2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım koşuyolunda medıpol hastanesi

kızlar nasılsınız napıosunuz bakalım ben bugn çok yoğundum gelen giden oldu çok giremedim e buluşma yapmıyozmu doğum günlerinden öncezemuszemus
canım ben cıkartamadım senı arada yazıp kacıyosun kendınle ılgılı bıseyler paylaş tanıyalım senı

filizcim maşaşlah doruğa guzel kılo almıss

aslıcım unutulcak kızmısın sen askolsun opuyorumnanaktan
arada ugra bölee haberleri ver bıze yınee koşturmana devam et emıı canımyerimseniben

gunaydın kızlarrrrrr
uykusuz bı gecenın ardından yıne işbaşıı ama cok şükür ki bugun cumaa:lepi:
durunun masallahı var 12,30du uyudugunda ınatla dırenıyor uyumamak ıcın buyudukce daha cok farkında gunduz evde olmadıgımızın bı babasına sarılıyo bı bana butun huysuzlugu yapıyo gorumcemde sana yapıyo dıyo ve cok haklı dun kamera actı msnden bana bende duruyu seyrettım allahım nasıl sakin sakin oynuyoo şaşırdım kaldım duru hep böle dıyo ama benı gorunce zivanadan cıkıyo neysee havalar ısındı guzeel oldu yaa üsküdara yürüdük duruyla da cok guzel bebek elbıselerı satan bı yer acılmıss dogum gunu elbısesını ordan alıcam nasıpse secenekte cokkk hafta sonu onu hallederım
:teytey:

günaydın arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz şükür misafirlerim vardı bugün yolcu ettim.oğlumda mamasını yedi şimdi uyuyor bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir

OHH HADİ BAKALIM GİTSİN KİLOLAR..
ferdacım sanırım ilk başta ayın 15 i denmişti dağhan ın d.günü nedeniyle 22 sine alınmıştı diye hatırlıyorum...bi şekilde ayarla ve aramızda ol cnm yaa (
haklısın cnm ama bazen planlarda değişiklik oluyor işte,olsun benim yüzümden tarihte değişiklik olması olmaz zaten,ben yinede elimden geleni yapıcam orda olmak için ama gelemezsemde şimdiden hepinize iyi eğlenceler...
ohh maşallah doruk paşaya.. büyümüş annesi,biliyomusun Dağhğan bu ay sadece 150 gram almış,ne yapcam bilmiyorum yemeside iyi ama yok kilo almıyor cocuk...
cnm ayrılık sana yaramamış oğlumun adınıda unutmuşsun melih kaan ayşenin oğlu benimki Dağhan.iyiyiz sağol teyzesi...

ohh ne güzel yaa eviniz sahile yakınya o çok güzel işte,,,al annesi kızıma güzel elbeseler,s,z,nki ayın kaçıydı Gülşahcım...
bu arada bizim çocuklara çorba içirdiğimiz odada bi resminiz varya düğün resmi orda süper çıkmışsın söylemeyi unutmuştum...

Duruya görümcenmi bakıyor cnm,ne güzel valla şanslısın..

Sagol canim, bu ay toparladi biraz. Bence özledigi icin yapiyordur öyle Duru. Doruk bazen cok huysuzlaniyor babasini özledigi icin, babasi gelipte onunla oynamaya ve ilgilenmeye baslayinca öyle mutlu ve huzurlu oluyor ki anlatamam...

Yemesi iyiyse cok takma kafaya canim, artik daha aktifler ve yakiyordur kesin. Doruk kac aydir cok az aliyordu hatta almadigida oldu, siddetli kabizlik cektigi dönemlerde. Bu ay ögün sayisini arttirdim, ögünlerin miktarini azalttim. Birde gece yatmaya yakin, muhallebi yerine süt iciyor artik. Yatarkende emiyor. Sanirim bununda etkisi var.

EVET FERDACIM GORUMCEM BAKIYO DURUYA NORMALDE ADAPAZARINDA OTURUYOLAR AMA ARTIK DURUYA BAKMAK ICIN BIZDE KALIYOR EVLENENE KADAR BÖLE IDARE EDICEZ ARTIK BENIMDE İÇİM COK HUZURLU YABANCI OLSA CALISAMAZDIM ZATEN
teşekkür ederım tatlım iltifatın için
ferdacım duru mayıs 11de dogdu hafta içine denk geldıgı ıcın mayıs 15de yapmayı dusunuyorum dağhanımıda beklıyorum ona gore sen yakınsın rahat gelırsın bana keısnlessınde haber verıcem nasılsa daghan kaçında doğdu?

anladım cnm aslında bende hem muhallebi yediriyorum hem emziriyorum ama nebiliyim,dediğin gibi sağlığı iyi olsunda önemli olan o..
sanşlısın güzelim o konuda bir iki yıl daha evlenmez inşallah..!!zemuszemus

cnm benim ne tesadüf dağhanınkide 14 mayıs ama bizde 15 inde yapıcaz cuma olduğu için cumartesi yapalım dedik.ve malisef biz memlekette olucaz.Burda olamıcam içinde üzgünüm ama kimsem yok burda Gülşahcım hiç değise ailemle olmak istedim,ve hatta bu yüzden Bursadaki doğumgününe katılamama ihtimalim var çok üzgünüm çok istiyordum demekki istemek yetmiyormuş bazenn...

selam herkese,,
herkes nerde bugünlerde böyle,kimsecikler yok!!

bizoğlumla sabahın köründe havanın cazibesine dayanaadık ve parka gittik,oynadık geldik o kadar yorulmuşki,çorbasını bile yiyemedi emzirdim uyudu,şimdi ayağımda uyuyor.biraz dalsında yatağına geçiriyim.hava süper kızlar çıkarın bebişleri bugün..

Defne nasıl oldu acaba bilen varmı??

hayırlısı olsun canım gönüller bır nasılsa
fırsatın olması ne guzelll gıtt dınlen ailenle sende benım gıbı evlendıkten sonra ıstanbula yerlestın demı?
ben zaten katılamıcaktım yalovaya artık gıdenlerın resımlerıne bakarıs a.s.

öyle artık ne yapalım!yok cnm ben ankarada çalışıyordum orda evlendik,ordan mersine taşındık ordanda istanbula anılın işi dolayısıyla bende kaç yıldır evde kaldım yanii,kışa başlıyorum allah nasip ederse..

kızlar cokk cok kötüyümm sinirden oturdum ağlıyorum 1 saattir....
pazar günü kızımın doğum günü için herkez bi bahane buluyor gelmemek içinnn ve hiç kimse en yakınlarım bile arayıpta sormadı şimdiye kadar yapılcak bişey varmı yardıma ihtiyacın varmı diye...
biliyorsunuz prş gunuydu d.gunu ve ben herez çalışıyor diye pazar gunune aldım ama yine yaranamadımm mafoldumbenmafoldumben

eşimde az önce çarşıdan aradı balon falan almak için bende alma hiç bişi vazgeçtim yapmıyorum dedim...ağlıyarakkk mafoldumben
kızdı bana niye üzüyorsun kendini diye çıkar üçümüz dışarda kutlarız dedi bende oyle yapıcam kızım babasıyla baş başa dışarda kutlayacaz ...
ama gerçekten cok moralim bozuldu çok üzgünümmm çokkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yapma cnm yaa,nasıl böyle rahat olabiliyor herkes anlamıyorum,boşver çıkın eğlenin tüm gün üçünüz,sizin için daha özel olur,takma hiç kafana..keşke yakın olsanız kutlardık hep beraber ne güzel...

canım oluyor bazen böyle aksilikler,üzme canını( yaa herkesin mi işi varmış? 3-4 kişi olsa da yeter. alt komşumun kızının doğum günü vardı geçen ay. 4 tane arkadaışını çağırdı. bide onların da bebişleri olunca güzel geçti. akraba olur,komşu olur,arkadaş olur 3-4 kişi gelir heralde. içinde kalmasın kişi az olsa da fotoğraflarınız olur:teselli: sıkma canını tatlım,keşke yakın olsak da beraber kutlasak:çok üzgünüm:

kızlar, biz yarın da malatya'ya gidiyoruz:) malatya'da yakın bize. arkadaşlarla gidicez. 1 gece kalacaz. dönüşte de darende ilçesinde güzel bir şelale varmış. oraya gidecez inşallah. hafta sonu yokum yane:)
bu arada varmı yav malatya'da kk hatunu? ona da bir süpriz yapalım:))
:icecream:

sıkma canını canım ya eşin haklı cıkın üçünüz felekten bı gun gecırınn Şeniz

ha malatyaa ha ıstanbul cık gel aysecım bu taraf daha kalabalıkopuyorumnanaktan

iyi gezmeler cnm..

sıkma canını hülyacım sen kutlamana bak kızların dediği gibi üçünüz bile olsanız en azından resimleriniz olur
kimse gelmezse ben gelirim:içelim:

kızlar merhabalr.ayy çok yorgunum valla ağlıcam sinirden ya işler yetişmiyor herkes bişeyler istiyor..
defne nasıl olduki kızlar? hülyacım boşver üzülme ya siz size yetersiniz. gelende gelmeyende sağolsun.

aynur canım mesaj atmışsın ama ben bir türlü cevap yazamadım

banucum nasılsın?

esen cnaım sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…