Kızlar ben yatıcam şimdi ama öncesinde HEPİMİZİN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN GÜZEL ANNELER :)))
canım günaydın nasılsın seninde kadınlar günün kutlu olsun bitanem kağan nasıl
valla canım kayınvalide konusunda çok haklısın ama boşver büyüklük sende kalsın
herkesin dünya kadınlar gününü kutluyorum arkadaşlar........
geçmişe bakamadım kızlar. cumartesileri gelmediğim için işlerim çok birikmiş oluyor onları toparlıyorum. hemen bir girip yazayım dedim. inş. herkes iyidir. :Saruboceq:
kızlar haftasonumuz çok iyi geçti çok şükür.ama çocukla çoooooooookkkkkkk yorucu oluyor. onu giydir çıkar yıka aman üşütmesin sar sarmala haşadım çıktı valla. kollarım halen ağrıyor. onun dışında çok eğlendik. havuz hamam çok süperdi. oğlumada oturaklı simit aldım. onunla girdi sıpam. sanki daha önceden alışık gibi hiç ağlamadı. ayaklarını nasıl çırpıyor suda ellerini kaldırıp kaldırıp vuruyor. sormayın çok tatlıydı. bıraksam yüzecekti sanki.zor çıkardım havuzdan ağlaya ağlaya..kaydirigubbakcemile3
otel de güzeldi ama çocuk havuzunu tam aqua parkın yanına yapmışlar ve aqua parka da dışarı çıkıp kayıyorsun. ve onun kapısı açıldığı zaman esiyordu. ara arada çocuk havuzunun suyu soğuyordu. çıkarken bunu şikayet olarak belirttik zaten. nasıl 5 yıldızlıydı anlamadım valla. insan çocukları düşünmezmi yaaklava: klava: ama hamamı çok sıcaktı. oğlumu bir güzellllll yıkadım valla. parladı çocuk :dance: yemekleri filan da gayet güzeldi. çok yedim sormayınnn mafoldumben
oğlumun resimlerini eklerim inş. birazdan.
benden böyle değişiklik oldu bize ama yorucu oldu ne yapalım artık...değdi herşeye...
Sağolasın cnm, kağancım düştü yarım saat önce, koltuğun kenarında geziyodu oyuncağı düştü pat attı kendini arkasından kafası vurdu, ama yerde halı halının üstünde battaniye vardı bişi olmaz dimi ya, uyududa şimdi...
olmaz canım inşallah. çok geçmiş olsun.halının üstüne düşmüş neyseki.kuzum ya...
Cnm güzel bi tatil geçirdiğinize sevindim,darısı başımıza, resimleride ekle bekliyorum :))
kızlar günaydın. geçmişe bakamadım ama herkes iyidir umarım.ceren canım güzel geçmesine çok sevindim doğum günün tekrar tekrar kutlu olsun..
kızlar kızım hasta oldu gece boyu hiç uyumadım.ağlıcam valla şimdii izinde alamadım bugün için eşim ve kardeşim doktora götürcek şimdisanırım benim nezle ona geçti..
slm kzılar
nasılsınzı? yine çok vaktim yok kociş evde yarında evde olacak giremem sanırım
belki birazdan babamlar gelirler dikişleri açılmış galiba off bi bitmedi sorunlarr
hemen aklımdakileri yazayım öncelikle herkese çok teşekkür ederim ilginiz için,desteğiniz için ve paylaşımlarınız için
Filizcim,çok zor bir çocukluk geçirmişssin,içinde olan biri olarakda gayet iyi açıklamışssın durumu,bizimki bu kadar ileri safhada değil şimdilik ama sorunun ne olduğunu buldum anlatıcam birazdan
levestory cnm bi test alsan da yapsan varsa çıkar mutlaka 5.günde çıkmıştı benim,istemiyorsun sanırım,inş strestendir cnm
Burcu kağan huysuzlanmış,diş çıkarıyor olabilir mi huy değiştiriyorlar çünkü,umarım en kısa zamanda eskisine döner cnm
cerenn tekrar doğum günün kutlu olsun cnm,çok güzel bir hafta sonu geçirmişssin,iyi olmuş hepiniz dinlenmişssiniz
handeor sağol cnm evet baya ilerleme kaydettik eşimle
kızlar gelelim bize
eşimle bi konuşmayı denemiştim geçen hafta yok bişi deyip geçiştirmişti
yine aklımdaydı ama gece yatınca anca rahat konuşurduk diye düşündüm erken yatmıyo adam çünkü
neyse nisanda eşimin memleketien gidicez hazirandı aslında da
annesi gelecek ya mayıs 15 te umre için bizim planlar suya düştü
ben orda kalırmışım 2 hafta daha o dönermiş fikrimi sormadı bile
ben bir patlarsın dayanamadım artık ne derdin var yeter diye
adam evlendiğimizdne beri içinde biriktirmiş biriktirmiş dağ olmuş resmen
bazılarında da çok haklı paylaşsaydı eminim bu kadar ileri gitmezdik
ama bazılarında da çok haksızdı,herşeyi bana bağlamış,benmle ilgisi oömayanları bile,üstüne bi de maddi durum ve yeni bebek binince böyle oldu analyacağınız neyse aramız iyi şimdi döktük içimizi
inş bir daha aynı şeyleri yaşamayız
herkese çok teşekkür ederimm
aklıma gelmişken kadınlar gününüz kutlu olsun kzılar
aslında ben bugünü pek sevmiyorum artık,
2 sene ananemi bugün trafk kazasında kaybettim canım acıyor
ohh ohh havuz keyfide süper yaa....tatile gitmek istiyorummmmmmmmmmmmm bende:)
ceren resimler ve tatil süper valla hele oğluşun havuzdaki remeine bayıldım bayıldım maşallah Allah nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?