ben almıştım ama işe yaramamıştı.Şu rezene çayından almıştım.
Çok geçmişolsun canım.Umarım çabuk atlatırsınız.
inşallah ayarlayabiliriz.Sizlerle tanışmayı çok isterim.
Geçmişi bi türlü okuyamıyorum ya.Bugün erken kalktım sağlık ocağına gidip kan sayımı yaptırdım.Sonra bütün gün temizlik.Ama bayağı ii oldu.Cam falan sildim biraz.Bir tek mutfak dolapları var onları temizlicem hafta sonu artıkk.
sie daha fazla yazmak istiyorum ama bi türlü fırsat bulamıyorum
bu arada babam için olan geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler
herkese iyi geceler
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...08-kayseri-maras-bulusmasindan-fotolar-3.html
ceren,işte başlık burda canım.
günaydınn kızlar...cerencim istemek yetiyor demi sana söylemiştim.eğer aralarda günde 2 fincan yeşilçayda içersen daha hızlı gider kilolar.
günaydın herkese hayırlı cumalar dilerim ohh haftasonuda geliyor :))
cerencim günaydın tatlım ohh kilolar gidiyor maşallah bende iki kilo daha verdim :)) dün sabah tartıldım
tülaycım bitanem günaydın yarın yine birlikteyiz ne güzel:))
banucumm günaydınn evet gezelim tozalım:))) canım sen zaten zayıfsın yeterince hey allahımya bende 54 takılı kaldım(
KIZLAARRRRRRRRRR YUPPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ zemuszemus sositososito zemuszemus
BU HAFTA 1 KİLO 300 GRAM VERMİŞİM. ŞU AN GİYSİLERİMLE 62,8 GELİYORUM. 2 HAFTA ÖNCE 65,1 GELİYORDUM 2 HAFTADA 2,3 VERMİŞİMMMMM.ALLAHIM ÇOK SEVİNÇLİYİM GİDİYOR KİLOLARIM DARISI 5 Lİ RAKAMLARI GÖRMEYE ALLAHIMMM
BU ARADA CUMANIZ MÜBAREK OLSUN hihoyyyt HAYIRLI CUMALAR HERKESE
günaydınn kızlar...cerencim istemek yetiyor demi sana söylemiştim.eğer aralarda günde 2 fincan yeşilçayda içersen daha hızlı gider kilolar.
günaydın herkese hayırlı cumalar dilerim ohh haftasonuda geliyor :))
cerencim günaydın tatlım ohh kilolar gidiyor maşallah bende iki kilo daha verdim :)) dün sabah tartıldım
tülaycım bitanem günaydın yarın yine birlikteyiz ne güzel:))
KIZLAARRRRRRRRRR YUPPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ zemuszemus sositososito zemuszemus
BU HAFTA 1 KİLO 300 GRAM VERMİŞİM. ŞU AN GİYSİLERİMLE 62,8 GELİYORUM. 2 HAFTA ÖNCE 65,1 GELİYORDUM 2 HAFTADA 2,3 VERMİŞİMMMMM.ALLAHIM ÇOK SEVİNÇLİYİM GİDİYOR KİLOLARIM DARISI 5 Lİ RAKAMLARI GÖRMEYE ALLAHIMMM
oyy calısan annenın çilesiiii yorgun oluyosun canım ee bıde ahsen var normaldır yetısememenn hepımız aynıyıs sıkma canınıayyyyyyyyy temizlik deyince benim ev aldı başını gidiyor gitme otur dedim azıcık tutar gibi oldum yok valla aldı gittikaydirigubbakcemile3güldüğüme bakmayın sinir oluyorum bu halime niye yetişemiyorum bunuda anlamış değilim:uhm:
neyse cumartesi kadın gelecek o bi yapsın temizlesin ondan sonra günlük rutine bağlıycam olmuycak bölee
uykum geldi ben yatıyorum kızlar iyi geeler
kızlar yaa ben bi buluşma ayarlamak istiyorum anadolu yakasında,ne dersiniz??
Valla Ceren'le Ayşeden esinlendim,utandım desem daha iyidir..
Size bakayım öle yatayım dedım.Nasıl bı sıteyse tuvalete vakıt bulamıyorum bazen ama burası olmadan olmuyor.Aşkı memnu izledım.Erkekler yıne uykuda.Onları yataklara tasıyıp bende cup yatağa.
Yarında öğlen anneme gıdıcem ordanda mımar esra bacısıyla bulusucaz.Yarın akşam gırerım artık.
Ya soz etmeden yatmıyayım.Şu tanıma topığı cok guzel oldu.Bende uygun bı zamanda herkezı kendı gözumle yazmak istıyorum.Sankı yenı yenı dostlar kazanıyorum gıbı hıssedıyorum.Kısaca Fılızcım tekrar ellerıne sağlık.Sevıyorum ben sızı yaa.
Bıde Pınar yok pıyasada nerelerde gezıyo bu hatun.
resımlerınıze baktımda cok guzel cıkmıssınızz kuzularda ıyı anlasmısa benzıyorrr :1hug:http://www.kadinlarkulubu.com/annel...08-kayseri-maras-bulusmasindan-fotolar-3.html
ceren,işte başlık burda canım.
canım herkezde var huysuzluk,uyumak ıstemememerhaba kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım fırsat bulursam bakıcam birazdan,kızla artık 2 haftadır uykusuzluktan neyaptığımı bilmiyorum çok huysuz uykusu geliyor gözler kapalı uyuyamıyor off deli olucam ya 1 saattir ağlıyor şimdi uyudu kaldı yarım saat sonra kalkar gündüzde uyumuyor gecede neyapıcağımı şaşırdım alamasa dursa onda razıyım dişlerden diyorlar ama ne dişmiş mahfetti ya nezamana kadar böyle olucak bilmiyorum sinirlerim bozuldu artık bryere falan gidemiyoruz geçen gün yoldan döndük yine önceden arabaya binice duruyordu şimdi onuda istemiyor dr.götürdük birşeyi yok diş veya huy değiştiriyor diyor bide burnu akıp duruyor şu rahatlatan çaylardan falanmı alsam dokunurmu bilmiyorum off benden böyle kızlr çok yorgunum çokkk((
sağol cnm evet büyüdü afacan...
evet büyüyorlar yaramazlar,herşeyi anlıyorlar..
cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
İnşallah diştir cnm uykuda bile sıçrayıp duruyor,dalamıyor yavrum.GEzmişsin ne güzel iyi yapmışsın cnm.
sağol cnm ,inşallah üşütme değildir..
Sizde gezmişsiniz ohh,gözlüğün hayırlı olsun güle güle kullan bazen oluyo ne yapcan..
oh oh hadi gözün aydın zemuszemuszemuszemusKIZLAARRRRRRRRRR YUPPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ zemuszemus sositososito zemuszemus
günaydın şeker esraya selam söylea.s.Hepinize Gunaydın.Hayırlı Cumalar ARKADALAR...
Ceren supersın canım.Tebrık ederım.İsteyınce yapılmıycak hıçbırsey yok.Bu gazla yaza hedef kıloyla gırersın.
Bızde uyandık.12 gıbı anneme gıdıcem ordanda Esrayla buluşmaya insallah.Havada super.Bora uyurken bışeyler atıştırayım şımdıde.
sankı cok kılosu varmıstaa bıde 2kılo vermıss:roflol: bız neyapalım sen öle dıyosan
takılıyorum sana supersın valla ıyı azmettın valla bozmazsan böle 1aya kalmaz düşersın 50lilereee aman sonun bana benzemesınde gecen ay 4kılo verdım buay hepsını gerı kaldım sakın haa keklerden pastalardan uzak durr
oyy calısan annenın çilesiiii yorgun oluyosun canım ee bıde ahsen var normaldır yetısememenn hepımız aynıyıs sıkma canını
ben varım ferda hafta sonu olsun maglum calısıyorum baya varıs ama kım gelır bılmemkı sıbel tugba tutkun pınar sen ben baska kım vardı bu tarafta hatta bana gelın ya toplanıp haftaya cmt gunu evde daha rahat olurus cocuklarlaa belkı bırsen nurten esende gelırrr CADIARZU
tülaycım ben yazın daha hızlı veriyorum sıcaktan pek yiyemiyorum sende çok verdin tatlım maşallah
valla gezelim iyi olur alışveriş yaparız çocuklara :))))
Hepinize Gunaydın.Hayırlı Cumalar ARKADALAR...
Ceren supersın canım.Tebrık ederım.İsteyınce yapılmıycak hıçbırsey yok.Bu gazla yaza hedef kıloyla gırersın.
Bızde uyandık.12 gıbı anneme gıdıcem ordanda Esrayla buluşmaya insallah.Havada super.Bora uyurken bışeyler atıştırayım şımdıde.
cerencim ben uzun boylu değilim.1,58 benim boyum o yüzden 50 olmam lazım.
sankı cok kılosu varmıstaa bıde 2kılo vermıss:roflol: bız neyapalım sen öle dıyosan
takılıyorum sana supersın valla ıyı azmettın valla bozmazsan böle 1aya kalmaz düşersın 50lilereee aman sonun bana benzemesınde gecen ay 4kılo verdım buay hepsını gerı kaldım sakın haa keklerden pastalardan uzak durr
oyy calısan annenın çilesiiii yorgun oluyosun canım ee bıde ahsen var normaldır yetısememenn hepımız aynıyıs sıkma canını
ben varım ferda hafta sonu olsun maglum calısıyorum baya varıs ama kım gelır bılmemkı sıbel tugba tutkun pınar sen ben baska kım vardı bu tarafta hatta bana gelın ya toplanıp haftaya cmt gunu evde daha rahat olurus cocuklarlaa belkı bırsen nurten esende gelırrr CADIARZU
:enbuyukkk: gercekten guzel dostluklar kazandık allah bozmasın bacılarrr
resımlerınıze baktımda cok guzel cıkmıssınızz kuzularda ıyı anlasmısa benzıyorrr :1hug:
canım herkezde var huysuzluk,uyumak ıstememe
bıızımkıde aynıydı hiç insan yanına cıkartmıyodu benı bende ınatla cıkaRDIM hiç evde durmadım sureklı aldım markete olsun cıktım sımdı dısarıdan eve gelmek ıstemıyo sokakta gordugu ınsalara cırkın yapıyoo şebeklık yapıyo:roflol:sende pes etme cıkar huysuz dıye kapatma eve kendını
canım gecmıs olsun daghanmı hasta olmuş kıyamam kuzucugaa
yarın sızın oralara ev bakmaya gelıcezzz ınsallah mayısa kadar tasınırım yaaCADIARZU
oh oh hadi gözün aydın zemuszemuszemuszemus
günaydın şeker esraya selam söylea.s.
günaydın gülşahcım
olabilir neden olmasın hava güzel olursa gelinebilir vallaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?