2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

BURCUUUUUU CANIM BENıM YA HOŞGELDıNNNzemuszemus
SAĞOL CANIM SENDE KAĞANI ÇEKTıR ÇOK GÜZEL OLUYOR...

tulaycım guzel olur merak etme basıt ama lezzetlı bır tatlı oluyor canım
cerencım holbulduk canım nasılsın kuzun nasıl
benım kucuk canavarlar uyuyor bır selam vereyım dedım cok yaramaz oldu bunlar ya tarıfı yok delırmek uzereyım

canım iyiyiz sağol...
Senin kuzuların son halimi bu resimler varsa göndersen de baksak...

canım iyiyiz sağol...
Senin kuzuların son halimi bu resimler varsa göndersen de baksak...

canım kuzuların resmı fotograf makınesınde ama makıne yok eşim iş ıcın ızmırde pazar donucek ozaman eklerım canım uzun zamandır yenı resım koymmaıştım zaten :))

slm kızlar kocişi işe göndereyim gelicem

tamam canım bekliyoruz. sen iki canlısın acele etme şekerim....

canım kuzuların resmı fotograf makınesınde ama makıne yok eşim iş ıcın ızmırde pazar donucek ozaman eklerım canım uzun zamandır yenı resım koymmaıştım zaten :))

tamam canım çünkü birseninkileri biliyoruzda seninkileri çok merak ediyorum...
bekliyorum tamam mı?

iyi tatlım prensesler yağmur okula gidiyor öğretmeniyle arası süper öğretmeni çok başarılı zeki iyi değerlendirin diyor:)
duruda tatlım iki diş çıkardı yarın diş buğdayı yapacağız hayırlısıyla:) emeklemiyor ama koltuğa tutunup ayakta kalabiliyor
senin bebişler nasıl tatlım

aferın yagmura masallah canım ne gzuel bak ıkıncı cocuk olunca ılk cocuklar etkılenır derler aferın valla canım ıyı denge kurmuşsunuz
duruyada hayırlı olsun dış bugdayı zorladımı dişler cıkarken canım
benım oglum maf oldu zayıfladı cocuk cok huysuz yaptı dişler onu

seherim ilk başlarda duruya yapmadığını bırakmadı kıskandı hemde nasıl ama şimdi birlikte oynuyorlar vakit geçiriyorlar kurban olurum sana kardeşim benim diye seviyor duruda ablasının tüm işkencelerine sevmelerine bayılıyor
diş çıkarırken zorlandı tatlım ateşi çıktı çok ağladı uyumadı hiç iki tane çıkardık alttan bakalım diğerleride inşallah kolay çıkarda bebişlerimiz rahat eder kıyamam kuzuma ya demek diş çıkarınca zayıfladı bugünlerde geçecek tatlım her zorluğun bir güzelliği var ben yağmuru doğurduktan sonra dedim ki ben ikinci bebeği asla düşünmem diye çok zorlanmıştım şimdi büyüdü ve bir kardeşi daha var zaman çabuk geçiyor Allah yavrularımıza ömür versin bizlere bağışlasın en büyük mucize onlar tatlım

kızlar,tayinim çıktı :)))))):sm_cool::sm_cool:
burda köy okulunda çalışıyordum, hele bu dönem araba ile gidip geliyordum ki 15 km yol, git gel 30. şimdi merkezde, evime yürüme mesafesinde bir okula tayinim çıktıdelikafaduldendelikafadulden bugün öğrendim, kuzuma daha çabuk kavuşacam artık!! hemde bu okul ikili öğretim yapıyor. öğleci olurum büyük ihtimal:lepi: çokk mutlu oldummhihoyyyt inşallah hayırlısı budur hakkımda:Saruboceq:

slm kızlar kociş cumaya gitti daha da gelemdi,normalde 4 te başlıyo mesaisi
dün biriyle konuştu benim yanımda o zaman erken gel nöbetim var anca dr.a gösterebilirm o zaman falan dedi
bugünde bana söyleme zametinde bulunmadı sğolsun
hala konuşmuyoruz kend,s,yle nedir sorun alamıyrum
ama sinirlerim harap olmuş durumda dünde ben gezmeye gidecektim gitmedim vazgeçtim o arkadaşlarına söz vermiş 8 de geldi eve yemekde yemedi
sonra kandil falan derken uyudu kaldı bende gittim yattım 10 da iyi dinlenmişim ama
dün resmen ağlama krizine girdim
zeynepde durmadı akşam üstü
durup durp ağladım sürekli
yavrum da ya kıyamam bana bakıp bakıp ağladı o da kucağıma aldım sarıldık
iyiki kızım var başkada kimse olmasada olur yani bu duurmdayım
akşam konuşmayı düşündüm eimle zeynebi uyuttum geldi uyumuştu
not yazacktım böyle böyle ne hakkın var diye
onuda yapmadım ne yapsam nereye kadar öyle gider onu da bilmiyorum
illa benim miadım atmam gerekir hep ben yaptım şimdiye kadar sonra o da haklılığını savundu tabi
ama bu sefer ben atmıycam karar verdim
başım hala ağrıyo
bazanın altını açtım giyemedğim eşyalarımı toplamam lazım bi iki parçada bişey çıkaracağım bitmezse bu akşam yatacak yerim yok valla
zeynebi şimdi uyuttum ben yatak odasında işlerimi halledeyim
pc de zeynebin yanında takır takır ses çıkıyo yazarken uyanmadan kaçayım
aam akşam burda olurum inş
bigudi test yap cnm artık belli olur herhelde 5 günlükken belli olmuştu benim hemde silik milik değildi valla
istemiyorsan umarım strestendir
geçmiş okudum ama inanın aklımda bişi kalmadı sersem gibiyim

canım benim ya ina senin adına çok sevindim
süper olmuş valla
Allah yardım edermiş ya sıkışana işte
hayırlı olsun güzelimhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…