mrb arkadaşlar dışarı çıkmıştım geldim gerçi oldu baya geleli.nasılsınız özlemcim inş. dah iyi olur eşinle aranız.ceren çokgüzel bi tatil yapmışsınız bende yazı iple çekiyorum.burcu canım geçenlerde gene sordum bizimkinin aynısı yok çadır sana anlattığım ew şeklinde varmış.ama aklımdasın canım bulursam söz alıcam. en sona seni sakladım canım selinime çok geçmiş olsun.sanada geçmiş olsun canım yaa.aman çok dikkat edin kendinize arkadaşlar havaların sağı solu belli değil.
aynurcummm hoşgeldin.çok saol canım.. inşallah atlatır bebişimya((
inş. canım yaa çok üzüldüm inan yaa yazık kuzuma.Allahım acil şifalar versin biranönce:Saruboceq:
guzel bacılarım hepınızın kadınlar gunu kutlu olsun tabı kucuk kadınlarımızında :))))
gecmışe bakamadım ama tulaycım kuzucun hasta sanırım cok gecmış olsun canım mevlam şıfasını versın ınsallah buyuk salgın var bızde hastaydık yenı duzelıyoruz aılece :))
bu aralar canım cok sıkkın oglum hıcbırsey yemıyor 3 gun boyunca gece hıcbırsey yemeden sadece gund ebır meyva puresı yedı sımdıde cok farklı dgeıl aslında koca gun boyunca bır meyva puresı ve yarım muhallebı yıyor gecede bırsey yemıyor ama bol bol su ıcıyor kılolu olmasına ragmen resmen erıdı kuzum hastalıgı yok ama yemıyor dılıyle ıtıyor yemeyen cocuk cok zormuş onu anladım bıde ıkısıde heryere tutup kalkmaya calışıyorkar patpat kafalarını vuruyorlar en zor donemlerınden bırıde bu yurumeye calıştıkları zman sanırım evden cıkamaz oldum cok bunaldım fenalardayım anlıycanız
günaydın kızlar,
benim kuzu hiç bi şey yemek şstemiyo anlamadım neden.Kahvaltı yemek hiç istemiyo,meyve yok,pişirilen lezzetler var tatları çok ii tatlı falan ama onu bile yemek istemiyo.Sebze püresine açıyo ağzını 2 kaşık sonra ona da kapıyo.Ne yapçam ilmiyom.Bugün değişik olsun diye kahvaltısına bebe bisküviti koydum,labneyle yumurtasını karıştırdım ağrı verdim.çıkardı sonra onları.Hiç bi şekilde yemek yemek istemiyo ya.Akşam 12 gibi gece tahılları yapıyom uykusunda yediriyom.akşam hiç mama yemiyo.sabah 11 gibi kahvaltısını hazırlıyom.yok.Şaşırdım valla.Doktora mı götürsem yaa!
Üzülüyorum ya'
mrb pınarcım afiyet olsun size defnemde miss olmuştur mis güle güle kirlenin:)aa sporamı başlayacaksın tekrardan çok ii olur canım bende yarıda bıraktım annem bakıyordu oğluma annemde şu sıralar biraz fazla yoruldu galiba o yüzden bende bakıverde bende spora gideyim demek istemedim zaten yeterince h.içi yanımda olup yardımcı oluyor bide spora gidip tümden anneme bindirmek istemedim sorumluluklarımı.benim oğlumda azcık yayamazdır yerinde durmayan hop hopum çok seven bir paşa oyüzden sporu bıraktım yedikleirme dikkat etmeye çalışıyorum.ii gezmeler size pınarcım defneyi öp benim için.opuyorumnanaktan
slm kızlar esencim antibiyotik ve temiz hava inş işe yara birsen sanada geçmiş olsun cnm.
pınar defneyi kokla bizim için.bizde iki kuzuyu yıkadık.akşam 5.30da uyudum sabah 9.30da kalktım hemen çay suyunu koydum paatesleri akşamdan doğrayıp suya koymuştum.kahvaltımızı zar zor yaptık damlasunun maşallası var ama yağmur yemiyor.dün gece karnı ağrıdı sıcak su torbası koydum karnına ayaklarına.midesi bulanıyor her lokmada öğürdü.
hava çok güzel evi silip çocukları hazırlıycam bizim kaçakları ziyarete gidicez.eşimin kuzenine gidicez.nihayet yakaladıkta:)
kıvılcım yazdıkların çok doğru canım.bende babasız büyüdüm.öz babam olsuğu halde aramadı bizi üvey baba elinde ziyan olduk koca bi ömürden geriye baktığımda hep acı.keşkelerle dolu koca bir hayat.benim eniştemde çok sorumsuz.babalık kocalık nedir anlamıyor.bekar gibi dilediğini yapıyor.ablam dayanamıycam diyor ama ortada çocuk var.1 tanede olsa çocuk işte.allah herkesin yuvasından önce sağlığı sonra huzuru neşeyi bereketi ağız tadını eksik etmesin.hayat çok zor gerçekten.
ohh maşallahha defnosuma pınarcımm....yagızdan uzun boyu yafsuu kızlar ya yagızın boyu kısa gelıo banada buarada bız hala 72 cm ız yaaaa((ben 172 boyum eşim 170 ben uzunum 2cm:=)ama yagız kıssa kaldı yaaaa nıe ole oldukı kaynanamla kayın peder cok kısa onlara benzıcek dıe odum kopuoo benım kardesım 177 boyunda benım sulale uzun eşimın orası kısaaa off ya hamişken dua ettıydım okadar boyu bıze ceksın dıe tıpı mıpı heryerı o tarafa cekcek gıbı gozukuyooo poff ya sınırrrrrrrrrrkötükedihüso:sinifsinif:
Merhaba kızlar nasılsınız ,ayın 8inde erken rezervasyonlar bitiyor halledelim şu tail işini diye tura gittik ayy yoğunluktan sistemleri çökmüş bekle bekle deli olduk,en sonunda yaptırdık kısmetse,bir aksilik çıkmazsa marmarise gidicez, bu sene oteli ben seçtim geçen sene eşim seçmiştim ,söylemedik laf burakmadım adamcağızda bu sefer ağznı bile açmadıkaydirigubbakcemile3
Begümde hiç durmadı uykusu var uyuyamıyor deli etti beni ayy büyük olsa iyibir tokat yiyecekti apar topar hemen eve geldik kızlar düşünün saat 7,30da kalktı ve öğlen 3 te uyudu:1shok: biryerimi ağrıyor noldu kuzuma nalamadım ya dr mı götürsem 1 haftadır böyle
iyi geldi valla tatlım yazıldın mı sporaaa.s.
teşekkürler seker ben biraz iyiim şimdi ıhlamurda içerim temiz hava cidden iyi geldi
Ahsenden bana bulaştığı için benden ona geçmedi şükür kendileri iyiler:)))
ohhh rezervasyonda yapılmış süper biz daha karar veremedik ben diyorum karadeniz turu yapalım eşim diyo yurt dışına çıkalım bakalım kimin dediği olacakk:)))
selam kızlar biz şimdi geldik
önce akvaryuma gidelim dedik baktık çok kalabalık eşim hadi sana başörtü alalım deyince kendimizi fatihte bulduk baya bişeler aldım iyi oldu
ordan yemeğe gittik geldik Ahsende dışarda pek bi mutluydu şimdi ağlıyor çıkıyorum
iyi akşamlar.
herkesin günü iyi geçmiş ne güzel:))
bende tüm gün, tam gaz temizlik yaptım canım çıktı beee..
şimdi çay içiyoruz ama kubi'ye kızdım yesem doyamayacam adamı yaaa
kolatuga ikimiz oturmayacakmışız rahat edemiyomuş git başka koltukta otur dedi attı yanından beni.....
ben bi atcam şimdi onu 5kat aşagı o olacakkkkkkkkkkkkkkkk
Kızlar merhabaa.s., nasılsınız, geçmişe bakamadım inş bi yaramazlık yoktur, teyzeleri oğluş bi huysuz oldu bi huysuz sormayın gitsineyvahedigeldismile, cts dışardaydık Allahım nasıl bi gündü öyle yaaa, daha minibüsten iner inmez başladı ağlamaya çocuk susturamadık, ne yedi ne içti ne uyudu hep ağladı, sonunda geri dönmek zorunda kaldık, dışarda bize bakıp duran insanlardan hiç bahsetmicem bile
Bugün dünkü kadar uzağa gidemesekte bowling oynamaya gittik , oğluş rahattı şükür ama sadece 1.5 saat durabildik yine bi ağlama bi feryat figan eve attık kendimizi, sanırım uykusu gelince böyle yapmayı huy edindi, ya halimizi görcektiniz varya, alışveriş yaparken bas bas bağıran bi velet, tabi ne alışverişten bişi anladık ne gezmekten, hep kağan hoplatmakla geçti, bide otobüse biner binmez rahatladı çocuk o da çok ayrı bir durum
Ayy bahsetmeden geçemicem sonunda istediğim avon rujumu hediye olarak elmas toplayaraktan avoncuğumdan alabildim he he he :)))
Spora yazılıyormuşsun cnm hayrlı olsun, inş manken gibi çıkarsın ordan
Kızlar bide eşime annenler görmek istiyorsa gelebilirler dedim...iyimi yaptım kötümü yaptım emin dilim, biliyorum onlara hiç acımamam lazım ama işte insanlık damarım tuttu yine, deminden beride düşünüyorum iyimi yaptım kötümü yaptım diye amaaaaaaan sonuçta ben insanlığımı yapayım anlayan anlar anlamayanda kendisi bilir, kaç zamandır kağanı görmediler özlemişlerdir diye düşündüm, bana biraz çin işkencesi olcak ama napim
İYİ GECELER KIZLAR
Bugün bayaa gezdik bizde, eşim avm lerde ek bi iş yapmayı planlıyorda :) başınada beni geçircekmiş, nasıl olucaksa Masal la, bende vazgeçirmeye çalışıyorum bi yandan bi yandan artık işinden çok sıkıldı kendi şimi yapmak istiyorum diyo napıcağımı bilemiyorum valla hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Sonrada kayınvalidemlere gittik Masal çok mutlu oluyo tabi gezince
Pınarcım bizde bugün koşu bandı baktık bu gidişle evde de mini ir spor salonumuz olucak, bisiklet mekik masaj aleti koşu bantı, tiwist derken, eşim istiyo ama koşu bantını pantolonları dar geliyomuş:) bende dondurdum ya eşim bi erken gelmeye başlasa Masal ı bırakıp başlıycam ama bakalım
Günaydın arkadaşlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir. ben erkenciyim bugün:) oğluşumun mamasını yedirdim biberonunu yıkadım. oğlum uyudu bende biraz şekerleme yapayım sonra bütün gün uykulu uykulu geziyorum.kaydirigubbakcemile3
günaydın herkese nasılsınız iyi haftalar diliyorum kızlar
ayşecim ben belekte değilim yanlış hatırlıyorsun
pınarcım şehiriçinde en lüks otel bizimkisi
valla bugün uykusuzum işe gelirken ayaklarım gerigeri gitti
cerencim günaydın tatlım sen ve ben varız :))
herkesin dünya kadınlar gününü kutluyorum arkadaşlar........
geçmişe bakamadım kızlar. cumartesileri gelmediğim için işlerim çok birikmiş oluyor onları toparlıyorum. hemen bir girip yazayım dedim. inş. herkes iyidir. :Saruboceq:
kızlar haftasonumuz çok iyi geçti çok şükür.ama çocukla çoooooooookkkkkkk yorucu oluyor. onu giydir çıkar yıka aman üşütmesin sar sarmala haşadım çıktı valla. kollarım halen ağrıyor. onun dışında çok eğlendik. havuz hamam çok süperdi. oğlumada oturaklı simit aldım. onunla girdi sıpam. sanki daha önceden alışık gibi hiç ağlamadı. ayaklarını nasıl çırpıyor suda ellerini kaldırıp kaldırıp vuruyor. sormayın çok tatlıydı. bıraksam yüzecekti sanki.zor çıkardım havuzdan ağlaya ağlaya..kaydirigubbakcemile3
otel de güzeldi ama çocuk havuzunu tam aqua parkın yanına yapmışlar ve aqua parka da dışarı çıkıp kayıyorsun. ve onun kapısı açıldığı zaman esiyordu. ara arada çocuk havuzunun suyu soğuyordu. çıkarken bunu şikayet olarak belirttik zaten. nasıl 5 yıldızlıydı anlamadım valla. insan çocukları düşünmezmi yaaklava: klava: ama hamamı çok sıcaktı. oğlumu bir güzellllll yıkadım valla. parladı çocuk :dance: yemekleri filan da gayet güzeldi. çok yedim sormayınnn mafoldumben
oğlumun resimlerini eklerim inş. birazdan.
benden böyle değişiklik oldu bize ama yorucu oldu ne yapalım artık...değdi herşeye...
kızlar günaydın. geçmişe bakamadım ama herkes iyidir umarım.ceren canım güzel geçmesine çok sevindim doğum günün tekrar tekrar kutlu olsun..
kızlar kızım hasta oldu gece boyu hiç uyumadım.ağlıcam valla şimdii izinde alamadım bugün için eşim ve kardeşim doktora götürcek şimdisanırım benim nezle ona geçti..
kızlar gelelim bize
eşimle bi konuşmayı denemiştim geçen hafta yok bişi deyip geçiştirmişti
yine aklımdaydı ama gece yatınca anca rahat konuşurduk diye düşündüm erken yatmıyo adam çünkü
neyse nisanda eşimin memleketien gidicez hazirandı aslında da
annesi gelecek ya mayıs 15 te umre için bizim planlar suya düştü
ben orda kalırmışım 2 hafta daha o dönermiş fikrimi sormadı bile
ben bir patlarsın dayanamadım artık ne derdin var yeter diye
adam evlendiğimizdne beri içinde biriktirmiş biriktirmiş dağ olmuş resmen
bazılarında da çok haklı paylaşsaydı eminim bu kadar ileri gitmezdik
ama bazılarında da çok haksızdı,herşeyi bana bağlamış,benmle ilgisi oömayanları bile,üstüne bi de maddi durum ve yeni bebek binince böyle oldu analyacağınız neyse aramız iyi şimdi döktük içimizi
inş bir daha aynı şeyleri yaşamayız
herkese çok teşekkür ederimm
aklıma gelmişken kadınlar gününüz kutlu olsun kzılar
aslında ben bugünü pek sevmiyorum artık,
2 sene ananemi bugün trafk kazasında kaybettim canım acıyor
çok sağolun kızlar üstümden yük kalktı valla,para durumu düzelmedikçe yine böyle olacaktır eminim
düzelmeside çok zor
memlekete gidip gelmek en az 1 milyar tutar,bi de giderken herkese hediye almak lazım
dönünce kaynana gelecek
ona alışveri,ş yapılacak yolda yanına para verilecek
zaten o dönünce bi hafta on gün daha kalır
sonra 1 ay sonra doğuma gelecek
yeni bebek gelecek
ve biz şimdiden zaten her ay içerdeyiz
yüklendik kredi kartına ne olur sonumuz bilmem
inş dua ediyorum Allah yardımcımız olsun,bebişim kısmetiyle gelsin bizi kurtarsın
ben çıkkıyorum kızlar kahvaltı yapıp okula gidicem görüşürüzzz
banucum gelmişler doktordan ateş düşürücü vermiş.burnu akmadığı için direk ateşi yükselmiş soğuk algınlığıdemiş doktor..
kızlar kargo gelmiş onu alamya gidicem şimdi çıkmam lazım görüşürüz fıstıklar
guzel bacılarım hepınızın kadınlar gunu kutlu olsun tabı kucuk kadınlarımızında :))))
gecmışe bakamadım ama tulaycım kuzucun hasta sanırım cok gecmış olsun canım mevlam şıfasını versın ınsallah buyuk salgın var bızde hastaydık yenı duzelıyoruz aılece :))
bu aralar canım cok sıkkın oglum hıcbırsey yemıyor 3 gun boyunca gece hıcbırsey yemeden sadece gund ebır meyva puresı yedı sımdıde cok farklı dgeıl aslında koca gun boyunca bır meyva puresı ve yarım muhallebı yıyor gecede bırsey yemıyor ama bol bol su ıcıyor kılolu olmasına ragmen resmen erıdı kuzum hastalıgı yok ama yemıyor dılıyle ıtıyor yemeyen cocuk cok zormuş onu anladım bıde ıkısıde heryere tutup kalkmaya calışıyorkar patpat kafalarını vuruyorlar en zor donemlerınden bırıde bu yurumeye calıştıkları zman sanırım evden cıkamaz oldum cok bunaldım fenalardayım anlıycanız
Pınarcımm Çok saol canım.sorma ya benden geÇtİ selİne.benİmde felaket burnum tıkalı ya dr verdİĞİ İlaÇlar bana hİÇ etkİ etmedİ(
Ay canım ya bizdede tam tersi oldu Defdoş nezle oldu bana geçirdi. Bizim doktor Actived diye bir şurup verdi. Geniz akıntısını kssin diye. 1/4 ölçek veriyorum. Sabah akşam. Yarım saat içinde geniz akıntısını kesiyor ve uzun süre etkili oluyor. O sırada da tedavi ediyormuş. İyi bi şurup. Bi doktora sorup dene istersen a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?