2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bir bakıp kaçaym hemen biz yeni geldik eşim sağolsun yemeğe götürdü beni Ahseni bırakalım dedi gerek duymadım onunla ilk yaşgunum kızımda olsun istedim
gezdik dolaştık Ahsen hanıma bir sürü oyuncak aldık ve geldik
okulda arkadaşlar sürpriz pasta almışlar sağolsunlar onu kestik yedik bidaha pastaya gerek kalmadı
:)
anneciğimde hediye hırka almış eşim başörtü almış beğendiğim ve hep kullandığım markadan ilk kez aldığı hediyeyi beğendim habire altın alırdı ve benim altına alerjim olduğu için sinir olurdum bu sefer başardı:))
benden böyle işte
neyse ben yatayım görüşürüz

gunaydınnn bacılarrr
bu sabahta burayı ben acayım bariiii...a.s.
karnım cok ac poçada alamadım sabah doyurayım kendımı gelırım geneee

oncelikle gecmış olsun cerencım. benın en yakın arkadasımın oglunun da boyle sorunu vardı prof goturduler hormon ıgnesı yaptılar cocuk bu ıgneden sonra buyume ve gelısmesınde duraklama olduu cocuk 5 yasında aman hla 3 yas gıbııı okadar cok uzuldükkkii baska bır profa gotırunce bunu keske amelıyat ettırseydınız hıc horman ıgnesı vurulmasaydııı ddedııı. sonra gne amelıyat olmak zorunmda kald. senın durumun cokk cookk ıyııı ama hormon ıgnesı dedeıklerı zaman ıyıce arastır derım arkadasımm sanaa

melek2040 katılıyorum bizide cerrahpaşadaki dok.kesinlikle iğne yaptırmayın dedi...

tünaydın kızlar biz kalktık kahvaltı vs. geldim neler yapıyonuz

ben dün çok yorulmuşum ya gezdim vs.

selam kızlar biz annaneye geldik annem sohbete gitti bende kızı uyuttum misafir gelcek ögleden sonra onlar için hazırlık yapıcam görüşürüz inşallah

hayırlı cumalar olsun hepinize

günaydın arkadaşlar gerçi öğlen oldu:) banu,tülay nerdesiniz kızlar? arkadaşlar nasılsınız bebişleirniz ve sizler ı-uamrım iyisinizdir ben iyiyim paşam uyuyor birazdan uyanır mamasını veririm sonrada akşam için yemek hazırlıkları.yerimseniben

aynurcum merhaba tatlım nasılsın işlerim yoğun yine neyse izne çıkıyorum diye bugün relaksım:)) sağol merak ettiğin için canım bebişin nasıl

kızlar merhaba ..

aynur canım işlerim vardı bankada onları hallettim. merak ettiğin içn saol canım. sen nasılsın neler yapıyorsun nasıl oldunuz.

aynurcum merhaba tatlım nasılsın işlerim yoğun yine neyse izne çıkıyorum diye bugün relaksım:)) sağol merak ettiğin için canım bebişin nasıl

iyiyiz tatlım çok şükür toparlanıyoruz yavaş yavaş.senin prensesler nasıllar?opuyorumnanaktan

Selam kızlar a.s.

Anam ne kadar sessiz kalmış burası. Dün geceden beri 2 sayfa ilerlemişiz. Bende sabah kayınvalideme geldim kahvaltıya. Defdef'e salıncak almışlar bahçede oynadık. BİM'den yumuşak bowling takımı ve sökülür takılır araba aldım kızıma. Bahçede oynadı durdu. Acaip güzel oyuncaklar oluyor BİM'de ya. Zeka geliştirici yönü tartışılır ama oyalanıyor kuzular işte.

Neyse az önce mama yedirip uyuttum kuzumu. Çorbasını koydum pişiyor. Kayınvalidem de sebze pazarına gitti. O gelsin bende salı pazarının yerine kurulan cuma pazarına gidicem. Bakalım baharlık, yazlık ciciler geldiyse kızıma alayım.

Bu akşam burda kalırız büyük ihtimalle. Akşam arkadaşlarla buluşuruz. Yarında Defdef'imin doktor kontrolü var. Arkasından benim randevum var. Şu ayak tırnağımda oluşan yarayı bi genel cerraha göstericem. Bi çare bulunsun artık. 5 aydır çektiğim can acısı yetti. Tırnağı mı çekecek ne yapacaksa halletsin valla bıktım kafamçokkarıştı

Bi size bakayım dedim kaçıyorum kızlar muckkkk a.s.

kızlar merhaba ..

aynur canım işlerim vardı bankada onları hallettim. merak ettiğin içn saol canım. sen nasılsın neler yapıyorsun nasıl oldunuz.

iyiyim canım birazdaha iyiyim. canım papatya ve rezene çok i geldi boğazlarıma çok sağol canım yaa.sen nasılsın selinim nasıl?

tülaycım merhaba canım nasılsın ben anladım bankada olduğunu cuma olunca selin nasıl bitanem ben yoğunum tatlım patron burada toplantı var bugün bitsin de gideyim istiyorum

aynurcum kızlarımda çok iyi çok şükür dün yağmur anne izinli olunca beni okula götürür alır mısın diyor bende senin ve kardeşin için izin aldım ne istersen yaparız dedim nasıl mutlu oluyor:))

pınarcım nasılsın tatlım defne nasıl:))) oyuncaklarınızı güle güle kullanın tatlım

clarıescim sanada tünaydın tatlım sen nasılsın bebişin nasıl

ceren nerelerdesin merak ettim seni

canlarım benim yaa çok tatlılar ikiside maşallah banucum seninde fizik süper imreniyorum valla hiçiki çocuk annesi gibi değilsin.bu izin size çok ii gelecek keşke bizimde iznimiz olsa bizimde az var iznimiz onuda yaza tatil için saklıyoruz yani kalan 3 -5 günlük izniize gözümüz gibi bakıyoruzkaydirigubbakcemile3

aynurcum bitanem sağol canım beğenmene sevindim:)))) görenler yağmurun benim kızım olduğuna inanmıyorlar ki birde duruyu duyunca şok oluyorlar:))))) bende seni çok merak ediyorum şekercimmmm
valla öyle içeride bir ay iznim var ama ben beş gün izini zor kopardım ama iyi geçecek çünkü çok ihtiyacım vardı izne:))))
yaza azda olsa gönlünüze göre tatil yaparsınız inşallah tatlım yiyenimi öp benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…