2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyyy temizlik deyince benim ev aldı başını gidiyor gitme otur dedim azıcık tutar gibi oldum yok valla aldı gittikaydirigubbakcemile3güldüğüme bakmayın sinir oluyorum bu halime niye yetişemiyorum bunuda anlamış değilim:uhm:
neyse cumartesi kadın gelecek o bi yapsın temizlesin ondan sonra günlük rutine bağlıycam olmuycak bölee
uykum geldi ben yatıyorum kızlar iyi geeler

ay kızlar sormayın ya bu temizlik iyi geldi bana.Ne zamandır hiç bi şey yapamıyodum bende bugün eltim biraz yardım etti de bi şeyler yaptık.Kızda hamile hamile yardım etti valla.saolsun.

KIZLAARRRRRRRRRR YUPPPPııııııııııııııııııııı zemuszemus sositososito zemuszemus

BU HAFTA 1 KıLO 300 GRAM VERMıŞıM. ŞU AN GıYSıLERıMLE 62,8 GELıYORUM. 2 HAFTA ÖNCE 65,1 GELıYORDUM 2 HAFTADA 2,3 VERMıŞıMMMMM.ALLAHIM ÇOK SEVıNÇLıYıM GıDıYOR KıLOLARIM DARISI 5 Lı RAKAMLARI GÖRMEYE ALLAHIMMM

BU ARADA CUMANIZ MÜBAREK OLSUN hihoyyyt HAYIRLI CUMALAR HERKESE

günaydınn kızlar...cerencim istemek yetiyor demi sana söylemiştim.eğer aralarda günde 2 fincan yeşilçayda içersen daha hızlı gider kilolar.

günaydın herkese hayırlı cumalar dilerim ohh haftasonuda geliyor :))
cerencim günaydın tatlım ohh kilolar gidiyor maşallah bende iki kilo daha verdim :)) dün sabah tartıldım
tülaycım bitanem günaydın yarın yine birlikteyiz ne güzel:))

banucumm günaydınn evet gezelim tozalım:))) canım sen zaten zayıfsın yeterince hey allahımya bende 54 takılı kaldım(

günaydınn kızlar...cerencim istemek yetiyor demi sana söylemiştim.eğer aralarda günde 2 fincan yeşilçayda içersen daha hızlı gider kilolar.

evet canım sağol olumunekankayizsmile hergün içiyorum canım haftasonu almıştım yeşilçay. hemde yaprak şeklinde aldım sallama almadım.

evet banucum sağol gidiyor kilolarım ama daha çokkkk var bir an önce gitseydi..zemuszemus

banucumm günaydınn evet gezelim tozalım:))) canım sen zaten zayıfsın yeterince hey allahımya bende 54 takılı kaldım(

ay benim 54 olmam için 9 kilo vermem lazım tülaycım daha ne vereceksin ne güzel zayıfsın işte.
ben 58 e düşmek için uğraşıyorum düşün yani..ohaoldumsmile

tülaycım ben yazın daha hızlı veriyorum sıcaktan pek yiyemiyorum sende çok verdin tatlım maşallah
valla gezelim iyi olur alışveriş yaparız çocuklara :))))

Hepinize Gunaydın.Hayırlı Cumalar ARKADALAR...

Ceren supersın canım.Tebrık ederım.İsteyınce yapılmıycak hıçbırsey yok.Bu gazla yaza hedef kıloyla gırersın.

Bızde uyandık.12 gıbı anneme gıdıcem ordanda Esrayla buluşmaya insallah.Havada super.Bora uyurken bışeyler atıştırayım şımdıde.

sankı cok kılosu varmıstaa bıde 2kılo vermıss:roflol: bız neyapalım sen öle dıyosan
takılıyorum sana supersın valla ıyı azmettın valla bozmazsan böle 1aya kalmaz düşersın 50lilereee aman sonun bana benzemesınde gecen ay 4kılo verdım buay hepsını gerı kaldım sakın haa keklerden pastalardan uzak durr

oyy calısan annenın çilesiiii yorgun oluyosun canım ee bıde ahsen var normaldır yetısememenn hepımız aynıyıs sıkma canını

kızlar yaa ben bi buluşma ayarlamak istiyorum anadolu yakasında,ne dersiniz??
Valla Ceren'le Ayşeden esinlendim,utandım desem daha iyidir..

ben varım ferda hafta sonu olsun maglum calısıyorum baya varıs ama kım gelır bılmemkı sıbel tugba tutkun pınar sen ben baska kım vardı bu tarafta hatta bana gelın ya toplanıp haftaya cmt gunu evde daha rahat olurus cocuklarlaa belkı bırsen nurten esende gelırrr CADIARZU

:enbuyukkk: gercekten guzel dostluklar kazandık allah bozmasın bacılarrr

resımlerınıze baktımda cok guzel cıkmıssınızz kuzularda ıyı anlasmısa benzıyorrr :1hug:

canım herkezde var huysuzluk,uyumak ıstememe
bıızımkıde aynıydı hiç insan yanına cıkartmıyodu benı bende ınatla cıkaRDIM hiç evde durmadım sureklı aldım markete olsun cıktım sımdı dısarıdan eve gelmek ıstemıyo sokakta gordugu ınsalara cırkın yapıyoo şebeklık yapıyo:roflol:sende pes etme cıkar huysuz dıye kapatma eve kendını

canım gecmıs olsun daghanmı hasta olmuş kıyamam kuzucugaa
yarın sızın oralara ev bakmaya gelıcezzz ınsallah mayısa kadar tasınırım yaaCADIARZU

oh oh hadi gözün aydın zemuszemuszemuszemus

günaydın şeker esraya selam söylea.s.

günaydın gülşahcım
olabilir neden olmasın hava güzel olursa gelinebilir vallaopuyorumnanaktan

günaydın kızlar ben kalktım duşumu aldım şimdi Ahsen hanımın kalkmasını bekliyorum kahvaltımızı yapıp anenaneye gideceğiz

tülay banu sizlerede günaydın kızlarr

tülaycım ben yazın daha hızlı veriyorum sıcaktan pek yiyemiyorum sende çok verdin tatlım maşallah
valla gezelim iyi olur alışveriş yaparız çocuklara :))))

bende sizinle gelebilirmiyim kızlar...........senağlama

sağol gülhancım. zaten senden,ferdadan ve tülaydan etkilendim canım iyi oldu bana yani..:lepi:

cerencim ben uzun boylu değilim.1,58 benim boyum o yüzden 50 olmam lazım.

bende 1,60 ım canım.aynıymışız seninle. demek yan yana gelsek ben yanında çok şişko kalırım kaydirigubbakcemile3. aslında doğru canım bizim boyumuza göre 50 olmamız lazım ama ben şu an 58 e razıyım. evlenmeden önce düğünümde filan ben 52 kiloydum ne güzeldim ya...

sağol gülşahcım. bakalım devam etmeyi düşünüyorum başarabilirsem. zaten sürekli başarı hikayelerini okuyorumki hırslanayım diye.

resimler içinde tşk ederiz. evet arada saç çekmeler yada vurmalar oldu ama o kadarda olsun dimi. çok tatlılardı çokkkk valla.

günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalar.bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdira.s.

Esen Gunaydın Hayırlı cumalar arkadasım.Esraya selamını ıletıcem.Off sende okula dımı.Neyse yarın tatil allahatan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…