2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Haklisin canım Allah dermansiz dert vermesin a.s.

Selamlar Kizlar,

Dün bir sürü alinti yapmis ve yazmistim, bir türlü yollayamadim hata verdi site sürekli. Neyseki bugün sorun yok gibi görünüyor. Dün kaza günümüzdü bizim, 3 kere ufak capta kaza gecirdi Doruk ve cok agladi bebisim. Birde yogurt mayalamistim, deneyeyim dedim. Aman ne yediyse agiz dolusu kustu, cok tiksindirdi kendisini, cok kizdim kendime. Artik kesinlikle vermeyecegim. Ama alternatifini bulamiyorum bir türlü. Emziriyorum o ögünde bende. Bugünde mizmizlik günümüz, cok zor uyudu. Su anda hersey kontrol altinda ama:) Uyansin, yemegini yedirip gezmeye götürecegim biraz, havada cok güzel. Aksama dogruda doktor kontrolümüz var, kan alacaklar, yine aglama krizine tutulur artik.

Dogum günü bebekleri, Burak-Nazli, Gazel ve Yagiz'in dogum günlerini bir kez daha kutlu olsun. Güzel günler yasasin, Anne-babalarinin yüzlerini hep güldürsünler insallah.

Defnosum ateslenmis, kiyamam kuzuma. Atlatir insallah bir an önce...

Ferda yazmis mi, okuyamadim. Daghan'la dün gece nasildi acaba? Azminin zaferle sonuclanmasini dilerim. Insallah bizde basaririz bir an önce gece boyu uyutmayi. Ben biraz yol aldim sanki, 2 kere uyandi dün gece Doruk ve mizmizlanmadan geri uyudu.

Banu, Tülay öptüm sizide kizlar. Görüsürüz yine...

selamlar herkese canlarım,,

ıkinci geceyide atlattık çok şükür düne göre daha ço kalktı ama emzirmedim yine ,sabah kahvaltısını yaptı ancak o zman emzirdim..ınşallah atlatıcaz bugünleride Filizcim azimle devam et sende,dün gece sabah karşı verecek gibi oldum eşim yok dedi.ıyide yaptı,bi kere versen bile olmaz bu iş.Neyse ,,,

Özcelikle dün gece il ben kutlamıştım ama sitenin azizliğine uğradım hepsi gitti,

Yağızımın,Burak'ımın,Nazlı kızımın ve Gazelimin doğum günlerini kutluyorum nice yaşlaraa diliyorum.Allahım onları annelerine babalarına ve tüm sevdiklerine bağışlasın...

Sibelcim çok tatlı olmuş bayıldım resmine Yağızın..maşallah...

Cerencim Berkede çok büyümüş maşallah,daha bıdılık benimki,,, (

Pınarcım Defnecim hastalanmış çok üzüldüm nasıl üşüttüki acaba bu kadar,yoksa diş mi geliyor??ınşallah bir an önce düşer ateşi!!Allah şifa versin kuzuma ama eksik dilek dileme cnm nem hastalanıyım filan diye..Tamammı?? muckk..

Aklıma gelenleri yazdım ama unuttuklarım kusura bakmasın alıntı yapamadım kızlar!!

Bizde dün akşam Palladıum a gittik mother care e baktım yok bişey bulamadım,B&G collectıon var orda baktım fiyat uçuk 350 tuttu gömlek yelek ve pantolon hiç gerekyok doğrusu..Zaraya baktım orda baya güzel şeyler beğendik,spor olmasına kara verdik kıyafetin bu arada.eşimde öyle diyo tabi son anda fikir değiştirmezsek..Büyük ihtimal ordan alırım.Sonra C&A ya gittim,Tişört gömlek şort 3 lü takım,pantolon tişört,kot pantolon,bi kazak aldık Dağhana çok beğendik,fiyatlarda iyi..ama bi tişörtünü 3-6 ay almışım yanlışlıkla onu değiştirmemiz lazım.Ama anladımki çocukla gezmek haram artık bize,gemek istiyo herşeye elelmek istiyo offf öldük yani,gelir gelmezde muhallebi yedirip yatırdım 10.30 da üstümde bi gariplik vardı ağlamak isitodum ama yatıp uyudum ağlamadan bugün daha iyiyim.

bu arada Gülhanla konuştum taşınmış ama hala yerleşiyomuş,tabi bide misafirle uğraşıyormuş,eski mahallesiya komşular kahveye gelip duruyolarmış..:))konuşurken bile birileri geldi kapattık...

Kızlar Birsenin oğlanlardan biri ameliyatmı olacak,Gülhan öyle bişey dedi sanki ayın 24 de ymiş galiba,,şu doğumgünü tarihini de 29 u yapsak ne olur kızlar ben o tarihe dönemicem sanırım ve gelemezsemde çok üzülürüm...

Oğlumun çorbasını yedirdim,emzirdim ayağımda uyuyor,bende eşime bi mail atıcam.

Görüşürüz kızlar..

merhaba kızlar geçmişe bakamıyorum annemndeyiz hala alişim 1 yaş aşısından sonra çok hasta 2 gündür 39 derece ateşle yatıyoruz ateş düşürücüler fayda etmiyor...
dün doktor düşmezse hastaneye yatıracağız ,dedi halam annem dün biraz düşürdü ateşi bugün daha iyi gibi aman kuzularınız hasta ise burnu dahi akıyorsa aşılarını yaptırmayın.....
şimdi internet cafedeyim öptüm byby

oyy oyy ne oluyor bu çocuklara yaa ....havalarda cok yanıltıcı bugun bile sabah güneşliyken şimdi kapandı yine Allah hepsinin şifasını versin inşAlllahh ...

ferdacım 29 hem cok geç bi tarih hemde banada uymuyor malesef ...düğünümüz var o tarihte (

filizcim tşk ediyoruz cnm ...öpüyoruz sizi cokk...doruk a da geçmiş olsun ufak kazaları bizde sürekli yaşıyoruz malasef (
kusma olayıda az önce benim cadıda corbayı kustu şehriye corbası yapmıştım azcık maydanoz boğazında takılınca bütün yediğini çıkardı :(

Son düzenleme:
cnm çok geçmiş olsun umarım hasteneye yatmaya gerek kalmadan iyileşir alişimiz...

hadi yaa,sanırım ben gelemicem çok üzülürüm ama yaa..senağlama

herkese ii akşamlar şekerler...zemuszemus
bugünde bitti çok şükür
yarın tartı günümüz çok heyecenlıyım cumadan cumaya tartılıyoruz şu an aç karna sabah kalkıp üstümü giyinmeden tartılıyorum ve 59,5 geliyorummmmmmmmmmm ama üstümle 60 geliyorum..
bakalım yarın kaç gelcem???

ferdacım sanırım ilk başta ayın 15 i denmişti dağhan ın d.günü nedeniyle 22 sine alınmıştı diye hatırlıyorum...bi şekilde ayarla ve aramızda ol cnm yaa (

Kızlar selamlar nasılsınıza.s.,
Bugün hep misafir ağırladık annemle, kağanı görmek için geliyorlar, derslerede hiç bakamadım, birazdanda spora gidicem bugün böyle geçip gitti, yazarım yine görüşmek üzere...

geçmişe bakamadım kaç gündür giremiyorum zaten nasılsınız herkes iyiymi benim kızda iyi artık kafasındaki şiş ve çiziklerde geçti sayılır çok şükür diyoruz.

bURCUCUM OYLADIK TATLIM
BİRSEN GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH ATEŞİ DÜŞER.
dEFNE HASTAYMIŞ SANIRIM GEÇMİŞ OLSUN CANIM
GÜLHAN TAŞINMIŞ EV YERLEŞTİRİYOR GALİBA ÇOK ZOR İŞİ KOLAY GELSİN.
DOĞUMGÜNÜ ERTELENDİMİ NE OLDU HÜLYA YAZMIŞ ANLAMADIM

canım nerde bu dr adres ve tel verirmisin bende türkizi belki götürürüm
bide ne kıyafeti aldın nerden bize görede varmı bişeyler aslında kız organizasyonunu pınara sormak lazım neler yapmış nerelerden bilgi istiyorum ben daha hiç bişey yapmadım çünkü

kızlar nasılsınız napıosunuz bakalım ben bugn çok yoğundum gelen giden oldu çok giremedim e buluşma yapmıyozmu doğum günlerinden öncezemuszemus

birsencim çok geçmiş olsun canım niye öyle oldu ki yaaa havalar çok değişken hep bu yüzden oluyor kesinn

geçmişe bakamadım kaç gündür giremiyorum zaten nasılsınız herkes iyiymi benim kızda iyi artık kafasındaki şiş ve çiziklerde geçti sayılır çok şükür diyoruz.

Canım sağolasın, prensesime ne oldu ya şiş çizikler falan kıyamam ya düştümü yoksa ( cnm geçmişe bakamadım ama senin yazından bi kaç kopya çekicem
Defdefime Aliş ve Ömer kardeşime geçmiş olsun kuzucuklar hasta olmuşlar demek (
Hülyacım niye erteledin doğumgününü, facedeki videoya çok duygulandım ya kuzucum daha dün gibi aklımda doğdukları günler...

Artik gece emmeyecegini algilamaya baslamis, direnise gecmis dün gece desenekaydirigubbakcemile3 Bu direnisin bu gece kirilmasini diliyorum canim. Darisi basimiza...

Ah ya, cok gecmis olsun canim. Düser insallah hastaneye yatmasina gerek kalmadan...

Sorma ya, sevmedigi birsey olunca kendini nasil tiksindiriyorlar. Neyseki bugün sorunsuz yedi yemegini...Bu arada videon cok etkileyici canim, tekrar tekrar izleyesi geliyor insanin ve her izleyiste de aglatiyor...Aglak oldum durdum bugün sayende.zemuszemus

Ucuz atlattiniz canim, bir daha kaza beladan uzak olsun kuzum insallah...zemuszemus

Iyi Geceler Kizlar,

Bugün kontrolümüz vardi bizim ve cok sükür ki, kan degerleri cok iyi cikti Dorugun. Demir eksikligi yokmus artik vücudunda, üstelikte hic damla kullanmadigimiz halde. "Kesin azarlar doktor beni" diyordum ama gerek kalmadi. 560 gram almis bu ay Doruk ve 1 cm uzamis. Genel muayene etti, cok saglikli görünüyor dedi, icim rahatladi. Kulaginda sari birikintiler oluyordu ve aralarda kasiyordu kulagini. "Herhangibi bir durum yok, banyodan sonra islaninca kasiniyordur" dedi. Tetkik edeyim bakalim, banyodan sonra mi kasiyor. Kabizlik surubuda yazdi yine ama almiyordum zaten. Dogal yollardan atlatmak daha dogru geliyor bana. Ve kan alininca hic aglamadi, sadece hemsireye ters ters bakti, yüzünü eksitti. Bu aralar cok fazla karni gurulduyor, onu sormayi unutmusum ya. Neden böyle anlamiyorum bir türlü...Sicak su torbasi koyuyorum, masaj yapiyorum, gazini cikartiyorum rahatliyor biraz...bilmiyorumkismile

FERDA PINAR BEYAZZZ HEPINIZE COK TESEKKUR EDIORUMMM..BENDE COK OZLEDIM SIZI MERAK edıorum hep aklımdasınız canlarım ...ayrı ayrı yazamadım bıle yagız uyuud ardından bende yat:1closedeyes:cm sıze bakmadan yatmak ıstemedım ....sabah malum mesaı var:sinifsinif:
FERDA cnm bende cok ozledım sızı ve cok opurum melıhkaanım nasıl bıyaramazlık yok demı
PINARCIM defdef hastamı oldu kıyamam kuzucuma yaa atesıde varmış daha ıyıcedır inşallah...ben MILASBODRUM LIMANINDA calışıorum pınarcm yolun duserse gel mutlak beklerımmI
BEYAZCIM nasılsın..bebiş nasıl nasıl gıdıo hamişlik cınsıyetı kızdı demiii...prenseslerı ıkılıosun sanslı anneeeee:lepi:

veeeeeeeeee mınık melekler 1yasına bastı bıle haaaaaaaaaaaa oysa kucakladıımız gunler daha dun gıbı GAZELIM YAGIZIM BURAGIM NAZLIM DOGUM GUNUNUZ KUTLU OLSUN NICE MUTLU UMUTLU YARINLARAAAAAAAAAAAAAAopuyorumnanaktan

oysa daha dunb gıbı kızlar hamılelılerımız dogumlarımız kkyla tanısmamız ogluma baktıımda hep sızı hatırlıorum .....9ay hamışlık ardından gelen yaklasık 1yıl...neler paylastık burda ne mutluluklar ne endıseler gectı su kk sayfalarından.....bır cogunuz tanısıp gorusme fırsatı buldu ne gusel bu konuda sansız hıssedıorum kendımı ama yuzyuze gelemesemde hıcbırınızlee hayatımdan bır parca gıbı anlaatabılıorum yuzyuze konustuum ınsanlaraaa...eşime rahatlıkla bahsedebılıorum sızden ve mayıs meleklerınden...cok sık gıremesemde sızı coookk sewıorum kızlarrrr....ıyıkı tanımısım yanı yazısmısım sızlerle:=))benı unutmayın ha emıııııııı....zemuszemus
fırsat buldkca gelırım geneeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…