İyi akşamlar bacılar a.s.
Yorgun olduğumdan kayınvalideme gitmekten vazgeçtim. Balkonda karşı komşumu gördüm. Hadi çaya gel dedim. Hemen buzluktan sigara böreği çıkartıp çıkarttım. Yanına da peynir,zeytin,domates falan. Geldi oda. Çocuklar oynarken sohbet ettik bizde. Az önce gitti ama şuanda koridorum ve mutfağım tanınmaz halde kaydirigubbakcemile3 Her taraf salatalık ve elma dolu. Defdef'inde çok uykusu gelmişti. Hemen emzirdim sızdı kuzum. O uyurken şu etrafı toparlayayım böyle gördükçe sinirim bozuluyor kaydirigubbakcemile3
Eşimde gelmek üzereymiş. Buzluktan köfte patates çıkarıp kızartayım. Yanına da makarna bitti gitti.
Yarında kahvaltıya kayınvalideme giderim gönlü kalmasın zemuszemus
Ben kaçtım işlerimi halledeyim Defdoş uyurken kızlar. Öptüm hepinizi a.s.
iyi aksamlar kizlar
yaprakdokumu bitti kiz uyudu bende yaticam bir makina camasir attim ama cikmasini bekliyemiycem sabah namazda halledrim
aysecim gecmis olsun canimAllah dermansiz dert vermesin hallolur insallah igneyide hic duymadim(
meltemcim Ahsende hep tepemde baya yoruyor bni hic birakmayin hep gezdirindiyo ve surekli ciglik atiyo zilli:)))
Çok geçmiş olsun canım.inşallah 1 yaşına kadar düzelir.Sende canını boşuna sıkma.
Bakalim canim, hic orali olmayayim simdilik. Bu arada tarifini haftasonu deneyecegim, Cumartesi ya da Pazar kahvaltisina.
Insallah iner canim ameliyata gerek kalmadan ya. Ameliyat lafi, ne kadar basitte olsa ürkütüyor insani...
Benim oglumda artik eski kuzu hallerini birakti canim, cok yoruyor beni tüm gün. Bu aralar büyüdügünü hissediyorlar ya, o yüzden böyle aksiler bence...
Özlem'den haber yok, ne dedi acaba doktoru?
cnm yaa arkadaşına üzüldüm Allah yardımcısı olsun yavrularına bağışlasın eşine bağışlasın onu...
Buluşma konusunda bende çok netim 10 nisan bana uyar,yer olarakda benim evede gelebilirsiniz,ne olacak sanki!!rahat olalım önemli olan o...Tubanın deiği yerde güzell
ayy cnm yaa dikiş mak.mi!!ne düşünceyle aldı acaba yaa..!!!
ahh bu eşler !!hiç düşünmeden kırıyolar dimi!!
ayy yapma sibelcim neler olur 15 günde.yardıma ihtiyacın varsa bende yardımcı olabilirim malum bizimkine 1,5 ay var daha..
gözünüz aydın cnm Alalh analı babalı büyütsün..
Demek hafatsonu san uymuyor,valla bende Gülşah ve Sibelle aynı fiirdeyim bir iki saatin yokmu yani bize ayıracak!!aşkolsun!!
ben eşime söyledim zaten o getirir beni,eşi gelen olursada kalır,tamam dedi..
banada uyar cnm..ayy ne uyumluyuz kaydirigubbakcemile3
cnm geçmiş olsun ama üzülme artık herşeyin çözümü var iğneyi hiç duymadım ama var demekki öyle bişey..acısız olur inşallah,
direk konuya dalıyorum ayşeciğim benimde ömerin sol yumurtalığı doğduğundan beridir yukarıda daha 1 aylıkken anlaşıldı 2 aylıkken ultrason çekildi ve doktor inemez ama beklenemsi gerek dedi..
çünki pramatüre bebek inebilirde dedi...
ve 2 aydan sonra 2 ay ara ile biz kontrole gittik cerraha cnm şuan bir yaşına geldiler
9 aylıkken cerrah muayne etti malesef inmedi aşağa..ameliyat dendi...
şimdi 13 nisanda son ultrasoın...14 nisanda ultrason sonucu ve muayne edilip ameilyat tarihi verilecek
ben iğne işini duymadım cnm...ama cerrah bize şunu dedi...alişinde yumurtasında su kesesi vardı
bir yumurtalığı daha büyük duruyordu...oda takipteydi...eşim senin dediğin iğneden bahsetti..
doktor sakın dedi onlar hormon iğnesi bize sormadan yaptırmayın dedi...
eşimede arkadaşları demiş...ama çok şükür alişin eridi kesesi...
canım benim geçmiş olsun sıkma canını ultrason sonuçlarınız iyi çıkar inşallah ameliyata gerek kalmaz
günaydin kizlar a.s.
bugun annemle babam gelecek..oyuzden hemen cikmam lazim..
aysecim gecmiş olsun canim ya..üzme canini..inşaAllah igneyle iner..inmesede cok büyük bi operasyon degildir muhtemelen..
meltemcim canim hepsi öyle oldu..benim kuzu kizim gitti cadi pire bişi geldi yerine.. :)
ferdacim Allah kavustursun canim..neyse yza birlikteymişsiniz zaten
pinarcim kizlara katiliyorum..1-2 saatliğine olsada gel :)
kizlar şimdi 10nisan kesinleşti dimi inşaAllah :) yer olarak neresine karar verirseniz uyarim bende :) biran önce kararlaştiralim :) gülşahcim sen üsküdardaydin dimi?
bu arada kimler geliyor yaf? ferda,gülşah,sibel ve benmiyiz sadece :) bide esen gelebilirse gelecek..pinarda gelir inşaAllah..ben bi hülyaylada konuscam belki o da gelir..
neyse öptüm kizlar cok cok kahvalti yaptirmam lazim serrosa :) muckssssssss
İnşallah canım ya.Eşin dikiş makinesinin yerine ne alacak bakalım?
Saol Aslıcım pasta işinide sorma fiyatlar uçmuş,birsürüde ıvır zıvır çıkıyor.Doğum günü baya bi maliyetli olacak.
Canım umarım iğne sonrasında düzelirde ameliyata gerek kalmaz.Üzme kendini.
Meltemcim daha sık gelmeye çalış,benim kuzuda öyle meraklanma çoğumuz aynı şeyi yaşıyoruz.
Yetişir umarım canım.Saolasın.Buluşma içinde banada uyar 10 nisan ama nerde?
Hayırlı yolculuklar tatlım.
Sen spora gidiyordun diye hatırlıyorum Handecim.
Günaydın Banucum iyi olmuş dinlen şöyle güzelce.
Ay hakkaten şu yeri bi kesinleştirelim artık :))
merhaba kızlarrr
cerencım gecmıs olsun inşallah amelıyatsız halledılır allah daha buyuk dertler vermesın inşallah
bugun baya yogunum yazamıyorum kusura bakmayın ozaman nısan 10da bulusalım ben musaıdım bı aksılık cıkmazsa beklerım hepınızı üsküdarda baglarbasındayım capıtolu bılen evı bulur
neyse gelmek ısteyen arkadaslara adresı verırım arada ugrarım görüşürüs sımdılık
Ya aslında konuşuyoruz ama ben tripliyim. Aslında triplide değilim sadece gerekmedikçe konuşmuyorum. Madem konuşunca kavga ediyoruz o zaman hafta içleri konuşmayalım gerekmedikçe dedim. Şimdi sessiz sessiz oturuyoruz kaydirigubbakcemile3
Canım ya sıkma canını ameliyatsa da olur ne yapalım Allah dermansız dert vermesin bacım a.s. Bakarsın iğneler işe yarar a.s.
Allah kolaylık versin canım a.s.
İnşallah beğenirsin canım afiyet olsun şimdiden a.s.
Tamam canım siz kesinleştirin gelmeye çalışacağım a.s. Sende 2 hafta sonraya ayarla kendini hamam için a.s.
Kayınvalidenler gitmiş Allah kavuştursun canım a.s.
Aaa hakkını yiyemem Hande'cim sık sık söyler o konuda iyidir a.s.
Ohhh ne güzel iyi tatiller canım a.s.
Tamam canım inşallah a.s.
Aaa taşındı mı niyahet hayırlı olsun yeni evi kuzunun a.s.
Anneanne delisi olacak he boşver sen bak keyfine a.s.
Anneme yakınsın sen kuzuuuuu a.s.
Canım 5 Nisan erken rezervasyonda son gün bence fırsatı kaçırma. Özellikle de Mng Turizm'de %45 indirim var bi bak mutlaka a.s.
merhabalar kızlar geçmişi az çok okuyabildim
cerencim geçmiş olsun oğluna inşallah düzelir canım
birsencim senin paşaların resimlerine baktımda maşallah tıraşlı halleri çok hoş olmuş bende oğlumun saçlarını kestirmek istiyorum çünkü gözlerinin içine kadar giriyor önleri baya uzadı nasıl kestirdiniz durdularmı ağlamadılarmı ben o yüzden güvenemiyorum
anadolu yakasındakiler görüşeceklermiş galiba tamda 10 nisan eşimin bayramında zemuszemus
bende gelmeyi çok istiyorum eğer bir sakıncası yoksa sizleri yakından tanımak isterim üsküdar bana çok uzak değil çünkü
benimde oğlum uyuyor birazdan uyanır bende kalkıp evi biraz toparlayayım ya sinir oluyorum bu eve her gün muhakkak toz almalıyım acaip toz oluyor sanki günlerdir toz alınmamış gibi ya nefret ettim artık evi biraz toparlayıp gelirim kızlar
kızlar sağolun hepiniz.bugün eşim götürmüş ultrasona. orda da testislerin yukarıda olduğu çıkmış. o da çocuk cerrahına götürmüş. o da muayene etmiş.ve normal demişkafamçokkarıştı utangaç testis denen bişi varmış. üşümesin diye yukarı çıkıyolarmış. yukarıda duruyor ama torbanın içinde ikisi de demiş. kafam karıştıCADIARZU 2-3 ay sonra bi daha gelin kontrol için demiş. şimdilik biraz içim rahatladı.
Ya aslında konuşuyoruz ama ben tripliyim. Aslında triplide değilim sadece gerekmedikçe konuşmuyorum. Madem konuşunca kavga ediyoruz o zaman hafta içleri konuşmayalım gerekmedikçe dedim. Şimdi sessiz sessiz oturuyoruz kaydirigubbakcemile3
Canım ya sıkma canını ameliyatsa da olur ne yapalım Allah dermansız dert vermesin bacım a.s. Bakarsın iğneler işe yarar a.s.
Allah kolaylık versin canım a.s.
İnşallah beğenirsin canım afiyet olsun şimdiden a.s.
Tamam canım siz kesinleştirin gelmeye çalışacağım a.s. Sende 2 hafta sonraya ayarla kendini hamam için a.s.
Kayınvalidenler gitmiş Allah kavuştursun canım a.s.
Aaa hakkını yiyemem Hande'cim sık sık söyler o konuda iyidir a.s.
Ohhh ne güzel iyi tatiller canım a.s.
Tamam canım inşallah a.s.
Aaa taşındı mı niyahet hayırlı olsun yeni evi kuzunun a.s.
Anneanne delisi olacak he boşver sen bak keyfine a.s.
Anneme yakınsın sen kuzuuuuu a.s.
Canım 5 Nisan erken rezervasyonda son gün bence fırsatı kaçırma. Özellikle de Mng Turizm'de %45 indirim var bi bak mutlaka a.s.
slm kzılar
nasılsınız? geçmişi okudum ama tek tek cevap yazamayacağım zeynebi şimdi uyuttum
anca bir sinir harbinden sonra
içimden hiçbişey yapmak gelmiyo valla artık
bensiz 1 sn geçirmiyo yanımda otururken bile kucağıma gelip ayağa kalkmak istiyo nasıl uyukusu var anlatamam sabahtan beri kaç kere götürdüm uyutmaya uyumuyo uyumuyooooo
mızmız oluyo o zamnada hep ne oynuyo ne bişey
bıraktım odasına çıktım geldim en sonunda işlerimi yapmaya başladım gelmiş emeklemiş banyoya girmeye çalışıyo çık dışarı dedim başladı ağlamaya
dişten dedim huysuzluğu ağrı kesici vermiştim zaten yok banamısın demiyo ne yapıcam ben uyku problemini ya
dün dr.a gitttim aklımdayekn yazayım soran sormayan herkese teşekkürler
enfeksiyonum varmış o yüzden kanamam oluyormuş fitil verdi bunu kullan tekrar gel dedi
bebişte iyimiş ben göremedim ama
neyse 2 hafta sonra kontrolüm var zaten
o zaman görürüm kuzumu
bizden bu kadar
aklımda ne çok şey vardı herkese yazacaktım ama uçtu gitti hepsi,
zeynep yatarken bende yatayım biraz
sonra çocuğa eziyet ediyorum
Umarım tahmininin tam tersi çok keyifli bir yaz olur.İstanbulda da otelde kalma bence,yakınlarının yanı kadar güvenli olamaz.Doruğun onlarla vakit geçirmesini de isteyebilirler.
Ohhh gezmelere gitmişsin ne kadar güzel.
Çok şükür iyiymişsin Özlemcim dikkat et kendini Zeynebinde huysuzluğu hepimizin yaşadığı şeylerin aynısı diş yüzünden yüksek ihtimal birde çevreyi keşfettikleri için sürekli bir gözlem içerisindeler.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,bende çıkıyorum
İyi akşamlar bacılar a.s.
Yorgun olduğumdan kayınvalideme gitmekten vazgeçtim. Balkonda karşı komşumu gördüm. Hadi çaya gel dedim. Hemen buzluktan sigara böreği çıkartıp çıkarttım. Yanına da peynir,zeytin,domates falan. Geldi oda. Çocuklar oynarken sohbet ettik bizde. Az önce gitti ama şuanda koridorum ve mutfağım tanınmaz halde kaydirigubbakcemile3 Her taraf salatalık ve elma dolu. Defdef'inde çok uykusu gelmişti. Hemen emzirdim sızdı kuzum. O uyurken şu etrafı toparlayayım böyle gördükçe sinirim bozuluyor kaydirigubbakcemile3
Eşimde gelmek üzereymiş. Buzluktan köfte patates çıkarıp kızartayım. Yanına da makarna bitti gitti.
Yarında kahvaltıya kayınvalideme giderim gönlü kalmasın zemuszemus
Ben kaçtım işlerimi halledeyim Defdoş uyurken kızlar. Öptüm hepinizi a.s.
maşallah sana baya işler halletmişsin bende hanzadeyi uyutmaya calıstım ama uyumuyor cadı -tatlicadiarzu-
kızlar bende cıkıyorum akşam gelirim belki mehmet bey kurtlar vadisini izlerken
gelemezsem yarın anneme gecicem misafir gelecek ama görüşürü gene
yarın tartı günü bakalım kac kiloyum heycanlandım eyvahedigeldismile
öptm bacılar Şeniz
kızlar sağolun hepiniz.bugün eşim götürmüş ultrasona. orda da testislerin yukarıda olduğu çıkmış. o da çocuk cerrahına götürmüş. o da muayene etmiş.ve normal demişkafamçokkarıştı utangaç testis denen bişi varmış. üşümesin diye yukarı çıkıyolarmış. yukarıda duruyor ama torbanın içinde ikisi de demiş. kafam karıştıCADIARZU 2-3 ay sonra bi daha gelin kontrol için demiş. şimdilik biraz içim rahatladı.
Canim, Mng Turizm'in Almanya subesi yok sanirim, simdi internet sitelerine baktim, yurtici calisiyorlar sadece. Ama birkac güne kadar bitiririz rezervasyon isini mutlaka.
Bir sürü is cikartmislar sana yaramaz afacanlar Pinar. Olsun, degisik birgün olmustur yine de.
Kizlar Iyi Aksamlar,
Biz bugün ani bir kararla birkac günlügüne Teyzeme gitmeye karar verdik, sabahtan cikacagiz yola. Gecende bahsetmistim, esim izin alamamis diye. Bugün en sonunda kopartmis birgün ve haftasonu bir degisiklik yapariz, insallah sag-salim gider geliriz. Oradan baglanmaya calisirim, baglanamazsamda Sali gününe kadar kendinize iyi bakin.
günaydınlar herkese nasılsınız güzel birgün olsun hepimiz için:)
kızlar duru arkadamdan dudaklarını büzüp ağlıyor anneme bırakırken bende dün çıkışta patronla konuştum yıllık iznimi kullanmak istiyorum diye oda birhafta olur dedi içeride biraylık iznim var ama o kadar verdi neyse birhaftabile yeter haftaya izne çıkıyorum kızlarımla vakit geçireceğim
günaydin kizlar a.s.
bugun annemle babam gelecek..oyuzden hemen cikmam lazim..
aysecim gecmiş olsun canim ya..üzme canini..inşaAllah igneyle iner..inmesede cok büyük bi operasyon degildir muhtemelen..
meltemcim canim hepsi öyle oldu..benim kuzu kizim gitti cadi pire bişi geldi yerine.. :)
ferdacim Allah kavustursun canim..neyse yza birlikteymişsiniz zaten
pinarcim kizlara katiliyorum..1-2 saatliğine olsada gel :)
kizlar şimdi 10nisan kesinleşti dimi inşaAllah :) yer olarak neresine karar verirseniz uyarim bende :) biran önce kararlaştiralim :) gülşahcim sen üsküdardaydin dimi?
bu arada kimler geliyor yaf? ferda,gülşah,sibel ve benmiyiz sadece :) bide esen gelebilirse gelecek..pinarda gelir inşaAllah..ben bi hülyaylada konuscam belki o da gelir..
neyse öptüm kizlar cok cok kahvalti yaptirmam lazim serrosa :) muckssssssss
tubacım sanada günaydın tatlım öyle valla üç yıldır izin kullanmıyorum ben eşimin memleketine gideceğiz dedimde öyle verdi düşün yani nişan var dedim yalan söylemek zorunda kaldım Allah affetsin
Günaydin Kizlar,
Aksamdan beridir beynim durdu resmen. Esimin yillik izni belli olmus ve genelde bilet ayarlama, rezervasyon gibi islerle ben ilgilendigim icin, interneti talan ettim ve hala bize uygun bir tatil ayarlayamadim. Esimin memleketi Datca ve tatilimizin 2 haftasini mutlaka ailesiyle gecirmek istiyor, gecen yilda gidemedik. O yüzden, Datca'ya yakin, Fethiye, Dalyan, Bodrum, Rhodos ve Kos hatlarina bakiyorum genelde ama ya günleri denk düsüremiyorum ya da fiyatlar cok ucuk-kacik. Üstüne birde Mayis'da Doruk'la kardesimin dügününe gelecegiz Istanbul'a, teyzemlerde kaliriz diye düsünüyordum ama acaba otelde mi kalsam, daha rahat oluruz sanirim. Ama Istanbul'da, otelde kalmak güvenli olur mu, insanlari kirar miyim bundan dolayi bilemiyorum? Cok stresli bir yaz gecirecegiz galiba...
Kizlar Iyi Aksamlar,
Biz bugün ani bir kararla birkac günlügüne Teyzeme gitmeye karar verdik, sabahtan cikacagiz yola. Gecende bahsetmistim, esim izin alamamis diye. Bugün en sonunda kopartmis birgün ve haftasonu bir degisiklik yapariz, insallah sag-salim gider geliriz. Oradan baglanmaya calisirim, baglanamazsamda Sali gününe kadar kendinize iyi bakin.
Bende ortalığı toparladım, yerler hep leke olmuş bi güzel sildim eşim geldi o sırada Defdef uyandı. Babasıyla oynaştı. Sonra küveti doldurduk soktuk Defdoş'u içine. Ay çıldırdı. Nasıl hoşuna gitti oynamak. Yarım saat kadar oynadı. Sonra yıkadık. 9 gibide emzirdim uyuttum kuzumu. Eşiminde karnı acıktı ona yemek hazırladım. Bende cornflakes yedim size bakayım dedim. Çanta hazırlayacağım daha. Yarın sabahtan kayınvalideme gidicem. Kayınpederim gelip alıcak. Akşamda arkadaşlarla dışarı çıkarız orda kalırız. Ben pazar akşamına ancak gelirim heralde. Öptüm sizi bacılar a.s.
Defdoş küvet keyfinde opuyorumnanaktan
Ay çantada hazırlamadım öyle oturdum kaldım valla. Artık sabah kalkınca hazırlarım. Kızıma mama içirip yatayım bende öptüm sizi kızlar iyi geceler a.s.
ohh yesinler onun küvet keyfini.Çok güzel görünüyo maşallah.Sana da yarıın için iyi gezmeler canım.
inşallah canımmerhaba kızlarrr
cerencım gecmıs olsun inşallah amelıyatsız halledılır allah daha buyuk dertler vermesın inşallah
bugun baya yogunum yazamıyorum kusura bakmayın ozaman nısan 10da bulusalım ben musaıdım bı aksılık cıkmazsa beklerım hepınızı üsküdarda baglarbasındayım capıtolu bılen evı bulur
neyse gelmek ısteyen arkadaslara adresı verırım arada ugrarım görüşürüs sımdılık
taşınıyomusun hayırdır ya sürpriz gibi hangi ara ardın buldun kızİyi geceler Kızlar,,
Gecmıs fılan hak getıre valla.Umarım herkes ıyıdır.Anı bır tasınma kararı aldık pazar gunu, dun ev buldum,
Bugun tesısat boya işlerını hallettım.Gercı sevgılı kocam cok marıfetlıdır ama olsun:)))Hafta sonu temızlık toparlanma ve tasınma var.Tabı bıde Bora var.Daral gelmıs durumda bı sure gıremem heralde.Öptüm herkesı.....
canım geçmiş olsun büyükler biraz çok biliyo işte sen bildiğini yap yinede iyi gecelerGelelim bize,
kızım bugün yine kahvaltısını kustu.Benim de çok moralim bozuldu.Kontrol için idrar kültürü vermiştik salı günü yarın sonuç çıkar dediler .İnşallah temiz çıkar.Doktorumuzda öğlen 12 ye kadar orda yarın.Olmazsa cumartesi net olarak konuşurum doktorla.Kızın kusması beni çok huzursuz ediyo.
Onun haricinde kızı doktora getir götür işlerinde kayınvalidem yardımcı oluyo bana.Çok iyi niyetli bir kadın olmasına rağmen,çok karışıyo,çok meraklı sıkılıyorum bende sinirleniyorum.Cahil olduğunu kabul etmesine rağmen karışıyo.Yok Duru ya fazla yemek verme,süt,bal ver artık,al kaldır yürüt,öyle yap böle yapma...Bi de söylediği şeyleri tekrar tekrar söyleyince bunalıyorum iyice.Ama dediğim gibi iyi kalpli biri olduğunu bildiğim için idare etmeye çalışıyorum.
Duru'nun her hareketine çok şaşırıyorum.Babacı olamaya başladı.Dün işten geldi eşim biraz sevdi onu sonra bırakıp lavobaya gitti.Bastı çığlığı zilli.kucağıma aldım durmadı.Sağa sola bakıyo ,babasını arıyo.:Nasıl şaşırdım.Sonra çıktı eşim ellerini yıkıyo,Görünce onu gülümsedi,gülücük atıyo.Ben de Duru'yu aldım babasının yanından hole geçtim.'Boş ver sen babanı diye' ama zilli nasıl kendini atıyo babasının olduğu tarafa doğru,Nasıl şaşarıdım ama ya.Babası aldı sonra onu rahatladı.Gülücükler saçtı.Daha neler görcez bakalım.
Allah bize bağışlasın kuzularımızı.
Ben kaçtım kızlar ,uyuyanlara güzel rüyalar,ayaktakilere iyi gecelerrrrr...
iyi geceleriyi geceler kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?