Hülya sağol canım, çok iyi anlıyorum seni, üzme kendini, dün parkta bi kadınla konuştuk onunda nisan doğumlu bebeği vardı, ümraniye de otuıruyolarmış yeni taşınmışlar buraya bütün akrabalar karşıda napıcaz bilmiyorum ama çokta önemsemiyorum nasılsa bişey anlamıycak dedi, düşününce bana da mantıklı geldi, seneye çok daha güzel bir doğum günü yaparsınız, Filiz in dediği gibi bunların hepsi tecrübe insan böyle olgunlaşıyor galiba, bebişlerim kucağımızda sağlıklılar ya varsın gelmesin kimse, üçünüz başbaşa çokta güzel olur bence,
Filizcim aynen öle göğsümde taş vardı sanki, peki sen bi ilaç falan kullandın mı dr a gittin mi
AĞLAMAK BAZEN İNSANA İLAÇTAN İYİ GELİR VALLA İÇİN RAHATLAR..
ÇIKIN TABİ CANIM KUTLAYIN VALLA HİÇTE İÇİNDE KALMASIN PRENSESLER GİBİ GİYDİR GAZEL KUZUYU DA opuyorumnanaktan
Seni cok iyi anliyorum Hülya. Ben olsam, bende cok etkilenirdim heralde. Insan, böyle mutlu günlerini sevdikleriyle, yakinlariyla gecirmek ister. Ama madem olmuyorsa, siz size kutlarsiniz, daha mutlu olursunuz. Bizde öyle yapacagiz. Insanin ici ister istemez burkulur ama hayatta her aci ve üzüntüde, insana bir ders verir.
Benimde bugün tembellik günüm, elim ayagim dönmüyor sanki Tugba. Ama son dakikada gaza gelmem lazim, cünkü yarinimi heba etmek istemiyorum. Umarim sende toparlarsin biraz islerini.
Benim basima da birkac kez geldi canim, feci birsey. Hele sonuncusunda 41 derece atesi gördüm, ölecegim sandim. Gögsümin icine agir bir tas oturdu sanki. Bol bol dinlen ve c vitamini al halsizligi atmak icin. Cok gecmis olsun.
Hülya sağol canım, çok iyi anlıyorum seni, üzme kendini, dün parkta bi kadınla konuştuk onunda nisan doğumlu bebeği vardı, ümraniye de otuıruyolarmış yeni taşınmışlar buraya bütün akrabalar karşıda napıcaz bilmiyorum ama çokta önemsemiyorum nasılsa bişey anlamıycak dedi, düşününce bana da mantıklı geldi, seneye çok daha güzel bir doğum günü yaparsınız, Filiz in dediği gibi bunların hepsi tecrübe insan böyle olgunlaşıyor galiba, bebişlerim kucağımızda sağlıklılar ya varsın gelmesin kimse, üçünüz başbaşa çokta güzel olur bence,
Filizcim aynen öle göğsümde taş vardı sanki, peki sen bi ilaç falan kullandın mı dr a gittin mi
cnm kolay gelsin,sıkma canını olur elbet,iş değilmi?yetişir ...kızlar merhabalr.ayy çok yorgunum valla ağlıcam sinirden ya işler yetişmiyor herkes bişeyler istiyor..
defne nasıl olduki kızlar? hülyacım boşver üzülme ya siz size yetersiniz. gelende gelmeyende sağolsun.
aynur canım mesaj atmışsın ama ben bir türlü cevap yazamadım
banucum nasılsın?
esen cnaım sen nasılsın?
ohh birsürü şey halletmişsin cnm,inşallah çok güzel geçer doğumgününüz..sen becerikli hatunsun yaparsın bence..hadi bakalım kolay gelsin,pastanın resimlerini bekliyoruz çok merak ettim ben cesaret bile edemem..bravo sana...slm kizlar a.s.
ay totiklerden hastalar olmuskiyamam ya..inşaAllah biran önce düzelir hepsi a.s.
tek tek alinti yapinca hata veriyor sabahtan beri..ne yazacagimida unuttum püff..
ay kizlar bana kal gelmiş durumda..elim kalkmiyor valla..yarin aksam kuzenlerim(4kişi) gelecek..pazar gündüzde annemler ve kayinvalidemler gelecek inşaAllah..az kişiyle 2 gün kutlayacaz dogumgününü kizcemin..dün süslerini,seker hamurunu,kurabiye kaliplarini,pasta süslerini,hediyesini vs vs aldim..sanirim ondan cok yorgunum..ay daha temizlik bile yapmadim :S yarin nasil yetiştirceksem :S huyum kurusun illa yumurta delige gelince yapicam herşeyi..
kalan alişverişimide az önce yaptim..hepten bi agirlik çöktü..bari iviz zivir işlerimi bugunden bitireyimde yarina temizlikle mamalar kalsin..ay ilkkez seker hamuruyla pasta yapicam..bakalim neye benzicekbişeye benzemezse kurabiyelerin üstüne mum koyariz artik napalim :)))
haydi tuba kalk kizim :S ay film bile izledim..manyakmiyim neyim ya..okadar iş dururken..
he buarada resimleri begendiginiz için tşkler kizlar :) inşaAllah tüm totiklere yapicam zamani geldikçe
haydi kaçtim bennn :) mucksssssss hepinizeeee
bi de film izlemiş becerikli sin dedimya...kaydirigubbakcemile3:kedi: :kedi: kaçmiyorum ya..alinti yapmadan yazinca bi tuhaf oluyor..ama alintida yapamiyorum..sinir basiyor yazmadan cikiyorum bende..dedim bari yazayim bu seferzaten yakalanmişimda :1ninca:
ay ne olsun be gülşahcim..iş çooookkk yapan yokkkyani yapacak olan kişi burda ben oluyorum kendisi DD ama kalkamiyorum hiçbişide yapamiyorum..öyle geziyorum film izliyorum serrayla oynuyorum sanki misafirler bana degilde ben misafirliğe gidecek gibiyim DDD ay evin halinide bi görsen bomba patlasa bukadar dagilirdi herhalde fazla gezmek bana yaramiyor anacim hemen saliyorum ev işini kocaman beni bu ay boşamassa bi daha boşamaz sanirim DDD hem cok cok masraf cikardim bu ay hem dogru dürüst yemek yapmiyorum hem ev daginik hem ütü yapmiyorum DD
al işte gene cenem düştügideyim bari yemek yapayim adama be kaydirigubbakcemile3
olabilir cnm geçmiş olsun,bende bu aralar gece emzirmiyorumya Dağhanı sabah varya artık emzirsem diye can atıyorum,,,nasıl kesicez biz ya memeden bu göğüsler ne olacak böyle..selam kızlar
geçmişi okumaya çalışcam bakalım
dün akşam çok kötüydüm ya, gündüz Masal la karşı komşumla dışları çıktık onunda iki yaşında kızı var, hava bir güneşli bir rüzgarlıydı.
Neyse eve geldik, akşam üstü bi üşüme geldi bana, öğlende Masal dışarda uyudu emmedi göğsüm şişti, süt sıtması denen şey mi oldu acaba, çok acıyodu göğsüm sonra ateşim 39 oldu, bi banyo yaptım ateş düştü biraz, uyumuşum bugünde acayip başım ağrıyo
kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum ilginizden dolayı...napalım ksımet boyleymışş...baya uzun bi sure ağladım rahatladım...saolsun tubişede tel.de ağladım :)oda cok rahatlattı benı...
semoşun eşide aradı bıletı kesıyorum bu akşam cık gel dıye ...onlarada sonsuz tşk ediyorum davetleri içinnn...
son kararım dışarda eşimle kutlayacaz artık dönüşüde kalmadı zatennn a.s.a.s.
merhaba kızlar laptopum geldi
offf kızlar yaa oğlum birtürlü toplayamıyor kendini delireceğim yaaa
eridi alişim erdi yaa....ölmek istiyorum bazen dayanamıyorum yaa
gece uykularım kaçtı ateşlenirmi....gülen gözlerini geri istiyorum ben
dua edin kuzuma kızlar
neyse sabret cnm geliyomuş nasılsa bilgisayarın.herkese öpücükler, nasılsınız hanımlar??
ay varya sinir gelmiş durumda hala pc olmadı gecen pazar günü yanı buluışmadan sonra illa eşime getir alalım artık dedim hazır çalışıyoken 250tl istemişlerde neyse oda yrn alırım dedi bi heyecan yaptımki sormayın tam gaz temizlik yaptuık çam.yıkadım tüm sepeti boştu yani gece oturur pc bakarım dedim, eşim geç geldi bi bakarım eli boş hani pc dedim,ben sana diyemedim hemen vermiyorlar ben tamire verirken 1ay falan sürer alışım dedim onlarda genişten almışilar 15güne teslim edecekelrmiş dedi ayy bi kötü oldum sinirimden hıncımdan oturdum ağladım gece,gece!!
kutlay ağladıgımı görünce kahkaha kiriizine girdi sonrada şaka yaptım yrn teslim edeceklermiş dedi,, ayy dedim allah garip kuluna önce eşegini kaybettirir sonrada buldurur sevindirirmiş ama ogün bugunduır pc hala yapılmadı tamirciler hakkaten genişten almışlar parçası gelmemiş.. neyse uzatmayayaım annemdeyim kardeşimde nete borcu vardı yeni açıldı ayy neyse uzattımda uzattım ama sizle olmak çok güzellll))
kızlar defne pazartesiden buyana uyku problemi yaşıyor sanırım uslu diye diye nazar oldu çocuk ya herşeye aglamaya başladı ben hiç hoşlanmadım bu durumdan inş. geçicidir. uyku sorunu ise asla sallanmak istemiyor meme emmek istemiyor kendi kendine uykuya dalmıyor her uyku varti işkence zar zor uyutuyorum uyutuncada zafer kazanmış gibi seviniyorum bazen günde 1defa uyuyor o günlerde uyumadıgı için çok huysuz oluyor...
fazla geçmişe bakamadım bi ara gözgezdirirm.. herkezi çok öptm..
aman cnm siz iyi olunda görüşürüzz ne olacak..kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım yine kendimi suçlu hissediyorum öyle olunca Türkizin dişi çıkıyor çok huysuzuz yine ondan hemen girip çıkayım dedim hepinizi öpüyorum ihmal ettiğim içinde üzgünüm haftasonu çalışıyorum ondan vakit bulursam gelicem.
cnm yaa üzülme iyileşir kuzum,doktorlar ne diyo hani bidaha bakacaklardı?ateşimi düşmüyor..??merhaba kızlar laptopum geldi
offf kızlar yaa oğlum birtürlü toplayamıyor kendini delireceğim yaaa
eridi alişim erdi yaa....ölmek istiyorum bazen dayanamıyorum yaa
gece uykularım kaçtı ateşlenirmi....gülen gözlerini geri istiyorum ben
dua edin kuzuma kızlar
iyi geceler kızlar..
fazla kimseler ugramamış selamımıda alan olmamış..
bu gece annemde kalıyorum kutlaya biraz kırgınım ama bu kalmamın onunla alakası yok defne erken yatıyor,kutlayda geç geliyor oyuzden uykusunu bölmek istemedim
yrnda zaten annmle mahmutpaşaya gidicez dogumgünü için bişiler bakıcaz,abimin eşi dogurmadan halledelim dedik tam 1 hafta kaldı dogumgününe gelinimizde songün perş imiş...defneyi kardeşime bırakıcaz inş. bakabilir..yrn ugrarım
herkesi öpüyorum iyi uykular...
kızlar alişimin heryeri kırmızı leke oldu ..ateşi düştü şimdi o lekeler için hastaneye gideceğim annem cerrahpaşaya git diyor özelde dünya para harcayacaksınız ne gerek acilde hemen hallederler testleri diyolar
ferdacım annemde öyle diyor nazar ettin diyip kızıyor bana.. bakalım ya sanırım 1 dişimiz daha geliyo tam bakamadımö ama beyaz gözüküyor.. gercektan başa gelen çeliyiyor..neyse sabret cnm geliyomuş nasılsa bilgisayarın.
defneye ne oldu yaa kesin nazar değdi çocuğa,geçer cnm inşalalh kısa sürede.Hoşlanılacak gibi bişey değil valla bizde hoşlanmıyoruz ama ne yapcan başa gelen çekiliyor.1
aman cnm siz iyi olunda görüşürüzz ne olacak..
cnm yaa üzülme iyileşir kuzum,doktorlar ne diyo hani bidaha bakacaklardı?ateşimi düşmüyor..??
ohh gez cnm benim yerimede,senin kız uslu durur merak etme sen?mahmutpaşaya hiç gitmedim nasıl biyer?neler var?gelininizde hayırlısıyla doğurur inşallah..
ayy ferda sen süttenmi kesiyosun kıyamam ya ne zordur allah yardımcın olsun oyy dağhanımda ne üzülüyodurGünaydın herkese kızlar,
bizde oğlumla sabah nöbetindeyiz,dün gece çıldırttı bizi bir buçuk saat uymadı artık emmek mi istedi nedir anlamadım bizde ısrarla vermedik gerçi eşim baktı sen yat dei.ama en sonunda o da getirdi ayağında salla bari biraz diye uyuttum ama fazla uyunmadı geri kalktı kahvaltı yaptırdım oturuyoruz şimdi,
Aahhhh biz eskiden eşimle keyif yapardık cumartesi pazar şimdi......(
cnm hoşbuldum..günaydin hatunlar a.s.
birsencim cok gecmiş olsun cnim yaa..merak etme toparlayacaktir kuzum..
nurtencim hoşgeldin tatlim a.s. bugun pc'ne kavusuyormussun hayirli olsunn :) cok sukur aramiza dönüyorsun
ferdacim saol tatlimbecerikliyimdir tabi ama yumurta delige gelince DDD
bugun bi milyon işim varsagolsun kizimda gece uyutmadi hiç bizi..2.5ta kalkti..3 te uyuttum zorla..5 te kalkti bu sefer..ya bu cocuga ne zaman sütlü pirinçli muhallebi yedirsem uyaniyor gece sanirim ya..tam emin degilim gerci..2.5ta bişi vermedim de 5te mecburen süt içirdim..eşimde gec kaldi işe :) bende anca kalktim..kizim zaten coktandir ayakta biraz kahvaltisini yaptirip işlere baliklama dalmaliyim hadi öptüm sizi kocamannn :)
slm cnm inş. iyisindir:)) bu bebelerin hiç biri gece yatmamış yaahuuuGünaydın kızlar gülce gece uyutmadı yine ya 10 defa kalktım en az emzik çıkıyo ağzından zır zır sersem gibiyim resmen sabahın köründede kalktı babasına dedim al salona git biraz uyuyayım diye ama ne mümkün ordada durmadı kalktım mecbur şimdi kahvaltısını hazırlıyorum sonrada babaanneye gidicez bizden şimdilik bu kadar birsencim evladına Allah'tan acil şifalar diliyorum hepinize iyi hafta sonları canlarım a.s.
bencede cerrahpaşaya git daha iyi bakarlar annen haklı hem testleride kesin sonuç çıkarmıyor araştırma hast. şaşama valaa.. erzene katılıyorum 6.hastalık olmuş heralde oğlan..kızlar alişimin heryeri kırmızı leke oldu ..ateşi düştü şimdi o lekeler için hastaneye gideceğim annem cerrahpaşaya git diyor özelde dünya para harcayacaksınız ne gerek acilde hemen hallederler testleri diyolar
slm cnmherkese günaydınlar bizde 7,30dan itibaren uyanığız maalesef bi bakayım dedim daha kahvaltı yapmadım sabah erkenden uyanınca canım hiçbirşey istemiyor şimdi kahvaltımı yapacam
bu çocuklar herhalde büyüdükçe gece kalkmaları dahada artıyor alperen kayrada geceleri çok fazla kalkıyor sabah erkenden uyanıyor günde yanlızca bir defa uyuyor aman ya bebeklikleri daha iyiymiş demekki
bizde hep aman büyüsünlerde düzelsinler diyoduk ama büyüyünce dertleri artıyomuşzemuszemus
neyse kızlar ben bi gidip karnımı doyurayım yine gelirim öpüyorum hepinizia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?