2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar siz bebilere normal süt mü içiriyosunuz?
ben de dün pınarın 6-12 aylık sütünden aldım ama daha vermedim

ayyyyyyyy ayşecim inan kendime olmuş gib sevindim valla.
gözünaydın canımmm
öğretmenlik gibisi yok valla...

ilahi özlem canım ya niye böyle yapıyor bu kocan. birde hamilesin yani
ne diyim işte böyle düşüncesiz oluyor bu erkekler...
ne olur sen strese girmeki bebişte etkilenmesin annesi...

ben hep veriyorum canım ondan.verebilirsin...

öok sevindim canım.Hayırlı olsun.Ama sabahçı olursan kuzunla daha çok vakit geçirirsin aslında
evet sabahçı olmak daha iyi olurdu ama benim elimde değil. 1-2-3 ve 4.sınıflar öğleci. bana da 2 ya da 3 gelecek büyük ihtimala.s olsun, şimdiki okulum tüm gündü, buna da şükür:))

canım,eşinin biraz anlayışlı olması lazım. herşeyden önce hamile olduğun için. ama yine de bence konuş. bu kadar uzadıkça birbirinizden daha çok soğursunuz bence:çok üzgünüm:

özlemya bu kadar kendini yıpratma cnımya hamilesinde lütfen ama.bırak eşini kendi haline emin olki o rahattır.erkeklere özgü bu davranışlar.boşver ya üzme kendini.

cnm bende ondan veriyorum az miktarda su katıyorum içine
biberonla içirmesi kolay oluyor cnm
ilahi özlem canım ya niye böyle yapıyor bu kocan. birde hamilesin yani
ne diyim işte böyle düşüncesiz oluyor bu erkekler...
ne olur sen strese girmeki bebişte etkilenmesin annesi...
...

bi de ben bilsem cnm
artık sevgisinden bile şüphe etmeye başaldım halbuki ne zorlularla evlendik biz babamalar vermedi falan
yavaş yavaş soğutuyor kendinden beni
valla zynep sinir küpü doğdu cnm ,o zaman da eşim akrabalryla sorunlarım vardı
şimdide eşimle bu da aynı olacak sanırım

neyse ben toparalalyım acık etrafı

ayşecim gözün aydın canım çok sevindim senin adına eve yakın olması çok iyi olmuş tatlım

özlemcim kıyamam ya eşin neden böyle düşüncesiz davranıyor ki ah bu erkek milleti birde hamilesin ve hormonların zaten karışık eşinin daha titiz yaklaşması gerekirken boşver kızını ve içindeki meleğini düşün tatlım önemli olan onlar sen kendini nasıl hissedersen bebeğinde o psikolojide oluyor umarım en kısa zamanda düzelir tatlım

cerencim bende süt veriyorum artık akşam sadece biberon maması veriyorum kızıma

kızlar patronum gitti ve çok rahatladım üzerimden yük kalktı bugün rahatım yani çok şükür

tülaycım seninle yarın bol bol sohbet ederiz çok özledim sizi valla

kızlar işyerinde bana kahveci güzeli diyorlar birkere kahve yapmıştım şimdi arkadaşlarım hep istiyor tabi ben yapmıyorum

onu bilmem ama ben baya soğudum cnm önceden uyurken bakardım da içim giderdi,inan şimdi bişey hissetmiyorum desem yeridir
bu 2.çocuk fazla ona ama rabbimin bir bildiği vardır
ayşe teyzesi kuzumu gördünmü sen ???
ben gördüm ben gördüm çok yakışıklı maşallah cnm Allah nazarlardan saklasın
bende istiyorum zeynebe ama durmaz diye korkuyorum bide ailecek fotomuz olsun isitiyorum ama bakalım
özlemya bu kadar kendini yıpratma cnımya hamilesinde lütfen ama.bırak eşini kendi haline emin olki o rahattır.erkeklere özgü bu davranışlar.boşver ya üzme kendini.

evet cnm o çok rahat bi güzel oyununu oynuyo sürekli:mymeka:

sağol özlem canım. sizde barışında inşallah en kısa zamanda çektirirsiniz...

sağol banu,aramız çok zor düzelir bu gidişle
sonumuz hayır olsun

canım benim her evlilikte böyle kötü anlar oluyor bizde neredeyse ayrılıyorduk eşimle ailesi yüzünden son anda toparlandık hakkınızda hayırlısı olsun tatlım

cerencim yakışıklıyı yerim ben yer çok tatlı annesi durucukla yağmurun bende çektirmek istiyorum birlikte resimlerini

canım benim ya ina senin adına çok sevindim
süper olmuş valla
Allah yardım edermiş ya sıkışana işte
hayırlı olsun güzelimhihoyyythihoyyyt
evet canım yaa,kuzumun şansına onun doğumunda arabamızı değiştirdik, ekim de ev aldık, şimdi de bu!!:Saruboceq:
ben de 6-12 sütlere başladım ama içinde bir aroma var ya, doğal gelmedi bana. artık pınar'ın normal sütlerinden veriyorum.

ayyyyyyyy ayşecim inan kendime olmuş gib sevindim valla.
gözünaydın canımmm
öğretmenlik gibisi yok valla...

ben hep veriyorum canım ondan.verebilirsin...
çok sağol canımm. bu arada havalar biraz ısınınca kayseri'ye gezmeye gitmeyi düşünüyoz. belki de fırsatımız olursa senle de görüşürüz, ne dersin?opuyorumnanaktan

ayşecim çoks evindim canım hayırlısı olsun.
çok sağol tatlım benim.

ayşe teyzesi kuzumu gördünmü sen ???
oyy maşallah jön gibi çıkmış sıpa:lepi: geçmişi okuyamadım canım görmemiştim. bizde çektirmeyi düşünüyoruz. ama doğum günüde mi çektirsek acaba diye düşündük bide:uhm:

ayşecim gözün aydın canım çok sevindim senin adına eve yakın olması çok iyi olmuş tatlım
evet canım,iyi oldu. sağolasın tatlım.

onu bilmem ama ben baya soğudum cnm önceden uyurken bakardım da içim giderdi,inan şimdi bişey hissetmiyorum desem yeridir
bu 2.çocuk fazla ona ama rabbimin bir bildiği vardır

sağol banu,aramız çok zor düzelir bu gidişle
sonumuz hayır olsun
ayy öyle deme canım yaa, emin ol düzelir. şimdi kızgın olduğun için öyle diyorsun bence.

sağol banu teyzesi..
sende çektir kızlarını da bakalım canım ya...

sanada teşekkürler ayşecimmmm
yaaa gerçekmi
ne olur uğra bana da misafir edeyim seni canım mutlaka beklerim bak eğer görüşmezsek çok üzülürüm bakkk

banuuuuuuuuuuuuu bende kahve isterim yarın ona göre:))orta şekerli olsunn şimdiden sölimde:))

inşallah canım! burdan kayseri 2 saat sürüyor. eşim söz verdi, havalar ısınınca çevre illeri gezecez. burdaki alt komşumuz kayserili. onlarla beraber gidecez inşallah. ama umarım bir fırsat yaratıp görüşürüz senle de. bu istanbul'daki gacılar görüşüp duruyolar, kıskancımdan çatlıyorumkötükedihüso

özlemcim çok ii anlıyorum seni bizdde eşmle haftasonundan ber idargınız ama o hiç bişey olmamış gibi davranmayı tercih ediyo sorunları konuşmaktan kaçıyo sıkılıyo.Hoş konuşsakta ben konuşuyom o dinliyo.Bir şeyi çözemiyoruz malesef.
ahh erkeklerrrrrrr

aynen valla bende çatlıyorum..
al şimdide doğum günü organizasyonu yaptılar ...

bizde senle buluşalım kız...
koyarız şöyle resimlerimizi de ohhh sefamız olsun :içelim:

birazcık kadın ruhundan anlasalar ahh ahhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…