2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

inş. banucum çok ihtiyacımız var geçen sene hep ewdeydik doğumum zor olduğu için 3 ay kalkamadım yataktan.ama bu sene inş. ii geçer.ama cidden fiziğin çok güzel ben tam olarak atamadım kiloları hala 8 kilo üzerimde yapışık kaydirigubbakcemile3 54 le hamile kaldım 74 le bitirdim şimdi 62 63 arası gidip geliyorum.aman neyse sağlıklı olalımda diyerek teselli edeyim kendimi.kaydirigubbakcemile2

Kızlar merhaba birşey soracağım bebekleriniz desteksiz ne kadar oturuyor? Benim de 1 ağustosta doğması gereken ama 3 ay erken davranan bir bebeğim var. 10-15 dk. oturup sağa sola devriliyor. Normalde sizin bebeklerinizle aydaş.

mehtapcım erken doğduğu için gelişimleri biraz daha geriden geliyor merak etme arkadaşımın bebeğide erken doğmuştu şuanda birbuçuk yaşını geçti yeni yeni yürümeye başladı normal yani tatlım:)))

aynur canım iyi gelmesine sevindim.inşallah kısa sürede tamamen gider canım hastalık. benimde beynim bgün o kadar dolu ve yorgunki eve gitmek istiyorum biran önce.

melek2040 katılıyorum bizide cerrahpaşadaki dok.kesinlikle iğne yaptırmayın dedi...

sağolun kızlar. aslında bu iğneyi öneren doktor eşimin arkadaşı, komşumuz ama neyse yine de gerek kalmadı zaten şimdilik çok şükür!!:Saruboceq:

kızlar nasılsınız? bir haftayı daha bitirdik çok şükür! evimdeyim:)) yorgunum bugün ama kuzucum ilgi bekliyor. birascık oyun oynayalım:))

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolunddır geçmişe akşam göz atıcm bikaç gündür net kopuktu.bursya gidemedik yağmur bronşit oldu bugün gittik zatürreye çevirmiş ciğerleri çok kötü dedi dr.4 gündür nöbet tutuyorum başında her öksürüşünde içim parçalanıyor.eski korkular yine geri geldi.ya bişey olursa diye öpüyorum kokluyorum sürekli başını oksuyorum bazen sıkılıp anne tamam yeter uyucam diyor.dr haftasonud geçmezse yatırıcaz dedi.pazar günü yalovaya geçicez damlasuyu anneme bırakıcam yaşar okuyanda yatırıcam.burda damlasuyu bırakıcak kimsem yok çünkü.meleğim iyi olsund katlanıcaz bikaç gün hasrete.prednol verdi günde 2 kez yaptırıcaz damlasuda nezle burnu akıyor sürekli.yıkanmaya gelmiyorlar hemen hastalanıyorlar.
dün duvarları sildim yosun bağlamış resmen deli oldum.çamaşır suyuyla heryeri sildim damlasuyla yağmuru odalarına koydum güzel güzel oynadılar.izin verdiler bana odanın şeklini değiştirdim eşim çok beğendi parlamış duvarlar diyor.ama çok yoruldum.damlasunun küçülenlerini depremzedelere yollamak istiyorum ama nasıl yolluycam bilmiyorum.bi bilginiz varmı?

bugün anahtarı bulamadım ev sahibi geldi kapıda bekledi ya yangın çıksa nabıcanız nasıl çıkıcanız diyo hemen kötüye yoruya.ardiyenin camından kirayı verdim gitti.eşimde birzdan gelir ben kaçtım şimdilik

levestoriy geçmiş olsun canım

tülaycım seni arayamadım bir türlü kusura bakma tatlım ortamı biliyorsun yarın bir aksilik olmazsa haberleşiriz bitanem selinimi kocaman öp ailenide tabiki özelliklede anneni:))

ayşecim nasılsın tatlım

herkese iyi haftasonları diliyorum işleri toparladım bende yerime başka bölümün asistanı geliyor ona notlar hazırladım bakalım yapabilcek mi

banucum tamam c anım.ben sabah gidicem. ararsan duruma göre konuşuruz.zaten sana uygun perde varsa ben haber ederim.sana.öptüm cnaım kendine iyi bak kızları öp.başım felaket ağrıyor bend eçıkıcam az sonra.iyi tatiller.

slm kimseler yok ....
bizdede halamlar vardı gittiler...

ya levestoriy cnm çok geçmiş olsun ...senin büyük kızında zaten nefele ilgili sorun vardı sanıırım
ve evin duvarları yosun derken...rutubettenmi oldu cnm ...eğer öleyse kızlara oda dokunmuştur cnm ya..
perdnol çok iyi ömer bronşiyolit olduğunda vermişti doktor bize

çokk geçmiş olsun tekrardan

canım geç oldu ama doğum günün kutlu olsunhihoyyyt

kızlar bugün burası pek bir sakinmiş herkesin işi var galiba,bende yeni işten geldim çok kötü bir gün geçirdim işte,işlerle ilgili çok sinirlerim bozuk hala gerginim,evde kuzumla oynarım diyoedum ama oda bütün gün uyumamış eve geldiğimde yeni yatmış,yarında açıköğretim sınavları var amann onada boşu boşuna para yatırıyorum hiç çalışamıyorumki,kızı görümceme bırakıcam eşim beni sınava götürcek ordan işe gitcek sanırım akşm orda kalırız,geçen haftada evde değildim temizlik yapamadım bu haftda yapamıycam ev aldı başını gidiyor,canım hiç birşey yapmak istemiyor,çok canım sıkkın ya neyse ben çıkayım bişeyler yiyip geri gelirim tabi kız uyanmazsa öptüm hepinizi

sağol cnmbüyük kızım bebekliğide reflüsü varken kusması gereken sıvı akciğerlerine kaçıyordu o yüzden ciğerleri çok hassas sürekli bronşit boğmaca zatürre en hafif kışımız bu kıştı ama kışı geride bırakırken yine baş gösterdi zatürresi.

evin duvarları ufo yaktığımız için terleme yaptı rutubetten mantar oldu doktorda öyle dedi bronşiti tetiklemiş olabilir dedi.kaç kere silmeme rağmen yine çıkıyor.oda sıcak diye mecbur beraber yatıyoruz.gece tehlikeli oluyormuş
saat 9 da yapılıcak tekrar prednol.büyüdüğü zaman dahada zorlaşıyo iğne vurdurmak hala bacaktan vuruyolar.iyi geliyor ama kortizon içeriyor bebekliğinden beri belki 150 iğne vuruldu bunların çoğuda prednol vücudunda çok fazla tüy var bu yüzden.
aman iyileşsinde tüy falan geçici problem nasılsa.
damlasuda iyice çoştu az önce bi şurup içiremedim ya.bu kadarmı huysuzlaşır bi çocuk şurup içerken.yine diş çıkıyor galiba huysuzluk birazda ondan dibimden ayrılmıyor iki gündür sürekli koynumda uyuyor

selam
yarın sabah işe gidiyorum görümcem ve çocukları kaynanam kaynım öğlen bize geliyor ta akşam saat 5 te evde olucam kızım napıcak bakalım şimdiden başım ağrıyor dün gece rüyamda taktığım için sanırım görümcemin oğlunun Türkizi kıskanıp bıçaklarken önüne geçtim ve öldüm ya kaynanam haftayada bana gelicekmiş haftayada yokum ne yapmAK ıSTıYOR anlamadım ya

selam hatunlar a.s.

annemmm noldu buraya :) herkesler kayip olmuss :)

yav kizlar su bulusma işi ne alemde yahuuuu :) 1 hafta kaldi daha bişey kesinleştiremedik :) ya buarada anadolu yakasi dedikte avrupadan da gelebilen gelsin muhakkak kizlar..hülya bile avcilardan gelecek inşaAllah :) bilemicem artik :)

kizcemin kahvltisini hazirlayayim :) öptüm hepinizi kocamannn :)

kimsecikler girmemiş görünce şaşırdım a.s

bende ayakta uyuyorum düngece oğlum sabaha kadar hatta bu saate kadar hiç uyumadı sürekli ağlıyordu bir yeri ağrıyordu galiba ama anlamadık ağrı kesici şurupta verdim ama fayda etmedi sürekli ağladı gözlerinden uyku akıyordu ama uyuyamıyordu bende mahvoldum resmen halada uyanık şuan bugün birazda temizlik ypmam gerekiyor bu halllede nasıl yapacaksam artık neyse kızlar ben şimdilik çıkıyorum gelirim yine...

bu arada evet ya buluşma yeri belli olmadı bende gelicem inşallahzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…