2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aynurcum iyiyiz canım biz. selinimde iyi yalnız bugünlerde çok ağlıyor arkamdan bırakıp gelmek zor oluyor. tatil içinse fethiyeden başlayıp mrmaris bodrum çeşme ege kıyılarını dolaşmak istiyoruz.tabi benim herşeyden skılan eşim 2 günde sıkılıp dönmek istemesse:)

Bakalim canim, bende merak ettim, bu sefer ne alacak ya da yapacak? Cok düsüncelidir aslinda esim ama bazen frekans yakalayamiyoruz. "Bir kere esyalari söküp takmayi cok seviyorum ama matkap kullanamiyorum; aslinda ögrenmek gerek" gibi birsey söylemistimde, bana matkap almisti hediye olarak. Cok dalga gecmislerdi benimle, erkek arkadasin ne kadar romantikmis diye.

Canim benim dikise dair hic bir bilgim yok ve ilgimde hic olmadi. Simdi ilgilenmeye kalksam, zaten herseyi kili kilina yetistiriyorum. Zamanim yok. Insallah alirsin sende güzel bir dikis makinesi, dikersin kuzularina güzel güzel kiyafetler...

Cok streslisin canim ya, insallah ferahlarsin bir an önce. Gerci bende öyleyim ama, arada kendi kendime yaptigim telkinlerle rahatliyorum. Ayrica, bulasik makinesi alirsin umarim bir an önce. Elde yikamak ciddi sorun olur.

Üc yilin acisini harika bir tatille cikartman dilegiyle Banu'cugum...

Günaydın arkadaşlara.s.

Günaydin Aynur'cugum...

Daha beter birsey almasinda...lmaz:

Allah gönlünüze göre bir tatil versin Tülay'cigim...zemuszemus

Günaydin Kizlar,

Aksamdan beridir beynim durdu resmen. Esimin yillik izni belli olmus ve genelde bilet ayarlama, rezervasyon gibi islerle ben ilgilendigim icin, interneti talan ettim ve hala bize uygun bir tatil ayarlayamadim. Esimin memleketi Datca ve tatilimizin 2 haftasini mutlaka ailesiyle gecirmek istiyor, gecen yilda gidemedik. O yüzden, Datca'ya yakin, Fethiye, Dalyan, Bodrum, Rhodos ve Kos hatlarina bakiyorum genelde ama ya günleri denk düsüremiyorum ya da fiyatlar cok ucuk-kacik. Üstüne birde Mayis'da Doruk'la kardesimin dügününe gelecegiz Istanbul'a, teyzemlerde kaliriz diye düsünüyordum ama acaba otelde mi kalsam, daha rahat oluruz sanirim. Ama Istanbul'da, otelde kalmak güvenli olur mu, insanlari kirar miyim bundan dolayi bilemiyorum? Cok stresli bir yaz gecirecegiz galiba...

Günaydın filizcim nasılsın tatlım paşan nasıl?a.s.

aynurcum tatlım havalar güzel tatlım ofiste kısa kollu giyiyorum ben:)) evet izin iyi olacak tatlım benim içinde kızlarım ve eşim içinde:))

tülaycım hayırlısıyla sende tatiline çıkarsın selin prensesle:)) iyi olur bende yazın çıkmayı isterdim ama mümkün değil turizm firmasının kötü yönleri işte

selam bacılar
daha gecmişi okuyamadım eve yeni geldim sabah erken cıktık halama kahvaltıya gittik rejime basladıgımın 3. günü pek iyi olmadı ama kendimi frenledim ama birazda kacırdım bilmiyorumkismile
erken kalktık ordan kuaföre gidicektim genel bakım için ama kızın uykusu falan geldi aman en iyisi c.tesi annaneye bırakıp öle gitmek dedim eve geldim
dün aksam misafir var demiştim biliyosunu gec gittiler gec yattım sabahta erken kalkınca uykumu bugun alamadım hanzade uyuyunca bende yatarım biraz
makinayada camasır koydum ohh
bugunde hava muhtesem bebek arabamızda eşimin arabasında kalmış neyse yarın güzel olursa dışarı cıkarız artık salıncak binmeye zemuszemus
şimdilik benden bu kadar hadi öptm gelirim birazdan

siz hala barışmadınız mı yaw?

Ya aslında konuşuyoruz ama ben tripliyim. Aslında triplide değilim sadece gerekmedikçe konuşmuyorum. Madem konuşunca kavga ediyoruz o zaman hafta içleri konuşmayalım gerekmedikçe dedim. Şimdi sessiz sessiz oturuyoruz kaydirigubbakcemile3

Canım ya sıkma canını ameliyatsa da olur ne yapalım Allah dermansız dert vermesin bacım a.s. Bakarsın iğneler işe yarar a.s.

Allah kolaylık versin canım a.s.

Bakalim canim, hic orali olmayayim simdilik. Bu arada tarifini haftasonu deneyecegim, Cumartesi ya da Pazar kahvaltisina.

İnşallah beğenirsin canım afiyet olsun şimdiden a.s.

Demek hafatsonu san uymuyor,valla bende Gülşah ve Sibelle aynı fiirdeyim bir iki saatin yokmu yani bize ayıracak!!aşkolsun!!
ben eşime söyledim zaten o getirir beni,eşi gelen olursada kalır,tamam dedi..

Tamam canım siz kesinleştirin gelmeye çalışacağım a.s. Sende 2 hafta sonraya ayarla kendini hamam için a.s.

Kayınvalidenler gitmiş Allah kavuştursun canım a.s.

Pınarcım küsüşmüşsünüz sizde ama bak seni seviyorum demeyi unutmuyo bizimki uzun zamandır sölemiyo

Aaa hakkını yiyemem Hande'cim sık sık söyler o konuda iyidir a.s.

Ohhh ne güzel iyi tatiller canım a.s.

Tamam canım inşallah a.s.

slm kizlar a.s.

hülyayla konustum azönce..tasinmiş yerleşmiş ama neti daha baglamamişlar..hepinize cok slmi var :) bulusma işinide söyledim..olur gelirim dedi..tabi daha yer belli degil :)

annemler geldi öptümmm

Aaa taşındı mı niyahet hayırlı olsun yeni evi kuzunun a.s.

Anneanne delisi olacak he boşver sen bak keyfine a.s.

Anneme yakınsın sen kuzuuuuu a.s.

Canım 5 Nisan erken rezervasyonda son gün bence fırsatı kaçırma. Özellikle de Mng Turizm'de %45 indirim var bi bak mutlaka a.s.

Selam kızlar a.s.

Akşam arkadaşlardan çok geç geldik hemen yattık bakamadım size a.s.

Sabahta annem geldi Defdef'e bakarken spora gittim. Ama bugün abarttım heralde. 2 saat full spor yaptım. Bide sauna buhar odası derken pestilim çıktı. Kayınvalidemde illa gel diyor. Azcık dinleneyim belki giderim oraya.

Öpüyorum sizi a.s.

pınarcım dünki tarifini yaptım ama cevap yazmaya fırsatım olmadı çok lezzetli oldu poğaçalar misafirlerimde çok beğendi teşekkür ederim a.s.

slm kzılar
nasılsınız? geçmişi okudum ama tek tek cevap yazamayacağım zeynebi şimdi uyuttum
anca bir sinir harbinden sonra
içimden hiçbişey yapmak gelmiyo valla artık
bensiz 1 sn geçirmiyo yanımda otururken bile kucağıma gelip ayağa kalkmak istiyo nasıl uyukusu var anlatamam sabahtan beri kaç kere götürdüm uyutmaya uyumuyo uyumuyooooo
mızmız oluyo o zamnada hep ne oynuyo ne bişey
bıraktım odasına çıktım geldim en sonunda işlerimi yapmaya başladım gelmiş emeklemiş banyoya girmeye çalışıyo çık dışarı dedim başladı ağlamaya
dişten dedim huysuzluğu ağrı kesici vermiştim zaten yok banamısın demiyo ne yapıcam ben uyku problemini ya
dün dr.a gitttim aklımdayekn yazayım soran sormayan herkese teşekkürler
enfeksiyonum varmış o yüzden kanamam oluyormuş fitil verdi bunu kullan tekrar gel dedi
bebişte iyimiş ben göremedim ama
neyse 2 hafta sonra kontrolüm var zaten
o zaman görürüm kuzumu
bizden bu kadar
aklımda ne çok şey vardı herkese yazacaktım ama uçtu gitti hepsi,
zeynep yatarken bende yatayım biraz
sonra çocuğa eziyet ediyorum

merhabalar kızlar geçmişi az çok okuyabildim

cerencim geçmiş olsun oğluna inşallah düzelir canım

birsencim senin paşaların resimlerine baktımda maşallah tıraşlı halleri çok hoş olmuş bende oğlumun saçlarını kestirmek istiyorum çünkü gözlerinin içine kadar giriyor önleri baya uzadı nasıl kestirdiniz durdularmı ağlamadılarmı ben o yüzden güvenemiyorum

anadolu yakasındakiler görüşeceklermiş galiba tamda 10 nisan eşimin bayramında zemuszemus
bende gelmeyi çok istiyorum eğer bir sakıncası yoksa sizleri yakından tanımak isterim üsküdar bana çok uzak değil çünkü

benimde oğlum uyuyor birazdan uyanır bende kalkıp evi biraz toparlayayım ya sinir oluyorum bu eve her gün muhakkak toz almalıyım acaip toz oluyor sanki günlerdir toz alınmamış gibi ya nefret ettim artık evi biraz toparlayıp gelirim kızlar

Erzen cnm alıŞım durduu Ömerde yarısına kadar durdu sonra aĞladı ama ÇoĞu bıtmıŞtıı....bıŞı olmuyor yaww

kızlar hanade uyudu hala geçmişe bakamadım ama ağda yapmaya gidiyorum hazır kız uyumusken hadi by

canlarım ben agdamı yaptım misss gibi duşumu aldım bir kase mısır gevregimi hazırladım geldim hala hiç kimseden ses cıkmamışbilmiyorumkismile

pınar senin şu tarifi bende denedim hamuru dinlenmeye bıraktım bakalım nasıl olacak yarazım yine
ben kzuuyu alıp az gezdişreyim sonrada babmızı allaım görürüşürz

Umarım tahmininin tam tersi çok keyifli bir yaz olur.İstanbulda da otelde kalma bence,yakınlarının yanı kadar güvenli olamaz.Doruğun onlarla vakit geçirmesini de isteyebilirler.

Ohhh gezmelere gitmişsin ne kadar güzel.

Çok şükür iyiymişsin Özlemcim dikkat et kendini Zeynebinde huysuzluğu hepimizin yaşadığı şeylerin aynısı diş yüzünden yüksek ihtimal birde çevreyi keşfettikleri için sürekli bir gözlem içerisindeler.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,bende çıkıyorum

pınarcım dünki tarifini yaptım ama cevap yazmaya fırsatım olmadı çok lezzetli oldu poğaçalar misafirlerimde çok beğendi teşekkür ederim a.s.

Çok sevindim tatlım beğenmene. Afiyet şeker olsun a.s.

İnşallah fitil iyi gelir tatlım a.s. Maşallah kuzunda iyiymiş a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Ay o toz işine hiç girme benden dertlisini bulamazsın. Öğğğ geldi artık bıktım ki ne bıktım klava:

kızlar hanade uyudu hala geçmişe bakamadım ama ağda yapmaya gidiyorum hazır kız uyumusken hadi by

canlarım ben agdamı yaptım misss gibi duşumu aldım bir kase mısır gevregimi hazırladım geldim hala hiç kimseden ses cıkmamışbilmiyorumkismile

Ohhh mis olmuşsun tatlım a.s.

pınar senin şu tarifi bende denedim hamuru dinlenmeye bıraktım bakalım nasıl olacak yarazım yine
ben kzuuyu alıp az gezdişreyim sonrada babmızı allaım görürüşürz

İnşallah beğenirsin hayatım iyi gezmeler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…