nasılsın canım aslında bu hafata cumartesi boştum gelecektim ama hastalık beni rahat bırakmadı kiiİYİ GECELER KIZLAR
Bugün bayaa gezdik bizde, eşim avm lerde ek bi iş yapmayı planlıyorda :) başınada beni geçircekmiş, nasıl olucaksa Masal la, bende vazgeçirmeye çalışıyorum bi yandan bi yandan artık işinden çok sıkıldı kendi şimi yapmak istiyorum diyo napıcağımı bilemiyorum valla hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Sonrada kayınvalidemlere gittik Masal çok mutlu oluyo tabi gezince
Filizcim babaların sorumsuzluğu yüzünden hayatlar çok etkileniyo malesef haklısın canım hayatımı yazsam roman olur derler ya benimkide gerçekten roman olur, bu arada yazım diline hasta olduğumu bir kere daha belirtmeden geçemiycem canım
Burcucum rujunu güle güle kullan canım, bende bugün alıcaktım kırmızı kırmızı bir ruj kadınlar günü nedeniyle % 50 indirim vardı ama Masal ın karnı acıkmıştı eşimde bir an önce çıkmak için huysuzlanıyodu kaldı, kaynana konusunda boşver insanlık sende kalsın haklısın Allah çok büyük herkes ettiğini bulur.Kağancığım neden öle yapıyo acaba, Masal da bize biri gelince biz bi yere gidince baştan bi herkesin suratına bakıp ağlıyo 5 dakka sonra gülücük atmaya başlıyo, alışcaklar napalım
Esencim geçmiş olsun canım ya görüşemedik bi türlü,cicilerini güle güle kullan
Gülhancım oh ii gezmeler canım uyutup dışarı çıkma fikri iyiymiş, cumartesi akşamı bizimde musiki cemiyeti toplanıyomuş mesaj geldi arkadaşlar aradı kaç kere ama baştan düşündük kayınvalidemi çağarsak Masal a baksa uyutup gitsek diye ama belli olmuyoki ne zaman kalkacağı gerçi gidilcek yer bize çok yakındı 5 dakka ya evdeydik ama hiç bırakmadım ya şimdiye kadar cesaret edemedim bide kaynanaya söyliycez eşimin annanesi hasta sürekli onunla ilgileniyo aynı yerde oturuyolar mırın kırın ederse canım sıkılcak, bide eşim nezle olmuş öle kaldı ama içim gitti valla çok ihtiyacım var bu ara öle bir kaçamağa, aslında hepsi bahane ben bu kilolarla kendimi hiç ii hissetmiyorum bir an önce kurtulmam lazım ama nasılll
Pınarcım bizde bugün koşu bandı baktık bu gidişle evde de mini ir spor salonumuz olucak, bisiklet mekik masaj aleti koşu bantı, tiwist derken, eşim istiyo ama koşu bantını pantolonları dar geliyomuş:) bende dondurdum ya eşim bi erken gelmeye başlasa Masal ı bırakıp başlıycam ama bakalım
Tuğbacım yeni resimlerinize baktım çok tatlısınız analı kızlı
Cerenn sağol canım kısımın ismisini beğenmişsin aslında ismi Sevi Masal aşk masalııı :))) aslında öle sölemek istiyorum daha anlamlı geliyo ama uzun geliyo biliyorum şimdi nasıl sölersek öle gidicek
Doğum günün kutlu olsun, hafta sonu kaçamağınızda süpermiş
Özlemcim inşallah biraz iyileşme olmuştur eşinde hafta sonu
Levestory bencede bir test al, kızların pc başındaki hallaerine çok güldüm yerim o cimcilerii
Aslıdirek kızlarımız aynı günn doğmuşş
Nurtemcim bencede incecik hatunsun kesin eşin sığmamıştır :))
Birsencim geçmiş olsun, yerim o anlayışlı kuzuları
Sibiron pırasalı çorbayı deniycem ellerine sağlık canım
Bigudi doğumgünü organizasyonundaki yazın için teşekkürlera.s.
bence iyi yapmışsın canım çağırmakla büyüklük sende kalsın ölümlü dünya herkesin yaptığı yanına kalır görmezlikten gelirsin boşver kızların dediği gibi neleri görmezlikten gelmiyoruz kiSağolasın cnm benim, kız ben sürekli kağanı okuma halindeyim ztn, 2 dk boş olayım 3kulfallah 1elham 3 ayetelkürsi, bu yüzden nazar değildir diyorum ama olabilirde...
Rujummmmu sabırsızlıkla bekliyorum ya, gerçekten heyecanlandım, ufak bişey bile olsa mutlu etti beni yoksa parasından değil yani, alınamıcak kadar pahalıda değil ztn maksat gönlüm hoş olsun :)))
Bide eşime benim söylediğimi söyleme dedim cnm kendi çağırıyo gibi yapacak sanırım, yinede onların bunu bilip bilmemesi önemli değil benim bilmem daha önemli boşverdim gitti :))) , benim içim çokkkk rahat bu konuda... etme bulma dünyası diyim...
evet canım yaa kulağa vurunca daha da fena oldum yarın dr gidicemmerhaba kızlar,
Esen geçmiş olsun kulak ağrısını çok iyi bilirim.Çok feci ya dişime kadar atardı ağrısı.İnşallah antibiyotik ii gelir.
Kıvılcım ın yazdıklarını okudum.Ben de çok içlendim.Gözlerim doldu valla.Herkesi evinde mutlu etsin Allah.Kızımı mutlu ailede yetiştirmeyi çok isterim.Ama malesef ne kızlar erkekleri anlıyo ne erkekler kızları.Evlilik çok zor bi şey aslında.
Özlem sana da çok üzülüyorum.Susarak gerçekten bazı şeyler hal olmuyo.Zeynebe karnındakine yazık canım.Üzme kendini.Neden bu erkekler bu kadar zor ya.Konuşsan olmuyo,konuşmasan olmuyo.Anlamadım bende.
Allah kimsenin yuvasını bozmasın.
bugün çok soğuk hava
Kızlar merhabaa.s., nasılsınız, geçmişe bakamadım inş bi yaramazlık yoktur, teyzeleri oğluş bi huysuz oldu bi huysuz sormayın gitsineyvahedigeldismile, cts dışardaydık Allahım nasıl bi gündü öyle yaaa, daha minibüsten iner inmez başladı ağlamaya çocuk susturamadık, ne yedi ne içti ne uyudu hep ağladı, sonunda geri dönmek zorunda kaldık, dışarda bize bakıp duran insanlardan hiç bahsetmicem bile
Bugün dünkü kadar uzağa gidemesekte bowling oynamaya gittik , oğluş rahattı şükür ama sadece 1.5 saat durabildik yine bi ağlama bi feryat figan eve attık kendimizi, sanırım uykusu gelince böyle yapmayı huy edindi, ya halimizi görcektiniz varya, alışveriş yaparken bas bas bağıran bi velet, tabi ne alışverişten bişi anladık ne gezmekten, hep kağan hoplatmakla geçti, bide otobüse biner binmez rahatladı çocuk o da çok ayrı bir durum
Ayy bahsetmeden geçemicem sonunda istediğim avon rujumu hediye olarak elmas toplayaraktan avoncuğumdan alabildim he he he :)))
yazık kağanıma yaa bence de nazar değdi çocuğa yada alıştığı yeri istiyor uyurken sizinde geziniz mahvolmuş
çocuk ağlarken çevrenın bakışı cidden çok kötü yaaa sanki ben ağlatıyormusum giibi bir izlenim oluyor