aaa düşünceliymiş o zamn eşin be,aferin adama...neyse makinedn gitöiş geri,istediğin bişeyi al bari yerine,,
sorma cnm alışmışız.neyse bunada alışıcaz.inşallah üzmez cnm.Ehh diyim iştahsızlığınada daha iyi olabilir tam eski haline dönmedi ama bunada şükür ne yapalım düzelicek inşallah..
meltem cnm demek kemal huyusuz alla allaa bende gündüzleri giremiyorum artık annemde olduğumdan dolayı.....
kıvılcım ne güzel ya dikiş makinası almış hee bende çok isteerim elimden gelir makina kullanamk dikiş dikmek hazır giyim okumuştum bilgi tazeledimmi etek vs. keser dikerim
alacağım bende ama bakalım ne zaman
Selam kızlar
Biraz geçmişe baktım baktığım kadarıyla yazayım
Filizcim bu eşlerin hepsi öle canım geçenlerde karnıbahar demiştim, üç tane almış :)) ne yapcağımı şaşırdım, ne kadar alcağımı sölemedinki diyo, Doruk düşmüş geçmiş olsun canım
Esencim düzelmiştir inşallah aranız, bende bu ara çok doluyum eşime karşı patlıycam ama ne zaman bakalım, ama malesef bizim sorunlarımız çok derin halolucak gibi değil napıcam bilmiyorum
Cerencim geçmiş olsun canım
Sibelcim spora başlamışsın heralde bi ben başlayamadım
Özlemcim geçmiş olsun canım Zeynep düşmüş
Pınarcım küsüşmüşsünüz sizde ama bak seni seviyorum demeyi unutmuyo bizimki uzun zamandır sölemiyo
bu kadar okudum kusura bakmayın kızlar, doğum günü menüleri falan yazılmış ay çok heyecanlı ya, siz yapında kopya çekelim :)) bizimki taa mayıs 27 de :))
Havayı güzel gördükçe park bahçe geziyoruz kızımla, bugünlerde yine çok iştahsıız ne yedirceğimi şaşırıyorum, çok bunaldım
karışım yemiyo ayrı ayrı biraz, meyve yemiyo kavonozdakilerden yemiyo, sebze biraz, yoğurt biraz, muhallebi yemiyo resmen savaş veriyoruz, altını açtırmıyo, ballatmıyo, öksürüğü geçti çok şükür ama burnu akıyo
Hala spora başlayamadım, eşim Masal la birlikte bıraksa olmaz, iki saat falan Masal a bakabilcek mi bilmiyorum, bi kere dondurdum zaten havalar biraz daha düzelsinde en azından gezerler falan diyorum, ama bir an önce şu kilolardan kurtulmak kıyafetlerimin içine sığmak istiyorum
ev işi bitmiyo bulaşık makinamı yaptırmıycam, değiştircem ama netten model beğenmek olmuyo içi biraz değişik olsun istiyorum buda uzatıyo işi, bulaşık yıkamaktan fenalık geldi,
Böle işte günler çok sıkıcı geçiyo evi topla bulaşık yıka çamaşır as Masal a mama yap yedirmeye uğraş, aman sağlıklı olsunda bugünlerde geçicek diye sürekli kendimi telkin ediyorum, ara ara çok bunalımlı zamanlarım oldu ve sonrasında çok güzel ferahlıklar yaşadım bu sefer o ferahlama zamanı ne zaman olcak çok merak ediyorum ama gelsin artık dayanamıyorum, farkındayım çok iç karartıyorum ama bu ara böleyim hiç mutlu değilim ya
tubacım sanada günaydın tatlım öyle valla üç yıldır izin kullanmıyorum ben eşimin memleketine gideceğiz dedimde öyle verdi düşün yani nişan var dedim yalan söylemek zorunda kaldım Allah affetsin
Günaydın arkadaşlara.s.
İnşallah canım ya.Eşin dikiş makinesinin yerine ne alacak bakalım?
Saol Aslıcım pasta işinide sorma fiyatlar uçmuş,birsürüde ıvır zıvır çıkıyor.Doğum günü baya bi maliyetli olacak.
Canım umarım iğne sonrasında düzelirde ameliyata gerek kalmaz.Üzme kendini.
Meltemcim daha sık gelmeye çalış,benim kuzuda öyle meraklanma çoğumuz aynı şeyi yaşıyoruz.
Yetişir umarım canım.Saolasın.Buluşma içinde banada uyar 10 nisan ama nerde?
Hayırlı yolculuklar tatlım.
Sen spora gidiyordun diye hatırlıyorum Handecim.
Günaydın Banucum iyi olmuş dinlen şöyle güzelce.
Ay hakkaten şu yeri bi kesinleştirelim artık :))
kızlar merhaba.işlerim çok kk yıda pc de açık bırakmışım.herkes iyidir umarım. aynur canım alperen ve sen nasıl oldunuz. banu hadi canım hayırlı olsun iznin. bende temmuzu iple çekiyorum mis gibi tatilimi yapıcam bu sefer kızımla birlikte allah nasip ederse.
Bakalim canim, bende merak ettim, bu sefer ne alacak ya da yapacak? Cok düsüncelidir aslinda esim ama bazen frekans yakalayamiyoruz. "Bir kere esyalari söküp takmayi cok seviyorum ama matkap kullanamiyorum; aslinda ögrenmek gerek" gibi birsey söylemistimde, bana matkap almisti hediye olarak. Cok dalga gecmislerdi benimle, erkek arkadasin ne kadar romantikmis diye.
Canim benim dikise dair hic bir bilgim yok ve ilgimde hic olmadi. Simdi ilgilenmeye kalksam, zaten herseyi kili kilina yetistiriyorum. Zamanim yok. Insallah alirsin sende güzel bir dikis makinesi, dikersin kuzularina güzel güzel kiyafetler...
Cok streslisin canim ya, insallah ferahlarsin bir an önce. Gerci bende öyleyim ama, arada kendi kendime yaptigim telkinlerle rahatliyorum. Ayrica, bulasik makinesi alirsin umarim bir an önce. Elde yikamak ciddi sorun olur.
Üc yilin acisini harika bir tatille cikartman dilegiyle Banu'cugum...
Günaydin Aynur'cugum...
Daha beter birsey almasinda...lmaz:
Allah gönlünüze göre bir tatil versin Tülay'cigim...zemuszemus
aynurcum iyiyiz canım biz. selinimde iyi yalnız bugünlerde çok ağlıyor arkamdan bırakıp gelmek zor oluyor. tatil içinse fethiyeden başlayıp mrmaris bodrum çeşme ege kıyılarını dolaşmak istiyoruz.tabi benim herşeyden skılan eşim 2 günde sıkılıp dönmek istemesse:)[/Q
alperende selin gibi canım 1 sn ayrılamıyorum yanından hemen ağlamaya başlıyo kuzum.tülaycım umarım tatiliniz çok güzel geçer.kuşadasıda çokgüzel canım tavsiye ederim
siz hala barışmadınız mı yaw?
kızlar,bugün oğlumu doktora götürdük. testislerinden şüpheleniyorduk ya, doğruymuş( ikisi de yukarıdaymış, torbaya inmemiş ( yarın öğleden sonraya ultrason çekilecek. onun sonucuna göre 1 yaşında başlanacak bir iğne varmış. hafta da 2 tane,3 hafta vurulacakmış. inerse iner,inmezse ameliyat dedi doktor ( canım sıkkın (:çok üzgünüm:
kızlar bu arada benim oğlan çok yaramaz, çok şımarık ve huysuz oldu. bütün gün yanından bir saniye ayrılamıyorum. bilgisayarın başına geçince kıyamet koparıyor. anca geceleri geliyorum o zaman da siz olmuyorsunuz. ne olacak böyle yaw ayran içtik ayrı düştük. hiçbir gelişmeden haberim olmuyor, sizlerle dertleşemediğim için daha da çok sıkılıyorum. offf off
Bakalim canim, hic orali olmayayim simdilik. Bu arada tarifini haftasonu deneyecegim, Cumartesi ya da Pazar kahvaltisina.
Demek hafatsonu san uymuyor,valla bende Gülşah ve Sibelle aynı fiirdeyim bir iki saatin yokmu yani bize ayıracak!!aşkolsun!!
ben eşime söyledim zaten o getirir beni,eşi gelen olursada kalır,tamam dedi..
Pınarcım küsüşmüşsünüz sizde ama bak seni seviyorum demeyi unutmuyo bizimki uzun zamandır sölemiyo
günaydınlar herkese nasılsınız güzel birgün olsun hepimiz için:)
kızlar duru arkadamdan dudaklarını büzüp ağlıyor anneme bırakırken bende dün çıkışta patronla konuştum yıllık iznimi kullanmak istiyorum diye oda birhafta olur dedi içeride biraylık iznim var ama o kadar verdi neyse birhaftabile yeter haftaya izne çıkıyorum kızlarımla vakit geçireceğim
günaydin kizlar a.s.
bugun annemle babam gelecek..oyuzden hemen cikmam lazim..
aysecim gecmiş olsun canim ya..üzme canini..inşaAllah igneyle iner..inmesede cok büyük bi operasyon degildir muhtemelen..
meltemcim canim hepsi öyle oldu..benim kuzu kizim gitti cadi pire bişi geldi yerine.. :)
ferdacim Allah kavustursun canim..neyse yza birlikteymişsiniz zaten
pinarcim kizlara katiliyorum..1-2 saatliğine olsada gel :)
kizlar şimdi 10nisan kesinleşti dimi inşaAllah :) yer olarak neresine karar verirseniz uyarim bende :) biran önce kararlaştiralim :) gülşahcim sen üsküdardaydin dimi?
bu arada kimler geliyor yaf? ferda,gülşah,sibel ve benmiyiz sadece :) bide esen gelebilirse gelecek..pinarda gelir inşaAllah..ben bi hülyaylada konuscam belki o da gelir..
neyse öptüm kizlar cok cok kahvalti yaptirmam lazim serrosa :) muckssssssss
slm kizlar a.s.
hülyayla konustum azönce..tasinmiş yerleşmiş ama neti daha baglamamişlar..hepinize cok slmi var :) bulusma işinide söyledim..olur gelirim dedi..tabi daha yer belli degil :)
annemler geldi öptümmm
günaydın kızlar nasılınız ....
ohh karşı taraf buluşuyor demek süperrr
hadi bakalım...iyi eylenceler size....
biz aynıyız...kızlar yaaa ömer artık geceleri annemlerin odasında yatıyor
tabi gece annem ilgileniyor
sabahta babam gidince annemle yatıyor...
sabah gel oğlum diyorum bakıyo ,,,,annem gel annanenm diyo hem ona gidiyo hemde bana bakıyo yaa
çocuğa bak....
bugün kk dan ikizannelerinden bir arkadaşımla buluşacağım......
tubişşş bende öptümm mucuksss
merhaba kızlarrr
cerencım gecmıs olsun inşallah amelıyatsız halledılır allah daha buyuk dertler vermesın inşallah
bugun baya yogunum yazamıyorum kusura bakmayın ozaman nısan 10da bulusalım ben musaıdım bı aksılık cıkmazsa beklerım hepınızı üsküdarda baglarbasındayım capıtolu bılen evı bulur
neyse gelmek ısteyen arkadaslara adresı verırım arada ugrarım görüşürüs sımdılık
Günaydin Kizlar,
Aksamdan beridir beynim durdu resmen. Esimin yillik izni belli olmus ve genelde bilet ayarlama, rezervasyon gibi islerle ben ilgilendigim icin, interneti talan ettim ve hala bize uygun bir tatil ayarlayamadim. Esimin memleketi Datca ve tatilimizin 2 haftasini mutlaka ailesiyle gecirmek istiyor, gecen yilda gidemedik. O yüzden, Datca'ya yakin, Fethiye, Dalyan, Bodrum, Rhodos ve Kos hatlarina bakiyorum genelde ama ya günleri denk düsüremiyorum ya da fiyatlar cok ucuk-kacik. Üstüne birde Mayis'da Doruk'la kardesimin dügününe gelecegiz Istanbul'a, teyzemlerde kaliriz diye düsünüyordum ama acaba otelde mi kalsam, daha rahat oluruz sanirim. Ama Istanbul'da, otelde kalmak güvenli olur mu, insanlari kirar miyim bundan dolayi bilemiyorum? Cok stresli bir yaz gecirecegiz galiba...
Günaydin Kizlar,
Aksamdan beridir beynim durdu resmen. Esimin yillik izni belli olmus ve genelde bilet ayarlama, rezervasyon gibi islerle ben ilgilendigim icin, interneti talan ettim ve hala bize uygun bir tatil ayarlayamadim. Esimin memleketi Datca ve tatilimizin 2 haftasini mutlaka ailesiyle gecirmek istiyor, gecen yilda gidemedik. O yüzden, Datca'ya yakin, Fethiye, Dalyan, Bodrum, Rhodos ve Kos hatlarina bakiyorum genelde ama ya günleri denk düsüremiyorum ya da fiyatlar cok ucuk-kacik. Üstüne birde Mayis'da Doruk'la kardesimin dügününe gelecegiz Istanbul'a, teyzemlerde kaliriz diye düsünüyordum ama acaba otelde mi kalsam, daha rahat oluruz sanirim. Ama Istanbul'da, otelde kalmak güvenli olur mu, insanlari kirar miyim bundan dolayi bilemiyorum? Cok stresli bir yaz gecirecegiz galiba...
selam bacılar
daha gecmişi okuyamadım eve yeni geldim sabah erken cıktık halama kahvaltıya gittik rejime basladıgımın 3. günü pek iyi olmadı ama kendimi frenledim ama birazda kacırdım bilmiyorumkismile
erken kalktık ordan kuaföre gidicektim genel bakım için ama kızın uykusu falan geldi aman en iyisi c.tesi annaneye bırakıp öle gitmek dedim eve geldim
dün aksam misafir var demiştim biliyosunu gec gittiler gec yattım sabahta erken kalkınca uykumu bugun alamadım hanzade uyuyunca bende yatarım biraz
makinayada camasır koydum ohh
bugunde hava muhtesem bebek arabamızda eşimin arabasında kalmış neyse yarın güzel olursa dışarı cıkarız artık salıncak binmeye zemuszemus
şimdilik benden bu kadar hadi öptm gelirim birazdan
slm kzılar
nasılsınız? geçmişi okudum ama tek tek cevap yazamayacağım zeynebi şimdi uyuttum
anca bir sinir harbinden sonra
içimden hiçbişey yapmak gelmiyo valla artık
bensiz 1 sn geçirmiyo yanımda otururken bile kucağıma gelip ayağa kalkmak istiyo nasıl uyukusu var anlatamam sabahtan beri kaç kere götürdüm uyutmaya uyumuyo uyumuyooooo
mızmız oluyo o zamnada hep ne oynuyo ne bişey
bıraktım odasına çıktım geldim en sonunda işlerimi yapmaya başladım gelmiş emeklemiş banyoya girmeye çalışıyo çık dışarı dedim başladı ağlamaya
dişten dedim huysuzluğu ağrı kesici vermiştim zaten yok banamısın demiyo ne yapıcam ben uyku problemini ya
dün dr.a gitttim aklımdayekn yazayım soran sormayan herkese teşekkürler
enfeksiyonum varmış o yüzden kanamam oluyormuş fitil verdi bunu kullan tekrar gel dedi
bebişte iyimiş ben göremedim ama
neyse 2 hafta sonra kontrolüm var zaten
o zaman görürüm kuzumu
bizden bu kadar
aklımda ne çok şey vardı herkese yazacaktım ama uçtu gitti hepsi,
zeynep yatarken bende yatayım biraz
sonra çocuğa eziyet ediyorum
pınarcım dünki tarifini yaptım ama cevap yazmaya fırsatım olmadı çok lezzetli oldu poğaçalar misafirlerimde çok beğendi teşekkür ederim a.s.
slm kzılar
nasılsınız? geçmişi okudum ama tek tek cevap yazamayacağım zeynebi şimdi uyuttum
anca bir sinir harbinden sonra
içimden hiçbişey yapmak gelmiyo valla artık
bensiz 1 sn geçirmiyo yanımda otururken bile kucağıma gelip ayağa kalkmak istiyo nasıl uyukusu var anlatamam sabahtan beri kaç kere götürdüm uyutmaya uyumuyo uyumuyooooo
mızmız oluyo o zamnada hep ne oynuyo ne bişey
bıraktım odasına çıktım geldim en sonunda işlerimi yapmaya başladım gelmiş emeklemiş banyoya girmeye çalışıyo çık dışarı dedim başladı ağlamaya
dişten dedim huysuzluğu ağrı kesici vermiştim zaten yok banamısın demiyo ne yapıcam ben uyku problemini ya
dün dr.a gitttim aklımdayekn yazayım soran sormayan herkese teşekkürler
enfeksiyonum varmış o yüzden kanamam oluyormuş fitil verdi bunu kullan tekrar gel dedi
bebişte iyimiş ben göremedim ama
neyse 2 hafta sonra kontrolüm var zaten
o zaman görürüm kuzumu
bizden bu kadar
aklımda ne çok şey vardı herkese yazacaktım ama uçtu gitti hepsi,
zeynep yatarken bende yatayım biraz
sonra çocuğa eziyet ediyorum
merhabalar kızlar geçmişi az çok okuyabildim
cerencim geçmiş olsun oğluna inşallah düzelir canım
birsencim senin paşaların resimlerine baktımda maşallah tıraşlı halleri çok hoş olmuş bende oğlumun saçlarını kestirmek istiyorum çünkü gözlerinin içine kadar giriyor önleri baya uzadı nasıl kestirdiniz durdularmı ağlamadılarmı ben o yüzden güvenemiyorum
anadolu yakasındakiler görüşeceklermiş galiba tamda 10 nisan eşimin bayramında zemuszemus
bende gelmeyi çok istiyorum eğer bir sakıncası yoksa sizleri yakından tanımak isterim üsküdar bana çok uzak değil çünkü
benimde oğlum uyuyor birazdan uyanır bende kalkıp evi biraz toparlayayım ya sinir oluyorum bu eve her gün muhakkak toz almalıyım acaip toz oluyor sanki günlerdir toz alınmamış gibi ya nefret ettim artık evi biraz toparlayıp gelirim kızlar
kızlar hanade uyudu hala geçmişe bakamadım ama ağda yapmaya gidiyorum hazır kız uyumusken hadi by
canlarım ben agdamı yaptım misss gibi duşumu aldım bir kase mısır gevregimi hazırladım geldim hala hiç kimseden ses cıkmamışbilmiyorumkismile
pınar senin şu tarifi bende denedim hamuru dinlenmeye bıraktım bakalım nasıl olacak yarazım yine
ben kzuuyu alıp az gezdişreyim sonrada babmızı allaım görürüşürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?