yakışıklıya bak sen maşallah çok tatlı ya:)))) cerencim Allah nazarlardan korusun
ceren canım maşallah çok tatlı çıkmış.ayy bende istiyorummya..ama selini mümkün değil durduramayızki(
Gunaydın Kızlar,
Gülşah ne dıyosun yaa.Yoktur bışey stres yapmışsındır.Hem 4 gun cok değil kı yaww.
Tuba sende su kızın süt olayına karışma artık.Bak gelişimi cok guzel.Hem 500ml az değilki nasıl verıcez bı gunde.Ben 400ml ancak içirebılıyorum.Bıde cok sık beslıyosun sankı 9.30 kahvaltı 12 muz doğru hatırlıyosam.Bak kusması onunla ilgili olabılır.Çünkü saatlı beslenmeye alışmış.Bora da hem yemeğini hem uykusunu saatlı istıyor.Yanı en azında hepsinin arasında 3 saat fark bırakıyor.
Burcu memiş acımış galıba.Ahh o ne illet bıseydır.Merhem sür canım hemen.
Son sayfaya bakabıldım kıslar.Ben bugun yıne atta gıdıcem.Arkadaslarla buluşucaz dışarda.Duş alıp hazırlanmak lazım.
Hmm bıde gecmış olsun dılekleriniz için cok tesekkür ederim.Bakalım cumartesı gunu gıdıcem doktora.
Fılızcım operasyon demışsın insallah gerek kalmas ya.Senın gıbı ılaçla atlatırım.Ama üstüne bıle zor oturuyorum ağrı yapıyo.
günaydın kızlar nasılsınız??evet ceren ya çalışmaya başlayınca süt falan kalmıyor(( kızlar neyseki selin bugün 3 güne nazaran daha iyi uyudu sayılır.en azından kendimi biraz daha dinlenmiş hissediyorum.sanırım dişleri.üst yan dişlerden sonra üst ön dişlerde patlamış akşam farkettim.teyzelerş bu arada kuzum 3-4 dakika ayakta dikelebiliyor sanırım yürümesi yakındır:)
gunaydın canım
sanada canım gunaydın
aman masallah selıne kuzular ayaklanmaya basladılar yaşlarını yuruyerek karsılıyacaklar inşallah
gunaydın canım
allah bozmasın kızların nesesınııı yarın ıcınde sımdıden kolay gelsın canıma.s.
bıze gelınce dun aksam gorumcemle kardesım nıhat hatıpoglunun konferansı vardı oraya gıttı bızde baya uzun zamandan sonra ucumuz kaldık evde tamm ohh deyıp cıpslerı elımıze alıp bihtere bakıyodukkı duruyu sallamaya baslamıstımkı geldılerrr kaydirigubbakcemile3
kızımı uyttum 11,30a dogru 130cc de muhallebı yedırdım saat 4 de bı aglamayla uyandık susumuyo neden agladı anlamadım babasıda kalktı tabı aldı odaları falan dolastırdı sustu sonra 5,30a kadar oturduk kızımla zor uyuttum sabah gec kaldım tabı ben cıkarken hala aglamaklıydı bırakıp cıkmak zorunda kaldım:sinifsinif:
hala tıkalı burnu olmadı yarın sabah doktoruna goturcem bakalım gecmezse
burcu nasıl oldu acaba dun oda kotuyduCADIARZU
buarada hala tık yok bende hala hastalanmadım buaksam test yapmak sart oldusenağlama
günaydın canım nasılsın selinimin iyi olmasına sevindim canım yarın geliyorsunuz demi canım:)) nasipse
valla öyle tatil günlerini bende çok seviyorum yavrularımızla birlikte olmak çok güzel sağol teyzesi bende senin prensi yerim opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım cümlemizin neşesi bozulmasın tatlım bebişine geçmiş olsun
canım ilk defa bende bu ay çok korktum gecikince hatta dedimki ben millete ne derim üç çocuk iş ev nasıl yetişirim diye ama demekki strestenmiş geldi hakkında hayırlısı olsun bitanem :))))) ikinci yiyenlerde geliyor Allahın izniyle
burcu inşallah bugün biraz daha toparlanmıştır
sordum burcucum akşam emmesi yeterliymiş bundan sonrası için anne sütü bebek için gereksinim değil karmış bir yudum bile içse yeter dedi mama takviyesi yapayı mı dedim gerek yok dedi
Günaydın kızlarhihoyyytCanım geçmiş olsun göğüs ağrısını çok iyi bilirim benim pompadan hep yara oldu kanadı iltihap aktı hiç emziremedim zaten ondan sonrada hepten bıraktı beni mutlaka krem falan sür ihmal etme sakın, buıarada becerebilirsem eğer senin kurabiyeni aypıcam resmini göndericem sana tabi bendede ne yetenek varya kaydirigubbakcemile3ama bakalım neye benziycek ben kaçtım kızlar işteyim öpüyorumhihoyyyt
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
burcu canım çok geçmiş olsun ya nasıl ısırmış kuzu ne yapcan ne güzelki yinede emziriyorsun.keşke bende emzirseydimde berkede benide ısırsaydı...
esen canım sanada maşallah ne güzel kuzucun emiyor...
burcu canım iyi olmana sevindim.evet teyzesi yürümesi yakın.kağancık nasıl canım.akşam eşime bahsettim ya çok tatlı reklam bebeği gibi diye çok merak etti :))
canımm valla bende çokkkkkkkkkkkkkkkk mennun olurumm):)
aynı tür bişi veren oldumu kurumu olur acaba
burcu bende laz böreği yapıcam akşama eğer hazır baklava yufkası bulursam markette:)) gelsene tatlı yemeye:))))
herkese selamlar burcu geçmiş olsun canım dikkat et kendine ...sürekli takip etmeye çalışıyorum ama bir türlü girip iki kelime yazmaya fırsat bulamıyorum bende oğlumu yatırdım uyuyo ... bakıyorumda herkesin bebişinin dişleri çıkmış bizde hala tık yok bir tane bile çıkmadı yaa acaba neden arkadaşımın oğlumdan 2 ay küçük bir kızı var onun bile çıktı geçenlerde çok kafaya takıyorum bu durumu bendebilmiyorumkismile acaba bizim gibi henüz hiç diş çıkarmayan varmısempatiksalakcinni
alperen kayra emeklediğinden beri bir dk boş vaktim olmuyor sürekli iş halindeyim evi temizle yemek yap oğluşu uyut yedir oynat vs.derken bana gün yetmiyor kendim yemek yemeyi bile unutuyorum maalesef ki 49 kiloya düşmüşüm en azından eski kiloma gelmeliyim 51 kilo olsam keşke yine... bu çocuklar bizi iğne iplik yapacaklar herhalde yada benmi çok pimpirikliyim bir dk işim bitmiyor anlamadım gittikaydirigubbakcemile3
bır goz atayım dedım laz boregı duydum bayılırım ben ya bır laz olatak buna
bende ıstıyom bendeeeecokacimcoook
herkeze çoook uzun zaman sonra tekrar MERHABA uzun zamandır uğramıyorum buralara hepiniz iyisinizdir umarım belki beni hatırlayanlarınız olur bebişlerimiz artık kocaman oldular çok şükür çokkk yoruluyorum belki hepiniz bewnim gibi düşünüyosunuzdur mehmet tam olarak bugün 9 ay 10 günlük çok hareketli kanepe kenarlarında yürüyüp duruyo
ilk günlerde emsin diye neler çektiğimi hatırlıyorum da AMAAN SAKIN BİBERON VERMİYELİM dememi şiddetle kınıyorum emzirmek hakikaten çok can yakıcı olmaya başladı şimdi bazılarınızın emiyo keşke sütüm olsaydı bende emzirseydim daha ne istiyosun dediğini duyar gibiyim .şikayet değil sakın yanlış anlamayın sadece yoruldum ve keşke biberona alışsaysı diyorum bu gece mesela muhallebisini yedi uyudu saat 2 buçuğa kadar çok iyi ama sonra karın acıkıyo uyanıyo ve hep emmek istiyo artık göğüslerimin ucu baş parmağım gibi kocaman ve acayip yara taaa içim acıyo emzirirken bide ısırması da cabası kanatıncaya kadar tam uykunun tatlı yerindeyken uyanmayı geçtim bide ısırılıyosunuz ya mehmet artık bi saat falan emiyo yarım saat biri yarım saat biri ayır hele kıyameti koparıyo gece uyku halinde bi kere daha mama versem oda rahat edicek bende gerçi o kadar doymadığına da inanmıyorum ne bu fil mi yalancı emzik olarak kullanılıyorum işte sadece sizle dertleşmek istedim sabaha kadar en az7 kere uyanan biri olarak herkezi öpüyorum sevgilerlemafoldumbena.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?