Selamlar Kizlar,
Sabah yabancilar dairesinde isim vardi ve tahmin ettigim gibi stresli gecti, basimi agritacak gibiler, detaylarina simdilik girmeyeyim, biraz karisik. Umarim korktugum basima gelmez...
Bunun haricinde Doruk istahsiz ve mizmiz. Yeni bir dis mi gelecek bilemiyorum, cok zorlaniyorum yemek yedirirken. Meyve püresi ve muhallebiye hayir demiyor, kahvaltiyi ve yemek ya da corbalari cok zor yiyiyor ve genelde bitirmiyor. Yogurt icinse agzini bile acmiyor...
Bugün komik bir olay geldi basimiza. Benim bir kuzum var, kardesim dogum günlerimden birini almisti, cok sevimli birsey. Onu gecen gördü dolabimda, el atti hemen. "Ayy kuzucugum benim" diye sevdim, oksadim bende. Tepkisini merak ettim. Aman bir kiskandi kuzuyu. Önce parmagini gözüne soktu, sonra da kulagindan tuttugu gibi "iiihhhii" diyerek firlatti yere. Bir daha da kesinlikle oynamiyor kuzuyla. Kiskanmayi biliyor bu sipalar daha simdiden ya...
FİLİZCIİM HAYIARLISI OLSUN SANIRIM VIZE İÇİN GIDECEKTIN DIMI YANLIŞ HATIRLAMIOSAM yada oturum falanmıydı ayyy akılmı kaldı yafuu neyse sen içini ferah tutt ta sonuc ıyı olsun...paşama bak sen kıskanırmışrtaaaaa...ben bebek aldım yagıza gulmeyın ama haa...bebklerı coks ewıyooo oyuncak bebekle napcak acaba dıe...adınıda ayse koyduk...:=)yemegını yemedımı emmek falan ıstemd-edımı ayse gırıyo dewreye kıskançlıgından yıyo benımkı ayse yemesın dıeee ve aynı tepkı hoooppppp fırlatılıo aysecık yagızın elıne gecınce:=))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar ne çok yazışmışsınız yaww oku oku bitiremedim,kadınlar gününü kutlayan herkese teşekkür ediyoruma.s. Hepimizin kutlu olsunhihoyyyt
kızlar sizin bebişler nekadar uyuyor bu kız beni deli edicek ya bütün uykusu değişti zorla uyutuyorum uyutmasam sabaha kadar oturucak,Burcu Kağanın yaptığı huysuzluğu pazar günü bizim kız yaptı sözde dışarda gezicektik nasıl eve geldiğimizi bilmiyorum ,ne dişmiş mahfetti bizi hala 1tane dişimiz var gülünce çok komik oluyorkaydirigubbakcemile3 ayy aklımda birsürü şey vardı yazacağım hepsi gittibilmiyorumkismile
ahhh semracım uykumu o ne nasıl bişikafamçokkarıştıbenım sıpacık dogustan uykusuz mızmızzzz..buaralar dişler gelıyo cnm ya ondan sıpacıkların mızmızlıgı benımkı harıc tabı bızımkının dogal halıııkafamçokkarıştı
Selam Kızlar,
Cok mutluyum.Annemın sonuçları iyi cıktı arkadaslar.Nasıl kasmısım kendımı anlatamam.Hastaneden cıktık regl oldum.Allahıma sukurler olsun.Cumartesı aksamı cok guzeldı bızde 2 gıbı eve geldık.Pazarda tum gun alışverış yaptık.Tabı Borayla bıraz zor oldu.Alışverış merkezınden cıktık uyudu arabada sıpa.Onu hemen anneme bıraktık.Alp le yemeğe gıttık.Ordan 6 gıbı eve geldık.Bu seferde kuzenlerım caya geldı.Yoğun bı hafta sonunu bıtırdık böylece.
Bugunde eksık alışverışlerın yıne bı kısmını yanlız hazırladım.Off bıtmedı ya yarın tura devam bende.Bı gunde kuaföre ayırıp boya ve bakıma gırmem lazım.
Bide kızlar bu cocuk cok korkusuz ya sızdede öyle heralde duz duvara tırmamıcak nerdeyse.Kafa göz bışey olmadan bı becerse su yurume işini.
Fılızcım güldüm ya Doruğa.Cok duyarlı bır cocuk olucak sanırım.Ve hıkayenı tuylerım dıken dıken olarak okudum.Hıcbırsey unutulmuyor dimi.Sadece sayfayı kapatıyoruz ama hafızada yara hep kalıyor.Ve babamın kıymetını bı kere daha anladım canım.Sen üzüldün ama saol tatlım.
gulhancım cok sewındım annnecınee allah saglık sıhhat wersın cnm....
selam şekerler okuldan çıktım kızçemi aldım bu hafta kayınvalidem bakıyor şimdi babasıyla oynuyorlar
zillim anne demeyi bıraktı bana esen diyo yaa eden eden diye çağırıyor teyzemin kızı öğretmişkaydirigubbakcemile3
yavaş yavaş adım atmaya da başladı babasından bana 2-3 adım atıyor maşallahh
maşallahhh fıstıgımaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Şükür kavuşturana diyim bari...
Amaaaann kızlar bizim işler gitgide zorlaşıyomu nee,,anacım hiç oturmuyo bunlar,hele benimkinde kurt var poposu hiç yere gelmicek varmı böyle bişey!!!Yandım yani ben...sanırım geneli böyle totiklerin...ama biraz hasta kuzum yaa üzülüyorum,iacını da çok zor içiyor içmediği zamanlarda oluyor ondan iyileşemedi bi türlü yani resmen sümüklü böcek oldu "afedersiniz" :)) Havalarda soğuk gidiyoo biraz ondan galiba..İnşallah hepside iyileşirler bira na önce..
Bana gelince aynı evdeyim,desemde hafatsonu gezdik canım bizde, açık hava olmasada cumartesi nautilius,pazar ümraniye carefour ..Allahtan şu avm ler varda bizde dolaşıyoruz,genelde zararlı çıkıyoruz ama,muhakkak bişeyler görüp alıyoruz Dağhanada kendimede..Aaaa bu arada aklıma gelmişken kızlar,Praktikerde koala marka araba koltuğu ferrari modelide var diğeride,189 liraydı.Ben bi arkadaşımdan biliyorum kullandılar,çok da memnundular,Dağhanıda oturtmuştum sevmişti,almak isteyen varsa düşünsün bence..
Kızlar kocişim perşembe antalyay gidiyor toplantıya ilk kez yalnız kalıcaz oğlumla,gerçi kayınvalidemler geicekler ama onsuz nebiliyim işte,bu gece Allaha o kadar dua ettimki çocukalrımıza babalarının yollarını gözletme diye,Anıl iki saat geç geldide Dağhanın gözü kapıda kaldı resmen yaa..bi duygulandımki gözlerim doldu Alalh sabır versin babasız yavrularıma,,,Ayy neyse kapatıyorum konuyu..
Oğluşum uyuyor bizde keyif yapıyozz hadii görüşürüz canlar,,ayy özlemişim beee..
ıyı keyıfler canım....
daghanla yagızın gelecegı aynııı cnm benımkıde aynı kurt var sankı kıcında kıpır kıpııırrr kıpıırrr 5dk durmuyo sıpa yaaaakafamçokkarıştı
geledlım bızeeeeeeeeeeeebayanssulusmile
akşam utu masası kırıldı eşim gelınce 6dan sonra yagzı annem bırakıp utu masası almaya gıttık carsambaya temızlıkcı gelcek deterjan eksıktı cxıkmısken onlatrıda alıverdık...yagızı uutmus annem uyutunce hadı dısarda yıyıwerelım dedık :=)yemekler yarına kaldı aman ıyıde oldu 4te işe gıtcem zaten yemek derdım olmıcak en azından...kaydirigubbakcemile5bız oglanla annemde kadıkk eşim wewe geldı malum egıtım werıo soru falan hazırlıcaktı işini bıtırınce 10 gıbı aldı bızı ....ortalıgı topla falan derken bu satt olduboshayallersmile
yagızı uyuttu babası anca oda yattııı..ben de bı bakım dedım sıze bende yatıorum cokk optum sızı .....ıyı geceler kızlarrrrrropuyorumnanaktan