2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel anneler ve melekleri.

umarım herkesler iyidir. yaramaz bir durum yoktur.
çok geçmişe gidemedim ama selin hastaymış. çok geçmiş olsun tülay'cım.
çabucak iyileşir inşallah kuzucuk.

bize gelince dün annem ankara'ya evine döndü. tabi ben bir yıkım daha yaşıyorum.
dünden beri ağlayıp geziyorum. sesi hala kulağımda sanki içeriden bana sesleniyor gibi.
kızlar büyük konuşmuş olmayayım ama ben kızımı asla gurbete vermiycem.
mayısta annemlere gidecek olmam biraz teselli ediyor. az kaldı zaten.
kızımın doğum gününü orada yapıp biraz daha kalırım. sonra hep beraber haziranda erdeğe annemlerin
yazlığa gidicez. bütün kardeşler yazın orada toplanıyoruz. artık eylül başını bulur eve dönmem. eşimde biraz izin kullanıcak onun dışında hafta sonları git gel yapacak. çanakkale erdek yakın allahtan.
allah sağlık versin bir aksilik çıkmasın inşallah da bunların hayaliyle avutuyorum kendimi.
bir an önce yaz gelsin...

kızlar bu arada ceylin iki diş daha çıkardı ve 8 tane dişimiz oldu.
16. aya kadar rahatız inşallah. bu aralar çubuk kraker tiryakisi
oldu kızım. kıtır kıtır yiyor çok seviyor tatlı cadım.

saol pınarcım.kolay gelsin.

Sağolaısn canım hallettim a.s.

Hoşgeldin canım. Allah kavuştursun inşallah a.s. Gurbette olmak zordur elbette ama bak az kaldı. Mayısta gidersin inşallah uzun uzun bol bol vakit geçirirsiniz a.s.

Maşallah kuzuma. Bizim doktor 6.aydan itibaren 12.aya kadar 6 diş. Sonrakiler canı ne zaman isterse çıkar diyor kaydirigubbakcemile3

Çamaşırlarımı astım, renklileri attım makinaya. Onlarıda balkona asarım bu havada iyi kururlar. Beyazlar içeride kurusun artık. Annemde ütüleri bitirdi. Defdoş uyansın öyle yerleştiririm odasına.

Akşama ne yemek yapsam ya :uhm: Ne zamandır kızartma yapmamıştım. Patlıcan, kabak, biber kızartıp sarımsaklı soslu yapayım bari :uhm:

AyŞecımm hoŞgeldınÇÇoks aol cnaımya uamrım ıyıleŞır artık bende yarın ıÇ

sağol pınar'cım.

ben doktora sormadım canım ama nette okumuştum
alt ve üstten 4'er tane çıktıktan sonra diğerleri 16. ayda sürmeye
başlıyor diyordu. eğer dediğin gibiyse bu hızla ceylin
çıkarmaya devam edecek demek ki kaydirigubbakcemile3

yazım eksik çıkmış.canım az kaldı nasılsa gitmene kolay değil gurbette olmak.dişlerinizde hayırlı olsun canım.

a.s.yazım eksik çıkmış.canım az kaldı nasılsa gitmene kolay değil gurbette olmak.dişlerinizde hayırlı olsun canım.

pınarcım ben geçenlerde kızartma iç.in bütün malzemelri karıştırdım 1 kaşık yağ ve tuz ilave edip fırında kızarttım. sonra sosunu döküncede az tuttum fırında acayip lezzetli ve hafif oldu.:1hug:

Sanada canım
bu arada dÜn katmerİ yaptımm Çok gÜzel oldu annene teŞekkÜr ederİm tarİf İÇİn.

AFİYET OLSUN CANIM...zemuszemus
RİCA EDERİZ....

SAĞOL PINAR TEYZESİİ...TEŞEKKÜR EDERİM CANIM...opuyorumnanaktan

BİZDE SENİNKİNİ KUTLUYORUZ CANIM...HOŞGELDİNNN. BU ARADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DEFNOŞLA SANA..OHH İYİ UYUMUŞSUN VALLA. BEN NE ZAMAN YATSAM BERKE KALKAR SANKİ BENİ GÖRÜYOR GİBİ SIPA...kaydirigubbakcemile3

KOLAY GELSİN PINARCIM. BENDE DÜN HAMAMDAN GELİR HELMEZ ATTIM 2 MAKİNA. BAVULDAKİLER FİLAN SONRA NEVRESİM ÇOK KİRLENMİŞTİ ONLARI DEĞİŞTİRDİM FİLAN DERKEN ÇOK YORULDUM..
KARIŞIK KIZRTMAYI BENDE ÇOK SEVERİM...
ZATEN TATİLDE ÇOK KİLO ALDIM 2 GÜN HA BİRE YEDİM. MALUM AÇIK BÜFE SORMAYIN klava:

CANIM HOŞGELDİN ALLAH KAVUŞTURSUN :Saruboceq: ZOR VALLA NE DİYİM BENİM HERGÜN YANIMDA ANNEM NE KADAR YARDIMI OLUYOR..

slm kızlarrrr....herkezın DUNYA KADINLAR GUNU KUTLU OLSUUUNNNNNNNNNa.s.
Ssabahtır ewde elektrık yok catladım sıkıntıdan tem ızlık yapıcaktım guya bugun oda yalan oldu .....az once geldı v-elektrık suda yok hala pofff ya mutfaga gırdım yemek yapıom bıyandan hemende pc yı actım aklım kaldı buurda ızınlıyım ewde elektrık yok ne sınır bişi yaaaaaa.....bu sataten sorada temızlık falan yalan olur yemek yapılcak daha...yagızı uyuttum anca eşim işte sole bı kahve yaptım keyıf catıorummmkaydirigubbakcemile3sız napıonuz..burda hava cok kotu sabahtır fırtına var yafuuuuuuohaoldumsmile

hoşgeldin siribronnnnnn...
evet ne gıcık ya evdeyken elektrik yok su yokkk neyseki gelmiş canım..
bizde ne yapalım çalışıyoruz falla. bizim yerimizede yap keyif canım...
2 gün gezmeden sonrada iş hiç çekilmiyorrrrr

yaw şu altta kimler aktif görünüyorduya o gitmişmi benmi göremiyorum kıslar ? bilmiyorumkismile

ohh hayırlı olsun cnm tatıl şimdidennnn.....kıyamam kuzucuma diş falanmı cıkartıyo acaba yagız dişlerı patlarken bişşi yemek ıstemıyo huysuzlanıo belkı dişi gelecektır cnm kuzumun....

ıyı yapmıısn burcucummm boswer anlayan anlarr anlamayanıda allaha hawale et sen ıyı yapmısın ...
rujun hayırlı olsun gule gule sur anacım....
kaganımada gecmişolsun kıyaymam kuzucuma ya hep huy deiştırıo bu sıpacıklar belıkı yenı dişi falan gelecektır burcu diş mahvedıo kzuucuklarımızı....

işi hayırlı olsun cnm eşinin.....hayırlısı olsun sıızn için...pırasa corbasınıda dene cnm mutlaka yagız ayıla bayıla yedı bugunde yenı bı tarıfım var bırazdan yazıcam gene ekgıdaya...

cerencımmm tatıl super gecmiş maşşallahh paşama hiç uzmemiş anneyııııı..darsısı bıze ınşalahhhhhh

ozlemcım başın saoldsun canım benım....
eşinle arada bole iç dokmek ıyı oluyo boswer dokmuusnunz nekadar tasınız varsa ....
aallah yardımcınız olsun cnm ya ne dıımmm...

saol cnm senınde kutlu olsun...
diştendır semracım ya diş gelırken bişi yemıyolar yagız 5gun bişi yemedı nerdeyse sadece meyvesınbı yedı ve benı emdı fazla zorlama kuzucuklaraı ne ıstıolarsa onu yesınlerrr....

aslıcım diştendır bence semrayada soledımıım gıbı cnm benım zorlama kuzucugu doktorum programında zorlamayın bebişlerı dıodu profff....onlar bız gıbı deılmışşş mıudelerıyle yıyorlarrmıs tokluk hıssı olunca yemezlermiş 1kasık bıle zorlamayın dıo dr.diştendır ama yememsı ....

kıs defdefın surubu senımı sersemlettı bu kuzucuklara bişi etkı metkı etmıyo uyku falan etmıyo yafuuuu defnem uyumadı sen uyudun heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm allah kavustursun annecıınle...
cubuk kraker konusu bızded aynı tum cesıtlerıne bayılıo yagız hatta ebbek arabasında onune koyuyorum krakerlerı anca ole duruyo sıpaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohh ne guzel annecın gelmiş yıne benımkı uzakta özenıyorum boyle valla selam soyle bacım annecıne
ılac olayına guldum bende defnede etkı yapmamış ama senı uyutmuş bende burak uyusun dıye anason verdım yetışkınler ıcın olan tozda ama 10 dakıka bıle uyutmadı alem bu cocuklar valla :)))

canım benım Allah tez zamanda kavustursun ınsallah ılk gunler dahada zor gelır ama senın gıtmenede az almış zaten :)))

oyy kızartmamamı dedın bol bol yap gelıyorum aksama bayılırım kızartmaya ahh şu kıloların gozu kör olsun yoksa hergun yerım

sagol canım senınde Şeniz

yaw şu altta kimler aktif görünüyorduya o gitmişmi benmi göremiyorum kıslar ? bilmiyorumkismile

bendede gorunmuyor canım ama sanırım gecıcı bır durumdur boyle olursa sıkıcı olur valla

yagız uyandı kızlar yaaaaaaa...
dun alışwerıse gıtcez uyansın dıe beklıoz sıpayı 2.5 saat uyudu .....şimdi uyusun işleri bıtıreyımn dedıydım dunku gıbı uyursa ıyı olur dedıuydım nerde 40 dk da uyandı hınzırr hıssedıo herhaldeeeeeee:=))

:)))))))))) kuzum ya nasılda oynatıyor annesını daha ıyı işte iş yapmakdan kurtarıyor senı annesı

YEMİN EDERİM BENİM SIPAMDA YAPIOOOOOO YA kaydirigubbakcemile3

Hepinize merhaba kızlar!! Kadınlar gününüz kutlu olsun!

Gerçi face'de yazdım ama,burdan da yazayım; beni çok mutlu ettiniz. Doğum günümü kutlayan arkadaşlarıma burdan da teşekkür etmek istedim. Zaten bi bankalar bir de siz hatırladınız doğum günümükaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…