2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

AYY CANIM BENİM YA SIKMA CANINI NE DİYİM HÜLYA ANNENLER YAKIN MI ONLARINDAMI İŞİ VARMIŞ ANLAMADIM ORAYI VALLA. :uhm:
KİMSEDE YOKSA SENDE EŞİNLE KUTLA CANIM NE GÜZEL BAŞBAŞA EĞLENİN KIZINIZLA.İLK DOĞUM GÜNÜNÜ ANNESİ VE BABAIYLA GEÇİRMİŞ OLUR OHHH SEFANIZ OLSUNNN :lepi:

OHH GEZ BAKALIM KIZ AYŞE NE GÜZEL İYİ TATİLLER CANIM...
BOL BOL EĞLENİN..

KOLAY GELSİN CANIM NE YAPALIM TAKMA KAFANI BİR ŞEKİLDE İŞLER OLACAĞINA VARIYOR NASILSA...:teselli:

ha malatyaa ha ıstanbul cık gel aysecım bu taraf daha kalabalıkopuyorumnanaktan
zemuszemus evet, malatya 200km. istanbul ııı sayamıyorumohaoldumsmile ama gelecem,yaza inşallah gelecez. uçak bileti bakıyoruz şimdi temmuz'da istanbul'dayızopuyorumnanaktan. ben taa mersin'den gelecem, siz bi toplanmayın o zaman,ben sorarım sizeklava:

iyi gezmeler cnm..
sağol tatlım.

OHH GEZ BAKALIM KIZ AYŞE NE GÜZEL İYİ TATİLLER CANIM...
BOL BOL EĞLENİN..
sağol canıma.s.

canım kolay gelsin. şu kurabiyeleri görüm nette semra'ya da hazırlamış bayan. çok cici olmuş. bende istiyorum inşallahopuyorumnanaktan

evet güzel olmuş ayşecim.bende yaptırıcam bakalım farklı bişeyler hazırlarsa ışıl hanım.

kıs tubaaaa okuyupp okuyupp kaçmaa bakayımmmm klava:ne var ne yokkk anlatsana?

gel aysecım toplanırıs yınee

kızlar selam nasılsınız ikigündür bende çok yoğunum patronlar burada mayısta su parkları açılıyor onun telaşı falan derken bittim valla

hülyacım tatlım sıkma canını başkaları önemli değil sen ve ailen önemlisiniz bebeğin biryaşını bir kere kutluyor canım ailecek daha iyi olacaktır emin ol:)

tülaycım nasılsın bitanem selincik nasıl:)

slm kizlar a.s.

ay totiklerden hastalar olmus kiyamam ya..inşaAllah biran önce düzelir hepsi a.s.

tek tek alinti yapinca hata veriyor sabahtan beri..ne yazacagimida unuttum püff..

ay kizlar bana kal gelmiş durumda..elim kalkmiyor valla..yarin aksam kuzenlerim(4kişi) gelecek..pazar gündüzde annemler ve kayinvalidemler gelecek inşaAllah..az kişiyle 2 gün kutlayacaz dogumgününü kizcemin..dün süslerini,seker hamurunu,kurabiye kaliplarini,pasta süslerini,hediyesini vs vs aldim..sanirim ondan cok yorgunum..ay daha temizlik bile yapmadim :S yarin nasil yetiştirceksem :S huyum kurusun illa yumurta delige gelince yapicam herşeyi..

kalan alişverişimide az önce yaptim..hepten bi agirlik çöktü..bari iviz zivir işlerimi bugunden bitireyimde yarina temizlikle mamalar kalsin..ay ilkkez seker hamuruyla pasta yapicam..bakalim neye benzicek bişeye benzemezse kurabiyelerin üstüne mum koyariz artik napalim :)))

haydi tuba kalk kizim :S ay film bile izledim..manyakmiyim neyim ya..okadar iş dururken..

he buarada resimleri begendiginiz için tşkler kizlar :) inşaAllah tüm totiklere yapicam zamani geldikçe

haydi kaçtim bennn :) mucksssssss hepinizeeee

kıs tubaaaa okuyupp okuyupp kaçmaa bakayımmmm klava:ne var ne yokkk anlatsana?

gel aysecım toplanırıs yınee

:kedi: :kedi: kaçmiyorum ya..alinti yapmadan yazinca bi tuhaf oluyor..ama alintida yapamiyorum..sinir basiyor yazmadan cikiyorum bende..dedim bari yazayim bu sefer zaten yakalanmişimda :1ninca:

ay ne olsun be gülşahcim..iş çooookkk yapan yokkk yani yapacak olan kişi burda ben oluyorum kendisi DD ama kalkamiyorum hiçbişide yapamiyorum..öyle geziyorum film izliyorum serrayla oynuyorum sanki misafirler bana degilde ben misafirliğe gidecek gibiyim DDD ay evin halinide bi görsen bomba patlasa bukadar dagilirdi herhalde fazla gezmek bana yaramiyor anacim hemen saliyorum ev işini kocaman beni bu ay boşamassa bi daha boşamaz sanirim DDD hem cok cok masraf cikardim bu ay hem dogru dürüst yemek yapmiyorum hem ev daginik hem ütü yapmiyorum DD

al işte gene cenem düştü gideyim bari yemek yapayim adama be kaydirigubbakcemile3

selam kızlar
geçmişi okumaya çalışcam bakalım
dün akşam çok kötüydüm ya, gündüz Masal la karşı komşumla dışları çıktık onunda iki yaşında kızı var, hava bir güneşli bir rüzgarlıydı.

Neyse eve geldik, akşam üstü bi üşüme geldi bana, öğlende Masal dışarda uyudu emmedi göğsüm şişti, süt sıtması denen şey mi oldu acaba, çok acıyodu göğsüm sonra ateşim 39 oldu, bi banyo yaptım ateş düştü biraz, uyumuşum bugünde acayip başım ağrıyo

sıkma canını canım ya eşin haklı cıkın üçünüz felekten bı gun gecırınn Şeniz

sıkma canını hülyacım sen kutlamana bak kızların dediği gibi üçünüz bile olsanız en azından resimleriniz olur
kimse gelmezse ben gelirim:içelim:

kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum ilginizden dolayı...napalım ksımet boyleymışş...baya uzun bi sure ağladım rahatladım...saolsun tubişede tel.de ağladım :)oda cok rahatlattı benı...
semoşun eşide aradı bıletı kesıyorum bu akşam cık gel dıye ...onlarada sonsuz tşk ediyorum davetleri içinnn...

son kararım dışarda eşimle kutlayacaz artık dönüşüde kalmadı zatennn a.s.a.s.

handecim geçmiş olsunn...
bende defneyi mrk ediyordum ya sabahtan beri arıyacaktım moralim o olunca arıyamadım neyseki iyimiş şukur kuzum ...

AĞLAMAK BAZEN İNSANA İLAÇTAN İYİ GELİR VALLA İÇİN RAHATLAR..
ÇIKIN TABİ CANIM KUTLAYIN VALLA HİÇTE İÇİNDE KALMASIN PRENSESLER GİBİ GİYDİR GAZEL KUZUYU DA opuyorumnanaktan

HERKESE ıı AKŞAMLAR ıı HAFTA SONLARI ÇIKIYORUM BıRAZDAN KIZLAR
ÖPÜYORUM opuyorumnanaktan

Seni cok iyi anliyorum Hülya. Ben olsam, bende cok etkilenirdim heralde. Insan, böyle mutlu günlerini sevdikleriyle, yakinlariyla gecirmek ister. Ama madem olmuyorsa, siz size kutlarsiniz, daha mutlu olursunuz. Bizde öyle yapacagiz. Insanin ici ister istemez burkulur ama hayatta her aci ve üzüntüde, insana bir ders verir.

Benimde bugün tembellik günüm, elim ayagim dönmüyor sanki Tugba. Ama son dakikada gaza gelmem lazim, cünkü yarinimi heba etmek istemiyorum. Umarim sende toparlarsin biraz islerini.

Benim basima da birkac kez geldi canim, feci birsey. Hele sonuncusunda 41 derece atesi gördüm, ölecegim sandim. Gögsümin icine agir bir tas oturdu sanki. Bol bol dinlen ve c vitamini al halsizligi atmak icin. Cok gecmis olsun.

Hülya sağol canım, çok iyi anlıyorum seni, üzme kendini, dün parkta bi kadınla konuştuk onunda nisan doğumlu bebeği vardı, ümraniye de otuıruyolarmış yeni taşınmışlar buraya bütün akrabalar karşıda napıcaz bilmiyorum ama çokta önemsemiyorum nasılsa bişey anlamıycak dedi, düşününce bana da mantıklı geldi, seneye çok daha güzel bir doğum günü yaparsınız, Filiz in dediği gibi bunların hepsi tecrübe insan böyle olgunlaşıyor galiba, bebişlerim kucağımızda sağlıklılar ya varsın gelmesin kimse, üçünüz başbaşa çokta güzel olur bence,

Filizcim aynen öle göğsümde taş vardı sanki, peki sen bi ilaç falan kullandın mı dr a gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…