ohh işin çokmuş cnm kolay gelsin,,tatil planlarıda yapılmış inşallah iyi geçer,,temizlik yapicam şimdi..hatta ütüde yapmam lazim..ay camasirda var :S balkonuda temizleyip cicekleride sulamam lazim..banyoda var..anam anam anam yani..yarinda annemler gelecek..serrosun su cicegi aşisini yaptircaz inşaAllah..oyuzden bugun bitirmem lazim tüm işimi..
buarada tatile cikmaya karar verdik :) daha dogrusu eşimin işlerinin yogunlugundan kasima kadar izin vermeyeceklerdi..ama 1 hafta izin vereceklermiş..dün tümgün nerdeyse tatil yerlerine baktim..favorim sah inn paradise oldu :) ama antalyada..bu kizla okadar yolu gözüm yemiyor acikcasi..yakin ve ulaşimi kolay olacak bi yerler aradim oyuzden..aslinda umreye gitmek istiyorduk ama bu serros cok kucuk daha..laftan anlamiyor daha..seneye daha uygun oluruz sanirim..bu gidişle sanirim armutluya gidicez..hoşuma gitti..ulaşimi cok kolay..kafamiza göre..sessiz sakinde bi yer..bakalim hayirlisi inşaAllah..
cok cok öpüyorum hepiniziii a.s.
Ömere sevindim cnm,Aliyle olmasıda bence daha iyi gelecek ona özlemişlerdir birbirlerini..Meltemlede birlikte iyi vakit geçirmişsiniz,ne güzel ..Annene üzüldüm çok geçmiş olsun bişey çıkmaz umarım.slm kızlar kimseler yok ortalarda..bu ne sesizlik yawww
yaz geldi hirkesssssss kaçtımı ne ????
dün meltemciğim geldi....bi süprizzz daha oldu sibelde işyerine kandırıkcık yapmış
oda geldi...çok çokk çokkk mutlu oldum .....
meltemciğimle hoşş sohbetlerimiz oldu birebir tanıştığım için çok mutlu oldum...
kemal çok tatlı bir çocukkk allahımm ıslak mendili alıyor yerleri siliyor
ama annesine hiç rahat vermedi sürekli kucağındaydı annesinin ...ömerle frekansları aynıydı...
ama malesef sabah erkenden kalkamak zorunda kaldık ...üstelik kemal bütün gece uyutmadı annesini yerini yadırgamış...
sabah bizim doktor kontrolümüz vardı..çok şükür doktor teyzemiz baktı bandajı çıkardı
güzel dedi...bir krem yazdı pipişimize
üste kasıkta 5 cm kadar kesik var 8 dikiş varmış...torbasında 4 dikişi var ...
torbasındaki dikişleri batikonla sil kurut gazlı bez koyun dedi ..kakası gelmesin dedi...pipisinide kremlerken geri çek dedi...yapmam dedim ama yaptım...allahım yaa içimin kaldırmayacağı bişeyi yaptım ....kuzumun iyiliği için...doktora dedim ikiz kardeşi ile ayrılar acaba alabilirmiyz dedim
kardeşi biraz yayamaz üstüne atlıor ömeri düşürüyor dedim....
dok.alabilirsiniz ama dikkat edin evet dikişleri sağlam ama kendisinin yapacağı yada kardeşinden gelecek bir travma iiyi olmaz dedi...çok yeni daha dedi...eşimle düşündük...
anneme gideceğiz alişi alıp annemde kalacağızz en azıdnan annemde ev işi ile uğraşmadan kuzularımla olurum.....bu gece çıkacağız...
bu arada annemde malesef kalbinde sorun var yapılan bir takım testler sonucu
kalp damarının tıkalı olduğunu söylemiş doktor..p.tesi anjo olacak....
merhaba cnm,desene sende artık zor giriceksin neyse olsun işinden olmada cnm.Sana şimdiden iyi tatiller..Mirza Berkeyide öpüyorum.arkadaşlarım hepinize merhabaaaaa a.s. çok özledim sizleri inanın :çok üzgünüm:
şu virüs olayından sonra bilgisayarımı nete kapattılar. çok üzgünüm.ama diye diye sadece kk yı açtırdım.oda forum sitesi olduğu için çokkkkkkk yavaş açılıyor. herhalde ben size bir cvp yazana kadar 10 kişi cvp yazar.bunada şükür en azından arada açıp bakabilirim yazabilirim artık. umarım herkes iyidir.
açar amaz hasta bebişler olduğunu gördüm çok geçmiş olsun kuzulara.allah iyiliklerini versin inşşşş....
bizde de tatil heyecanı başladı. haftaya pazar antalyaya gidiyoruz.alışveriş filan sormayın çok heyecanlıyım biraz kafa dinleyeceğiz şükür işten..
berkede iyi artık tabi koşturuyor maşallah çok güzel yürüyor. hatta top oynuyor evde bıraksak akşama kadar top oynasa topçu olacak sanırım bizimki kaydirigubbakcemile3 başka birşeyle oynamıyor top olsun yeter..işte böle...
hepinizi öptümmmm kızlar canlarımmmm opuyorumnanaktan
tekrar çok geçmiş olsun Hülya inşallah bununla kalırda bidaha gitmek zorunda kalmazsınız.Güzel gözlü kızımıza nazarmı değdi acaba..??öp yerime yanaklarından...selam kızlar...
biz şükürler olsun ki eve geldik az önce....
dün öğleden sonraa kadar gazelin durumu biraz daha iyiydi az azda olsa kahvaltı ve corba vermiştim ama halsizlik vardı her halinden belliydi saat 4 gibi biraz meyve veriyim dedim hiç zorlamadan kuzum yiyiyordu güzel güzel yarısına kadar geldi...sabahki kahvaltısına kadar herşeyi bir anda çıkardı...hemen eşimi aradım 1 saat te oda evde oldu ve hastaneye gittik ..Allahtan nöbetçiye kalmadı iş...
dr hemen şikayetlerimizi dinledi önceki günlerdeki raporlarımızı vs inceledi..ve tartı 3 günde 500 gr gitmişş dr da bende şok olduk bi anda :1no2:
hemen serum bağlalamız lazım dedi su kaybı olmuş diye...
yatış işlemlerimiz yapıldı ..
serum takılıcak damar bulamadılar...tam taktılar tabi gazel feryad figan aglıyor o arada...ve sürekli aklı orda serumu çıartmaya çalışıyor...
neyse gece uykusuna geçti saat 12 ye kadar herşey normaldi...gecede sürekli baktım serum normal akıyordu....
sabaha doğru 5 te hemşire geldi bu çıkmış dedi ..eyvah dedimm bilmiyorumkismile
tekrar damar aramaya başladılar yavrumda uykudaydı ...her bir kolunu 3 yerden deldiler bulamadılar sonra ayaklarda aradılar 2 ayagındada bulamadılar ama mahfoldu kuzucum senağlama o bir yandan ağlıyor ben bir yandan ağlıyorum...senağlama
hemşire bırakalım biraz dinlensin uyusun dedi ..hıçkırarak ağlaması ve korkusuyla zorla uyutabildim ..
saat 8...yine geldiler serum takmak için tabi gazel beyaz örnüklü kim girse kapıdan başlıyor aglamaya ...neyseki bu sefer ilk denemede ayagında bulundu damar...ve takıldı..antibiyotik ve kusma önleyici ilacıda içinde verdiler...
idrar kan tahlili verdik hala kaka yapmadı bekliyoruz onuda götüreceğiz...
sonuçlarımız iyi çok şükür herhangi bişeye raslanmadı ...en son dr un teşhisi bu cocuk kusmaya meyilli oldugu için bagırsakları yada mideyi üşüttüğünden kaynaklanmış olabilir herhangi birşeyi yok o yuzden ilaçta vermicem dedi ..ama kusma 2 gun daha dvm ederse yine serum takılcak mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hastanede azcık corba içti eve geldik bende biraz tarhana verdim uyudu kuzucum ...babasıda uyuyor onlar uyanınca bende duş alıp biraz dinleneceğim..
ayy uzun uzun anlatmışım ama ....
bundan sonra kızımın yaptığı hiçbirşeye kızmıyacagım dagıtsın bagırsın istediği gibi..hastanede onu oyle gordukçe yaramazlığını bile özledim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sağol tülay canım bende sizinle görüşmeyi aslında çok istiyorum telefonlarınız var zaten bende siz antalya merkezdemisiniz alanyaya yakınmısınız ne kadar sürer mesela? eşimi ikna edebilirsem görüşmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?