kızlar cokk cok kötüyümm sinirden oturdum ağlıyorum 1 saattir....
pazar günü kızımın doğum günü için herkez bi bahane buluyor gelmemek içinnn ve hiç kimse en yakınlarım bile arayıpta sormadı şimdiye kadar yapılcak bişey varmı yardıma ihtiyacın varmı diye...
biliyorsunuz prş gunuydu d.gunu ve ben herez çalışıyor diye pazar gunune aldım ama yine yaranamadımm mafoldumbenmafoldumben
eşimde az önce çarşıdan aradı balon falan almak için bende alma hiç bişi vazgeçtim yapmıyorum dedim...ağlıyarakkk mafoldumben
kızdı bana niye üzüyorsun kendini diye çıkar üçümüz dışarda kutlarız dedi bende oyle yapıcam kızım babasıyla baş başa dışarda kutlayacaz ...
ama gerçekten cok moralim bozuldu çok üzgünümmm çokkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar, biz yarın da malatya'ya gidiyoruz:) malatya'da yakın bize. arkadaşlarla gidicez. 1 gece kalacaz. dönüşte de darende ilçesinde güzel bir şelale varmış. oraya gidecez inşallah. hafta sonu yokum yane:)
bu arada varmı yav malatya'da kk hatunu? ona da bir süpriz yapalım:)):icecream:
kızlar merhabalr.ayy çok yorgunum valla ağlıcam sinirden ya işler yetişmiyor herkes bişeyler istiyor..
defne nasıl olduki kızlar? hülyacım boşver üzülme ya siz size yetersiniz. gelende gelmeyende sağolsun.
aynur canım mesaj atmışsın ama ben bir türlü cevap yazamadım
banucum nasılsın?
esen cnaım sen nasılsın?
zemuszemus evet, malatya 200km. istanbul ııı sayamıyorumohaoldumsmile ama gelecem,yaza inşallah gelecez. uçak bileti bakıyoruz şimdi temmuz'da istanbul'dayızopuyorumnanaktan. ben taa mersin'den gelecem, siz bi toplanmayın o zaman,ben sorarım sizeha malatyaa ha ıstanbul cık gel aysecım bu taraf daha kalabalıkopuyorumnanaktan
sağol tatlım.iyi gezmeler cnm..
sağol canıma.s.OHH GEZ BAKALIM KIZ AYŞE NE GÜZEL İYİ TATİLLER CANIM...
BOL BOL EĞLENİN..
kızlar merhabalr.ayy çok yorgunum valla ağlıcam sinirden ya işler yetişmiyor herkes bişeyler istiyor..
defne nasıl olduki kızlar? hülyacım boşver üzülme ya siz size yetersiniz. gelende gelmeyende sağolsun.
banucum nasılsın?
esen cnaım sen nasılsın?
kıs tubaaaa okuyupp okuyupp kaçmaa bakayımmmmklava:ne var ne yokkk anlatsana?
gel aysecım toplanırıs yınee
yapma cnm yaa,nasıl böyle rahat olabiliyor herkes anlamıyorum,boşver çıkın eğlenin tüm gün üçünüz,sizin için daha özel olur,takma hiç kafana..keşke yakın olsanız kutlardık hep beraber ne güzel...
canım oluyor bazen böyle aksilikler,üzme canını( yaa herkesin mi işi varmış? 3-4 kişi olsa da yeter. alt komşumun kızının doğum günü vardı geçen ay. 4 tane arkadaışını çağırdı. bide onların da bebişleri olunca güzel geçti. akraba olur,komşu olur,arkadaş olur 3-4 kişi gelir heralde. içinde kalmasın kişi az olsa da fotoğraflarınız olur:teselli: sıkma canını tatlım,keşke yakın olsak da beraber kutlasak:çok üzgünüm:
sıkma canını canım ya eşin haklı cıkın üçünüz felekten bı gun gecırınn Şeniz
sıkma canını hülyacım sen kutlamana bak kızların dediği gibi üçünüz bile olsanız en azından resimleriniz olur
kimse gelmezse ben gelirim:içelim:
banucum nasılsın?
esen cnaım sen nasılsın?
AYY CANIM BENİM YA SIKMA CANINI NE DİYİM HÜLYA ANNENLER YAKIN MI ONLARINDAMI İŞİ VARMIŞ ANLAMADIM ORAYI VALLA. :uhm:
KİMSEDE YOKSA SENDE EŞİNLE KUTLA CANIM NE GÜZEL BAŞBAŞA EĞLENİN KIZINIZLA.İLK DOĞUM GÜNÜNÜ ANNESİ VE BABAIYLA GEÇİRMİŞ OLUR OHHH SEFANIZ OLSUNNN :lepi:
OHH GEZ BAKALIM KIZ AYŞE NE GÜZEL İYİ TATİLLER CANIM...
BOL BOL EĞLENİN..
KOLAY GELSİN CANIM NE YAPALIM TAKMA KAFANI BİR ŞEKİLDE İŞLER OLACAĞINA VARIYOR NASILSA...:teselli:
kızlar selam nasılsınız ikigündür bende çok yoğunum patronlar burada mayısta su parkları açılıyor onun telaşı falan derken bittim valla
hülyacım tatlım sıkma canını başkaları önemli değil sen ve ailen önemlisiniz bebeğin biryaşını bir kere kutluyor canım ailecek daha iyi olacaktır emin ol:)
tülaycım nasılsın bitanem selincik nasıl:)
kızlar defne biraz daha iyiymiş.sibel söyledi.
kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum ilginizden dolayı...napalım ksımet boyleymışş...baya uzun bi sure ağladım rahatladım...saolsun tubişede tel.de ağladım :)oda cok rahatlattı benı...
semoşun eşide aradı bıletı kesıyorum bu akşam cık gel dıye ...onlarada sonsuz tşk ediyorum davetleri içinnn...
son kararım dışarda eşimle kutlayacaz artık dönüşüde kalmadı zatennn a.s.a.s.
kızlar cokk cok kötüyümm sinirden oturdum ağlıyorum 1 saattir....
pazar günü kızımın doğum günü için herkez bi bahane buluyor gelmemek içinnn ve hiç kimse en yakınlarım bile arayıpta sormadı şimdiye kadar yapılcak bişey varmı yardıma ihtiyacın varmı diye...
biliyorsunuz prş gunuydu d.gunu ve ben herez çalışıyor diye pazar gunune aldım ama yine yaranamadımm mafoldumbenmafoldumben
eşimde az önce çarşıdan aradı balon falan almak için bende alma hiç bişi vazgeçtim yapmıyorum dedim...ağlıyarakkk mafoldumben
kızdı bana niye üzüyorsun kendini diye çıkar üçümüz dışarda kutlarız dedi bende oyle yapıcam kızım babasıyla baş başa dışarda kutlayacaz ...
ama gerçekten cok moralim bozuldu çok üzgünümmm çokkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:kedi: :kedi: kaçmiyorum ya..alinti yapmadan yazinca bi tuhaf oluyor..ama alintida yapamiyorum..sinir basiyor yazmadan cikiyorum bende..dedim bari yazayim bu seferzaten yakalanmişimda :1ninca:
ay ne olsun be gülşahcim..iş çooookkk yapan yokkkyani yapacak olan kişi burda ben oluyorum kendisi DD ama kalkamiyorum hiçbişide yapamiyorum..öyle geziyorum film izliyorum serrayla oynuyorum sanki misafirler bana degilde ben misafirliğe gidecek gibiyim DDD ay evin halinide bi görsen bomba patlasa bukadar dagilirdi herhalde fazla gezmek bana yaramiyor anacim hemen saliyorum ev işini kocaman beni bu ay boşamassa bi daha boşamaz sanirim DDD hem cok cok masraf cikardim bu ay hem dogru dürüst yemek yapmiyorum hem ev daginik hem ütü yapmiyorum DD
al işte gene cenem düştügideyim bari yemek yapayim adama be kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
geçmişi okumaya çalışcam bakalım
dün akşam çok kötüydüm ya, gündüz Masal la karşı komşumla dışları çıktık onunda iki yaşında kızı var, hava bir güneşli bir rüzgarlıydı.
Neyse eve geldik, akşam üstü bi üşüme geldi bana, öğlende Masal dışarda uyudu emmedi göğsüm şişti, süt sıtması denen şey mi oldu acaba, çok acıyodu göğsüm sonra ateşim 39 oldu, bi banyo yaptım ateş düştü biraz, uyumuşum bugünde acayip başım ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?