2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım veletler işte atom karınca gibi ordan oraya, bir anlık olay ama oluyor işte insanlık hali, kağanda benim dibimde düşmüştü bir sefer kafasını çarpmıştı, düşe kalka büyücekler hepsi mecbur... inş alttaki deri iyileşince üstteki deri ayrılır...

ayyyyy gazelime çok üzüldüm bak şimdi poffff rabbim tez zamanda şifa versin yavru kuşuma ((

cnm burcu çok güzel yazmış valla,ek bişey söylemek yersiz
tubanında dedği gib ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar
olan sana olur
boşver dert etme hele ki güzel yavrundan sonra intiharı aklından bile geçirme sana ne kadar çok ihtiyacı var onu düşün
katlanabildiklerine onun için kattlan olmadığı yerde sende haklılığını göster isyan bayrağını çek cnm

off ya çok kötü olmuş
kıyamam kuzuma yazık ya
inş hemen toparlar kzuum
hülyanın teli var mı sizzde aramak isterim

burcu seni burda görmek ne kadar güzel oldu yaw özlemişiz gel arada
bengicim sakın dert etme cnm
ben sezeryan oldum 6 aylıkken hamile kaldım dr.um bişey olmaz dedi
dikiş yerlerinin açılma ihtimali şimdide var 10 sene sonra hamile kalsan da
yara yeri 6 ayda kendini toparlarmış üzerinden ne kadar geçerse geçsin anca % 80 iyileşirmiş cnm
ama bi şikayetim olmadı benim inan konuşmak istersen cebini at bana özelden ararım sormak istediklerin falan varsa konuşalım için rahatlar cnm

kimsecikler yok sanırım ben yatıyorum kızlar sabah kahvaltıya misafirim var
iyi geceler herkese

merhaba kızlar buralara uğrayamadım meltemciğim bende bu gece misairim kuzuları uyuttuk çay faslındayız öptükk

kimsecikler yok sanırım ben yatıyorum kızlar sabah kahvaltıya misafirim var
iyi geceler herkese
çok gelen giden olmuyor artık eskisi gibi
iyi geceler cnm kolay gelsin
merhaba kızlar buralara uğrayamadım meltemciğim bende bu gece misairim kuzuları uyuttuk çay faslındayız öptükk

merhaba cnm
oğluşun nasıl oldu?iyidir umarım
ohh keyif yapın bakalım afiyet olsun

ıyi Akşamlar Kızlarrr

Ama malesef ıyı haber yok cok uzuldum Gazelıme yaa.Bu saatte aramıyayım yarın bı sesını duyarım Hulyamın.Allah tez zamanda sıfasını verır ınsallah.Uslu uslu dursun boncuğum ınsallah.Cabucak ıyılessın.

Ferda gel tatlım Bursa ya burda muhabbet cok.Bız semosla ve 3 cocukla heryere yetıyoruz.

Burcu özlemısız senı canım.Nasıl gıdıyor hayat olaralda ana ocağı ıyı geldı sanırım.Esrada cok yoğun calısıyor tatlım.Bır suru ev var bıtırmesı gereken.Benım evın önunden gecerken hemen bı kacamak yapıyoruz ıste.

Bengı canım.Sanırım dr sana en kötu tarafını soylemıs.Ben Bora 4 aylıkken kontrole gıtmıstım.Su an hamıle kalabılırsın hıcte sorun olmaz demıstı.Kı sımdı ne kadar zaman gectı.

Gızemlımıkado kızlar dusuncelerıme cok ıyı tercuman olmuslar canım.Sunu hıcbır zaman unutma bu hayatta senden daha değerlı hıcbırsey yok.Sonra bebeğin ve aılen.Sen kendını sevmelısın kı onlarada sevgı verebıl.Ve ımkanın varsa mutlaka ama mutlaka bır doktora gıt.Emınım cok faydasını göruceksın.Ve sureklı bu olayları dusunme.Ne yapmaktan zevk alıyorsan ona bıraz zaman ayır.Kıtap oku,muzık dınle,yuruyus yap.Senı ne rahatlatıyorsa onlara vakıt ayır.
Ve sık sık aynaya bak sev kendını arkadasım.

Gelelım bızeee..

Gunduz gezme yetmemıs gıbı.Akşam Alp le yıne cıktık Tabı Borıste yanımızda.Önce bıryerlerde oturduk.Sonra tam bır saat cadde turu yaptık.Nefesımız kesıldı ve donduk kurkcu dukkanına.2 erkek uyudu.Bende bıraz bakıp kıtap okumaya gıdıcem.

arkadaşım desteğin için tşk ederim.çok iyisinizz...

hepiniz çok iyisiniz çoksağolun tşkler.

okadar iyi glinizki ruhuma ilaç gibi...çok tşk ederim güzel günlerim olursa inşaallah paylaşacağım görüşmek üzere...

günaydın herkese güzel bir gün diliyorum

gazelime çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanır

günaydın kızlarrr......

gazel kuzuma çok üzüldüm ya.dün faha iyi demişti hülya sevinmiştim.inşallah düzelir biran önce serumla gerçekten zor olur.ama salgın bvar galiba yine ortalıkta yeğenimde ateşler içinde yatıyor öksürüyor.selinde de hafif öksürük var ama sekrol şurup iyi geldi gibi dr önemli dğeil dedi inşallah dediği gibi olur.

Günaydın herkese canlar,,

Bak açar açmaz üzüldüm sabah sabah Gazel'ime...Allahım tez zamanda iyileşir inşallah,serum iyi gelecek eminim hemen topalanacak.Hülyayada kolaylık sabır versin Allahım.

Bizde dün gece 10 gibi geldik eve bizimkiler almışlar kupayı opeet yani,biz Dağhan yüüzünden sonuna kalamadıkda eve gelince öğrendik.
Sabahda 7 de ayaktaydık yine,gerçi ben yataktan idare ettim 8 e kadar kahvaltısını yaptırdım,şimdide ayağımın dibinde geziniyor bırak şu,bilgisayarı diye,,neyse ben yine kaçar kızlar,oğluma bakıyım barı,,

Bu arada Dağhan anne demek yerine Ferda yı tercih etti ben anne dedikçe o delda diyip duruyoo..Babaannesinin istediği oldu,çok heves ediyodu bize ismimizle hitap etsin diye....:))

Gunaydınnnnnn

Banu,Tulay ıyı calısmalar kızlar.Tulaycım gecmıs olsun cımcımelere.Insallah Selınınde gecıcı bırseydır.

Bızde oğlusla 7 de kalktık.Bu cocuk ne zaman 8 de uyanıcak yaa.1 senede ancak 5 ten 7 ye cekebıldık uyanma saatını.Kı zaten 11 den once uyumuyor.Bende kahvaltımı yapıyorum sımdı.Kızlar akşam Boraya 30 cc mama yaptım ustune 60 cc sut koydum ıctı.Ayy nasıl sevındım ya bakalım mamayı bırakıp sute donucez heralde yavastan.Gece Alp ı bıle uyandırdım ıctı dıye.

Öğle uykumuzu uyuyalım Semos teyzeyle dısarı cıkıcaz.Ağlar valla sokaklar bızı görmese bırgun.Aslında 1 ton utu var ve mutfak dolaplarının sılınmesı gerekıyor ama ayarlıycam bakalım.Şimdide Bora ya ne maması yapayım dıye dusunuyorum kara kara.Etlı bulgur pılavı yapabılırım belkıde.

ay actim burayi unuttum yazmayi :) selam kizlar a.s.

hülyayla konustum 12 gibi..kuzucuğumun serumu gece cikmiş..5 gbi fark etmişler..sonra tekrar takilmiş felan..neyse bitirmişler ilkini..idrar ve kan tahlilleri verilmiş..şimdi kaka tahlili verceklermiş..seruma antibiotik ve kusmasini engelleyici ilaçta eklenmiş dün gece..şimdide corba içircekmiş annesi kuzuma..geceden beri bişi yememiş..inşaAllah kusmassa ve tahliller temiz cikarsa eve gideceklermiş..ay hadi inşaAllah ya hülyada "hastane bebek kayniyor" dedi..pinarda öyle demişti..salgin var herhalde ya..ay Rabbim hasta kuzularimiza şifa versin..tüm kuzularimizi korusun inşaAllah..

temizlik yapicam şimdi..hatta ütüde yapmam lazim..ay camasirda var :S balkonuda temizleyip cicekleride sulamam lazim..banyoda var..anam anam anam yani..yarinda annemler gelecek..serrosun su cicegi aşisini yaptircaz inşaAllah..oyuzden bugun bitirmem lazim tüm işimi..

buarada tatile cikmaya karar verdik :) daha dogrusu eşimin işlerinin yogunlugundan kasima kadar izin vermeyeceklerdi..ama 1 hafta izin vereceklermiş..dün tümgün nerdeyse tatil yerlerine baktim..favorim sah inn paradise oldu :) ama antalyada..bu kizla okadar yolu gözüm yemiyor acikcasi..yakin ve ulaşimi kolay olacak bi yerler aradim oyuzden..aslinda umreye gitmek istiyorduk ama bu serros cok kucuk daha..laftan anlamiyor daha..seneye daha uygun oluruz sanirim..bu gidişle sanirim armutluya gidicez..hoşuma gitti..ulaşimi cok kolay..kafamiza göre..sessiz sakinde bi yer..bakalim hayirlisi inşaAllah..

cok cok öpüyorum hepiniziii a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…