2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsın canım aslında bu hafata cumartesi boştum gelecektim ama hastalık beni rahat bırakmadı kii

bence iyi yapmışsın canım çağırmakla büyüklük sende kalsın ölümlü dünya herkesin yaptığı yanına kalır görmezlikten gelirsin boşver kızların dediği gibi neleri görmezlikten gelmiyoruz ki

evet canım yaa kulağa vurunca daha da fena oldum yarın dr gidicem
bugün çok soğuk hava

yazık kağanıma yaa bence de nazar değdi çocuğa yada alıştığı yeri istiyor uyurken sizinde geziniz mahvolmuş
çocuk ağlarken çevrenın bakışı cidden çok kötü yaaa sanki ben ağlatıyormusum giibi bir izlenim oluyor

ayy inşallah cerencim ya bakalım bu yaz 10 gün ege taraflarnda tatil yapıcaz.tabi eşim 1-2 günde sıkılmazssa sıkılırsada o döner ben kızımla kalırım:)))

İNŞ. CANIM.. GİDİN GİDİN NE GÜZEL VALLA.İNŞALLAH BİZDE GİDERİZ BU YIL. GEÇEN YIL GİDEMEDİK. BERKE TAM 3-4 AYLIK FİLAN OLDUĞU İÇİN BU YIL 14 GÜNLÜĞÜNE BİZDE İSTİYORUZ KISMETSE..kaydirigubbakcemile2

SAĞOL CANIMMM. DARISI SİZE...kaydirigubbakcemile2

özlemcim birbirinize dökülmeniz iyi olmuştur aranızın düzelmesine çok sevindim
bu arada başın sağolsun üzüldüm valla

tülaycım tatlım selin doktordan gelince banada haber ver merak ettim

burcucum kağanıma kıyamam demek düştü Allahtan birşey olmadı duruda salıncağından düşmüş cuma günü annem bana söylemedi gerçi yere çok yakın altındada kalın battaniye varmış Allah korusun hepsini iyice ayaklandılar artık

ohh ohh havuz keyfide süper yaa....tatile gitmek istiyorummmmmmmmmmmmm bende:)

Bendeeeeeee

Geçmiş olsun cnm ya inş atlatır selin hanım hemencecik...

Sağol cnm inş bir an önce düzelir eşinle aranız, anneannen için başın sağolsun cnm acısı külleniyordur ama unutulmuyordur eminim

işte tatilden bir kaç resim....

[/URL][/IMG]

ohh paşamın keyfine dicek yok valla iyi ağlamamış ya maş

BANUCUM MERHABA CANIM NASILSIN ? olumunekankayizsmile

evt cnm maalesef düştü, korktum ama altta halıyla battaniye vardı, bişi olmamıştır diye düşünüyorum...duru hanımada geçmiş lsun...

SAĞOL BURCUCUM VALLA BENİ HİÇ ÜZMEDİ DESEM YERİ YANİ. HİÇÇÇÇÇ AĞLAMADI. HUZURSUZLUK ETMEDİ. BÜYÜK ADAM GİBİ BENLE HAVUZA GİRDİ. ÇIKTIK YEMEĞİNİ YEDİ. UYKUSU GELİNCE UYUDU.
GECEDE ZATEN ÇOK YORULDUĞU İÇİN GÜNDÜZ HAVUZDA HİÇ KALKMADAN YATTI KUZUŞUMMMMM :ecrin_bebek:

esencim saol canımya..selinim hasta oldu teyzesi bednen kaptı hastalığı çok üzgünümya(

banucum gelmişler doktordan ateş düşürücü vermiş.burnu akmadığı için direk ateşi yükselmiş soğuk algınlığı demiş doktor..

kızlar kargo gelmiş onu alamya gidicem şimdi çıkmam lazım görüşürüz fıstıklar

banucum gelmişler doktordan ateş düşürücü vermiş.burnu akmadığı için direk ateşi yükselmiş soğuk algınlığı demiş doktor..
canım ya geçmiş olsun tekrar,kıyamam çabucak iyileşir inş,ilaçlar iyi gelir
annenler bakıyormuş ya rahat ol cnm senin kadar düşünürler onlarda ,saatler çabucak gçsinde bir an önce kavuş cnm kuzuna
özlemcim birbirinize dökülmeniz iyi olmuştur aranızın düzelmesine çok sevindim
bu arada başın sağolsun üzüldüm valla

Sağol cnm inş bir an önce düzelir eşinle aranız, anneannen için başın sağolsun cnm acısı külleniyordur ama unutulmuyordur eminim

]

ama canım çok sevindim valla sonunda barışmanıza aman allah mutluluğunuzu bozmasın canım...

tekrar başınsağolsun cnm...
sağolun kızlarrrrr. darısı size inşallahhhhhhhhhhhhh

özlem canım başınız saolsun inşallah eşin daha anlayışlı bundan sonra

özlemcim eşinle sorunlarınızı halletmenize sevindim inşallah sen onun istediği gibi o da senin istediğiniz gibi olursunuz çok mutlu olun tatlım
]

çok sağolun kızlar üstümden yük kalktı valla,para durumu düzelmedikçe yine böyle olacaktır eminim
düzelmeside çok zor
memlekete gidip gelmek en az 1 milyar tutar,bi de giderken herkese hediye almak lazım
dönünce kaynana gelecek
ona alışveri,ş yapılacak yolda yanına para verilecek
zaten o dönünce bi hafta on gün daha kalır
sonra 1 ay sonra doğuma gelecek
yeni bebek gelecek
ve biz şimdiden zaten her ay içerdeyiz
yüklendik kredi kartına ne olur sonumuz bilmem
inş dua ediyorum Allah yardımcımız olsun,bebişim kısmetiyle gelsin bizi kurtarsın

özlem saol canım.ya herşeyin bulunur hal çaresi.ama durumunuzda ortadayken herkese hediye işi falan kalsınya.herkes bilmiyormu durumunuz.anneside ğer para yoksa sonra gitseydi size ne diye zor duruma sokuyorki canımya((

mrb arkadaşlar dışarı çıkmıştım geldim gerçi oldu baya geleli.nasılsınız özlemcim inş. dah iyi olur eşinle aranız.ceren çokgüzel bi tatil yapmışsınız bende yazı iple çekiyorum.burcu canım geçenlerde gene sordum bizimkinin aynısı yok çadır sana anlattığım ew şeklinde varmış.ama aklımdasın canım bulursam söz alıcam. en sona seni sakladım canım selinime çok geçmiş olsun.sanada geçmiş olsun canım yaa.aman çok dikkat edin kendinize arkadaşlar havaların sağı solu belli değil.

çok geçmiş olsun tülaycım tekrardan...

aynen banucumya şimdi izin alamam işim çok içim gidiyor valla( ağladım az öncee allahtan annem kardeşim iyi bakıyor içim azda olsa rahat.

ayy kıyamam yaa. canım dediğin gibi neyseki annengil bakıyor...

kızlar kargo gelmiş onu alamya gidicem şimdi çıkmam lazım görüşürüz fıstıklar

ok. canım güle güle...

özlemcim valla ne diyim. siz yinede ipin ucunu kaçırmamaya çalışın. sonra toparlanamazsınız valla.
dediğin gibi bebişin kısmetiyle gelsin inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…