2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Son olanda ilac kullandim, cok iyi geldi canim. Esim nöbetci eczaneden almisti. Cok minik 5 tane hapi, bir kere de aliyorsun, agzinda emerek eritiyorsun ve atesin düsüp, biraz kendine gelene kadar saat basi almaya devam ediyorsun. Adini maalesef unuttum.

AĞLAMAK BAZEN İNSANA İLAÇTAN İYİ GELİR VALLA İÇİN RAHATLAR..
ÇIKIN TABİ CANIM KUTLAYIN VALLA HİÇTE İÇİNDE KALMASIN PRENSESLER GİBİ GİYDİR GAZEL KUZUYU DA opuyorumnanaktan

evet cnm aynen oyle yapıcam ...belkide daha cok eğleniriz millete hizmet etmekten daha iyidir sanırım keyifleri bilir

cnm gerçektende oyle sevdiğin insanların yanında olmasını ozellikle ozel gunlerde cok istiyorsun belki onlara gore doğum gunu cok basıt bı olay abartı gerektırmıyor ama benim için hayatımdaki en ozel gunlerden biri tabi bunu malesef biz ve bizim gibiler anlar...

inş cnm nasip 2.yaş gunune olur ...zaten Allah nasip ederse bu sefer tamamen arkadaş çevremdekilerle yaparım bazen hiç tanımadığın insanlar bile sana ailenden daha cok deger verebiliyor....dediğiniz gibi bende boylece dersimi aldım ...napalım kısmet değilmiş boyle oldu
....

cnm kolay gelsin,sıkma canını olur elbet,iş değilmi?yetişir ...
ohh birsürü şey halletmişsin cnm,inşallah çok güzel geçer doğumgününüz..sen becerikli hatunsun yaparsın bence..hadi bakalım kolay gelsin,pastanın resimlerini bekliyoruz çok merak ettim ben cesaret bile edemem..bravo sana...
bi de film izlemiş becerikli sin dedimya...kaydirigubbakcemile3
olabilir cnm geçmiş olsun,bende bu aralar gece emzirmiyorumya Dağhanı sabah varya artık emzirsem diye can atıyorum,,,nasıl kesicez biz ya memeden bu göğüsler ne olacak böyle..

en iyisi cnm sende sıkma artık canını ...

selam kızlar..

Bugün eşim şu yarış dolayısıyla erken geldi eve bişeyler atıştırıp çıktık.Dağhanı parka götürdük yoğurdunu yedirdim orda sallandık,eğlendi kuzu,ordan gezerek bir iki markete uğradık,Dağhana bi penye takım aldım evde giymeye,ordan eve geldik,Eşim traşa gitti,bende Dağhanı uyuttum size bakıyım dedim,

bu arada tedi de magnetli değil ama çok güzel çerçeveler var1,25 fiyatı,isteyen bakabilir,magnetli olsa ben alıcaktım bayada büyük,belki sizin hoşunuza gider isterseniz bi göz atın,,,
öpüyorum kızlar..

herkese öpücükler, nasılsınız hanımlar??

ay varya sinir gelmiş durumda hala pc olmadı gecen pazar günü yanı buluışmadan sonra illa eşime getir alalım artık dedim hazır çalışıyoken 250tl istemişlerde neyse oda yrn alırım dedi bi heyecan yaptımki sormayın tam gaz temizlik yaptuık çam.yıkadım tüm sepeti boştu yani gece oturur pc bakarım dedim, eşim geç geldi bi bakarım eli boş hani pc dedim,ben sana diyemedim hemen vermiyorlar ben tamire verirken 1ay falan sürer alışım dedim onlarda genişten almışilar 15güne teslim edecekelrmiş dedi ayy bi kötü oldum sinirimden hıncımdan oturdum ağladım gece,gece!!
kutlay ağladıgımı görünce kahkaha kiriizine girdi sonrada şaka yaptım yrn teslim edeceklermiş dedi,, ayy dedim allah garip kuluna önce eşegini kaybettirir sonrada buldurur sevindirirmiş ama ogün bugunduır pc hala yapılmadı tamirciler hakkaten genişten almışlar parçası gelmemiş.. neyse uzatmayayaım annemdeyim kardeşimde nete borcu vardı yeni açıldı ayy neyse uzattımda uzattım ama sizle olmak çok güzellll))

kızlar defne pazartesiden buyana uyku problemi yaşıyor sanırım uslu diye diye nazar oldu çocuk ya herşeye aglamaya başladı ben hiç hoşlanmadım bu durumdan inş. geçicidir. uyku sorunu ise asla sallanmak istemiyor meme emmek istemiyor kendi kendine uykuya dalmıyor her uyku varti işkence zar zor uyutuyorum uyutuncada zafer kazanmış gibi seviniyorum bazen günde 1defa uyuyor o günlerde uyumadıgı için çok huysuz oluyor...
fazla geçmişe bakamadım bi ara gözgezdirirm.. herkezi çok öptm..

kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım yine kendimi suçlu hissediyorum öyle olunca Türkizin dişi çıkıyor çok huysuzuz yine ondan hemen girip çıkayım dedim hepinizi öpüyorum ihmal ettiğim içinde üzgünüm haftasonu çalışıyorum ondan vakit bulursam gelicem.

merhaba kızlar laptopum geldi
offf kızlar yaa oğlum birtürlü toplayamıyor kendini delireceğim yaaa
eridi alişim erdi yaa....ölmek istiyorum bazen dayanamıyorum yaa
gece uykularım kaçtı ateşlenirmi....gülen gözlerini geri istiyorum ben
dua edin kuzuma kızlar

nazar değdi kuzuma yaaa ama çocuk bu canım hastalanır sen zayıfladı sanırsın bi bakarsın kilosunu geri almış düzelir inşallah tatlım sen güçlü dur

iyi geceler kızlar..

fazla kimseler ugramamış selamımıda alan olmamış..
bu gece annemde kalıyorum kutlaya biraz kırgınım ama bu kalmamın onunla alakası yok defne erken yatıyor,kutlayda geç geliyor oyuzden uykusunu bölmek istemedim
yrnda zaten annmle mahmutpaşaya gidicez dogumgünü için bişiler bakıcaz,abimin eşi dogurmadan halledelim dedik tam 1 hafta kaldı dogumgününe gelinimizde songün perş imiş...defneyi kardeşime bırakıcaz inş. bakabilir..yrn ugrarım
herkesi öpüyorum iyi uykular...

çok çok geçmiş olsun canım Allahım korusun kuzucuğunu :Saruboceq:canım benim ya şeker şeyin yüzündeki gülücükleri hiç solmasın inşallah en kısa zamanda toparlanır önemli olan sağlığı iyi olsunda zayıf olsun canım o eski haline döner birde kuzularımız hastalandığında soluyorlar ya halsiz ve renksiz olunca bize zayıflamış gelebiliyor ...sen çok güçlü ve sabırlı bir annesin fakat canım sende kendine dikkat et Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

neyse sabret cnm geliyomuş nasılsa bilgisayarın.
defneye ne oldu yaa kesin nazar değdi çocuğa,geçer cnm inşalalh kısa sürede.Hoşlanılacak gibi bişey değil valla bizde hoşlanmıyoruz ama ne yapcan başa gelen çekiliyor.1
aman cnm siz iyi olunda görüşürüzz ne olacak..
cnm yaa üzülme iyileşir kuzum,doktorlar ne diyo hani bidaha bakacaklardı?ateşimi düşmüyor..??

ohh gez cnm benim yerimede,senin kız uslu durur merak etme sen?mahmutpaşaya hiç gitmedim nasıl biyer?neler var?gelininizde hayırlısıyla doğurur inşallah..

Günaydın herkese kızlar,

bizde oğlumla sabah nöbetindeyiz,dün gece çıldırttı bizi bir buçuk saat uymadı artık emmek mi istedi nedir anlamadım bizde ısrarla vermedik gerçi eşim baktı sen yat dei.ama en sonunda o da getirdi ayağında salla bari biraz diye uyuttum ama fazla uyunmadı geri kalktı kahvaltı yaptırdım oturuyoruz şimdi,
Aahhhh biz eskiden eşimle keyif yapardık cumartesi pazar şimdi...... (

günaydin hatunlar a.s.

birsencim cok gecmiş olsun cnim yaa..merak etme toparlayacaktir kuzum..

nurtencim hoşgeldin tatlim a.s. bugun pc'ne kavusuyormussun hayirli olsunn :) cok sukur aramiza dönüyorsun

ferdacim saol tatlim becerikliyimdir tabi ama yumurta delige gelince DDD

bugun bi milyon işim var sagolsun kizimda gece uyutmadi hiç bizi..2.5ta kalkti..3 te uyuttum zorla..5 te kalkti bu sefer..ya bu cocuga ne zaman sütlü pirinçli muhallebi yedirsem uyaniyor gece sanirim ya..tam emin degilim gerci..2.5ta bişi vermedim de 5te mecburen süt içirdim..eşimde gec kaldi işe :) bende anca kalktim..kizim zaten coktandir ayakta biraz kahvaltisini yaptirip işlere baliklama dalmaliyim hadi öptüm sizi kocamannn :)

Günaydın kızlar gülce gece uyutmadı yine ya 10 defa kalktım en az emzik çıkıyo ağzından zır zır sersem gibiyim resmen sabahın köründede kalktı babasına dedim al salona git biraz uyuyayım diye ama ne mümkün ordada durmadı kalktım mecbur şimdi kahvaltısını hazırlıyorum sonrada babaanneye gidicez bizden şimdilik bu kadar birsencim evladına Allah'tan acil şifalar diliyorum hepinize iyi hafta sonları canlarım a.s.

kızlar alişimin heryeri kırmızı leke oldu ..ateşi düştü şimdi o lekeler için hastaneye gideceğim annem cerrahpaşaya git diyor özelde dünya para harcayacaksınız ne gerek acilde hemen hallederler testleri diyolar

canım bence alişin 6.hastalık olmuş çünkü bütün anlattığın belirtiler onu gösteriyor 3gün yüksek ateş oluyor ateşten sonrada vücutta kırmızı lekeler oluyor sonra lekeler zaten bir gün sonra geçiyor benim oğlumda olmuştu ve bütün anlattıkların bu hastalığı gösteriyor inşallah öyledir önemli birşeyi yoktur canım

herkese günaydınlar bizde 7,30dan itibaren uyanığız maalesef bi bakayım dedim daha kahvaltı yapmadım sabah erkenden uyanınca canım hiçbirşey istemiyor şimdi kahvaltımı yapacam

bu çocuklar herhalde büyüdükçe gece kalkmaları dahada artıyor alperen kayrada geceleri çok fazla kalkıyor sabah erkenden uyanıyor günde yanlızca bir defa uyuyor aman ya bebeklikleri daha iyiymiş demekki

bizde hep aman büyüsünlerde düzelsinler diyoduk ama büyüyünce dertleri artıyomuşzemuszemus

neyse kızlar ben bi gidip karnımı doyurayım yine gelirim öpüyorum hepinizia.s.

ferdacım annemde öyle diyor nazar ettin diyip kızıyor bana.. bakalım ya sanırım 1 dişimiz daha geliyo tam bakamadımö ama beyaz gözüküyor.. gercektan başa gelen çeliyiyor..
gezerim tabi ferdacım mahmutpaşa eminönü hayatım herşey var tülden çeyizlige kadar hani şu meşhur havuzlu hanımız varya oda orda işte ben pamuklu bi yatak örtüsü alacagım makinaya atıp yıkananlardan çeyizden kalma olan imkansız kullanılmıyor süslü püslü ve bembeyaz yıkanmıyorda, battaniyeyle idare ettim ama olmuyor orada çoktur bi bakalım dedik bide defneye kabarık bi elbise bakıcaz mor bişi arayacagım mora taktım buaralar.. bigün gelirsen beraber gezeriz cnm ben çok seviyorum eminönünü vede çok uygun..

ayy ferda sen süttenmi kesiyosun kıyamam ya ne zordur allah yardımcın olsun oyy dağhanımda ne üzülüyodur( cnm iyi yapmışsın kolay gelsin..
cnm hoşbuldum..
sanada kolay gelsin anaa ne bu zilliler ya bizimkide dün gece dönüp durdu 2keredir gece birlikte yattık ama çok sık uyanıp ağladı hoşlanmıyor demekki benle yatmaktan heryerişmde tutulmuş valla kanepede..

slm cnm inş. iyisindir:)) bu bebelerin hiç biri gece yatmamış yaahuuu
bencede cerrahpaşaya git daha iyi bakarlar annen haklı hem testleride kesin sonuç çıkarmıyor araştırma hast. şaşama valaa.. erzene katılıyorum 6.hastalık olmuş heralde oğlan..
slm cnm
bunlkarın derdi bitmeyacek valla gitgidede artıyor möan canları sagolsun napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…