canım koşuyolunda medıpol hastanesicanım nerde bu dr adres ve tel verirmisin bende türkizi belki götürürüm
bide ne kıyafeti aldın nerden bize görede varmı bişeyler aslında kız organizasyonunu pınara sormak lazım neler yapmış nerelerden bilgi istiyorum ben daha hiç bişey yapmadım çünkü
canım ben cıkartamadım senı arada yazıp kacıyosun kendınle ılgılı bıseyler paylaş tanıyalım senıkızlar nasılsınız napıosunuz bakalım ben bugn çok yoğundum gelen giden oldu çok giremedim e buluşma yapmıyozmu doğum günlerinden öncezemuszemus
Iyi Geceler Kizlar,
Bugün kontrolümüz vardi bizim ve cok sükür ki, kan degerleri cok iyi cikti Dorugun. Demir eksikligi yokmus artik vücudunda, üstelikte hic damla kullanmadigimiz halde. "Kesin azarlar doktor beni" diyordum ama gerek kalmadi. 560 gram almis bu ay Doruk ve 1 cm uzamis. Genel muayene etti, cok saglikli görünüyor dedi, icim rahatladi. Kulaginda sari birikintiler oluyordu ve aralarda kasiyordu kulagini. "Herhangibi bir durum yok, banyodan sonra islaninca kasiniyordur" dedi. Tetkik edeyim bakalim, banyodan sonra mi kasiyor. Kabizlik surubuda yazdi yine ama almiyordum zaten. Dogal yollardan atlatmak daha dogru geliyor bana. Ve kan alininca hic aglamadi, sadece hemsireye ters ters bakti, yüzünü eksitti. Bu aralar cok fazla karni gurulduyor, onu sormayi unutmusum ya. Neden böyle anlamiyorum bir türlü...Sicak su torbasi koyuyorum, masaj yapiyorum, gazini cikartiyorum rahatliyor biraz...bilmiyorumkismile
filizcim maşaşlah doruğa guzel kılo almıss
FERDA PINAR BEYAZZZ HEPINIZE COK TESEKKUR EDIORUMMM..BENDE COK OZLEDIM SIZI MERAK edıorum hep aklımdasınız canlarım ...ayrı ayrı yazamadım bıle yagız uyuud ardından bende yat:1closedeyes:cm sıze bakmadan yatmak ıstemedım ....sabah malum mesaı var:sinifsinif:
FERDA cnm bende cok ozledım sızı ve cok opurum melıhkaanım nasıl bıyaramazlık yok demı
PINARCIM defdef hastamı oldu kıyamam kuzucuma yaa atesıde varmış daha ıyıcedır inşallah...ben MILASBODRUM LIMANINDA calışıorum pınarcm yolun duserse gel mutlak beklerımmI
BEYAZCIM nasılsın..bebiş nasıl nasıl gıdıo hamişlik cınsıyetı kızdı demiii...prenseslerı ıkılıosun sanslı anneeeee:lepi:
veeeeeeeeee mınık melekler 1yasına bastı bıle haaaaaaaaaaaa oysa kucakladıımız gunler daha dun gıbı GAZELIM YAGIZIM BURAGIM NAZLIM DOGUM GUNUNUZ KUTLU OLSUN NICE MUTLU UMUTLU YARINLARAAAAAAAAAAAAAAopuyorumnanaktan
oysa daha dunb gıbı kızlar hamılelılerımız dogumlarımız kkyla tanısmamız ogluma baktıımda hep sızı hatırlıorum .....9ay hamışlık ardından gelen yaklasık 1yıl...neler paylastık burda ne mutluluklar ne endıseler gectı su kk sayfalarından.....bır cogunuz tanısıp gorusme fırsatı buldu ne gusel bu konuda sansız hıssedıorum kendımı ama yuzyuze gelemesemde hıcbırınızlee hayatımdan bır parca gıbı anlaatabılıorum yuzyuze konustuum ınsanlaraaa...eşime rahatlıkla bahsedebılıorum sızden ve mayıs meleklerınden...cok sık gıremesemde sızı coookk sewıorum kızlarrrr....ıyıkı tanımısım yanı yazısmısım sızlerle:=))benı unutmayın ha emıııııııı....zemuszemus
fırsat buldkca gelırım geneeeeeeeeeeeeeeee
aslıcım unutulcak kızmısın sen askolsun opuyorumnanaktan
arada ugra bölee haberleri ver bıze yınee koşturmana devam et emıı canımyerimseniben
gunaydın kızlarrrrrr
uykusuz bı gecenın ardından yıne işbaşıı ama cok şükür ki bugun cumaa:lepi:
durunun masallahı var 12,30du uyudugunda ınatla dırenıyor uyumamak ıcın buyudukce daha cok farkında gunduz evde olmadıgımızın bı babasına sarılıyo bı bana butun huysuzlugu yapıyo gorumcemde sana yapıyo dıyo ve cok haklı dun kamera actı msnden bana bende duruyu seyrettım allahım nasıl sakin sakin oynuyoo şaşırdım kaldım duru hep böle dıyo ama benı gorunce zivanadan cıkıyo neysee havalar ısındı guzeel oldu yaa üsküdara yürüdük duruyla da cok guzel bebek elbıselerı satan bı yer acılmıss dogum gunu elbısesını ordan alıcam nasıpse secenekte cokkk hafta sonu onu hallederım:teytey: