Selam Kızlar,,
Fırsat bulmusken hemen selam vereyım dedım.Ayy anam ölmusum ben ağlayanım yok.Persembe tasınıyorum kısmetse.Ama ev dandını heryerden bısey fıskırıyor.Bıde yenı ev temızlenıyor.Bu arada Bora ya kımse bakmak ıstemıyor ya.Sen bak bız ıslerı yaparız dıyorlar.Duvar sılmeye razı mıllet benım oğlanı alan yok.Bızde takılıyoruz ana oğul işte.Alp te saolsun kabılıyet dusmanı.Bızden boyle sekerler.Özluyorum buaryı ya.Hafta gelıcem insallah.
Ya unutmadan Bengının telı kımde var kızlar bırısı bana yazarsa cok sevınırım.
pınarcım tamam canım haberleşiriz inşallah istediğimiz gibi olur çok hevesleniyorum ya hevesim kursağımda kalmaz inşallah
anaaaaaaaa gülhancım ben kaçırmışım sende mi taşınıyorsun niye ki
senin oğlana bakmaktan kolay herhalde duvar silmek yanmışsın bacım sen:))
kolay gelsin taşınmak cok zrrr
Canım hoş geldin. Allah kolaylık versin ya. Taşında bol bol yazarsın bize. Boşver oğluşa bak sende millet işleri yapsın a.s.
Ya bende de yok. Mail attım Bengi bana telini yolla diye ama yazmamışta bende çok meraktayım :uhm:
aynen canım bizde de benimkiler eşimin ailesi 3 çift arkadaş yaklaşık 30 kişi de biz olucaz.Aynen canım ya bide ilk doğum günleri ya hepimiz en iyisi olsun istiyoruz. Ben kalabalık olalım herkes olsun istiyordum mesela ama eşimin tarafı çok kalabalık ya bi hesapladık 60 kişiyi geçiyoruz. Hiçbişey anlamayız o kalabalıkta dedik. Şimdi bizim ailelerimiz, kayınvalidemin en yakın arkadaşı bide bizim 3 çift arkadaşımız olucak. Yine 20 kişiye yakın oluyoruz. Yeter dedik a.s.
kolay gelsin canım iler bitsin bol bol gelirsin inşallahTasınıyorum arkadasım ya.Anneme yakın gıdıyorum yazın vardı planda ama Alp yonetıcıyle kapısınca acıl oldu.Sorma ya kımse ıstemıyo cocuğu anneme dıyorum yarım gun sen yarım gun ben yapayım temızlığı.Aman senın ne kadar canın var ben yaparım dıyor.Tabı evde Bora var uyanık mıllet.:))
Haftaya bı yerleseyım burdayım canım.Hadı ya sende vardır dıye ümıt etmıstım.Hedıye olayını kımınle yaptı acaba ya vardır onda mutlaka.
Tasınıyorum arkadasım ya.Anneme yakın gıdıyorum yazın vardı planda ama Alp yonetıcıyle kapısınca acıl oldu.Sorma ya kımse ıstemıyo cocuğu anneme dıyorum yarım gun sen yarım gun ben yapayım temızlığı.Aman senın ne kadar canın var ben yaparım dıyor.Tabı evde Bora var uyanık mıllet.:))
Haftaya bı yerleseyım burdayım canım.Hadı ya sende vardır dıye ümıt etmıstım.Hedıye olayını kımınle yaptı acaba ya vardır onda mutlaka.
aynen canım bizde de benimkiler eşimin ailesi 3 çift arkadaş yaklaşık 30 kişi de biz olucaz.
yeter sanırım
kolay gelsin canım iler bitsin bol bol gelirsin inşallah
ben çıkayım kızlar mutfağı toparlayıp yatıcam iyi gecelerr öpüldünüzzopuyorumnanaktan
tamam cnm bende gelicem inşalalh ama bana adresini yazarsan sevinirim özelden.gelirken ne yapıyoruz cnm,bana bişey de yapıyım..ferdacım hoşgeldın buaara topık acayıp sesız havalar ısındı kımsecıkler kalmadııı
hafta sonu toplanıyorus bende gelebılen gelıcek kımsedende ses cıkmyorrr ama bıldıgım sıbel kesın gelıcekk pınar ugrarım dedı sen gelırsın esenle hulya bellı degıl tugbada gelıcektı msnde ama işi var sanırım konusamadık son durum bölee
aman erkek milleti işte:)) en incesi çam ağacı:)) (sözüm meclisten dışarı deyim de, kocişinden memnun olanlar alınmasın:))
kusmasında da temizlik bişey değil de, zaten zorla yiyor, hepsi çıktı(
evet cnm gezdik geldik çok şükür iyiydi.valla ne şanslısınız uykunuzu alıyosunuz güzelce..darısı bizimkilere..geçmiş olsun canım, bizimkide gazete kağıt selpak ne bulursa atıveriyo kaşla göz arasında ağzına, alıncada ağlamay başlıyo, yemek versem yemez
ayy evet canım. zaten zorla yiyor, bide hepsi çıkınca nasıl üzüldüm(
çok geçmiş olsun canım kuzuma. Allah acil şifalar versin.
nerlerdesin kız kaçak? :) senle bi ara görüşelim, Berke'min doğum günü hediyesini göndermek için adres almam lazım. amaaan böyle de olmuyo ki hiç! ben süpriz yapmayı severim ama adres alabilmek için mecbur söyleyecem(
ohh sefan olsun! ne güzel gezmişsin canım:)) kuzu da rahat vermiş annesine maşallah!!
canım benim oğlum da genelde akşam bizle yatar,gece hiç kalkmaz. ama sabah erken kalkıyor. 7buçukta biz okula giderken ayakta oluyor(
cnm geçmiş olsun ne olduğunu bilmiyorum ama tırnak batması diye bişey okudum doğrumu nasıl oluyor o hiç görmedim.umarım iyisindir şimdi..Selam bacılar ben geldim a.s.
Dün ayağımın pansumanı var diye kayınvalidemlerde kaldık pazar gecesi. Kayınpederim sağolsun bizim araba ile götürdü getirdi. Ayağımda küçük bi yara var. Onun dışında iyi çok şükür. 2 gün daha ıslanmasın sonra batikon döküp sıkı sıkı sar 1 hafta boyunca hergün, sonrada normale dön dedi. Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarım sağolasınız a.s.
Bu sabahta annem geldi. Ütülerimi yaprım, nevresim değiştirdim, çamaşır yıkadım astım. Annemde sonra sağolsun salon hariç diğer tüm camlarımı sildi. Bi salonum kaldı. Yarında kayınvalidem gelicek. Tülleri falan yıkayıp salonu sildim mi tamamdır. Sonrada kızımla dışarı çıktık. Annemi yolcu ettik. Ordan markete gidip alışveriş yaptık. Parka uğradık. Geldik hemen uyudu kuzum. 1 saattir uyuyor.
Eşim aradı şimdi geliyormuş. Makarna suyu koyayım. Yanına da unlu dana ciğeri kızartacağım. Çorbam var. Bide salata bitti gitti a.s.
BEn kızım uyurken şu yemek işini halledeyim akşam geçmişi okuyacağım. Öptüm sizi bacılar a.s.
benimde işler bitti camlar tüller paerdeler hepsi yıkandı,ohh mis oldu,Bugünde mutfak fırını ve buzdolabını çekip altlarınıda hallettik..çoğu işim bitti.
çok güzel cnm hadi bakalım son sürat devam ediyor hazırlıklar,inşalalh güzel olacak herşey..Hazırlıklar sayfasına da koydum gerçi ama bakın bakalım bizim çerçevelerimiz bunlar...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
cnm güle güle git gel iyi tatiller.cumartesi görüşürüz inşallah..selam kizlar a.s.
yarin inşaAllah tekirdaga gidiyorum küçük dayimlara :) annem-babam,serros ve ben :) cuma günü ögleden sonra gelicez eve inşaAllah :) yarin sabah erkenden babam alcak beni..oyuzden bugun bütün işlerimi bitirmem gerekiyordu..ütüydü,camasrdi,temizlikti,bavuldu vs derken aksam oldu..en son serrosuda yikadim yigildim kaldim yorgunluktan :)
msni de acik birakip gitmişim :) kusuruma bakmayin kizlar..sabah acik unutmusum..bilerek cevap vermedigimi düşünmeyin sakin..eşimde erken gelince kapamiş hepsinicok pencere vardi dedi sadece..
buarada c.tesi geliyorum inşaAllah gülşahcimsen bi ara capitolden tarafa adresi yaz bana olurmu :) bide telefonunu yaz canim bende azsonra yollicam sana
sibelcim beraber gidelim tabikikarşidan gelen hatunlar otobüsle geliyorsa kadikoyde bulusuruz hep birlikte..biz seninle birlikte geceriz kadikoye..de nasil gidelim? ben tren daha iyi olur diye düşündüm..trafik derdi yok..digidik digidik cocuklarada iyi olur :) ama sen soganliktan nasl binicen? onu pek cikaramadim..senin tel bende yok..sanada mesaj atayim canim..sende muhakkak bana yaz telini
hülyacim iyi güldürdün beni :) ama yemeyiz canim bu numaralari :))) yan cizmeye kalkma valla cok cok cok kizarimmm küserimmm :)
esencim ve handecim sizde muhakkak gelin yaa..araba işi olmassa metrobüsler var kadikoye..onlarla gelebilirsiniz..hep birlikte orda bulusabiliriz..
pinarcim sende ugrayacakmişsin cok sevindim
ferdacim sende geliyorsun dimi?
erzende geliyordu sanirim..baska kim vardi?
ay ay süper olcak inşaAllah :)
kizlar hepinizi cok cok öptümmm :) gelecegimi bildirmek için girdim sadece..
hadi Rabbime emanetsiniz sizler ve kuzularinizzz :) t.dagdan da girmeye calişirim mümkün olursa :)
öptüm hepiniziiii
ayy cnm yaa Allah kolaylık versin taşınmak çok zor ama sanırım Boraya bakmak daha zor ne dersin??Selam Kızlar,,
Fırsat bulmusken hemen selam vereyım dedım.Ayy anam ölmusum ben ağlayanım yok.Persembe tasınıyorum kısmetse.Ama ev dandını heryerden bısey fıskırıyor.Bıde yenı ev temızlenıyor.Bu arada Bora ya kımse bakmak ıstemıyor ya.Sen bak bız ıslerı yaparız dıyorlar.Duvar sılmeye razı mıllet benım oğlanı alan yok.Bızde takılıyoruz ana oğul işte.Alp te saolsun kabılıyet dusmanı.Bızden boyle sekerler.Özluyorum buaryı ya.Hafta gelıcem insallah.
Ya unutmadan Bengının telı kımde var kızlar bırısı bana yazarsa cok sevınırım.)
Bbenginin numarası yok bende hayırdır acilmi?
ben çıkayım kızlar mutfağı toparlayıp yatıcam iyi gecelerr öpüldünüzzopuyorumnanaktan
Defdoş mızırdandı. Emzirdim uyudu. Bu kız emmeyi bırakınca nasıl uyuyacak çok merak ediyorum :uhm:
İçim rahat etmeyecek. Bende mutfağımı toparlayıp, Defdef'e mama yapıp yatayım kızlar. Öptüm hepinizi iyi geceler a.s.
İyi geceler kızlar..
Bende bilmiyorum pınarcım ne yapcak bizimkiler..
Günaydin Kizlar,
Hande, vücut ancak kendini yeni düzenine alistirmaya calisiyordur, istikrarli devam edersen eminim ki bekledigin sonuca ulasirsin bir an önce canim. Basarilar diliyorum sana diyetinde.
Ve bize gelince,
Döndük biz kisa, eglenceli ve yorucu tatilimizden. Paris'in illet trafiginden sinir harbi yasadik. Hava bize acayip kapris yapti. Her gittigimiz yerdeki kalabaliktan bunaldik ama yine de gezmek, yeni yerler görmek iyi geldi. Gerci benim bildigim yerlerdi ama esim ve Doruk ilk kez gidiyordu, enteresan olabilirdi belki daha cok zamanimiz olsaydi...
Teyzemi cok özlemisim ama burukluk yasadim biraz. Kizi ve en kücük teyzemle yasiyorlardi eskiden. Esini yillar önce bir trafik kazasinda kaybetti, kizini yalniz büyüttü, hic evlenmedi. Kizi simdi Isvec'e yerlesti master icin 1 yilligina. Kücük teyzemde okulunu bitirip, evlendi ve baska bir sehire yerlesti. Evde yalniz kalmis teyzem ve öyle icim acidiki. Evi eskiden civil civildi, oraya gittigimizde hic geri dönmek istemezdik. Simdi yalniz bir hüzün cökmüs, aglamakli oldum durdum sürekli...
evet bacılar gelelim bıze ben artık sadece burya gıremez olmadım resmen hayatla bagım kopmak uzedre benımkıler tam canavar oldu ıkısıde ayrı yerlere kacıyor ve tutamıyorum ee bırazda mızmızlar ya yardımcımda yok bu kadın işinde ıyı bırısını bulamadım onada canım cok canım sıkılıyor tam dogumgunu uzerı kaldım ortada dun bır anaokulu ogretmenı başladı ama buda ev işlerınde cok temız degıl bakalım neyse denıycez hayırlısı
dogumgunu hazırlıklarımıza bır turlu başlıyamadım daha alınıcaklar carşı ısım cok var suanlık sadece pasta işimizi hallettık 25 kısılık 1 seklınde frambuazlı cıkolatalı pasta sıparısı verdık bıd ecocukların resımlerınden gelenlere davetıye bastırıcaz ama hedıye olayını cozemedım gelenlere ne dagıtsam bılemıyorum zaten bayagı tuzluya patladı bu dogumgunu işi :))
neysem kızlar ben kacayım suan burak bey bacagımı ısırmakdan parcalamak uzere :)))
optum hepınızı fırsat buldukca ugramaya calısıcam cunku cok ozluyorum burayıda
gunaydın bacılarrrrr:1hug:
handecım cık gel sende tutkun esrada suprıs yapıcak ınsallah karşının kızları ınsallah çaymazlarda kalabalık olurus
Sabah erkenden oğluş kalktı tabii bende kalkmışken valizleri filan yerleştirdim.Son çantayı yerleştirirken yanımıza bişeyler almıştım cips kraker filan orayı boşaltınca bi baktım dipinde yüzüğüm ben burdayım diye bana sırıtıyor...ayyy o anda öyle bi mutlu oldumki çığlık attım tabii.Dağhanda bana bakıyo..Neyseki bulmuştum çok çok servindim kızlar yaa üzüldüğümle kaldım resmen.Allaha dua etmiştim,kaybolduysa bi nedeni vardır sen daha iyisini billirsin diye,ve buldum çok şükür..
selam kızlar okuldayım ben bi bakayım dedim
hemen çıkıcam tenefüs kısa malum
handecim arabayla gelirsek yer olur tatlım ama belli değil araba olmazsa otobüsle gidicem olmazsa buluşuruz avcılardan da hülyacığımı alır gideriz tatlım
Selam bacılar ben geldim a.s.
Dün ayağımın pansumanı var diye kayınvalidemlerde kaldık pazar gecesi. Kayınpederim sağolsun bizim araba ile götürdü getirdi. Ayağımda küçük bi yara var. Onun dışında iyi çok şükür. 2 gün daha ıslanmasın sonra batikon döküp sıkı sıkı sar 1 hafta boyunca hergün, sonrada normale dön dedi. Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarım sağolasınız a.s.
BEn kızım uyurken şu yemek işini halledeyim akşam geçmişi okuyacağım. Öptüm sizi bacılar a.s.
Hazırlıklar sayfasına da koydum gerçi ama bakın bakalım bizim çerçevelerimiz bunlar...
selam kizlar a.s.
yarin inşaAllah tekirdaga gidiyorum küçük dayimlara :) annem-babam,serros ve ben :) cuma günü ögleden sonra gelicez eve inşaAllah :) yarin sabah erkenden babam alcak beni..oyuzden bugun bütün işlerimi bitirmem gerekiyordu..ütüydü,camasrdi,temizlikti,bavuldu vs derken aksam oldu..en son serrosuda yikadim yigildim kaldim yorgunluktan :)
esencim ve handecim sizde muhakkak gelin yaa..araba işi olmassa metrobüsler var kadikoye..onlarla gelebilirsiniz..hep birlikte orda bulusabiliriz..
ay ay süper olcak inşaAllah :)
kızlar nurten nerelerde göremiyorum bayadır özledim heee
Selam Kızlar,,
Ya unutmadan Bengının telı kımde var kızlar bırısı bana yazarsa cok sevınırım.
iyi geceler kızlar ...of öldüm yaaa
kaynanamı çağırdık sabah alişin ateşi olunca
neyse o geldi...2 gündür adet oluyorum kahve rengi az az geliyordu bugün açılmış baya geliyo
nasıl keyfiszi halsiz yaptı beni analatamam yaa....zorki iş yaptım....akşamada kadar aliş ömer besle üst değiştir uyut faslı yaptım bi bezelye pişirdim kaynana ile yedik..sonra eşim sevmiyor bezele die
ona barbunya pişirdim..markete gittim mercimek çorbası yaptım...
bi ara yorgunluktan sızmısım kanepede 1.30 saat uyumuşum o arada ömeri uyutmuş kaynanam alişi almış...kalkınca mutfakla uğraştım sonra yemeğimi yedim eşim tesisatcı getirmiş klozet arkasından su geliyordu..bugün gördüm lavobdanda su damlıyor markete giderken tesisatcı baktım bulamadım..
eşim getirmiş adam boruyu depştiriken yeni klozet takımı kople ıslatmış...neyse banyo öle kaldı
eşimle annesi yedi sofrayı kaldırdım...çocuklara mama yaptım...makinayı çalıştırdım..
çamaşır attım....o arada aliş kusmuş..neversim alişin üstü eşimin üstü herşey değiştrdim makina beyazları yıkamış onları astım.sonra bulaşık makinasını boşalttım...sürahileri doldurdum...mama suyu kaynattım termosa koydum...çaydanlıkları çifledim ...kk ya bakıp yatacağım...
sibel çerçeveler çok güzel cnm
Eşim koltukta sızdı bende size bakayım dedim. Defdoş'ta uyuyor ama mutfak aynen duruyor. Gerçi tabaklar lavabonun içinde. Tencerede yok boşaltılıcak. Sabaha bıraksam gece batar o bulaşıklar bana. Neyse yatmadan Defdef'e mama yaparken kaldırırım 2 dk.
Yarında cam silme , tül işi yattı. Hava yağmurlu olucakmış 2 gün. Camlar silinmeden tülleri yıkamakda istemiyorum. Önümüzdeki hafta halleriz artık. Yarın evimi siler süpürür temizlerim mis gibi.
Offf akşam yemeğinde ciğerin yanında soğan yedim. Mahvetti midemi. Fena şiştim. Bi soda içeyim a.s.
ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
cmt günü benim doğum günüm yaww..yani ayın 10 u ..
eşim hiç şimdiye kadar süpriz yapmadı acaba o gün ben buluşmaya gelirsem yapası tutar mı dersinizz yaa :))))))))))
pöff kafam karıştı şimdi yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?