2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ceren canım maşallah çok tatlı çıkmış.ayy bende istiyorummya..ama selini mümkün değil durduramayızki(

ceren canım maşallah çok tatlı çıkmış.ayy bende istiyorummya..ama selini mümkün değil durduramayızki(

CANIM SAĞOLASIN...
ASLINDA BERKEDE ÇOK YABANİ. BİRİ YANINA GELSİN ANINDA AĞLAR.KİMSEYE GİTMEZ.İLK FOTOĞRAFÇIYA GİRRDİĞİMİZDE BİRAZ MIRIN KIRIN ETTİ AMA BİZ GÜLDÜRMEYİ BAŞARDIK. FOTOĞRAFÇI PEK YAKLAŞMAYINCA SORUN OLMADI. AMA ADAM ÇENE VERSE AĞLIYORDU SORMA..BENCE SENDE DENEMELİSİN..:lepi:

Kızlar bız bugÜn paydosa erken Çıkıyoruz. 1 de gelırım.ÖptÜm.afıyet olsun herkese...

kızlar selam, bugünde aynen burun akıntısı fln devam ama halsizlik azaldı düne nazaran, kağancım 2 saat oldu uyuyo maş. diyim hiç böyle uyumazdı yarım saat 45 dk anca uyurdu , üstünü açmış demin örttüm aynen devam etti, meyvesini hazırladım öylece duruyo kalkınca yediricem , dışarda öyle güzel bi hava varki anlatamam ya, tam böyle gez gez dercesine bi hava :)))

Cnm sağol, iyi gezmeler sanada benim yerimede gez

KIZLAR KUZUMUN GEÇEN HAFTA RESİMLERİNİ ÇEKTİRMİŞTİK BAKIN BAKALIM NASIL ÇIKMIŞ

[/URL][/IMG]

ayy çok güzel olmuş cnm ya, banada fikir verdin süper oldu :)) şu phtoshopu bi çözebilsem...

Cnmmm dişleriniz hayırlı lsun, tat tay durabiliyo demişsin dimi cnm ben öyle anladım, maş kuzuma gerçekten yürümesi yakın o zaman

Cnmm sağolasın daha iyiyim şükür, kız yap şu testi ya vallahi değil sen ben meraklandım
Kuzucuma noldu acaba ya niye öyle ağladıki...

Cnmmm sağol bugün daha iyiyim gerçekten, inş hafta sonundan sonra bişeycik kalmaz, kız sen habi çokkk dikkat et bak bizim olsa en fazla 2 çocuklu oluruz ama sana 3. olur cnm aylarıda yakın...

sordum burcucum akşam emmesi yeterliymiş bundan sonrası için anne sütü bebek için gereksinim değil karmış bir yudum bile içse yeter dedi mama takviyesi yapayı mı dedim gerek yok dedi

heh tamm düşüncek bişi yok o zaman cnm boşuna sıkıntı yapma, yinede için razı gelmiyosa gece vakitlice kalkıp emzirirsin bi seferde

Cnmm sağolasın, resimleri bekliyorum, inş gönlüne göre olur diş buğdayı

Cnm sağol, oyulmuş resmen kemirmiş, benimde tesellim o şekiklde cnm

burcu canım iyi olmana sevindim.evet teyzesi yürümesi yakın.kağancık nasıl canım.akşam eşime bahsettim ya çok tatlı reklam bebeği gibi diye çok merak etti :))

burcu canım iyi olmana sevindim.evet teyzesi yürümesi yakın.kağancık nasıl canım.akşam eşime bahsettim ya çok tatlı reklam bebeği gibi diye çok merak etti :))

:))) sağol cnm, kağan yeni uyandı cnm şimdi aldım kucağıma, yorulmuş demekki baya, sabahta 6 da kalkmıştı erkenden belki ondanda uyumuş olabilir, kız belki ailecek görüşebilirizz bi ara ya çk memnun olurum

Kızlar kaç gündür tavuklu bişi yapmıyodum kağana bugün fırında tavuk poşetinde patates ve havuçlu tavuk yapıcam akşam yemeği olarak, kağanada ondan vericem

herkeze çoook uzun zaman sonra tekrar MERHABA uzun zamandır uğramıyorum buralara hepiniz iyisinizdir umarım belki beni hatırlayanlarınız olur bebişlerimiz artık kocaman oldular çok şükür çokkk yoruluyorum belki hepiniz bewnim gibi düşünüyosunuzdur mehmet tam olarak bugün 9 ay 10 günlük çok hareketli kanepe kenarlarında yürüyüp duruyo
ilk günlerde emsin diye neler çektiğimi hatırlıyorum da AMAAN SAKIN BİBERON VERMİYELİM dememi şiddetle kınıyorum emzirmek hakikaten çok can yakıcı olmaya başladı şimdi bazılarınızın emiyo keşke sütüm olsaydı bende emzirseydim daha ne istiyosun dediğini duyar gibiyim .şikayet değil sakın yanlış anlamayın sadece yoruldum ve keşke biberona alışsaysı diyorum bu gece mesela muhallebisini yedi uyudu saat 2 buçuğa kadar çok iyi ama sonra karın acıkıyo uyanıyo ve hep emmek istiyo artık göğüslerimin ucu baş parmağım gibi kocaman ve acayip yara taaa içim acıyo emzirirken bide ısırması da cabası kanatıncaya kadar tam uykunun tatlı yerindeyken uyanmayı geçtim bide ısırılıyosunuz ya mehmet artık bi saat falan emiyo yarım saat biri yarım saat biri ayır hele kıyameti koparıyo gece uyku halinde bi kere daha mama versem oda rahat edicek bende gerçi o kadar doymadığına da inanmıyorum ne bu fil mi yalancı emzik olarak kullanılıyorum işte sadece sizle dertleşmek istedim sabaha kadar en az7 kere uyanan biri olarak herkezi öpüyorum sevgilerlemafoldumbena.s.

semacım hoşgeldin.valla 7 kere değilde 3 gün boyunca toplam 1 saat uykuyla duran biri olaraktan seni anlıyabilirirm:))

herkese selamlar burcu geçmiş olsun canım dikkat et kendine ...sürekli takip etmeye çalışıyorum ama bir türlü girip iki kelime yazmaya fırsat bulamıyorum bende oğlumu yatırdım uyuyo ... bakıyorumda herkesin bebişinin dişleri çıkmış bizde hala tık yok bir tane bile çıkmadı yaa acaba neden arkadaşımın oğlumdan 2 ay küçük bir kızı var onun bile çıktı geçenlerde çok kafaya takıyorum bu durumu bendebilmiyorumkismile acaba bizim gibi henüz hiç diş çıkarmayan varmısempatiksalakcinni
alperen kayra emeklediğinden beri bir dk boş vaktim olmuyor sürekli iş halindeyim evi temizle yemek yap oğluşu uyut yedir oynat vs.derken bana gün yetmiyor kendim yemek yemeyi bile unutuyorum maalesef ki 49 kiloya düşmüşüm en azından eski kiloma gelmeliyim 51 kilo olsam keşke yine... bu çocuklar bizi iğne iplik yapacaklar herhalde yada benmi çok pimpirikliyim bir dk işim bitmiyor anlamadım gittikaydirigubbakcemile3

burcu bende laz böreği yapıcam akşama eğer hazır baklava yufkası bulursam markette:)) gelsene tatlı yemeye:))))

semracımmm gell ayıp ettin.ama tabiki laz değilim ve ilk kez yapıcam heralde yencek bişey ortaya çıkar. ya yufka açma derdi yokya hazı olunca 15 dakikada olur:)) yoksa yapamam

ALLAHIM 49 KİLOMUUUUU İNANAMIYORUM. NE YAPICAN CANIM YA 51 E ÇIKIP NE GÜZEL İŞTE. BENDE O KADAR KOŞTURUYORUM AMA KOŞTURMAK BANA YARIYOR SANIRIM...
BU ARADA BİZİMKİNİNDE DİŞİ ÇIKMADI MERAK ETME. ALTTAN MİNİCİK PATLADI VE HALA ÇIKAMADI. YAŞINDA ÇIKARANLAR VAR YANİ MERAK ETME CANIM...opuyorumnanaktan

bır goz atayım dedım laz boregı duydum bayılırım ben ya bır laz olatak buna
bende ıstıyom bendeeeecokacimcoook

HOŞGELDİN CANIM...a.s.

HOŞGELDİN CANIM SENİ ANLIYORUZ MERAK ETME BENDE 4 KERE FİLAN KALKARIM GENELDE HER ZAMAN OLMASADA...kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…