2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

CERENCıM, seni görmüşken sorayım,cumartesi günleri çalışıyo musun? bir de eşim renault'un servisine gidicek ya,o yakın mı sizin oralara? beni sana satıp bulabilir mi kendisi acep? :)))

Valla hızları bi anda kesilebiyor tatlım. Defdef 9.ayında 35 günde 7 diş çıkardı. 11.aya girdik 8. diş hala ortada yok kaydirigubbakcemile3

Oooo oda süper olmuşdur tatlım. Domates soslu yapacağım zaman mutlaka deneyeceğim a.s.

Valla tatlım ben uyursan Defdoş'da uyur. Allah'tan uyudu yoksa ben sızar kalırdım kaydirigubbakcemile3

Ay tatil iyide dediğin gibi gelince çamaşır temizlik fena oluyor. Boşver ya afiyet şeker olsun a.s.

Ayyy ne sinir oluyor insan eektrikler kesilince be klava:

yaw şu altta kimler aktif görünüyorduya o gitmişmi benmi göremiyorum kıslar ? bilmiyorumkismile

Bende de gözükmüyor canım ya :uhm:

kıs defdefın surubu senımı sersemlettı bu kuzucuklara bişi etkı metkı etmıyo uyku falan etmıyo yafuuuu defnem uyumadı sen uyudun heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sormayın kızlar ya Defdoş'da tık yok ben sızdım kaldım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Semra'cım gel anam beklerim valla. Bol bol kızartma yaparım ben sana a.s. Anneciğimde sağolsun valla iş arasında 3-4 saatte olsa geliyor yardım ediyor opuyorumnanaktan

Boşver işi falan otur işte ne güzel a.s.

Annem gitti 14:30 gibi. O gitmeden Defdef uyandı. Mamasını içti. O saatten beri oturuyoruz yerde. Bi huysuz ki. Memnun olmuyor bişeyden. Şurubun heralde şu agresif yapan etkisi Defne'yi buldu. Şimdide reklamlara takıldı da size yazabiliyorum. Görse anında tepemde.

Eşimde akşam kayınvalidemlerin orda berberine gidicek, bizim araba orda kalmıştı onu alıp gelicek. Kızartma yapmak için çok vaktim var daha. Defdoş uyusa da bende şu renkli çamaşırlarımı balkona assam. Makinada buruştular valla. Bu rüzgarda kururdu şimdiye kadar kafamçokkarıştı

herkeze selamlar....
kadınlar gününüz utlu ve mutlu olsun hanımlar...
gcemişe cok fazla bakamadım beim cadı malesef pc ye geçmeme izin vermiyor ya o geçecek yada kapalı kalacak (
anladığım kadarıyla hasta kuzucular varmışş hepsine geçmişş olsun Allah tez zamanda şifalarını versinn..

bizim oksuruk azcık azaldı şükür inş artmaz...
cadımm uyurken size bi slm verim dedimm ...hepinizi öpüyorummm kocamannnn....

CERENCİM, seni görmüşken sorayım,cumartesi günleri çalışıyo musun? bir de eşim renault'un servisine gidicek ya,o yakın mı sizin oralara? beni sana satıp bulabilir mi kendisi acep? :)))

canım ben normalde cumartesileri gelmiyorum. şefim filan bazen gelmeyecek olursa ben yerine geliyorum. o da şimdiye kadar 1 defa oldu. inş. sizin geleceğiniz haftyada birşey çıkartmaz...klava:
şimdi eşimi aradım. sordum. sanırım siz yetkili servis soruyorsunuz. zaten normal servis maraş tada vardır. yetkili servis burda ambar mevkiinde canım. "GÜLPAR" ismi. eşim oranın müdürünü filan tanıyormuş. geldiğinizde arar konuşur. eğer benim eşimin çıktığı saat filan olur işi filan olmazsa eşinle giderler canım yoksa eşine tarif eder.

hülyacım hoşgeldinnn. bizde seninkini kutluyoruz canımmm.
öksürüğünüz azalmış iyi bari sevindim valla...bende seni öpüyorummm opuyorumnanaktan

ayşecimmm ordamısın. göremiyorum. aktif olanları görüyordukya kaldırmışlardaaaa

Sagol canima.s.

Nedir bu kadinlarin erkeklerden cektigi diyelim Esen'cigim.

Sagol canim, kari-koca iliskilerinde cocuklarin arada kalmasina hic dayanamiyorum.

Öyle tabi Simal'cigim, insanin huzuru kacmaya dursun, sonra kovalamak bir hayata mal oluyor ve son pismanlik maalesef fayda etmiyor...

Cok üzüldüm sana canim ya. Benim babam bizi arar sorar, parasiz hic birakmazdi gerci, hakkini yiyemem. (Onun sorunlari bambaska, ta cocukluguna dayaniyor.)
Ama iste bunlar yetmiyor tek basina. Teki parasiz olsaydik ama anlayisli bir babamiz olsaydi.

Sagol tatlim. Kendine güvenen, mutlu ve gelecekte basarili bireylerin tohumlari ailede atiliyor. Ayni sekilde, katil, ruh hastasi, paranoyak, mutsuz, caresiz, kendine güvensiz bireylerin önemlice bir kismida ailesel nedenlerle öyle oluyorlar...

Sagol canim...
Esinde kibar olsun biraz ya, onca yorgunlugun ödülü koltuktan atilmak mi olurmus.kaydirigubbakcemile

Bence kötü yapmamissin canim. Bakarsin yine ayni telden caliyorlarsa ve rahatsiz olursan, bir daha görüsmezsin.

Insanlar sIr küpü canim, bir tarafini görsen, diger tarafi karanlik kalir. Herkesin türlü türlü hikayesi var ve o hikayeleri ögrendikce taniyoruz aslinda birbirimizi...
Ve iltifatin icin sagol. Edebiyata olan ilgimden olsa gerek...

Birsey olacagini sanmam canim, Doruk'da gecen yataktan düstü, kafasi siyrildi biraz. Ama cok sükür ters birsey olmadi...

Ne güzel bir haftasonu gecirmissiniz canim, Berke icinde iyi olmus, oynamis suyla bol bol...

Off, izin alamaman kötü olmus canim. Ama gözün arkada kalmasin yine de. Esin ve kardesin var yaninda sonucta.

tamam canim.

Ne diyecegimi bilemiyorum Özlem'cigim, paylasmak ve saygi bir evlilikte en önemli sey bence. Esin maddi sIkIntilarini belki asar ama paylasmayi ve senin sözüne ve fikirlerine saygi duymuyorsa, bence sorunlariniza gecici cözümler bulursunuz ve bu paradoksal durum sürer gider böyle. Insallah sorunlarinizi tamamen cözer ve cocuklarinizla cok mutlu olursunuz...

Benim oglumda cok istahsiz canim, bazen senin gibi oturup agliyorum bu yüzden. Ben dislere bagliyorum genelde, birde pütürlü veriyorum cogunlukla yemekleri. Acaba ondan mi tiksiniyor anlamiyorum.

Kahvalti sorununu kismen asmistik biz canim ama bugün cok az yedi sanirim yeni bir formül bulmak gerek. Istahsiz cocukla ugrasmak ne zor. Seni cok iyi anliyorum...

Ay cok güldüm canim su surup olayina. Defne'ye kar etmedi ama sende uyku yapti demek. Defne bunu algilayabilse, nasil gururlanirdi kendisiyle...kaydirigubbakcemile3

Seni cok iyi anliyorum canim, bende annemden ayrilinca senin gibi oluyorum. Hemde ben tam anakuzusu bir tiptim ve herkes uzaga gelmeme cok sasirdi. Ama pisman degilim sadece özlem agir basiyor. "Kizimi uzaga vermem" deme bence, "Insallah kizim uzaktan birine asik olmaz" de...kaydirigubbakcemile3

Burada da kar var cok fena. Bir bahar gelsede rahatlasak...

siribron , kıvılcım

sağolun arkidişler. valla çok iyi oldu. hem kuzuma hem bize....

gitmiştim geri geldim:)) canım maraş'ta da var servis ama amaç gezme olsun. asıl gezmek için gidecez kayseri'ye. ama gitmişken servisi de halledelim dedik. ne de olsa maraş ta bize 2 saat:)
servis için de memnun oluruz canım. gerçi biz öğleden önce gideriz heralde servis için,eşin işte olur muhtemelen. bu arada işiniz neydi senin ve eşinin?:kedi: özelden bana cep no atsana. gönderiyorum bende. çıkmam lazım şimdi,herkese iyi akşamlar kızlar.a.s.

kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum

iyi akşamlar banucum..öptüm.

canım özelden yazıyorum
ok.

Muck sanda canım. Tekrar nice senelere a.s.

Hoşgeldin tatlım a.s. Bu cadıların hepsi bilgisayar hastası anlaşıldı. Defdoş'ta bilgisayarın kapağını açık gördümü çıldırıyor kaydirigubbakcemile3

Gazel kuzumun öksürüğü azalmış çok sevindim canım a.s.

Ay cok güldüm canim su surup olayina. Defne'ye kar etmedi ama sende uyku yapti demek. Defne bunu algilayabilse, nasil gururlanirdi kendisiyle...kaydirigubbakcemile3

Haklısın tatlım, kesin gururlanır iyice tepeme çıkardı zilli kaydirigubbakcemile3

kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum

İyi akşamlar kızlar a.s.

Neyse Defdoş'um uyudu şimdi. Bende hemen çamaşırlarımı asayım. Yağmur başladı gerçi dışarıya asamayacağım. Çamaşırlığımda dolu. En iyisi evin her tarafına peteklerin üzerine yayayım.

Kızartmama da başlarım hemen. Tavada kızartınca oraya buraya sıçrıyor gıcık oluyorum. 2 kişilik minicik bi fritözüm vardı hediye gelmişti. Onu çıkardım şimdi. Ay yapayım onda da mis gibi sıçramasın bi yerlere. Defdef mutfakta yerdeyken ona gelicek diye korkuyorum. Bu riskide ortadan kaldırmış olurum a.s.

Hadi ben kaçtım hemen bacılar a.s.

PINARCIM O 2 KİŞİLİK FRİTÖZDEN BENİMDE VAR. YAP YAP BİTMİYOR ONDA DA KIZARTMA YAW fisfisfis İYİ OLUYOR BATMIYOR KOKMUYOR AMA UZUN SÜRÜYOR DİMİ

kızlar kostur kostur işlerı bıtırdqım yagızla yagızın elınde cezve rende suzgu anca bıttırdık valla ogluşla...şimdi oyuncak başında sıpammmmm ama mızıklanmaya 5 kaldı......corba tarıfını yazdım ekgıdatya yagız bayıldı prasadan daha cok sewdı dıyebılırım..ben kacar kızlar optummm sıpacıklarımıııııııı bbenım sıpa cıglıklara basladııı gelll anneeeee gelllllllllll:=S

Ayse ben Face'e henüz bakamadim. Dogum günün kutlu olsun, kuzucugun, esin ve tüm sevdiklerinle güzel bir yasam gecirmen dilegiyle...

kızlar ben face ' e giremiyorum. daha öncede yazmıştım. yasak. ben gizli giriyorum iş yerinden.
o yüzden yorum yapamıyorum görünüyor diye. cvp yazmadım sanmayın ne olursunuz...
doğum günümü kutlayanları gördüm. herkese çokkk teşekkür ederim. çok sağolun canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…