saol pınarcım.kolay gelsin.
selam güzel anneler ve melekleri.
umarım herkesler iyidir. yaramaz bir durum yoktur.
çok geçmişe gidemedim ama selin hastaymış. çok geçmiş olsun tülay'cım.
çabucak iyileşir inşallah kuzucuk.
bize gelince dün annem ankara'ya evine döndü. tabi ben bir yıkım daha yaşıyorum.
dünden beri ağlayıp geziyorum. sesi hala kulağımda sanki içeriden bana sesleniyor gibi.
kızlar büyük konuşmuş olmayayım ama ben kızımı asla gurbete vermiycem.
mayısta annemlere gidecek olmam biraz teselli ediyor. az kaldı zaten.
kızımın doğum gününü orada yapıp biraz daha kalırım. sonra hep beraber haziranda erdeğe annemlerin
yazlığa gidicez. bütün kardeşler yazın orada toplanıyoruz. artık eylül başını bulur eve dönmem. eşimde biraz izin kullanıcak onun dışında hafta sonları git gel yapacak. çanakkale erdek yakın allahtan.
allah sağlık versin bir aksilik çıkmasın inşallah da bunların hayaliyle avutuyorum kendimi.
bir an önce yaz gelsin...
kızlar bu arada ceylin iki diş daha çıkardı ve 8 tane dişimiz oldu.
16. aya kadar rahatız inşallah. bu aralar çubuk kraker tiryakisi
oldu kızım. kıtır kıtır yiyor çok seviyor tatlı cadım.
Çamaşırlarımı astım, renklileri attım makinaya. Onlarıda balkona asarım bu havada iyi kururlar. Beyazlar içeride kurusun artık. Annemde ütüleri bitirdi. Defdoş uyansın öyle yerleştiririm odasına.
Akşama ne yemek yapsam ya :uhm: Ne zamandır kızartma yapmamıştım. Patlıcan, kabak, biber kızartıp sarımsaklı soslu yapayım bari :uhm:
Sanada canım
bu arada dÜn katmerİ yaptımm Çok gÜzel oldu annene teŞekkÜr ederİm tarİf İÇİn.
Sağolasın canım a.s. Ay yazık kuzuma zor karın ağrısı çekmek a.s.
Sağolasın canım a.s. Yok kız uzar daha kuzu merak etme a.s.
Hadi hayırlı olsun canım tatil ayarlanmış ne güzel. Bizde arkadaşların kendilerini tarih olarak ayarlamalarını bekliyoruz. Kaçırdık bu erken rezervasyonu. Bi sonrakinde kesin yaptırmamız lazım a.s.
Yok canım ya yine fırsat olmadı ama bu hafta içi kesin hallediyorum a.s.
Ohhh güzel günlerde kullan canım cicilerini a.s.
Alemsin kız Nurten kaydirigubbakcemile3 Sen atsaydın Kubi'yi koltuktan kaydirigubbakcemile3
Güzel eğlenmişsiniz canım ama niye böyle yapıyor acaba Kağan'cım ya. NAzar değiyor heralde kuzuma a.s.
Rujunu da güzel günlerde kullan tatlım a.s.
Sağolasın canım inşallah a.s.
İyi yapmışsın canım a.s. İnsanlık sende kalsın a.s.
Hadi hakkınızda hayırlısı canım a.s.
Ya ben evde hiç yapamam. HEm fırsat bulamam hemde sallarım evdeyken. Siz yapıyorsanız ne güzel a.s.
Günaydın canım iyi uykular sana a.s.
Evet canım biliyorum orayı a.s.
Canım selam a.s. HArika bi haftasonu tatili olmuş sizin için. Resimlerede bayıldım. Aferin Berke kuzuma a.s.
CAnım ya çok geçmiş olsun offf yazık kuzuma :çok üzgünüm:
Başın sağolsun tatlım Allah mekanını cennet eylesin ananeciğinin a.s.
YAzdıklarını okudum da çok anlamsız buldum hayatım kusura bakma. YAni bu sıkışıklıkta ne hediyesi ya. İnsanların size anlayış göstermeleri lazım. Boşverin almayın bişeyler ya. Zaten annesinin yükü üzerinizde. Sizin mutluluğunuzdan sizin kuzularınızdan önemli değil hiçbirşey. Hiç maddi olarak sıkıştıkça sorun çıkacak. Boşverin milletin hediyesini falan. Gitmeyin de gerekirse a.s.
Afiyet olsun canım güle güle a.s.
Ay canım ya inşallah kısa sürede atlatır kuzum a.s.
Güle güle canım a.s.
Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun hepinize a.s.
Ya niye yemiyor acaba kuzum. Dişlermi diyeceğim ama herşeyide dişlere bağlıyoruz valla. Yazık ya zayıflamış kuzum offf :çok üzgünüm:
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Kadınlar günümüz kutlu olsun a.s.
Dün kayınvalidemlerden yazmıştım en son. Benimde geniz akıntım var diye Defdef'in yeni şurubundan içtim. Doktor Defdef için ya uyku yapar yada depresif yapar demişti. Defdoş'a bişey etki etmedi Allah'tan. Anam ben içtikten sonra bir uyku bastırdı. Gözümü açamıyorum akannehir Nasıl bir yan etkiymiş yani. Eşim ofisten gelince hadi dedim hemen eve gidelim. Geldik 3 gibi. Defne'yi de yanıma aldım bir uyudum ki sormayın. Gözümü açtığımda 6'ya geliyordu. Eşimde yatmış yanımıza uyumuş. Ama çok iyi geldi yani. Kalktık hemen hazırlandık. Misafirliğe gittik.
Çok güzel vakit geçirdik. Yedik içtik. Eve geldiğimizde 1'e geliyordu. Hemen uyduk tabi.
Sabahta annem geldi kahvaltıya. Şimdi o Defdoş'u uyuttu. Ben çamaşır attım makinaya. Defdoş'un çamaşırları var ütülenecek. Birde yemek işim var o kadar.
Çarşamba misafirim var akşam yemeğe. Kayınvalidemlerin komşusu gelicek oğlu, gelini falan. Neyse kayınvalidem gelir yardıma da hallederim.
Benden böyla bacılar a.s.
Çamaşırlarımı astım, renklileri attım makinaya. Onlarıda balkona asarım bu havada iyi kururlar. Beyazlar içeride kurusun artık. Annemde ütüleri bitirdi. Defdoş uyansın öyle yerleştiririm odasına.
Akşama ne yemek yapsam ya :uhm: Ne zamandır kızartma yapmamıştım. Patlıcan, kabak, biber kızartıp sarımsaklı soslu yapayım bari :uhm:
bize gelince dün annem ankara'ya evine döndü. tabi ben bir yıkım daha yaşıyorum.
dünden beri ağlayıp geziyorum. sesi hala kulağımda sanki içeriden bana sesleniyor gibi.
kızımın doğum gününü orada yapıp biraz daha kalırım. sonra hep beraber haziranda erdeğe annemlerin
yazlığa gidicez. bütün kardeşler yazın orada toplanıyoruz. artık eylül başını bulur eve dönmem. eşimde biraz izin kullanıcak onun dışında hafta sonları git gel yapacak. çanakkale erdek yakın allahtan.
allah sağlık versin bir aksilik çıkmasın inşallah da bunların hayaliyle avutuyorum kendimi.
slm kızlarrrr....herkezın DUNYA KADINLAR GUNU KUTLU OLSUUUNNNNNNNNNa.s.
Ssabahtır ewde elektrık yok catladım sıkıntıdan tem ızlık yapıcaktım guya bugun oda yalan oldu .....az once geldı v-elektrık suda yok hala pofff ya mutfaga gırdım yemek yapıom bıyandan hemende pc yı actım aklım kaldı buurda ızınlıyım ewde elektrık yok ne sınır bişi yaaaaaa.....bu sataten sorada temızlık falan yalan olur yemek yapılcak daha...yagızı uyuttum anca eşim işte sole bı kahve yaptım keyıf catıorummmkaydirigubbakcemile3sız napıonuz..burda hava cok kotu sabahtır fırtına var yafuuuuuuohaoldumsmile
Merhaba kızlar nasılsınız ,ayın 8inde erken rezervasyonlar bitiyor halledelim şu tail işini diye tura gittik ayy yoğunluktan sistemleri çökmüş bekle bekle deli olduk,en sonunda yaptırdık kısmetse,bir aksilik çıkmazsa marmarise gidicez, bu sene oteli ben seçtim geçen sene eşim seçmiştim ,söylemedik laf burakmadım adamcağızda bu sefer ağznı bile açmadıkaydirigubbakcemile3
Begümde hiç durmadı uykusu var uyuyamıyor deli etti beni ayy büyük olsa iyibir tokat yiyecekti apar topar hemen eve geldik kızlar düşünün saat 7,30da kalktı ve öğlen 3 te uyudu:1shok: biryerimi ağrıyor noldu kuzuma nalamadım ya dr mı götürsem 1 haftadır böyle
Kızlar bide eşime annenler görmek istiyorsa gelebilirler dedim...iyimi yaptım kötümü yaptım emin dilim, biliyorum onlara hiç acımamam lazım ama işte insanlık damarım tuttu yine, deminden beride düşünüyorum iyimi yaptım kötümü yaptım diye amaaaaaaan sonuçta ben insanlığımı yapayım anlayan anlar anlamayanda kendisi bilir, kaç zamandır kağanı görmediler özlemişlerdir diye düşündüm, bana biraz çin işkencesi olcak ama napim
İYİ GECELER KIZLAR
Bugün bayaa gezdik bizde, eşim avm lerde ek bi iş yapmayı planlıyorda :) başınada beni geçircekmiş, nasıl olucaksa Masal la, bende vazgeçirmeye çalışıyorum bi yandan bi yandan artık işinden çok sıkıldı kendi şimi yapmak istiyorum diyo napıcağımı bilemiyorum valla hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Sonrada kayınvalidemlere gittik Masal çok mutlu oluyo tabi gezince
Filizcim babaların sorumsuzluğu yüzünden hayatlar çok etkileniyo malesef haklısın canım hayatımı yazsam roman olur derler ya benimkide gerçekten roman olur, bu arada yazım diline hasta olduğumu bir kere daha belirtmeden geçemiycem canım
Burcucum rujunu güle güle kullan canım, bende bugün alıcaktım kırmızı kırmızı bir ruj kadınlar günü nedeniyle % 50 indirim vardı ama Masal ın karnı acıkmıştı eşimde bir an önce çıkmak için huysuzlanıyodu kaldı, kaynana konusunda boşver insanlık sende kalsın haklısın Allah çok büyük herkes ettiğini bulur.Kağancığım neden öle yapıyo acaba, Masal da bize biri gelince biz bi yere gidince baştan bi herkesin suratına bakıp ağlıyo 5 dakka sonra gülücük atmaya başlıyo, alışcaklar napalım
Esencim geçmiş olsun canım ya görüşemedik bi türlü,cicilerini güle güle kullan
Gülhancım oh ii gezmeler canım uyutup dışarı çıkma fikri iyiymiş, cumartesi akşamı bizimde musiki cemiyeti toplanıyomuş mesaj geldi arkadaşlar aradı kaç kere ama baştan düşündük kayınvalidemi çağarsak Masal a baksa uyutup gitsek diye ama belli olmuyoki ne zaman kalkacağı gerçi gidilcek yer bize çok yakındı 5 dakka ya evdeydik ama hiç bırakmadım ya şimdiye kadar cesaret edemedim bide kaynanaya söyliycez eşimin annanesi hasta sürekli onunla ilgileniyo aynı yerde oturuyolar mırın kırın ederse canım sıkılcak, bide eşim nezle olmuş öle kaldı ama içim gitti valla çok ihtiyacım var bu ara öle bir kaçamağa, aslında hepsi bahane ben bu kilolarla kendimi hiç ii hissetmiyorum bir an önce kurtulmam lazım ama nasılll
Pınarcım bizde bugün koşu bandı baktık bu gidişle evde de mini ir spor salonumuz olucak, bisiklet mekik masaj aleti koşu bantı, tiwist derken, eşim istiyo ama koşu bantını pantolonları dar geliyomuş:) bende dondurdum ya eşim bi erken gelmeye başlasa Masal ı bırakıp başlıycam ama bakalım
Tuğbacım yeni resimlerinize baktım çok tatlısınız analı kızlı
Cerenn sağol canım kısımın ismisini beğenmişsin aslında ismi Sevi Masal aşk masalııı :))) aslında öle sölemek istiyorum daha anlamlı geliyo ama uzun geliyo biliyorum şimdi nasıl sölersek öle gidicek
Doğum günün kutlu olsun, hafta sonu kaçamağınızda süpermiş
Özlemcim inşallah biraz iyileşme olmuştur eşinde hafta sonu
Levestory bencede bir test al, kızların pc başındaki hallaerine çok güldüm yerim o cimcilerii
Aslıdirek kızlarımız aynı günn doğmuşş
Nurtemcim bencede incecik hatunsun kesin eşin sığmamıştır :))
Birsencim geçmiş olsun, yerim o anlayışlı kuzuları
Sibiron pırasalı çorbayı deniycem ellerine sağlık canım
Bigudi doğumgünü organizasyonundaki yazın için teşekkürlera.s.
herkesin dünya kadınlar gününü kutluyorum arkadaşlar........
geçmişe bakamadım kızlar. cumartesileri gelmediğim için işlerim çok birikmiş oluyor onları toparlıyorum. hemen bir girip yazayım dedim. inş. herkes iyidir. :Saruboceq:
kızlar haftasonumuz çok iyi geçti çok şükür.ama çocukla çoooooooookkkkkkk yorucu oluyor. onu giydir çıkar yıka aman üşütmesin sar sarmala haşadım çıktı valla. kollarım halen ağrıyor. onun dışında çok eğlendik. havuz hamam çok süperdi. oğlumada oturaklı simit aldım. onunla girdi sıpam. sanki daha önceden alışık gibi hiç ağlamadı. ayaklarını nasıl çırpıyor suda ellerini kaldırıp kaldırıp vuruyor. sormayın çok tatlıydı. bıraksam yüzecekti sanki.zor çıkardım havuzdan ağlaya ağlaya..kaydirigubbakcemile3
otel de güzeldi ama çocuk havuzunu tam aqua parkın yanına yapmışlar ve aqua parka da dışarı çıkıp kayıyorsun. ve onun kapısı açıldığı zaman esiyordu. ara arada çocuk havuzunun suyu soğuyordu. çıkarken bunu şikayet olarak belirttik zaten. nasıl 5 yıldızlıydı anlamadım valla. insan çocukları düşünmezmi yaaklava: klava: ama hamamı çok sıcaktı. oğlumu bir güzellllll yıkadım valla. parladı çocuk :dance: yemekleri filan da gayet güzeldi. çok yedim sormayınnn mafoldumben
oğlumun resimlerini eklerim inş. birazdan.
benden böyle değişiklik oldu bize ama yorucu oldu ne yapalım artık...değdi herşeye...
canım ya geçmiş olsun tekrar,kıyamam çabucak iyileşir inş,ilaçlar iyi gelir
annenler bakıyormuş ya rahat ol cnm senin kadar düşünürler onlarda ,saatler çabucak gçsinde bir an önce kavuş cnm kuzuna
çok sağolun kızlar üstümden yük kalktı valla,para durumu düzelmedikçe yine böyle olacaktır eminim
düzelmeside çok zor
memlekete gidip gelmek en az 1 milyar tutar,bi de giderken herkese hediye almak lazım
dönünce kaynana gelecek
ona alışveri,ş yapılacak yolda yanına para verilecek
zaten o dönünce bi hafta on gün daha kalır
sonra 1 ay sonra doğuma gelecek
yeni bebek gelecek
ve biz şimdiden zaten her ay içerdeyiz
yüklendik kredi kartına ne olur sonumuz bilmem
inş dua ediyorum Allah yardımcımız olsun,bebişim kısmetiyle gelsin bizi kurtarsın
guzel bacılarım hepınızın kadınlar gunu kutlu olsun tabı kucuk kadınlarımızında :))))
gecmışe bakamadım ama tulaycım kuzucun hasta sanırım cok gecmış olsun canım mevlam şıfasını versın ınsallah buyuk salgın var bızde hastaydık yenı duzelıyoruz aılece :))
bu aralar canım cok sıkkın oglum hıcbırsey yemıyor 3 gun boyunca gece hıcbırsey yemeden sadece gund ebır meyva puresı yedı sımdıde cok farklı dgeıl aslında koca gun boyunca bır meyva puresı ve yarım muhallebı yıyor gecede bırsey yemıyor ama bol bol su ıcıyor kılolu olmasına ragmen resmen erıdı kuzum hastalıgı yok ama yemıyor dılıyle ıtıyor yemeyen cocuk cok zormuş onu anladım bıde ıkısıde heryere tutup kalkmaya calışıyorkar patpat kafalarını vuruyorlar en zor donemlerınden bırıde bu yurumeye calıştıkları zman sanırım evden cıkamaz oldum cok bunaldım fenalardayım anlıycanız
günaydın kızlar,
benim kuzu hiç bi şey yemek şstemiyo anlamadım neden.Kahvaltı yemek hiç istemiyo,meyve yok,pişirilen lezzetler var tatları çok ii tatlı falan ama onu bile yemek istemiyo.Sebze püresine açıyo ağzını 2 kaşık sonra ona da kapıyo.Ne yapçam ilmiyom.Bugün değişik olsun diye kahvaltısına bebe bisküviti koydum,labneyle yumurtasını karıştırdım ağrı verdim.çıkardı sonra onları.Hiç bi şekilde yemek yemek istemiyo ya.Akşam 12 gibi gece tahılları yapıyom uykusunda yediriyom.akşam hiç mama yemiyo.sabah 11 gibi kahvaltısını hazırlıyom.yok.Şaşırdım valla.Doktora mı götürsem yaa!
Üzülüyorum ya'
Dün kayınvalidemlerden yazmıştım en son. Benimde geniz akıntım var diye Defdef'in yeni şurubundan içtim. Doktor Defdef için ya uyku yapar yada depresif yapar demişti. Defdoş'a bişey etki etmedi Allah'tan. Anam ben içtikten sonra bir uyku bastırdı. Gözümü açamıyorum akannehir Nasıl bir yan etkiymiş yani. Eşim ofisten gelince hadi dedim hemen eve gidelim. Geldik 3 gibi. Defne'yi de yanıma aldım bir uyudum ki sormayın. Gözümü açtığımda 6'ya geliyordu. Eşimde yatmış yanımıza uyumuş. Ama çok iyi geldi yani. Kalktık hemen hazırlandık. Misafirliğe gittik.
Çok güzel vakit geçirdik. Yedik içtik. Eve geldiğimizde 1'e geliyordu. Hemen uyduk tabi.
Sabahta annem geldi kahvaltıya. Şimdi o Defdoş'u uyuttu. Ben çamaşır attım makinaya. Defdoş'un çamaşırları var ütülenecek. Birde yemek işim var o kadar.
Çarşamba misafirim var akşam yemeğe. Kayınvalidemlerin komşusu gelicek oğlu, gelini falan. Neyse kayınvalidem gelir yardıma da hallederim.
kızlar bu arada ceylin iki diş daha çıkardı ve 8 tane dişimiz oldu.
16. aya kadar rahatız inşallah. bu aralar çubuk kraker tiryakisi
oldu kızım. kıtır kıtır yiyor çok seviyor tatlı cadım.
slm kızlarrrr....herkezın DUNYA KADINLAR GUNU KUTLU OLSUUUNNNNNNNNNa.s.
Ssabahtır ewde elektrık yok catladım sıkıntıdan tem ızlık yapıcaktım guya bugun oda yalan oldu .....az once geldı v-elektrık suda yok hala pofff ya mutfaga gırdım yemek yapıom bıyandan hemende pc yı actım aklım kaldı buurda ızınlıyım ewde elektrık yok ne sınır bişi yaaaaaa.....bu sataten sorada temızlık falan yalan olur yemek yapılcak daha...yagızı uyuttum anca eşim işte sole bı kahve yaptım keyıf catıorummmkaydirigubbakcemile3sız napıonuz..burda hava cok kotu sabahtır fırtına var yafuuuuuuohaoldumsmile
yaw şu altta kimler aktif görünüyorduya o gitmişmi benmi göremiyorum kıslar ? bilmiyorumkismile
yagız uyandı kızlar yaaaaaaa...
dun alışwerıse gıtcez uyansın dıe beklıoz sıpayı 2.5 saat uyudu .....şimdi uyusun işleri bıtıreyımn dedıydım dunku gıbı uyursa ıyı olur dedıuydım nerde 40 dk da uyandı hınzırr hıssedıo herhaldeeeeeee:=))
yagız uyandı kızlar yaaaaaaa...
dun alışwerıse gıtcez uyansın dıe beklıoz sıpayı 2.5 saat uyudu .....şimdi uyusun işleri bıtıreyımn dedıydım dunku gıbı uyursa ıyı olur dedıuydım nerde 40 dk da uyandı hınzırr hıssedıo herhaldeeeeeee:=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?