yaa gazel kuzuma çok üzüldüm( bebeğim geçmiş olsun. nazlım da hastaymış! aman yaa iyi habere hasret kaldık. bir tek deniz kaan'ın kardeşi yüzümüzü güldürdü.
benim oğlumun da elleri hala aynı. deri çok kalın,hemen patlamaz demiş doktor. neyseki canı yanmıyor kuzumun( burcu kızma bana bee ( hiç farkına bile varmadımki ben,fırın tezgahın altında, bende fırının önündeydim,salata yapıyordum. kaşla göz arasında, gözlerimin önünde anlık bişey yani. elini dokundu ve çekti. kızarıp geçer diye düşündük,çok hafif deydi yani. ama olan olmuş işte (
cnm burcu çok güzel yazmış valla,ek bişey söylemek yersizburcuu arkadaşım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN,ama ayrıca sana çok tşk ederim söylediğin herşey çok mantıklı dediklerini inan dikkate alacağım,umarım faydası olur.sonsuz tşkler,herşey gönlünce olsun arada sıkılmazsan yazarım sevgiler bebişini de öptüm.
selam kizlar a.s.
öff maalesef kötü haberlerim var :S azönce hülyayla konustum..hasteneye gittiler..gazel kuzuma serum baglayacaklarmiş..yarin aksama kadar hastende kalacakmiş..2 kere verilcekmiş serum..biri 6 saat,biri 12 saat sürcekmiş..antibiotigide serumla vereceklermiş..gazel ilaci hep kusuyordu..igne verir diye düşünmüştüm ama serum verilcekmiş.. cünkü 500gram kaybetmiş kuzum 3 günde( su kaybiymiş..ay karişik anlattim biraz sanirim :S sonuc bu işte maalesef..
sizede haber vereyim dedim..dua edelimde cabucak iyileşsin kuzucugumnoldu cocuklara boyle ya..hayirlara ciksin inşaAllah..
çok gelen giden olmuyor artık eskisi gibikimsecikler yok sanırım ben yatıyorum kızlar sabah kahvaltıya misafirim var
iyi geceler herkese
merhaba kızlar buralara uğrayamadım meltemciğim bende bu gece misairim kuzuları uyuttuk çay faslındayız öptükk
cnm burcu çok güzel yazmış valla,ek bişey söylemek yersiz
tubanında dedği gib ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar
olan sana olur
boşver dert etme hele ki güzel yavrundan sonra intiharı aklından bile geçirme sana ne kadar çok ihtiyacı var onu düşün
katlanabildiklerine onun için kattlan olmadığı yerde sende haklılığını göster isyan bayrağını çek cnm
off ya çok kötü olmuş
kıyamam kuzuma yazık ya
inş hemen toparlar kzuum
hülyanın teli var mı sizzde aramak isterim
İyi Akşamlar Kızlarrr
Ama malesef ıyı haber yok cok uzuldum Gazelıme yaa.Bu saatte aramıyayım yarın bı sesını duyarım Hulyamın.Allah tez zamanda sıfasını verır ınsallah.Uslu uslu dursun boncuğum ınsallah.Cabucak ıyılessın.
Ferda gel tatlım Bursa ya burda muhabbet cok.Bız semosla ve 3 cocukla heryere yetıyoruz.
Burcu özlemısız senı canım.Nasıl gıdıyor hayat olaralda ana ocağı ıyı geldı sanırım.Esrada cok yoğun calısıyor tatlım.Bır suru ev var bıtırmesı gereken.Benım evın önunden gecerken hemen bı kacamak yapıyoruz ıste.
Bengı canım.Sanırım dr sana en kötu tarafını soylemıs.Ben Bora 4 aylıkken kontrole gıtmıstım.Su an hamıle kalabılırsın hıcte sorun olmaz demıstı.Kı sımdı ne kadar zaman gectı.
Gızemlımıkado kızlar dusuncelerıme cok ıyı tercuman olmuslar canım.Sunu hıcbır zaman unutma bu hayatta senden daha değerlı hıcbırsey yok.Sonra bebeğin ve aılen.Sen kendını sevmelısın kı onlarada sevgı verebıl.Ve ımkanın varsa mutlaka ama mutlaka bır doktora gıt.Emınım cok faydasını göruceksın.Ve sureklı bu olayları dusunme.Ne yapmaktan zevk alıyorsan ona bıraz zaman ayır.Kıtap oku,muzık dınle,yuruyus yap.Senı ne rahatlatıyorsa onlara vakıt ayır.
Ve sık sık aynaya bak sev kendını arkadasım.
Gelelım bızeee..
Gunduz gezme yetmemıs gıbı.Akşam Alp le yıne cıktık Tabı Borıste yanımızda.Önce bıryerlerde oturduk.Sonra tam bır saat cadde turu yaptık.Nefesımız kesıldı ve donduk kurkcu dukkanına.2 erkek uyudu.Bende bıraz bakıp kıtap okumaya gıdıcem.
canim ne yaşamişsan geçmişte yaşamişsin..eşinle tez zamanda konus..ama suclamadan konus..kimseyi suclama..erkeklerin cogu böyle..laf ettirmezler ailelerine..belki o da görüyordur ama kabullenemiyordur..her neyse belkilerle keşkelerle vakit gecirmenin bi manasi yok..eşinle sakin sakin kimseyi suclamadan hatta kimseyi olaya katmadan konus...iyi olmadigini,bunun sebebininde geçmişte yaşananlar oldugu söyle..bu saatten sonra senin önceliğin cocugun..senin iyi olman lazimki o da iyi bi birey olabilsin..sen boyle buhrandayken onada pek faydan olmayabilir..bunuda söyle eşine..
bu saatten sonra insanlari (yani ailesini) degistiremessin..ee böyleside seni üzüyor..ozaman en güzeli görüşmemek..eşinede birsüre ailesiyle görüşmeyecegini söyle..ve bu kararina sadik kal..ama ona kendisinin istedigi gibi görüşebilcegini söyle..nihayetinde ailesi..
o intihar lafinda gercekten cok aci bi laf :S burcunun dedigi gibi olan bebegine olur..hem hayatta okadar büyük sorunlar varki..inanki herzaman halimiza şükretmeliyiz..eminimki senden cok daha kötü durumda olanlar vardir..sen suan bunun farkina varmayabilirsin..ama bu buhrandan cikacaksin inşaAllah..ozaman ne demek istedigimi anlarsin..herzaman ama herzaman beterin beteri vardir..şükredecek muhakkak bişeylerimiz vardir..bak mesela en yakini ve en büyüğü..bi bebegin var..binlerce insan o bebege kavusmak için neler neler veriyor..senin cok sukur bir bebegin var..ona saril onunla mutlu ol..
son olarak muhakkak bi doktora git..bu ne ayip ne yadirganacak bişey..eminimki cok cok faydasini göreceksin..
birazda kendini iyileşmek için ugras ..oturarak olmaz..kötü düşüncelerden arindir kendini..kin,nefretten uzak dur..baskalarini düşünüp mutsuz olacagina ,kendini ve bebegini düşünüp mutlu olmayi dene..eşinle konusmayi erteleme..ama lütfen sakin konus..onun anlamasini sagla..
hadi seninde güzel haberlerini bekliyoruz canim.."iyiyim harikayim hayat güzel" gibi kelimeler bekliyoruz en tez zamanda a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?