aynurcum bitanem sağol canım beğenmene sevindim:)))) görenler yağmurun benim kızım olduğuna inanmıyorlar ki birde duruyu duyunca şok oluyorlar:))))) bende seni çok merak ediyorum şekercimmmm
valla öyle içeride bir ay iznim var ama ben beş gün izini zor kopardım ama iyi geçecek çünkü çok ihtiyacım vardı izne:))))
yaza azda olsa gönlünüze göre tatil yaparsınız inşallah tatlım yiyenimi öp benim için
oncelikle gecmış olsun cerencım. benın en yakın arkadasımın oglunun da boyle sorunu vardı prof goturduler hormon ıgnesı yaptılar cocuk bu ıgneden sonra buyume ve gelısmesınde duraklama olduu cocuk 5 yasında aman hla 3 yas gıbııı okadar cok uzuldükkkii baska bır profa gotırunce bunu keske amelıyat ettırseydınız hıc horman ıgnesı vurulmasaydııı ddedııı. sonra gne amelıyat olmak zorunmda kald. senın durumun cokk cookk ıyııı ama hormon ıgnesı dedeıklerı zaman ıyıce arastır derım arkadasımm sanaa
melek2040 katılıyorum bizide cerrahpaşadaki dok.kesinlikle iğne yaptırmayın dedi...
selam kızlar bir bakıp kaçaym hemen biz yeni geldik eşim sağolsun yemeğe götürdü beni Ahseni bırakalım dedi gerek duymadım onunla ilk yaşgunum kızımda olsun istedim
gezdik dolaştık Ahsen hanıma bir sürü oyuncak aldık ve geldik
okulda arkadaşlar sürpriz pasta almışlar sağolsunlar onu kestik yedik bidaha pastaya gerek kalmadı
:)
anneciğimde hediye hırka almış eşim başörtü almış beğendiğim ve hep kullandığım markadan ilk kez aldığı hediyeyi beğendim habire altın alırdı ve benim altına alerjim olduğu için sinir olurdum bu sefer başardı:))
benden böyle işte
neyse ben yatayım görüşürüz
slm kimseler yok ....
bizdede halamlar vardı gittiler...
ya levestoriy cnm çok geçmiş olsun ...senin büyük kızında zaten nefele ilgili sorun vardı sanıırım
ve evin duvarları yosun derken...rutubettenmi oldu cnm ...eğer öleyse kızlara oda dokunmuştur cnm ya..
perdnol çok iyi ömer bronşiyolit olduğunda vermişti doktor bize
çokk geçmiş olsun tekrardan
canım geç oldu ama doğum günün kutlu olsunhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?