2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bu sebzeleri nasil atiyorsunuz buzluga karnibahar brokoli ispanak kereviz nasil atilir hayrinabiri anlatsin bana

bende yatayim iyi gecelerrr

günaydin kizlar a.s.

gerci daha benim için gün ayamadi hala yav noldu böyle anlamadim..ne saati duyuyorum ne eşimi ne serrayi..gerci aglasa duyardim elbet..ama ölü gibi uyuyorum ya..ki dün 12de yattim ya..10da mi yatmak lazim nedir ay bugunde sütcü gelecek ilk defa..bide pilates yapmiyorum uzun zamandir..onu yapmak içinde uyanik kalmam lazim..düzene sokmam lazim kendimiiiiiiiiii akannehir

buzluga sebze atmaktan bahsetmişsiniz..ben brokoli ve ispanak denedim..ikiside cigden kaliyor..ama kereviz durmuyor sanirim ya..ben hiç soymadan atmiştim evvelki hafta..buhafta bi cikardimki pörsümüş,kararmiş :S sanirim onun baska bi formulu var..patlicnda cigden atilmiyor,kizartip atmak gerekiyor..acaba bunu napmali? ben normalde ne kereviz ne enginar yemem,yapmamda..ama işte serros için ilkkez almiştim..bu hafta bende alayim brokoli,ispanak,kereviz felan..

ferdacim ve gülşahcim bulusalim demişsiniz..bulusalim valla ya..sibelcim ev daha uygun olur demiş..bencede öyle ama evin merkezi bi yerde olsa dahada süper olur..malum tee pendikten gelcem :) aslinda güzel yeşillik parki felan olan bi yerde olabilir..dragos sahilde ibb'nin yeri var..cocuklar içinde mis gibi olur :) bol iyotlu hava bakmak isteyen olursa http://tesislerimiz.ibb.gov.tr/kartal-dragos-sosyal-tesisleri.html yani özetle bana hepsi uyar :) he buarada haftaya 2 günlüğüne t.daga gidicez serrosla..ama sanirim bu bulusma h.sonu olcak..etkilemez inşaAllah :)

tülaycim hala oluyormussun :) hayirli olsun a.s. saglikla mutlulukla kucagina alsin inşaAllah anne adayimiz :)

günaydin banucum :) kolay gelsin işlerinde :)

birsencim canim 1 kg gitmiş he sevindim valla..keşke birazda sporla desteklesen cok daha fazla gider tahminimce..bu arada ogluslarima naptin öyle yaa :) ne güzel d.gününde jöle felan sürerdin saclarina ya :) ama cok yakişmiş totiklere :) güle güle uzasinlar :)

esencim hayatini düzene sokmussun :) hadi hayirli olsun :) istikrarinin devamini dilerim :)

pinarcim oh kayinvalide-gelin keyif yapmişsiniz :) diyet nasil gidiyor bu arada?

filizcim gecmiş olsun..neyseki önemli bişey degilmiş :)

püff alinti yapmadan da cok zor yaziliyor..ama alinti oluncada cok hata veriyor yaa..

neysem ben ufaktan kalkip serrosun kahvaltisini hazirliyim :) öptüm hepiniziii :)

günaydın kızlar ben kaktım duşumu aldım kızım uyansın kahvaltısını yaptırıcam

tubacım soktum düzene işlerimi canım yaa valla çok birikiyordu diğer türlü a.s.
bu arada şu buluşmaya bizi çağıran yok mu yaaa:))

oyyy kiyamam :) gel buyur kiz aşkolsun yani :) gelebilen gelsin tabiki :) ne kadar kalabalik olsak okadar güzel olur neticede :)

günaydın kızlar .herkes iyidir umarım. okuyup yazımı tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ederim. hayırlısyla gelir inşallah mink bebişimiz.

günaydın tülaycım nasılsın tatlım bulduk canım kelebek:)))) şekerlerde iyi selin balı nasıl teyzesi çok özledi onu:)

bu gün kahvaltımızı güzel yedikk ya nasıl seviniyorum şu kız mamasını güzel yiyince zemuszemus

sevindim banucum. selinimde iyi teyzesi.sabah gidciemi anlayınca nasıl yapışıyor ayaklarıma anne anne diye(

kızlar bu arada sebzeleri saklama olayında bişey söyliyeyim ilgilenen arkadaşlarıma tabikide.kereviz karnabahar gibi sebzeleri en 3 dakika haşlayın daha sonra soğuk suyun içine atın ve kağıtla kuruşadıktan sonra mğmkünse strech filme sararak sakalyın.daha iyi oluyor.en aızndna benim yaptıklarım ageçen yıl bişey olmadı.ama çiğden koymak sanırım olomuyor azda olsa haşlanmaları egrekiyor.

tülaycım sağol bilgi için:)) tatlım bu hafta sonu benim aöf sınavım var sabahtan buluşamayız

banucumm tühya ama benim sabahtan gitmem lazım çünkü benim istediğim model sabah erkenden geliyor ve kalmıyor.ama ben öğlen falanda o tarafata olucam ablamalrın dükkan karşıkarşıya gideceğimiz yerle orada oyalanırım sen çıkınca gelirsin olmassa

günaydın kızlar
bu yaz saati uygulaması hanzadenin düzenini kacırdı gece 4 te uyandı 5 kadar oyun oynadık uyudu 7:30 da kalktı
kahvaltısını yaptırdım mutfagı topladım evi süpürdüm odaları yerleştirdim (bitek yatak odam kaldı) aaa hayatımı düzenen sokmaya calısıyorum
birde bugunlerde bir iştahım arttı anlatamam dün yediklerimi yazsam yuhhh dersiniz bana acaba dogum kontrol hapı kullanmaya basladım ondanmı iştahım arttı?
bugun ewdeyim zaten havada buz gibi kızda bende hastayız biliyosunuz biraz iyi olduk ama dışarı cıkıpta tekrar soguk yemenin anlamı yok
kızı uyutucam saat 11:30 gibi napim yaa yaz saatine alısması lazım işte bölee
sizlerdende anladıgım kadarıyla:
tülaycım hala oluyormussun hayırlı ugurlu olsun
birsencim kilolar gidiyormus masallah darısı bana
filizcim gecmiş olsun benimde bi allerji testi yaptırmam lazım sanırım
hadi kızlar ben bi odamı toplayım penceresini acıyım gelirim

Günaydin Kizlar,

Kabus gibi bir gece gecirdim resmen. 23:00 gibi yataga girdigimde "Oh ne güzel Doruk saatlerdir uyuyor, bu gece uyanmaz belki de" diye düsünürken, aman bir uyandi ayni anda uyut uyutabilirsen. Sürekli sallanmak istiyor, biraktigim anda uyaniyor. Cildirma noktasina geldim resmen. 02:30'du en son ölü gibi yataga girdigimi biliyorum. Sabah 06:00'da yine kalkti, nasil uykum var ama anlatamam. Aldim yanima emzirdim, emerken uyukluyordu, bende uyumusum ayni anda. Birkac dakika gecmedi ki bir feryat figan. Yataktan düsmüs. Nasil düstügünü görmedim ama vücudunu kontrol ettim, yara bere falan göremedim. Off, ne beter sey su uykusuzluk. Bugün, onunla birlikte uyumam lazim, yoksa zombiye dönecegim iyice...Ya benim nazarim degiyor bu cocuga galiba. Ne zaman yemek yedigine sevinsem, istahi kapaniyor. Uyuduguna sevinsem, ayni anda uyaniyor ve agliyor. Artik agzimi acip tek laf etmeyecegim.

Nurran, benimde istahim aciliyor dogum kontrol hapini aldigim ilk 10-15 dk icinde, birseyler yemek istiyorum mutlaka.

Ferda, tatil isine üzüldüm ama daha cok hic haketmeyen birinin bencilligine üzüldüm. Esim, is yerinde cok özverili calisiyor. Hak ediyordu bu tatili aslinda...

Bulusuyormussunuz yine kizlar. Bir an önce bulusunda, resimlere bakalim bizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…