey coscak demekki..enson 9.ayin bitiminde yani 1 ay önce tartildik..10.500kg 76 cm boyu vardi maşaAllah..ee bakiyorum hemen hemen herkes bu kilolarda bu boylarda..ee doktorda cok iyi diyor..kaç farkli doktora sordum gece bu cocuk bişi istemiyor uyandirip yedireyimmi diye..yok hayir..o acikirsa uyanir zaten dediler..bide serrosun kusma huyu var..bak bugun mesela..
6.30da 100ml süt içirdim..9.30da kahvaltisini yapti uyudu..12de kalkti..2 yerli muz+5bebe biskuvisi+ bir kahve fincani sütü kariştirip verdim..güzelce yedi kuzum..sonra 14.30da corba yedireyim dedim..ilk kaşikta tüm meyvesini kustu :S galiba ben bu kizi araliklarla cok yedirmeye aliştirdim..emzirirkende hep saatle emzirirdim..mamasinida hep saatle verirdim..3 saatten kisa sürede yedirince kusuyor hemenpüf valla bu konuda bana bir dokun bin ah işit..bide bizim kabizlik sorunumuz var..oyuzden bolbolda su içiriyorum..o da şişiriyor biraz..valla napiyim artik..düzeni böyle..aciksa zaten aglar..ee kilosu boyuda iyi..daha napiyimki artik..kendimi üzmekten ve cocugumu yormaktan baska bi işe yaramiyor :S
kizimmmmm bayanlara kilomu sorulur beşöyle düşün canim 7li rakamlarin 8li rakamlarina yakin bi kilodayim :)))))))))))
canim guatrin belirtisi en büyük belirtisi el titremesi diye biliyorum..inşaAllah önemli bişey degildir..sen genede bi git doktora..
oyy kiyamam kuzum yaaaneyseki bişeyi yok demiş doktor..diş herhalde..
bukadar yemek derken neyi kast ediyorsun anlamadim :)
anacim dur daha 7li rakamlarin sonlarindayimhele bi 65e kadar ineyim sonra ben sizi arka kapidan alirim içeri
oyyy ne sabirli şeysin yaaaa..ben olsam coktan test yapmiştim
üşüttün belkide..bakalim cikar elbet ne oldugu..fazlada takilma
diyetisyene gitcegine cok sevindim :) hadi bakalim bizimlede paylaşirsin bilgilerini
kizim şişko şişko diyip nazar etme cocugu :))
valla ben yok biberona alişir yok memeden sogur laflarina hiç inanmadim..serros hep mama yedi enaz günde 1 kere..memeye cok düşkündü..sonra sütüm azaldi..sogudu cocuk memeden..şimdi ise biberonda sevmiyor :)) hepten alakasiz bişi oldu bu kiz :)))
geçmiş olsun canim a.s.
canim ara ara hepsinde oluyor bu ya..neyi seviyorsa her ögün onu ver..
hayirli kandiller canim :) hoşgeldinbizde yok canim bi yaramazlik
4mt kendinmi örceksin kiz? ben serraya bi battaniye öreyim dedim hamileyken hayatim kaydi resmen..tiksindim örgüden ya :)) 2-3 kilim alabilirsin yolluk yerine..hem uyguna gelir hem yorulmassin
hoşgeldin canim..Allah kabul etsinnn
evet cnm zaten emzirdikçe süt artıyor ..
ama anlamadığım şey yaa gazel çokkk fazla su tüketmediği için mi az çiş yapıyor fisfisfis
cnm ya çokkk çok geçmişş olsunnn
kaan ısırdımı da yara etti yaw bilmiyorumkismile
cnm diştendir muhtemelennn diştendir bizimkilerde dönem dönem aynı durumu yaşıyorlar yerimseniben
h.g cnm seninde kandilin mubarek olsunnn kaydirigubbakcemile5
anladın sen onu :jeyyar::jeyyar:çok yerkennnnnnn delikafaduldendelikafadulden
Cnm sağol, seminer güzelmiş keşke oralarda olsaydım beraber giderdik, diş bugdayı bisküvisini benim tarifle yapıcaktın diye hatırlıyorum merakla bekliyorum cnm kolay gelsin
a.s.
Cnm kağan ısırdı, tam altında dişlerin geldiği yer delinmiş(( feci acıyo, ilaclarım vardı meme ucu yaralarına iyi gelen onlardan sürücemde bi bulabilsem...
hulya ahsende cok az cis yapiyor niye ki:uhm:
ay bu arada sen gun icinde emziriyormusun ben emziremiyorum okul var gelincede tok oldugu icin emmiyor gece emiyor bi de sabah 10a kadarr yetrer mi ki
ayy cnm yaa acısını en iyi ben bilirimmm cok üzüldüm yaa ama Allahtan cabuk iyileşiyor inş seninde cabuk iyileşir :Saruboceq:
[COLOR="DarkRed"bu ay dr gidince sorcam cnm sanada bilgi veririm...
canım ben gündüz hiç emzirmiyorum yani çokk nadir ara öğünleri kaçırdıysak yada yemediyse emziriyorum...ama normal şartta sadace gece uyayacagı zaman ve 3-4 defa uyandığında yani sabah en gec 8 de meme faslı kapanıyor cokacimcoook
Ahsenede yetiyodur cnm mutlaka eger yetmese gece uyanırdı zaten emmek içinn a.s.a.s. ][/COLOR]
inşallah yetiyordur canım gece hiç kalkmıyor ama insan tedirgin oluyor işteayy cnm yaa acısını en iyi ben bilirimmm cok üzüldüm yaa ama Allahtan cabuk iyileşiyor inş seninde cabuk iyileşir :Saruboceq:
[COLOR="DarkRed"bu ay dr gidince sorcam cnm sanada bilgi veririm...
canım ben gündüz hiç emzirmiyorum yani çokk nadir ara öğünleri kaçırdıysak yada yemediyse emziriyorum...ama normal şartta sadace gece uyayacagı zaman ve 3-4 defa uyandığında yani sabah en gec 8 de meme faslı kapanıyor cokacimcoook
Ahsenede yetiyodur cnm mutlaka eger yetmese gece uyanırdı zaten emmek içinn a.s.a.s. ][/COLOR]
inşallah yetiyordur canım gece hiç kalkmıyor ama insan tedirgin oluyor işte
Cnm sağol, seminer güzelmiş keşke oralarda olsaydım beraber giderdik, diş bugdayı bisküvisini benim tarifle yapıcaktın diye hatırlıyorum merakla bekliyorum cnm kolay gelsin
a.s.
Cnm kağan ısırdı, tam altında dişlerin geldiği yer delinmiş(( feci acıyo, ilaclarım vardı meme ucu yaralarına iyi gelen onlardan sürücemde bi bulabilsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?