2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar nasılsınız ,ayın 8inde erken rezervasyonlar bitiyor halledelim şu tail işini diye tura gittik ayy yoğunluktan sistemleri çökmüş bekle bekle deli olduk,en sonunda yaptırdık kısmetse,bir aksilik çıkmazsa marmarise gidicez, bu sene oteli ben seçtim geçen sene eşim seçmiştim ,söylemedik laf burakmadım adamcağızda bu sefer ağznı bile açmadıkaydirigubbakcemile3

Begümde hiç durmadı uykusu var uyuyamıyor deli etti beni ayy büyük olsa iyibir tokat yiyecekti apar topar hemen eve geldik kızlar düşünün saat 7,30da kalktı ve öğlen 3 te uyudu:1shok: biryerimi ağrıyor noldu kuzuma nalamadım ya dr mı götürsem 1 haftadır böyle

merhaba canım iyiyiz şükür bugün hava yağmurlu ewdeydik bütün gün.tatil işini çok ii yapmışsınız hepimiz iyi bi tatili çoktan hak ettik umarım çokgüzel bir tatil yaparsınız.canım dişten olabilirmi bebişinin ağlaması canım bizimkide çok ağlıyor mızmızlanıyor ve bizde niye böyleki derken incimizi gördük şükür:lepi:

iyi geldi valla tatlım yazıldın mı sporaaa.s.

teşekkürler seker ben biraz iyiim şimdi ıhlamurda içerim temiz hava cidden iyi geldi
Ahsenden bana bulaştığı için benden ona geçmedi şükür kendileri iyiler:)))

ohhh rezervasyonda yapılmış süper biz daha karar veremedik ben diyorum karadeniz turu yapalım eşim diyo yurt dışına çıkalım bakalım kimin dediği olacakk:)))

selam kızlar biz şimdi geldik
önce akvaryuma gidelim dedik baktık çok kalabalık eşim hadi sana başörtü alalım deyince kendimizi fatihte bulduk baya bişeler aldım iyi oldu
ordan yemeğe gittik geldik Ahsende dışarda pek bi mutluydu şimdi ağlıyor çıkıyorum

merhaba kızlar,
Esen geçmiş olsun kulak ağrısını çok iyi bilirim.Çok feci ya dişime kadar atardı ağrısı.İnşallah antibiyotik ii gelir.
Kıvılcım ın yazdıklarını okudum.Ben de çok içlendim.Gözlerim doldu valla.Herkesi evinde mutlu etsin Allah.Kızımı mutlu ailede yetiştirmeyi çok isterim.Ama malesef ne kızlar erkekleri anlıyo ne erkekler kızları.Evlilik çok zor bi şey aslında.
Özlem sana da çok üzülüyorum.Susarak gerçekten bazı şeyler hal olmuyo.Zeynebe karnındakine yazık canım.Üzme kendini.Neden bu erkekler bu kadar zor ya.Konuşsan olmuyo,konuşmasan olmuyo.Anlamadım bende.
Allah kimsenin yuvasını bozmasın.

iyi akşamlar.
herkesin günü iyi geçmiş ne güzel:))
filizcim hikayen gerçekten etkileyiici.. çok güzel anlatmışsın allah kimseyi bunlarala sınamasın (
esen gızzz demek başörtü bahanesine herşeyini düzdün he??? gülerek kullan cnm cicilerini.. bende fatihi çok begeniyorum kapalı olsam bende hep ordan giyinirim herelde:))) inş. oda olur bigün..
heee bide şu tatil planlarınız hoşuma gitti demek sen karadeniz eşinde yurtdiışı istiyo hee vaybeaa
bakalım kimin dedigi olcak çok merak ediyrum vallazemuszemus

bende tüm gün, tam gaz temizlik yaptım canım çıktı beee..
şimdi çay içiyoruz ama kubi'ye kızdım yesem doyamayacam adamı yaaa
kolatuga ikimiz oturmayacakmışız rahat edemiyomuş git başka koltukta otur dedi attı yanından beni.....
ben bi atcam şimdi onu 5kat aşagı o olacakkkkkkkkkkkkkkkk

:roflol::roflol::roflol:ya sen şişşkosun ya eşin:roflol:
ay valla öyle oldu çok güzel şeyler vardı ama kıyafet almadım başörtülere bayıldım hep başörtü aldım tyuniklerimi de alıcam bi ara
sağol cicim
tatil işini de ciidden bende merak ediyorum bakalım kimin dediği olacak:dance:

o şiko bikere ben değill:umursamaz:
bacaklarını uzatıp maç seyredemedi herhaldeklava:klava:klava:
offf şöyle yakınımda biri otursa kalkar giderdim şimdi((

Kızlar merhabaa.s., nasılsınız, geçmişe bakamadım inş bi yaramazlık yoktur, teyzeleri oğluş bi huysuz oldu bi huysuz sormayın gitsineyvahedigeldismile, cts dışardaydık Allahım nasıl bi gündü öyle yaaa, daha minibüsten iner inmez başladı ağlamaya çocuk susturamadık, ne yedi ne içti ne uyudu hep ağladı, sonunda geri dönmek zorunda kaldık, dışarda bize bakıp duran insanlardan hiç bahsetmicem bile
Bugün dünkü kadar uzağa gidemesekte bowling oynamaya gittik , oğluş rahattı şükür ama sadece 1.5 saat durabildik yine bi ağlama bi feryat figan eve attık kendimizi, sanırım uykusu gelince böyle yapmayı huy edindi, ya halimizi görcektiniz varya, alışveriş yaparken bas bas bağıran bi velet, tabi ne alışverişten bişi anladık ne gezmekten, hep kağan hoplatmakla geçti, bide otobüse biner binmez rahatladı çocuk o da çok ayrı bir durum
Ayy bahsetmeden geçemicem sonunda istediğim avon rujumu hediye olarak elmas toplayaraktan avoncuğumdan alabildim he he he :)))

Kızzz kovdumu kociş koltuktan :))) aman boşver onu sen cicim senin gibi manken kıvamında birisiyle koltuğa sığamadığına yansın o bi kere :))) eline sağlık cnm temzlik yapmışsın güle güle kirletin

Merhaba cnm
a.s.
:))))) marmarisemiiii :)))) gelin gelin, banada gelin cnm beklerim marmariste oturuyorum bendeyerimseniben

merhaba cnm, ya facede seni yakalayamaz oldum kız, sorabildinizmi çadır fiyatını

Spora yazılıyormuşsun cnm hayrlı olsun, inş manken gibi çıkarsın ordan

kız git bi test al yavs

Slm cnmmmmmmmm, yağız paşaya maş düzene giriyo demekki oğluşun

Cnmm çok doğru yazmışsın
şutarafagitti
geçmiş olsun

geçmiş olsun cnm

Kızlar bide eşime annenler görmek istiyorsa gelebilirler dedim...iyimi yaptım kötümü yaptım emin dilim, biliyorum onlara hiç acımamam lazım ama işte insanlık damarım tuttu yine, deminden beride düşünüyorum iyimi yaptım kötümü yaptım diye amaaaaaaan sonuçta ben insanlığımı yapayım anlayan anlar anlamayanda kendisi bilir, kaç zamandır kağanı görmediler özlemişlerdir diye düşündüm, bana biraz çin işkencesi olcak ama napim

oyyy burcum ya ne olmuş kağanişime benim( kıyamam ona nazar değiyo galiba ya kız çok tatlı bu kaan bi gören bi görmeyen pişman:)) insanın hep göresi geliyo.. valla eskiden çok güzel bebeklerin yüzüne kara çalarlarmış, yani kömür,is falan sürerlermişki nazar olmasın :)) sende öylemi yapsan acaba??kaydirigubbakcemile3 ama işe yararmı bilemkaydirigubbakcemile3
bu arada rujunuda gördüm gülerek sür cnm tebrik ederim:))
bide şu kaynana meselesinde iyi yapmışsın eğer senin talimatınla görüyorlarsa kaan'ı farkına varırlar merak etme... sen yinede görmezlkten gell neleri görmezden gelmiyozki offf offf

Sağolasın cnm benim, kız ben sürekli kağanı okuma halindeyim ztn, 2 dk boş olayım 3kulfallah 1elham 3 ayetelkürsi, bu yüzden nazar değildir diyorum ama olabilirde...
Rujummmmu sabırsızlıkla bekliyorum ya, gerçekten heyecanlandım, ufak bişey bile olsa mutlu etti beni yoksa parasından değil yani, alınamıcak kadar pahalıda değil ztn maksat gönlüm hoş olsun :)))
Bide eşime benim söylediğimi söyleme dedim cnm kendi çağırıyo gibi yapacak sanırım, yinede onların bunu bilip bilmemesi önemli değil benim bilmem daha önemli boşverdim gitti :))) , benim içim çokkkk rahat bu konuda... etme bulma dünyası diyim...

Kızlar ben yatıcam şimdi ama öncesinde HEPİMİZİN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN GÜZEL ANNELER :)))

İYİ GECELER KIZLAR

Bugün bayaa gezdik bizde, eşim avm lerde ek bi iş yapmayı planlıyorda :) başınada beni geçircekmiş, nasıl olucaksa Masal la, bende vazgeçirmeye çalışıyorum bi yandan bi yandan artık işinden çok sıkıldı kendi şimi yapmak istiyorum diyo napıcağımı bilemiyorum valla hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Sonrada kayınvalidemlere gittik Masal çok mutlu oluyo tabi gezince

Filizcim babaların sorumsuzluğu yüzünden hayatlar çok etkileniyo malesef haklısın canım hayatımı yazsam roman olur derler ya benimkide gerçekten roman olur, bu arada yazım diline hasta olduğumu bir kere daha belirtmeden geçemiycem canım

Burcucum rujunu güle güle kullan canım, bende bugün alıcaktım kırmızı kırmızı bir ruj kadınlar günü nedeniyle % 50 indirim vardı ama Masal ın karnı acıkmıştı eşimde bir an önce çıkmak için huysuzlanıyodu kaldı , kaynana konusunda boşver insanlık sende kalsın haklısın Allah çok büyük herkes ettiğini bulur.Kağancığım neden öle yapıyo acaba, Masal da bize biri gelince biz bi yere gidince baştan bi herkesin suratına bakıp ağlıyo 5 dakka sonra gülücük atmaya başlıyo, alışcaklar napalım

Esencim geçmiş olsun canım ya görüşemedik bi türlü,cicilerini güle güle kullan

Gülhancım oh ii gezmeler canım uyutup dışarı çıkma fikri iyiymiş, cumartesi akşamı bizimde musiki cemiyeti toplanıyomuş mesaj geldi arkadaşlar aradı kaç kere ama baştan düşündük kayınvalidemi çağarsak Masal a baksa uyutup gitsek diye ama belli olmuyoki ne zaman kalkacağı gerçi gidilcek yer bize çok yakındı 5 dakka ya evdeydik ama hiç bırakmadım ya şimdiye kadar cesaret edemedim bide kaynanaya söyliycez eşimin annanesi hasta sürekli onunla ilgileniyo aynı yerde oturuyolar mırın kırın ederse canım sıkılcak, bide eşim nezle olmuş öle kaldı ama içim gitti valla çok ihtiyacım var bu ara öle bir kaçamağa, aslında hepsi bahane ben bu kilolarla kendimi hiç ii hissetmiyorum bir an önce kurtulmam lazım ama nasılll

Pınarcım bizde bugün koşu bandı baktık bu gidişle evde de mini ir spor salonumuz olucak, bisiklet mekik masaj aleti koşu bantı, tiwist derken, eşim istiyo ama koşu bantını pantolonları dar geliyomuş:) bende dondurdum ya eşim bi erken gelmeye başlasa Masal ı bırakıp başlıycam ama bakalım

Tuğbacım yeni resimlerinize baktım çok tatlısınız analı kızlı

Cerenn sağol canım kısımın ismisini beğenmişsin aslında ismi Sevi Masal aşk masalııı :))) aslında öle sölemek istiyorum daha anlamlı geliyo ama uzun geliyo biliyorum şimdi nasıl sölersek öle gidicek
Doğum günün kutlu olsun, hafta sonu kaçamağınızda süpermiş

Özlemcim inşallah biraz iyileşme olmuştur eşinde hafta sonu

Levestory bencede bir test al, kızların pc başındaki hallaerine çok güldüm yerim o cimcilerii

Aslıdirek kızlarımız aynı günn doğmuşş

Nurtemcim bencede incecik hatunsun kesin eşin sığmamıştır :))

Birsencim geçmiş olsun, yerim o anlayışlı kuzuları

Sibiron pırasalı çorbayı deniycem ellerine sağlık canım

Bigudi doğumgünü organizasyonundaki yazın için teşekkürlera.s.

Günaydın arkadaşlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir. ben erkenciyim bugün:) oğluşumun mamasını yedirdim biberonunu yıkadım. oğlum uyudu bende biraz şekerleme yapayım sonra bütün gün uykulu uykulu geziyorum.kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese nasılsınız iyi haftalar diliyorum kızlar

ayşecim ben belekte değilim yanlış hatırlıyorsun

pınarcım şehiriçinde en lüks otel bizimkisi

valla bugün uykusuzum işe gelirken ayaklarım gerigeri gitti

cerencim günaydın tatlım sen ve ben varız :))

Cnmmmm hakkınızda hayırlısı olsun inş. insanın kendi işinde çalışması tabiki güzel bir olay, ama maddi manevi durumlarıda uygunluk açısından değerledirmek lazım seninde dediğin gibi, kuzucuklar alışmalı cnm bencede, inan hiç sakınmıyorum kağanı ama yinede bunu bi kaç seferdir huy edindi, bakalım bu hafta içi arkadaşla yine inicez marmarise neler yapıcak acaba ,inş apar topar dönmek zorunda kalmayız yine
[/B]

Cnm günaydn, bu sabah tek istediğim biraz daha fazla uyumaktı ama maalesef, e kalktımya artık dahada uyumadan yapılacak işlerimi halletmem lazım bugün temizlik fln bir dolu angarya iş, inş kağanla birlikte üstesinden gelebilirim

Günaydın cnm ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…