2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar bacılar a.s.

Yorgun olduğumdan kayınvalideme gitmekten vazgeçtim. Balkonda karşı komşumu gördüm. Hadi çaya gel dedim. Hemen buzluktan sigara böreği çıkartıp çıkarttım. Yanına da peynir,zeytin,domates falan. Geldi oda. Çocuklar oynarken sohbet ettik bizde. Az önce gitti ama şuanda koridorum ve mutfağım tanınmaz halde kaydirigubbakcemile3 Her taraf salatalık ve elma dolu. Defdef'inde çok uykusu gelmişti. Hemen emzirdim sızdı kuzum. O uyurken şu etrafı toparlayayım böyle gördükçe sinirim bozuluyor kaydirigubbakcemile3

Eşimde gelmek üzereymiş. Buzluktan köfte patates çıkarıp kızartayım. Yanına da makarna bitti gitti.

Yarında kahvaltıya kayınvalideme giderim gönlü kalmasın zemuszemus

Ben kaçtım işlerimi halledeyim Defdoş uyurken kızlar. Öptüm hepinizi a.s.

maşallah sana baya işler halletmişsin bende hanzadeyi uyutmaya calıstım ama uyumuyor cadı -tatlicadiarzu-

kızlar bende cıkıyorum akşam gelirim belki mehmet bey kurtlar vadisini izlerken
gelemezsem yarın anneme gecicem misafir gelecek ama görüşürü gene
yarın tartı günü bakalım kac kiloyum heycanlandım eyvahedigeldismile
öptm bacılar Şeniz

Çok geçmiş olsun canım.inşallah 1 yaşına kadar düzelir.Sende canını boşuna sıkma.

canım benim geçmiş olsun sıkma canını ultrason sonuçlarınız iyi çıkar inşallah ameliyata gerek kalmaz

kızlar sağolun hepiniz.bugün eşim götürmüş ultrasona. orda da testislerin yukarıda olduğu çıkmış. o da çocuk cerrahına götürmüş. o da muayene etmiş.ve normal demişkafamçokkarıştı utangaç testis denen bişi varmış. üşümesin diye yukarı çıkıyolarmış. yukarıda duruyor ama torbanın içinde ikisi de demiş. kafam karıştıCADIARZU 2-3 ay sonra bi daha gelin kontrol için demiş. şimdilik biraz içim rahatladı.

canım benim çok geçmiş olsun bişey çıkmasında şükür.paşama Allah sağlık sıhat uzun ömürler versin tabi bütün bebişlerimizede.öpüyorum canm paşanıda senide.ii akş.opuyorumnanaktan

Canim, Mng Turizm'in Almanya subesi yok sanirim, simdi internet sitelerine baktim, yurtici calisiyorlar sadece. Ama birkac güne kadar bitiririz rezervasyon isini mutlaka.

Neyseki ciddi bir sorun yokmus canim, ilacla gecer, moralini yüksek tut.

Haklisin canim, olmayacak sanirim, otel tedirgin etti beni sonradan düsününce. Esimde pek sicak bakmadi zaten.

Bir sürü is cikartmislar sana yaramaz afacanlar Pinar. Olsun, degisik birgün olmustur yine de.

Kizlar Iyi Aksamlar,

Biz bugün ani bir kararla birkac günlügüne Teyzeme gitmeye karar verdik, sabahtan cikacagiz yola. Gecende bahsetmistim, esim izin alamamis diye. Bugün en sonunda kopartmis birgün ve haftasonu bir degisiklik yapariz, insallah sag-salim gider geliriz. Oradan baglanmaya calisirim, baglanamazsamda Sali gününe kadar kendinize iyi bakin.

maşallah sana baya işler halletmişsin bende hanzadeyi uyutmaya calıstım ama uyumuyor cadı -tatlicadiarzu-

Sorma canım ya hertarafı taln etmiş yaramazlar ama hallettim a.s.

Güle güle canım a.s. Hadi bakalım kilo vermişsindir eminim a.s.

Aaa bak bu sevindirici bi haber tatlım. İnşallah dedikleri gibidir a.s.

Sorma tatlım ya talan etmişler her yeri ama dediğin gbi değişiklik oldu benim için a.s.

Eğer ordan beğendiğin ve aklına yatan bir yer varsa istersen ben burdan senin için rezervasyon işini hallederim canım. Yani öyle olursa bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Sen bi düşün a.s.

Çok iyi oldu sizin için. Hayırlı yolculuklar canım keyifli geçer inşallah a.s.

Bende ortalığı toparladım, yerler hep leke olmuş bi güzel sildim eşim geldi o sırada Defdef uyandı. Babasıyla oynaştı. Sonra küveti doldurduk soktuk Defdoş'u içine. Ay çıldırdı. Nasıl hoşuna gitti oynamak. Yarım saat kadar oynadı. Sonra yıkadık. 9 gibide emzirdim uyuttum kuzumu. Eşiminde karnı acıktı ona yemek hazırladım. Bende cornflakes yedim size bakayım dedim. Çanta hazırlayacağım daha. Yarın sabahtan kayınvalideme gidicem. Kayınpederim gelip alıcak. Akşamda arkadaşlarla dışarı çıkarız orda kalırız. Ben pazar akşamına ancak gelirim heralde. Öptüm sizi bacılar a.s.

Defdoş küvet keyfinde opuyorumnanaktan

Ay çantada hazırlamadım öyle oturdum kaldım valla. Artık sabah kalkınca hazırlarım. Kızıma mama içirip yatayım bende öptüm sizi kızlar iyi geceler a.s.

selam kizlar :)

anacim helal valla koca günde hala karar veremedinizmi bulusma yerine ben gülşahin evine gidelim diye oyumu kullaniyorum :) alternatifleri kisalim ki biran önce bi karar verelim yahu :) şiştim

serrosum nezleydi 2 gündür..bu aksam itibariyle mikroplarini banada bulaştirdi cadi artik bende bir nezleyim oy basim catliyor bu nezleden..

sabahtan annemler geldi..aksamüstü onlar gitti,bende kayinvalideme gittim..yeni geldik sayilir..şimdide namaz kilip yatcam..yeri ayarladinizmi diye baktim hizlica :) ama tik yok :) haydi kizlar haydiii :)

banada haydi acil uyumam lazim :) geçmişe yarin cevap veririm kafami tutamiyorum :) öptüm hepinizi kocamannnn :)

ıyi geceler Kızlar,,

Gecmıs fılan hak getıre valla.Umarım herkes ıyıdır.Anı bır tasınma kararı aldık pazar gunu, dun ev buldum,
Bugun tesısat boya işlerını hallettım.Gercı sevgılı kocam cok marıfetlıdır ama olsun:)))Hafta sonu temızlık toparlanma ve tasınma var.Tabı bıde Bora var.Daral gelmıs durumda bı sure gıremem heralde.Öptüm herkesı.....

Tuba gecmıs olsun canım.Ihlamur fılan ıcın ıkınızde bıran once duzelırsınız ınsallah.Mınık tasıyıcım daha hızlı duzelsın ama:)))

Bir hafta bir haftadır.Kuzuyla güzel vakit geçirir dinlenirsin inşallah.

Ben de gelmek istiyodum çok ama.8 nisanda izmir yolcusuyum.İnşallah başka zamana nasip olur.Sizlerle tanışmayı çok istiyorum.

yalanını yesinler:)))kaydirigubbakcemile3

İnşallah istediğin gibi bir tatil ayarlayabilirsiniz canım.Bence de İstanbulda yakınlarınızda kalın.Darılabilirler.

Hayırlı yolculuklar.İyi eğlenceler canım.

Ay çantada hazırlamadım öyle oturdum kaldım valla. Artık sabah kalkınca hazırlarım. Kızıma mama içirip yatayım bende öptüm sizi kızlar iyi geceler a.s.

ohh yesinler onun küvet keyfini.Çok güzel görünüyo maşallah.Sana da yarıın için iyi gezmeler canım.

1 yaş pastası araştırma işine girdim takıldım kaldım yatamadım hala kafamçokkarıştı Gözlerim döndü yatıyorum artık bu sefer kesin a.s.

Tuba'cım Serra kuzuma da sana da çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede ikinizde iyileşirsiniz a.s.

Gülhan'cım kolay gelsin canım bebekle taşınmak zordur eminim. Nerden çıktı böyle aniden hayırdır bi sorun yok inşallah a.s.

Gelelim bize,
kızım bugün yine kahvaltısını kustu.Benim de çok moralim bozuldu.Kontrol için idrar kültürü vermiştik salı günü yarın sonuç çıkar dediler .İnşallah temiz çıkar.Doktorumuzda öğlen 12 ye kadar orda yarın.Olmazsa cumartesi net olarak konuşurum doktorla.Kızın kusması beni çok huzursuz ediyo.

Onun haricinde kızı doktora getir götür işlerinde kayınvalidem yardımcı oluyo bana.Çok iyi niyetli bir kadın olmasına rağmen,çok karışıyo,çok meraklı sıkılıyorum bende sinirleniyorum.Cahil olduğunu kabul etmesine rağmen karışıyo.Yok Duru ya fazla yemek verme,süt,bal ver artık,al kaldır yürüt,öyle yap böle yapma...Bi de söylediği şeyleri tekrar tekrar söyleyince bunalıyorum iyice.Ama dediğim gibi iyi kalpli biri olduğunu bildiğim için idare etmeye çalışıyorum.

Duru'nun her hareketine çok şaşırıyorum.Babacı olamaya başladı.Dün işten geldi eşim biraz sevdi onu sonra bırakıp lavobaya gitti.Bastı çığlığı zilli.kucağıma aldım durmadı.Sağa sola bakıyo ,babasını arıyo.:Nasıl şaşırdım.Sonra çıktı eşim ellerini yıkıyo,Görünce onu gülümsedi,gülücük atıyo.Ben de Duru'yu aldım babasının yanından hole geçtim.'Boş ver sen babanı diye' ama zilli nasıl kendini atıyo babasının olduğu tarafa doğru,Nasıl şaşarıdım ama ya.Babası aldı sonra onu rahatladı.Gülücükler saçtı.Daha neler görcez bakalım.

Allah bize bağışlasın kuzularımızı.

Ben kaçtım kızlar ,uyuyanlara güzel rüyalar,ayaktakilere iyi gecelerrrrr...

selam hemen 5 dk geldim Defnenin banyo keyfini gördüm bayıldım bende bugün Avondan bebek köpüğü aldım yarın efnoş baksana Pınar
buluşmamı var ne zaman?11 inde değildir inşallah sınavda görevliyim çünkü 10 unudada veli toplantım var

inşallah canım

taşınıyomusun hayırdır ya sürpriz gibi hangi ara ardın buldun kız
canım geçmiş olsun büyükler biraz çok biliyo işte sen bildiğini yap yinede iyi geceler
iyi geceler kızlar..
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…