2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol şimalcim. 2 günde olsa eğlendik işte..
darısı size canlarım..

guzel bacılarım hepınızın kadınlar gunu kutlu olsun tabı kucuk kadınlarımızında :))))
gecmışe bakamadım ama tulaycım kuzucun hasta sanırım cok gecmış olsun canım mevlam şıfasını versın ınsallah buyuk salgın var bızde hastaydık yenı duzelıyoruz aılece :))
bu aralar canım cok sıkkın oglum hıcbırsey yemıyor 3 gun boyunca gece hıcbırsey yemeden sadece gund ebır meyva puresı yedı sımdıde cok farklı dgeıl aslında koca gun boyunca bır meyva puresı ve yarım muhallebı yıyor gecede bırsey yemıyor ama bol bol su ıcıyor kılolu olmasına ragmen resmen erıdı kuzum hastalıgı yok ama yemıyor dılıyle ıtıyor yemeyen cocuk cok zormuş onu anladım bıde ıkısıde heryere tutup kalkmaya calışıyorkar patpat kafalarını vuruyorlar en zor donemlerınden bırıde bu yurumeye calıştıkları zman sanırım evden cıkamaz oldum cok bunaldım fenalardayım anlıycanız

tşk ediyoruz bizde seninkini kutluyoruz semracım.geçmiş olsun ayrıca. canım belki dişten filan yemiyordur. diş çıkarttımı seninkiler...

günaydın kızlar,
benim kuzu hiç bi şey yemek şstemiyo anlamadım neden.Kahvaltı yemek hiç istemiyo,meyve yok,pişirilen lezzetler var tatları çok ii tatlı falan ama onu bile yemek istemiyo.Sebze püresine açıyo ağzını 2 kaşık sonra ona da kapıyo.Ne yapçam ilmiyom.Bugün değişik olsun diye kahvaltısına bebe bisküviti koydum,labneyle yumurtasını karıştırdım ağrı verdim.çıkardı sonra onları.Hiç bi şekilde yemek yemek istemiyo ya.Akşam 12 gibi gece tahılları yapıyom uykusunda yediriyom.akşam hiç mama yemiyo.sabah 11 gibi kahvaltısını hazırlıyom.yok.Şaşırdım valla.Doktora mı götürsem yaa!
Üzülüyorum ya'

ayy ne oldu bu kuzulara yaa böyle anlamadım ki...:uhm:

cerenn bacım ustte 4 altta 2 var bu aralar başka cıkıcak gıbıde degıl ama bılemıyorum tatlım neden boyle dıye
aslı valla aynı dertteyım delırmek uzereyım hatta gercekten cok sinşir bozucuymuş yememelrı

Sanada canım
bu arada dÜn katmerı yaptımm Çok gÜzel oldu annene teŞekkÜr ederım tarıf ıÇın.

Sağolasın canım a.s. Ay yazık kuzuma zor karın ağrısı çekmek a.s.

Sağolasın canım a.s. Yok kız uzar daha kuzu merak etme a.s.

Hadi hayırlı olsun canım tatil ayarlanmış ne güzel. Bizde arkadaşların kendilerini tarih olarak ayarlamalarını bekliyoruz. Kaçırdık bu erken rezervasyonu. Bi sonrakinde kesin yaptırmamız lazım a.s.

Yok canım ya yine fırsat olmadı ama bu hafta içi kesin hallediyorum a.s.

Ohhh güzel günlerde kullan canım cicilerini a.s.

Alemsin kız Nurten kaydirigubbakcemile3 Sen atsaydın Kubi'yi koltuktan kaydirigubbakcemile3

Güzel eğlenmişsiniz canım ama niye böyle yapıyor acaba Kağan'cım ya. NAzar değiyor heralde kuzuma a.s.

Rujunu da güzel günlerde kullan tatlım a.s.

Spora yazılıyormuşsun cnm hayrlı olsun, inş manken gibi çıkarsın ordan

Sağolasın canım inşallah a.s.

İyi yapmışsın canım a.s. İnsanlık sende kalsın a.s.

Hadi hakkınızda hayırlısı canım a.s.

Ya ben evde hiç yapamam. HEm fırsat bulamam hemde sallarım evdeyken. Siz yapıyorsanız ne güzel a.s.

Günaydın canım iyi uykular sana a.s.

Evet canım biliyorum orayı a.s.

Canım selam a.s. HArika bi haftasonu tatili olmuş sizin için. Resimlerede bayıldım. Aferin Berke kuzuma a.s.

CAnım ya çok geçmiş olsun offf yazık kuzuma :çok üzgünüm:

Başın sağolsun tatlım Allah mekanını cennet eylesin ananeciğinin a.s.

YAzdıklarını okudum da çok anlamsız buldum hayatım kusura bakma. YAni bu sıkışıklıkta ne hediyesi ya. İnsanların size anlayış göstermeleri lazım. Boşverin almayın bişeyler ya. Zaten annesinin yükü üzerinizde. Sizin mutluluğunuzdan sizin kuzularınızdan önemli değil hiçbirşey. Hiç maddi olarak sıkıştıkça sorun çıkacak. Boşverin milletin hediyesini falan. Gitmeyin de gerekirse a.s.

ben çıkkıyorum kızlar kahvaltı yapıp okula gidicem görüşürüzzz

Afiyet olsun canım güle güle a.s.

banucum gelmişler doktordan ateş düşürücü vermiş.burnu akmadığı için direk ateşi yükselmiş soğuk algınlığı demiş doktor..

Ay canım ya inşallah kısa sürede atlatır kuzum a.s.

kızlar kargo gelmiş onu alamya gidicem şimdi çıkmam lazım görüşürüz fıstıklar

Güle güle canım a.s.

Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun hepinize a.s.

Ya niye yemiyor acaba kuzum. Dişlermi diyeceğim ama herşeyide dişlere bağlıyoruz valla. Yazık ya zayıflamış kuzum offf :çok üzgünüm:

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Kadınlar günümüz kutlu olsun a.s.

Dün kayınvalidemlerden yazmıştım en son. Benimde geniz akıntım var diye Defdef'in yeni şurubundan içtim. Doktor Defdef için ya uyku yapar yada depresif yapar demişti. Defdoş'a bişey etki etmedi Allah'tan. Anam ben içtikten sonra bir uyku bastırdı. Gözümü açamıyorum akannehir Nasıl bir yan etkiymiş yani. Eşim ofisten gelince hadi dedim hemen eve gidelim. Geldik 3 gibi. Defne'yi de yanıma aldım bir uyudum ki sormayın. Gözümü açtığımda 6'ya geliyordu. Eşimde yatmış yanımıza uyumuş. Ama çok iyi geldi yani. Kalktık hemen hazırlandık. Misafirliğe gittik.

Çok güzel vakit geçirdik. Yedik içtik. Eve geldiğimizde 1'e geliyordu. Hemen uyduk tabi.

Sabahta annem geldi kahvaltıya. Şimdi o Defdoş'u uyuttu. Ben çamaşır attım makinaya. Defdoş'un çamaşırları var ütülenecek. Birde yemek işim var o kadar.

Çarşamba misafirim var akşam yemeğe. Kayınvalidemlerin komşusu gelicek oğlu, gelini falan. Neyse kayınvalidem gelir yardıma da hallederim.

Benden böyla bacılar a.s.

Pınarcımm Çok saol canım.sorma ya benden geÇtı selıne.benımde felaket burnum tıkalı ya dr verdıĞı ılaÇlar bana hıÇ etkı etmedı(

Pınarcımm Çok saol canım.sorma ya benden geÇtİ selİne.benİmde felaket burnum tıkalı ya dr verdİĞİ İlaÇlar bana hİÇ etkİ etmedİ(

Ay canım ya bizdede tam tersi oldu Defdoş nezle oldu bana geçirdi. Bizim doktor Actived diye bir şurup verdi. Geniz akıntısını kssin diye. 1/4 ölçek veriyorum. Sabah akşam. Yarım saat içinde geniz akıntısını kesiyor ve uzun süre etkili oluyor. O sırada da tedavi ediyormuş. İyi bi şurup. Bi doktora sorup dene istersen a.s.

canım saol.olmassa yarın tekrar kendim doktora gidicem verdiğin ilaçlar yaramadı kızımdan hasta oldu dicemmm(((( selinim şimdi daha iyiymiş en azından oyun oynayıp gülüyormuş sabah oda yoktu boş boş bakıyordu halsizdi çok.demekki doktorun verdiği ilaç işe yaramış sabahha.s.

şimdi biraz yoğurt yedirdim kuzuma.Allahtan yoğurdu seviyo.Yedi.Şaşırdım yani ne yapıp yedireyim.Ben kaçtım biraz etrafı toplayım.Daha kahvaltı yapmadım.

Hazır Defdef uyurken annem Defdef'in çamaşırlarını ütülüyor. Azdı zaten. Bende o arada makinadaki beyazlarımı asıp bi postada renkli yıkayayım a.s.

Tülay'cım kuzumun daha iyi olmasına sevindim canım. Sende kısa sürede düzelirsin inşallah a.s.

Aslı'cım kolay gelsin canım a.s. Ne seviyorsa onu yedir aç kalmasın en azından a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…