2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

FİLİZCIİM HAYIARLISI OLSUN SANIRIM VIZE İÇİN GIDECEKTIN DIMI YANLIŞ HATIRLAMIOSAM yada oturum falanmıydı ayyy akılmı kaldı yafuu neyse sen içini ferah tutt ta sonuc ıyı olsun...paşama bak sen kıskanırmışrtaaaaa...ben bebek aldım yagıza gulmeyın ama haa...bebklerı coks ewıyooo oyuncak bebekle napcak acaba dıe...adınıda ayse koyduk...:=)yemegını yemedımı emmek falan ıstemd-edımı ayse gırıyo dewreye kıskançlıgından yıyo benımkı ayse yemesın dıeee ve aynı tepkı hoooppppp fırlatılıo aysecık yagızın elıne gecınce:=))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahhh semracım uykumu o ne nasıl bişikafamçokkarıştıbenım sıpacık dogustan uykusuz mızmızzzz..buaralar dişler gelıyo cnm ya ondan sıpacıkların mızmızlıgı benımkı harıc tabı bızımkının dogal halıııkafamçokkarıştı

gulhancım cok sewındım annnecınee allah saglık sıhhat wersın cnm....

maşallahhh fıstıgımaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ıyı keyıfler canım....
daghanla yagızın gelecegı aynııı cnm benımkıde aynı kurt var sankı kıcında kıpır kıpııırrr kıpıırrr 5dk durmuyo sıpa yaaaakafamçokkarıştı

geledlım bızeeeeeeeeeeeebayanssulusmile
akşam utu masası kırıldı eşim gelınce 6dan sonra yagzı annem bırakıp utu masası almaya gıttık carsambaya temızlıkcı gelcek deterjan eksıktı cxıkmısken onlatrıda alıverdık...yagızı uutmus annem uyutunce hadı dısarda yıyıwerelım dedık :=)yemekler yarına kaldı aman ıyıde oldu 4te işe gıtcem zaten yemek derdım olmıcak en azından...kaydirigubbakcemile5bız oglanla annemde kadıkk eşim wewe geldı malum egıtım werıo soru falan hazırlıcaktı işini bıtırınce 10 gıbı aldı bızı ....ortalıgı topla falan derken bu satt olduboshayallersmile
yagızı uyuttu babası anca oda yattııı..ben de bı bakım dedım sıze bende yatıorum cokk optum sızı .....ıyı geceler kızlarrrrrropuyorumnanaktan

iyi geceler esracim turkizi op annesi
bizde sizi öptük geç oldu ama

diş buğdayı yapıcakmısın?

hadi geçmiş olsun iyileşmişsin
boşver yapsın hiç gözükme ortalarda istediğin olmuş ya boşver
bu ara hep engelliyorlar nedense ilgilerini çekiyor sanırım
maşallah dişlerin hepsi geliyor ard arda şu sütlacıda merak ettim bak
valla benim kız hiçbişeyden anlamıyo sanırım.sanırım hamilelik şüphen var Allah gönlüne göre versin

maşallah Defdefin gelişimi iyi gidiyor sanırım böyle gitsin

çok sağol cnm neyseki 3 güncük..

benzemezlermi hayatım yağız,dağhan,bora diyince durup düşüneceksin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ohh sizde yalnız kalmışsınız bi ara iyi gelmiştir eminim alışveriş bile olsa..

kociş koltukta sızdı,Dağhanda uyandı emzirdim geldim,bende artık kaçıyım kızlar,bidaha uyanmadan uyuyum azıcık,kalabalıklaşmışız ama uykum var,öptüm sizi

hepinize iyi geceler...

iyi geceler..

kızlar delirdim bugun ya delirdim yaaa

kız esen kaç gün sallamadıgımın acısı çıktı bugün.. salla salla bacaklarım koptu..
herkeste bi uyku sorunu varmış anlaşılan( bugun bizdede uykusuzluk+huysuzluk,mızıklık ne ararsan vardı maşşallah..dişlerden eralde dicem ama calpol verdim 1çaykaşıgı yinede çok ağladı tam uyuttum falan derken yrmsaart içinde tekrar uyandı.. 1e geliyodu zorla uyuttum inş. uyanmaz kuzum çok sıkıldı bugun.. kubi'de yrn annene götüeyim sizi diyo tutuştu tabi başaçımadık buakşam çok zoraldı bizi(
saat kaçtan beri sayfa açık hatırlamıyorum çok bölük bölük okudum..
GÜLHAN'CIM annen'e çok sevindim cnm allah bidaha böyle bekletmesin çokzor..

TÜLAY!CIM sana ve selin'ciğime geçmiş olsun..

TUBA'CIM serraya ne güldüm öyle güzel anlattınki gözümde kare,kare canlandı kızçen:))) seninde hafta sonu yoğun geçti desene:)) yinede değişiklik olmuştur cnm.. bide şu yatak örtüsü falan süper valla kolay gelsin sana cnm..

ÖZLEM'CıM sorunları aşamanıza çok sevindim cnm inş. maddi sorunlarıda aşarsınız..

SEMRA'cım sizde çok geçmiş olsun seni bitürlü yakalayamadım msnde merak etmiştim bayagıdır görmeyince?? kuzularda büyümüştür sen anlatınac gözzümde canlandılar resimistiyom vallaaaa

FLıZ'CıM ayy güldürdün beni eşim kibar olacak heee malesef kibarlık diye bişi yok benimkinde en çokta çakışmamız bu yüzden ama alıştım artık.. eee 7sene oldu beraberiz tabi ilk günler böyle değildi ama gün gün uzaklaştı maleseff.. ona ne zman kibarlıktan bahsetsem ehhh diye başlayıp bi adıyaman türküsüyle sona erdiriyo seninde şu yabancılar dairesindeki işin ayyy ismi bile ürpertiyo insanı umarım işin rast gider cnm..

HANDE'CıM eşin ne iş yapıyor merak ettim cicim?? ama hayırlısı olsun inş..

CEYLıNıM allah kavuştursun ama mayıs ayından sonra hepberaber ve güzel bi tatil olacgnı düşününce beklmeye değer valla..

ASLI'CIM hamarat hatun seni gene işleri yapmış yayamaz oğluyla:)) hımm senin şu sütlü pırasalı çorbayı yaptım başata ebgenmedim ama biraz dinlenince rondoya vurunca çok güzel oldu ve defne çok sevdi maş. sağol cnm ya..

FERDA'cım hoşgelmişsin cnm.. dağhan'ada maş. ama şu resminde ve diğer resimlerde okadar masum ve mülayimki hiç yaramz bi görüntüüsü yok valla:)) hee aklımdayken sorayım cnm sen neiş yapıyordun?? yaz sonu başlayacam diyorsund kendi işinmiydi merak ettim??

AYŞE'CıM tekrardan doğum gününü kutlarım cnm kız kocişin hatırlamadımı yoksa??

ESEN maşşallah mercimeğime ya adımda atarmış yesin küçük ayklaını ya:))

TUTKUNUM diş buğdayı bizde yok, çok hoş hatıra kalır aslında ama okadar enerjiyi kendimde bulamıyorum ve bide maddiyat boyutu var.. doğumgününe odakladım kendimi:)) sen nasılsın ya türko'yada çok üzldüm geçmiş olsun cnm..

Son düzenleme:
kızlar günaydınn a.s. mahvolmuş durumdayım mafoldumben mirzaberke 3 ten beri uyumadı. sabah 6,5 ta uyudu. yani benim kalkıp işe geleceğim saatte. ve ben 3 ten beri uyanığım. çıldırdım gece valla. grip olmuş. hafif ateş. sürekli ilaç,fitil filan verdim.onla rahattı ama uyumadı kalkmak istedi. sonunda 5,5 ta kalkıp odaya geldik. oynadı filan. sonra kaka yapmış sabahın 6 sında onu değiştim. sonra koynuma almıştım. orda uyudu kaldı ve ben doğru işe çokkkkk uykummmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cerencim günaydın canım çok geçmiş olsun off uykusuzluk çok kötü oluyor işte

herkese günaydın kızlar nasılsınız benimde uykum var bugün duru pek keyifli değildi iş yerindende iyice soğudum kızlar patron bir dakika nefes aldırmıyor yerimden kalkamıyorum o gelince ben kendimi bu ara çok kasmaya başladım eve çok gergin gidiyorum

özlemcim kilo vermek ilk aylarda normal ama bundan sonrası için dikkat et tatlım bebeğin için yemeye çalış

filizcim hakkında hayırlısı olsun canım umarım korktuğun gibi değildir mevzu

canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına

gülhancım gözünüz aydın canım. çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına...
birde senmi gidecektin doktora sendende haber bekliyorduk gittin mi canım ne oldu?

günaydın banucum. sağol. işte stres çok kötü oluyor gerçekten. biraz rahat bi ortamın olması lazım. sürekli gergin gergin insanın çalışası olmaz dediğin gibi.

günaydın canım.çok yorulmuşsun bugün. paşamda hastaymış çok geçmiş olsun tatlım.a.s.

günaydın banucum nasılsın durunun nesi varki dişten dolayımı acaba.canım kasma okadar kendini kendine yaparsın rahat ol herşeyi oluruna bırak anlıyorum seni özel sektör çok zor ama sen ne kadar relax olursan senin için okadar ii geçer iş yerinde.kolay gelsin banucum sanadaopuyorumnanaktan

esencim saol canımya..selinim hasta oldu teyzesi bednen kaptı hastalığı çok üzgünümya(
kıyamam kuzuma bende Ahsenden kaptım Ahsen hafif atlattı şükür ben daha çekiyorum
geçmiş olsun

bende tam bunu diyecektim sana nurten konuştuğumuz geceden beri tam 1 saat ayağımda sallamam cabasıymış gibi geceleri de sürekli kalkıyor sanırım kendi çocuğumuza kendimizin nazarı değiyor en çok annelerin nazarı değermiş
yada bu aralar çocuklara bi hal oldu çünkü önceden hiç yapmazdı

canım yaa uykusuz işe gitmek çok zordur bu gece uyurda inşallah rahat edersin
berkeme de geçmiş olsuna.s.
günaydın banucum şimale katılıyorum çok sıkma kendini gerilme nasıl olsa herşey olacağına varıyora.s.

şimalcim günaydınn

günaydın kızlar
ben kalktım kızımın çorbasını yaptım babannesinde yiyecek çayımı koydum şimdi kahvaltımı hazırlycam
Ahsen uuyanınca da onun kahvaltısını yaptırır giyinir çıkarızz

cerencim şimalcim esencim sağolun kızlar öyle valla özel sektör relaks olmama ne yazıkki fırsat vermiyor lavaboda bile rahat yok ki gelip nerdeyse başımı bekleyecek ben eşimi bile bu kadar çekmedim

şimalcim dişten büyük ihtimalle huzursuz oluyor araara sen nasılsın bebişin nasıl:))

günaydın esencim.afiyet olsun ahsenime.tabi sizede.bugün burda acayip bi rüzgar var arabaların üstleri kumla örtülmüş durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…