PINARCIM O 2 KİŞİLİK FRİTÖZDEN BENİMDE VAR. YAP YAP BİTMİYOR ONDA DA KIZARTMA YAW fisfisfis İYİ OLUYOR BATMIYOR KOKMUYOR AMA UZUN SÜRÜYOR DİMİ
kızlar kostur kostur işlerı bıtırdqım yagızla yagızın elınde cezve rende suzgu anca bıttırdık valla ogluşla...şimdi oyuncak başında sıpammmmm ama mızıklanmaya 5 kaldı......corba tarıfını yazdım ekgıdatya yagız bayıldı prasadan daha cok sewdı dıyebılırım..ben kacar kızlar optummm sıpacıklarımıııııııı bbenım sıpa cıglıklara basladııı gelll anneeeee gelllllllllll:=S
hepinize ii akşamlar çıkıyorum görüşürüz kızlar..
benim ömerimde öyle yürüyor gülhan , ama ali tam basıyor
ya kızlarresim yükleyeceğim ama off yapamıyorum ya ımageshack sitesi hata veriyor başka yerden deniyorum kopyalıyorum olmuyor
Gülhancım ,Begümde öyle hep parmak uçlarına basıyor
gulhancim Ahsende yurutece biniyor ama tam basiyo yani yurutecten degildir boracik baamak istemiyo bence
İyi Geceler bacılar a.s.
Ay süper bı geceydi. Arkadaşlarla koptuk resmen. Önce yemek yedik. Ordan eğlenceye gittik. En son her zamanki gibi nargile keyfimizi yaptık. Simdi kayinvalidemlere geldik yatağa girdim.
Birsom havalar düzelsin rahat rahat gezersin sende kuzularimla a.s.
Esen'cim ateşin yükselmiş yine aman bacım dikkat et kendine a.s.
Gulhancim sende gezmelerdeymissin tatlım iyi eğlenceler a.s. Defne yurutece binmedigi halde çok sık parmak ucunda yürüyor meraklanma. Doktor tam yürüyene kadar öyle olur demişti a.s.
Nurtencim o Defdosun parmaklarını yerim ben a.s.
Levestory kız bu saattte kuzunun ne işi var ayakta. Uyumustur inşallah a.s.
Semracim sagolasin canım a.s.
Defdef 9 dedimi kalkar acil uyumaliyim. Hadi kapadım gözlerimi muuuuuuck a.s.
Kızlar merhabaa.s., nasılsınız, geçmişe bakamadım inş bi yaramazlık yoktur, teyzeleri oğluş bi huysuz oldu bi huysuz sormayın gitsineyvahedigeldismile, cts dışardaydık Allahım nasıl bi gündü öyle yaaa, daha minibüsten iner inmez başladı ağlamaya çocuk susturamadık, ne yedi ne içti ne uyudu hep ağladı, sonunda geri dönmek zorunda kaldık, dışarda bize bakıp duran insanlardan hiç bahsetmicem bile
Bugün dünkü kadar uzağa gidemesekte bowling oynamaya gittik , oğluş rahattı şükür ama sadece 1.5 saat durabildik yine bi ağlama bi feryat figan eve attık kendimizi, sanırım uykusu gelince böyle yapmayı huy edindi, ya halimizi görcektiniz varya, alışveriş yaparken bas bas bağıran bi velet, tabi ne alışverişten bişi anladık ne gezmekten, hep kağan hoplatmakla geçti, bide otobüse biner binmez rahatladı çocuk o da çok ayrı bir durum
Ayy bahsetmeden geçemicem sonunda istediğim avon rujumu hediye olarak elmas toplayaraktan avoncuğumdan alabildim he he he :)))
Gülhan ve Tuba sizede çok teşekkür ederima.s.
kızlar günaydın. geçmişe bakamadım ama herkes iyidir umarım.ceren canım güzel geçmesine çok sevindim doğum günün tekrar tekrar kutlu olsun..
kızlar kızım hasta oldu gece boyu hiç uyumadım.ağlıcam valla şimdii izinde alamadım bugün için eşim ve kardeşim doktora götürcek şimdisanırım benim nezle ona geçti..
kızlar gelelim bize
eşimle bi konuşmayı denemiştim geçen hafta yok bişi deyip geçiştirmişti
yine aklımdaydı ama gece yatınca anca rahat konuşurduk diye düşündüm erken yatmıyo adam çünkü
neyse nisanda eşimin memleketien gidicez hazirandı aslında da
annesi gelecek ya mayıs 15 te umre için bizim planlar suya düştü
ben orda kalırmışım 2 hafta daha o dönermiş fikrimi sormadı bile
ben bir patlarsın dayanamadım artık ne derdin var yeter diye
adam evlendiğimizdne beri içinde biriktirmiş biriktirmiş dağ olmuş resmen
bazılarında da çok haklı paylaşsaydı eminim bu kadar ileri gitmezdik
ama bazılarında da çok haksızdı,herşeyi bana bağlamış,benmle ilgisi oömayanları bile,üstüne bi de maddi durum ve yeni bebek binince böyle oldu analyacağınız neyse aramız iyi şimdi döktük içimizi
inş bir daha aynı şeyleri yaşamayız
herkese çok teşekkür ederimm
aklıma gelmişken kadınlar gününüz kutlu olsun kzılar
aslında ben bugünü pek sevmiyorum artık,
2 sene ananemi bugün trafk kazasında kaybettim canım acıyor
guzel bacılarım hepınızın kadınlar gunu kutlu olsun tabı kucuk kadınlarımızında :))))
gecmışe bakamadım ama tulaycım kuzucun hasta sanırım cok gecmış olsun canım mevlam şıfasını versın ınsallah buyuk salgın var bızde hastaydık yenı duzelıyoruz aılece :))
bu aralar canım cok sıkkın oglum hıcbırsey yemıyor 3 gun boyunca gece hıcbırsey yemeden sadece gund ebır meyva puresı yedı sımdıde cok farklı dgeıl aslında koca gun boyunca bır meyva puresı ve yarım muhallebı yıyor gecede bırsey yemıyor ama bol bol su ıcıyor kılolu olmasına ragmen resmen erıdı kuzum hastalıgı yok ama yemıyor dılıyle ıtıyor yemeyen cocuk cok zormuş onu anladım bıde ıkısıde heryere tutup kalkmaya calışıyorkar patpat kafalarını vuruyorlar en zor donemlerınden bırıde bu yurumeye calıştıkları zman sanırım evden cıkamaz oldum cok bunaldım fenalardayım anlıycanız
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Kadınlar günümüz kutlu olsun a.s.
Dün kayınvalidemlerden yazmıştım en son. Benimde geniz akıntım var diye Defdef'in yeni şurubundan içtim. Doktor Defdef için ya uyku yapar yada depresif yapar demişti. Defdoş'a bişey etki etmedi Allah'tan. Anam ben içtikten sonra bir uyku bastırdı. Gözümü açamıyorum akannehir Nasıl bir yan etkiymiş yani. Eşim ofisten gelince hadi dedim hemen eve gidelim. Geldik 3 gibi. Defne'yi de yanıma aldım bir uyudum ki sormayın. Gözümü açtığımda 6'ya geliyordu. Eşimde yatmış yanımıza uyumuş. Ama çok iyi geldi yani. Kalktık hemen hazırlandık. Misafirliğe gittik.
Çok güzel vakit geçirdik. Yedik içtik. Eve geldiğimizde 1'e geliyordu. Hemen uyduk tabi.
Sabahta annem geldi kahvaltıya. Şimdi o Defdoş'u uyuttu. Ben çamaşır attım makinaya. Defdoş'un çamaşırları var ütülenecek. Birde yemek işim var o kadar.
Çarşamba misafirim var akşam yemeğe. Kayınvalidemlerin komşusu gelicek oğlu, gelini falan. Neyse kayınvalidem gelir yardıma da hallederim.
Benden böyla bacılar a.s.
selam güzel anneler ve melekleri.
umarım herkesler iyidir. yaramaz bir durum yoktur.
çok geçmişe gidemedim ama selin hastaymış. çok geçmiş olsun tülay'cım.
çabucak iyileşir inşallah kuzucuk.
bize gelince dün annem ankara'ya evine döndü. tabi ben bir yıkım daha yaşıyorum.
dünden beri ağlayıp geziyorum. sesi hala kulağımda sanki içeriden bana sesleniyor gibi.
kızlar büyük konuşmuş olmayayım ama ben kızımı asla gurbete vermiycem.
mayısta annemlere gidecek olmam biraz teselli ediyor. az kaldı zaten.
kızımın doğum gününü orada yapıp biraz daha kalırım. sonra hep beraber haziranda erdeğe annemlerin
yazlığa gidicez. bütün kardeşler yazın orada toplanıyoruz. artık eylül başını bulur eve dönmem. eşimde biraz izin kullanıcak onun dışında hafta sonları git gel yapacak. çanakkale erdek yakın allahtan.
allah sağlık versin bir aksilik çıkmasın inşallah da bunların hayaliyle avutuyorum kendimi.
bir an önce yaz gelsin...
slm kızlarrrr....herkezın DUNYA KADINLAR GUNU KUTLU OLSUUUNNNNNNNNNa.s.
Ssabahtır ewde elektrık yok catladım sıkıntıdan tem ızlık yapıcaktım guya bugun oda yalan oldu .....az once geldı v-elektrık suda yok hala pofff ya mutfaga gırdım yemek yapıom bıyandan hemende pc yı actım aklım kaldı buurda ızınlıyım ewde elektrık yok ne sınır bişi yaaaaaa.....bu sataten sorada temızlık falan yalan olur yemek yapılcak daha...yagızı uyuttum anca eşim işte sole bı kahve yaptım keyıf catıorummmkaydirigubbakcemile3sız napıonuz..burda hava cok kotu sabahtır fırtına var yafuuuuuuohaoldumsmile
Hepinize merhaba kızlar!! Kadınlar gününüz kutlu olsun!
Gerçi face'de yazdım ama,burdan da yazayım; beni çok mutlu ettiniz. Doğum günümü kutlayan arkadaşlarıma burdan da teşekkür etmek istedim. Zaten bi bankalar bir de siz hatırladınız doğum günümükaydirigubbakcemile3
herkeze selamlar....
kadınlar gününüz utlu ve mutlu olsun hanımlar...
gcemişe cok fazla bakamadım beim cadı malesef pc ye geçmeme izin vermiyor ya o geçecek yada kapalı kalacak(
anladığım kadarıyla hasta kuzucular varmışş hepsine geçmişş olsun Allah tez zamanda şifalarını versinn..
bizim oksuruk azcık azaldı şükür inş artmaz...
cadımm uyurken size bi slm verim dedimm ...hepinizi öpüyorummm kocamannnn....
kızlar kostur kostur işlerı bıtırdqım yagızla yagızın elınde cezve rende suzgu anca bıttırdık valla ogluşla...şimdi oyuncak başında sıpammmmm ama mızıklanmaya 5 kaldı......corba tarıfını yazdım ekgıdatya yagız bayıldı prasadan daha cok sewdı dıyebılırım..ben kacar kızlar optummm sıpacıklarımıııııııı bbenım sıpa cıglıklara basladııı gelll anneeeee gelllllllllll:=S
sağol canımm.inşallah. doruk'a çok güldüm:) kıskandı demek kuzuyu:))Ayse ben Face'e henüz bakamadim. Dogum günün kutlu olsun, kuzucugun, esin ve tüm sevdiklerinle güzel bir yasam gecirmen dilegiyle...
canım çok sağol. Melih Kaan'da parmak uçlarında yürüyor. ama bizde yürüteç kullanıyoruzkafamçokkarıştıÇok sağolun kızlar.Demek kı yurutecle biilgisi yok.Rahatladım valla.
Face gırmedım daha canım.Doğum gunun kutlu olsun.Bols sanslı bır yıl senın olur insallah.a.s.
.
canım çok sağol. valla Serra'ya çok güldüm,sana ve eşine de:)) demek sabah oldu sandınızkaydirigubbakcemile3 öyle bi durumda sallayan muhtemelen Özay olurdu,ben uykudan gözlerimi açamayacağım için, söylene söylene sallardıkaydirigubbakcemile3hayirli aksamlar kizlar a.s.
h.sonu karamürseldeydik..ben gene bişi anlamadim tabi..gelen giden sofra kur kaldir serrayi yedir içir..ay bide gene gecenin 2sinde uyandi cadi..yerini yadirgadi sanirim..12de yatmiştimki eşimin tuba tuba tubaa demesine uyandim..ne bee tuba tuba dedimdedi baksana kizina ay bi baktim bizimki gazete bulmus onu parcaliyor ay dedim ne cabuk sabah oldu..eşimde hakkaten ya..daha yeni yatmiştik dedi bekledim bekledim sabah olmadi bi türlü dedim bi saate bakayim ben anamm bi bakarim saat 2 :)))) süt verdim..salla salla 3.5 gibi anca uyudu..bende hemen uyudum..6 da kalkti sonra..bi baktim esofmani cikarmiş..bavuldan yelegini bulmus..kol kismindan kafasina gecirmiş sarj aletini boynuna gecirmiş D ay deli kizin kazani gibi sabah sabah iyi güldürdü beni :))) velhasili kelam böyle yorucu komik ve yogunluktan nasil gectigini anlamadigim bi hafta sonu oldu :))
aysecim tekrar nice mutlu yillaraa.s.
gülhancim parmakucunda yürümesinin yürütecele bi ilgisi varmi bilmiyorum ama sanmiyorum..sen istersen ayakkabi giydir ona evde..istesede parmakucu basamaz..gerci doktorlar ciplak ayakla yürüsün diyor ama bora normal basana kadar giyebilir bence..sen en iyisi bi doktorunla konusama cokta panik yapacak bi durum degil..ben artik her durumda kendimi böyle teselli ediyorum :))) mesela serra hala pütürlü bişi yiyemiyor..ay elbet büyüyünce yiyecek diyorum geciyorum valla :)
merhaba kızlar ne çok yazışmışsınız yaww oku oku bitiremedim,kadınlar gününü kutlayan herkese teşekkür ediyoruma.s. Hepimizin kutlu olsunhihoyyyt
kızlar sizin bebişler nekadar uyuyor bu kız beni deli edicek ya bütün uykusu değişti zorla uyutuyorum uyutmasam sabaha kadar oturucak,Burcu Kağanın yaptığı huysuzluğu pazar günü bizim kız yaptı sözde dışarda gezicektik nasıl eve geldiğimizi bilmiyorum ,ne dişmiş mahfetti bizi hala 1tane dişimiz var gülünce çok komik oluyorkaydirigubbakcemile3 ayy aklımda birsürü şey vardı yazacağım hepsi gittibilmiyorumkismile
Selam Kızlar,
Cok mutluyum.Annemın sonuçları iyi cıktı arkadaslar.Nasıl kasmısım kendımı anlatamam.Hastaneden cıktık regl oldum.Allahıma sukurler olsun.Cumartesı aksamı cok guzeldı bızde 2 gıbı eve geldık.Pazarda tum gun alışverış yaptık.Tabı Borayla bıraz zor oldu.Alışverış merkezınden cıktık uyudu arabada sıpa.Onu hemen anneme bıraktık.Alp le yemeğe gıttık.Ordan 6 gıbı eve geldık.Bu seferde kuzenlerım caya geldı.Yoğun bı hafta sonunu bıtırdık böylece.
Bugunde eksık alışverışlerın yıne bı kısmını yanlız hazırladım.Off bıtmedı ya yarın tura devam bende.Bı gunde kuaföre ayırıp boya ve bakıma gırmem lazım.
Bide kızlar bu cocuk cok korkusuz ya sızdede öyle heralde duz duvara tırmamıcak nerdeyse.Kafa göz bışey olmadan bı becerse su yurume işini.
Fılızcım güldüm ya Doruğa.Cok duyarlı bır cocuk olucak sanırım.Ve hıkayenı tuylerım dıken dıken olarak okudum.Hıcbırsey unutulmuyor dimi.Sadece sayfayı kapatıyoruz ama hafızada yara hep kalıyor.Ve babamın kıymetını bı kere daha anladım canım.Sen üzüldün ama saol tatlım.
hayirli aksamlar kizlar a.s.
ay sabah okadar alinti yaptim okadar yazi yazdim hepsi gitti pis explorer hata verdi yaaa..bende üşendim tekrar yazmayi..anca şimdi firsat buldum..
h.sonu karamürseldeydik..ben gene bişi anlamadim tabi..gelen giden sofra kur kaldir serrayi yedir içir..ay bide gene gecenin 2sinde uyandi cadi..yerini yadirgadi sanirim..12de yatmiştimki eşimin tuba tuba tubaa demesine uyandim..ne bee tuba tuba dedimdedi baksana kizina ay bi baktim bizimki gazete bulmus onu parcaliyor ay dedim ne cabuk sabah oldu..eşimde hakkaten ya..daha yeni yatmiştik dedi bekledim bekledim sabah olmadi bi türlü dedim bi saate bakayim ben anamm bi bakarim saat 2 :)))) süt verdim..salla salla 3.5 gibi anca uyudu..bende hemen uyudum..6 da kalkti sonra..bi baktim esofmani cikarmiş..bavuldan yelegini bulmus..kol kismindan kafasina gecirmiş sarj aletini boynuna gecirmiş D ay deli kizin kazani gibi sabah sabah iyi güldürdü beni :))) velhasili kelam böyle yorucu komik ve yogunluktan nasil gectigini anlamadigim bi hafta sonu oldu :))
bugunde temizlik yaptim :) bu arada kizcem baya baya yürüyor :))) ama bahcesinde yürüyor..dişari aldigimda korkuyor hemen çöküyor..anca gidecegi yer yakinsa gidiyor yoksa hemen asagi inip emekleyerek gidiyor :))) ay bide beni görünce kacmasi var ölürsünüz gülmekten :))) beni görünce hemen yolunu değiştiriyor onu alicam diye :))))
ay yoruldum yaf..bi ütülerim kaldi..bide eşimin yengesinden bi örtü aldim..dikilmemiş..benim küçük odanin perdeleriyle hemen hemen ayni desen :) onu yatak örtüsü yapcam oraya :) cok hoş olcak inşaAllah :) bide yuvarlak yastiklardan yapicam inşaAllah :) bunlarda yarinki işlerim :)
hasta kuzularim varmiş..selincikte hastaymiş..cok gecmiş olsunn totikime a.s.
pinarcim senin ilaç olayinada sabah sabah iyi güldüm kusura bakma :)) sanada cok gecmiş olsun :) a.s.
filizcim babana dair yazdiklarin cok duygulandirdi beniinşaAllah bundan sonra annecin cok mutlu olur..olan cocuklara oluyor maalesef..ama eminimki annen mutlu olursa sende mutlu olursun doruka da maşaAllah demek kuzuyu kiskandi he :)))) cok cadi bu cocuklar yaa :))
ceylin aysecim annen gitmiş..üzülme tatlim ya..zaman cabuk geciyor..inşaAllah sende tez zamanda annenle yakin bir yerde oturursun..kader bu hiç belli olmaz
özlemcim canim cok sevindim barişmaniza..demek adaminda derdi varmiş tevekkeli surat yapmiyormus..zaten ne oluyorsa hep bu konusmamazliktan oluyor yaaa..gerci konusmadigi ve sana bunlari yasattigi için haksiz genede ama enazindan sebebi varmiş..bosver maziyi en iyisiinşaAllah bundan sonra hiç sorununuz olmaz tatlim a.s.
burcucum serrosta öyle..uykusu geldimi zaman mekan ayirt ettmiyor basiyor cigliği..uykusunun gelip gelmedigini sen anlarsin..o saatlerde ya eve dönmüş ol yada o saatlerde onu uyutmaya caliş..yoksa ceken sen oluyorsun :S rujunda hayirli olsun güle güle kullan canim
gülhancim parmakucunda yürümesinin yürütecele bi ilgisi varmi bilmiyorum ama sanmiyorum..sen istersen ayakkabi giydir ona evde..istesede parmakucu basamaz..gerci doktorlar ciplak ayakla yürüsün diyor ama bora normal basana kadar giyebilir bence..sen en iyisi bi doktorunla konusama cokta panik yapacak bi durum degil..ben artik her durumda kendimi böyle teselli ediyorum :))) mesela serra hala pütürlü bişi yiyemiyor..ay elbet büyüyünce yiyecek diyorum geciyorum valla :)
sağol canımm.inşallah. doruk'a çok güldüm:) kıskandı demek kuzuyu:))
canım çok sağol. Melih Kaan'da parmak uçlarında yürüyor. ama bizde yürüteç kullanıyoruzkafamçokkarıştı
canım çok sağol. valla Serra'ya çok güldüm,sana ve eşine de:)) demek sabah oldu sandınızkaydirigubbakcemile3 öyle bi durumda sallayan muhtemelen Özay olurdu,ben uykudan gözlerimi açamayacağım için, söylene söylene sallardıkaydirigubbakcemile3
Melih Kaan'da pütürlü yemiyo( reklam karşısında azcık kandırıyorum, o da reklam biter bitmez ağzındakileri tükürüyorakannehir 2 yaşına kadar sürebilir diyolar. offfboshayallersmile
slm cnm, ne zamandır sana yazamıyorum,inanırmısın artık Dağhanla bilg.açmak imkansız.saniye yere değmiyo poposu o kadar hareketliki..yetişmekte zorlanıyorum bazen.Selamlar Kizlar,
Sabah yabancilar dairesinde isim vardi ve tahmin ettigim gibi stresli gecti, basimi agritacak gibiler, detaylarina simdilik girmeyeyim, biraz karisik. Umarim korktugum basima gelmez...
Bunun haricinde Doruk istahsiz ve mizmiz. Yeni bir dis mi gelecek bilemiyorum, cok zorlaniyorum yemek yedirirken. Meyve püresi ve muhallebiye hayir demiyor, kahvaltiyi ve yemek ya da corbalari cok zor yiyiyor ve genelde bitirmiyor. Yogurt icinse agzini bile acmiyor...
Bugün komik bir olay geldi basimiza. Benim bir kuzum var, kardesim dogum günlerimden birini almisti, cok sevimli birsey. Onu gecen gördü dolabimda, el atti hemen. "Ayy kuzucugum benim" diye sevdim, oksadim bende. Tepkisini merak ettim. Aman bir kiskandi kuzuyu. Önce parmagini gözüne soktu, sonra da kulagindan tuttugu gibi "iiihhhii" diyerek firlatti yere. Bir daha da kesinlikle oynamiyor kuzuyla. Kiskanmayi biliyor bu sipalar daha simdiden ya...
o fritözden bendede var :))güzel ama sırf o yıkama işinden kaldırdım,bide burdaki mutfağım küçük biraz onunda etkisi var tabi...size afiyet olsun yemişsisnizdir ama olsun :))Çamaşırlarımı asarken yandakilerin sesine Defdef uyandı. Hadi onu yarım saate ancak uyuttum. Kalan çamaşırları dağıttım evin her yanına. Şimdi kabaklarımı attım fritöze. İyi bu ya çevirme derdi de yok. Kendi kendine kızarıyo. Bide yıkama derdi olmasa on numara bişey yani.
Neyse ben kabaklarıma bakayım da yanmasınlar öptüm sizi a.s.
ohhh annene çok sevindim cnm ,gözün aydın..Selam Kızlar,
Cok mutluyum.Annemın sonuçları iyi cıktı arkadaslar.Nasıl kasmısım kendımı anlatamam.Hastaneden cıktık regl oldum.Allahıma sukurler olsun.Cumartesı aksamı cok guzeldı bızde 2 gıbı eve geldık.Pazarda tum gun alışverış yaptık.Tabı Borayla bıraz zor oldu.Alışverış merkezınden cıktık uyudu arabada sıpa.Onu hemen anneme bıraktık.Alp le yemeğe gıttık.Ordan 6 gıbı eve geldık.Bu seferde kuzenlerım caya geldı.Yoğun bı hafta sonunu bıtırdık böylece.
Bugunde eksık alışverışlerın yıne bı kısmını yanlız hazırladım.Off bıtmedı ya yarın tura devam bende.Bı gunde kuaföre ayırıp boya ve bakıma gırmem lazım.
Bide kızlar bu cocuk cok korkusuz ya sızdede öyle heralde duz duvara tırmamıcak nerdeyse.Kafa göz bışey olmadan bı becerse su yurume işini.
Fılızcım güldüm ya Doruğa.Cok duyarlı bır cocuk olucak sanırım.Ve hıkayenı tuylerım dıken dıken olarak okudum.Hıcbırsey unutulmuyor dimi.Sadece sayfayı kapatıyoruz ama hafızada yara hep kalıyor.Ve babamın kıymetını bı kere daha anladım canım.Sen üzüldün ama saol tatlım.
cnm hafta sonunun güzel geçmesine sevindim,hayirli aksamlar kizlar a.s.
ay sabah okadar alinti yaptim okadar yazi yazdim hepsi gitti pis explorer hata verdi yaaa..bende üşendim tekrar yazmayi..anca şimdi firsat buldum..
bugunde temizlik yaptim :) bu arada kizcem baya baya yürüyor :))) ama bahcesinde yürüyor..dişari aldigimda korkuyor hemen çöküyor..anca gidecegi yer yakinsa gidiyor yoksa hemen asagi inip emekleyerek gidiyor :))) ay bide beni görünce kacmasi var ölürsünüz gülmekten :))) beni görünce hemen yolunu değiştiriyor onu alicam diye :))))
ay yoruldum yaf..bi ütülerim kaldi..bide eşimin yengesinden bi örtü aldim..dikilmemiş..benim küçük odanin perdeleriyle hemen hemen ayni desen :) onu yatak örtüsü yapcam oraya :) cok hoş olcak inşaAllah :) bide yuvarlak yastiklardan yapicam inşaAllah :) bunlarda yarinki işlerim :)
hasta kuzularim varmiş..selincikte hastaymiş..cok gecmiş olsunn totikime a.s.
pinarcim senin ilaç olayinada sabah sabah iyi güldüm kusura bakma :)) sanada cok gecmiş olsun :) a.s.
filizcim babana dair yazdiklarin cok duygulandirdi beniinşaAllah bundan sonra annecin cok mutlu olur..olan cocuklara oluyor maalesef..ama eminimki annen mutlu olursa sende mutlu olursun doruka da maşaAllah demek kuzuyu kiskandi he :)))) cok cadi bu cocuklar yaa :))
ceylin aysecim annen gitmiş..üzülme tatlim ya..zaman cabuk geciyor..inşaAllah sende tez zamanda annenle yakin bir yerde oturursun..kader bu hiç belli olmaz
özlemcim canim cok sevindim barişmaniza..demek adaminda derdi varmiş tevekkeli surat yapmiyormus..zaten ne oluyorsa hep bu konusmamazliktan oluyor yaaa..gerci konusmadigi ve sana bunlari yasattigi için haksiz genede ama enazindan sebebi varmiş..bosver maziyi en iyisiinşaAllah bundan sonra hiç sorununuz olmaz tatlim a.s.
burcucum serrosta öyle..uykusu geldimi zaman mekan ayirt ettmiyor basiyor cigliği..uykusunun gelip gelmedigini sen anlarsin..o saatlerde ya eve dönmüş ol yada o saatlerde onu uyutmaya caliş..yoksa ceken sen oluyorsun :S rujunda hayirli olsun güle güle kullan canim
ohh dillenmiş cimcime maşallah..adımlarda başladı çok güzel yaa yaşlarına yürücek hepsi..selam şekerler okuldan çıktım kızçemi aldım bu hafta kayınvalidem bakıyor şimdi babasıyla oynuyorlar
zillim anne demeyi bıraktı bana esen diyo yaa eden eden diye çağırıyor teyzemin kızı öğretmişkaydirigubbakcemile3
yavaş yavaş adım atmaya da başladı babasından bana 2-3 adım atıyor maşallahh
cnm bu ara hepsi öyle Dağhanda hasta,burnu akıyoo gece nefes alamıyoo,zor emiyoo hepsi aynı yani ortalıkta var bence..Esencİm maŞallah ya
bana gelİnce ben de İŞten geldİm yemek falan tÜrkİz nezle gİbİ ya bu Çocuk nerden ÜŞÜtÜyo anlamadım bİzdenmİ geÇİyorkİ anlamadım bİde İŞtahsız yemek yemİyor kİtlİyor aĞzını aÇmıyor hep aĞlıyor bÜyÜdÜkÇe zorlaŞtı.
haklısın gelince işten o kadar dezenfekte olsamda geçiriyoruz heraldayemeyen çocuk zor esracım inşallah açılır iştaahı
hastalıkta muhtemelen bizden alıyor çocuklar sonucta kalabalık ortamlardayız gecmiş olsun canım
valla sorma hastalıklardan kaçtıkça o kovalıyor emmesi çok iyi canım sakın bırakma belki bizimkinin hiç emmmemeside etkendirslm cnm, ne zamandır sana yazamıyorum,inanırmısın artık Dağhanla bilg.açmak imkansız.saniye yere değmiyo poposu o kadar hareketliki..yetişmekte zorlanıyorum bazen.
Yeme konusuna gelince Dağhanda çorba ve yoğurdu sorunsuz yiyor muhallebi ve meyveye gelince zor..hepsi farklı işte..Kuzu olayınada çok güldüm yaa aferin valla akıllı çocuklarımız. maşallah..
o fritözden bendede var :))güzel ama sırf o yıkama işinden kaldırdım,bide burdaki mutfağım küçük biraz onunda etkisi var tabi...size afiyet olsun yemişsisnizdir ama olsun :))
ohhh annene çok sevindim cnm ,gözün aydın..
alışverişerde yapılmış sefan olsun.ben bekliyorum bakalım ufak tefek şeyler dışında bişeyler almayı, çalışmaya başlayınca düzücem dolabımı inşalalh,yaz sonu yani..
Dağhanda öyle güzel nerdeyse duvara çıkacak,çekmece dolap kalmadı artık..
cnm hafta sonunun güzel geçmesine sevindim,
cadı serroş yürüyo demek aferin güzel kızıma benim..yakışır..Dağhanda öyle hiç durmadan yürüyo artık koridorun bir başından öbür başına gidip geliyo bakmazsak bakarsak heyecanlanıyo şımarıyo koşuyor resmen düşüyor sonrada çok komik yaa...
ohh dillenmiş cimcime maşallah..adımlarda başladı çok güzel yaa yaşlarına yürücek hepsi..
cnm bu ara hepsi öyle Dağhanda hasta,burnu akıyoo gece nefes alamıyoo,zor emiyoo hepsi aynı yani ortalıkta var bence..
oooh iyi keyifler kolay elsin sana valla eşinde gidince belki biraz zor olur Allah kavuştursun diyimŞükür kavuşturana diyim bari...
Amaaaann kızlar bizim işler gitgide zorlaşıyomu nee,,anacım hiç oturmuyo bunlar,hele benimkinde kurt var poposu hiç yere gelmicek varmı böyle bişey!!!Yandım yani ben...sanırım geneli böyle totiklerin...ama biraz hasta kuzum yaa üzülüyorum,iacını da çok zor içiyor içmediği zamanlarda oluyor ondan iyileşemedi bi türlü yani resmen sümüklü böcek oldu "afedersiniz" :)) Havalarda soğuk gidiyoo biraz ondan galiba..İnşallah hepside iyileşirler bira na önce..
Bana gelince aynı evdeyim,desemde hafatsonu gezdik canım bizde, açık hava olmasada cumartesi nautilius,pazar ümraniye carefour ..Allahtan şu avm ler varda bizde dolaşıyoruz,genelde zararlı çıkıyoruz ama,muhakkak bişeyler görüp alıyoruz Dağhanada kendimede..Aaaa bu arada aklıma gelmişken kızlar,Praktikerde koala marka araba koltuğu ferrari modelide var diğeride,189 liraydı.Ben bi arkadaşımdan biliyorum kullandılar,çok da memnundular,Dağhanıda oturtmuştum sevmişti,almak isteyen varsa düşünsün bence..
Kızlar kocişim perşembe antalyay gidiyor toplantıya ilk kez yalnız kalıcaz oğlumla,gerçi kayınvalidemler geicekler ama onsuz nebiliyim işte,bu gece Allaha o kadar dua ettimki çocukalrımıza babalarının yollarını gözletme diye,Anıl iki saat geç geldide Dağhanın gözü kapıda kaldı resmen yaa..bi duygulandımki gözlerim doldu Alalh sabır versin babasız yavrularıma,,,Ayy neyse kapatıyorum konuyu..
Oğluşum uyuyor bizde keyif yapıyozz hadii görüşürüz canlar,,ayy özlemişim beee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?