2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aslıcımya erkekler öyle benim eşimde hep d,nler konuşmaz.artık bende hep dinleyici olmayı etrcih ediyorum ama konuşan yok.ikimizde susarız.:)))))))))

kızıma ilk defa balık vercem.somon aldım.Nasıl yapçam ben onu?

aslıı bende ayşeden almıştım tarifi. ben domates soğan yeşil biber sarımsak ve balığı koydum borcama fırına verdim çok güzel oldu.ama daha sonraları sadece tavada 1 çay kaşığı z.yağınla sürekli çevire çevire pişirdim. sade olarak yedirdim.ama çorbalarınada atabilirsin.a.s.

iyi de Tülaycım sus sus nereye kadar ya bunalıyorum evde artık.Konuşacak kimse yok.

Bi de çorbasına atarsam hangi sebzelerle yakışır.daha sonrasında yoğurt verebilir miyim

neden hepsi böyle odun oluyo bunlarınklava:

Aslıcım ya aslıdna hep dıyorlarya taze olursa sorun olmaz dıye ama ben balık verdıĞım gÜn hıÇ yoĞurt vermıyorum.

zeynep uayndı bu arada bende kendime pudingli bisküvili pasta yaptım canım attlı bişeyler istedi aslında karnım açç
bişey pişirmek istemiyorum
dışardan anca pide tarzı söyleyebilirm başka bişi yok burda
onuda istemiyom ne yapıcam ben yaw
en iyisi tatlının hepsini yerim hehehe
zeyeneb biskğvi verdim bi tane kuzu heryeri biskğvi yapmış hele yüzü çok şekerdi ya
mutfağım dandini yatak odam da öyle bakalım inş bugün toplayabilirim

özlemcim kimsecikler yok tülaycım sen ve ben varız

bende beş gibi çıkarım eve gidip hazırlık yapacağım

herkese iyi akşamlar şimdiden yavaştan toparlanayım:)

tülaycım yarın görüşürüz bitanem kendine iyi bak selini öp benim için

özlemcim seni ve bebişinide öptüm

iyi akşamlar iyi tatiller canımmmmm opuyorumnanaktan

banucum evet bende işyerinde olmasam evde asla eşim pc yi vermez giremem kk ya:) off excelde tablo yapmaktan midem bulandı artıkya( canım öpüyorum seni ve bebişlerini.allahtan bişey olmssa görüşürüz tatlım yarın.iyi akşamlar..

şimdi kızıma şu pınarın sütüyle pişirilen lezzetlerden yaptım.İçine muz ve elma koydum onu yedirdim şimdi de şu balık çorbasını nasıl yapsam diye düşünüyorum.dolapta kızın mercimek çorbası var dünden 125gr.Balık çorbasına da patates havuç konuyo.Kızın içinde ağaç çıkçak.Sonra şu balık çorbası dolapta saklanır mı acaba?

benimde pazar çok sevdiğim bir arkadaşım gelicek epeydir görüşmüyoruz özledimm kendini:) oğlu var kızlar çok tatlı bişi ya:) yarın onun için bende pasta börek işine girişirim akşam banudan geldikten sonra.ama bu akşam temizlşk yapcam bide kuzenim gelicek laz böreği yapim değişik bişey olsun tat olarak.bide kocişe yarın için yemek yapmak lazım en iyisi arabaşı çorbası yapmak:))

canımya ben hiç birgün öncesi bişey evrmiyorum.kendimde birgün önce pişen yemeği yemem hiç o yüzden ybişey diyemicem ama koysanda olur dolapta bişey olmaz.

herkeslere iyi akşamlarrr zemuszemus

iyi tatiller

pazartesi görüşmek dileğiyle :smiley-cool:

kuzuları ve sizleri öpüyorum :teytey: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…